2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlarrrrrrr dişim ağrıyoooo col fena yaa =( 20lik üst dişim elimle sökesim var

Ayhh çok iyi bilirim onu.. Çekmişliğim var zamanında. 20'lik diş çekimi bile yapılabiliyormuş hamilelikte bu arada 3-6 aylar arası sormuştum diş hekimine de.. İnşallah geçer şu dönemi atlatana kadar sıkıntı yaratmaz sana. Bir müddet o tarafla yeme, aşırı sıcak soğuk içme..
En korktuğum şeylerden biri hamilelikte 20 lik dişlerimden kalanların hortlaması!

Sende de önemli birsey olmadigina sevindim canim benim.bak sen şu kiza kendine yer açıyor.dikkat ediyorum kendime esim de sagolsun hic bir is yaptirmaz ama elektrikli sobayla zor oluyor tabi bir de 6 aydir tadilat var evde bunaldim.az kaldi 10 gün daha.bebisimiz tertemiz yepyeni eve gelecek insallah.

ay cikin cikin gelin gelinnnn valla kafamda canlandirma basliyom hemen sizleriii yaaaa cok sevindim ama ben yaaa

:))) bakalımm gerçekler tutacak mı?
Biz pinklemoncumla instagramdan ekleştik birbirimizi biliyoruzzz ama sana süprizz...
Cafeye gelip merhaba biz 4753'ün arkadaşlarıyız desekk arkadaşımız robot adı gibi :)))) en iyisi kırmızı bir gül takalım yakamıza :)) P Pinklemon

Ohh miss ne güzel.. Bebişh geleceği zamanı iyi
Seçmiş.. :)) haklısın canım zordur ama çoğu gitmiş azı kalmış.. Güle güle oturun güzel mutlu günlerde..

Kahverengi takımı söylediğin siteye

Ben de acaba bir modelin resmini koydun da ben mi göremedim diye düşündüm aynısını beğenmiişiz canım şimdi anladım :))) dantelden kaçış yok o net :) en azından sade şık kibar olsun dimi? :)
Sitede güzel şeyler var gerçekten.. Beden konusunda da şüpheye düşerseniz mesaj bırakın bilgi verelim diye not düşmüşler. Herkesin şüphesi vardır tabi kaç kg alacağım acaba diyerek hangisi üstüme olur diye..

yaaaa inanamiyorum bak hele neler dusunuyooon

Kızlarrrrrrr dişim ağrıyoooo col fena yaa =( 20lik üst dişim elimle sökesim var
Geçmiş olsun canım. Gittiğim dişçi bu dönemlerde tüm dış tedavilerinin yapilabildigini söylemişti. Bir dişçiye git yarin da devam ederse. Son 3 ayda tedavi yapılamıyormus.

Bu çok güzel ama ya :))) hemen bakayım.

Sanırım az önce ilk kez bebeğimi hissettim.. sanki kasığımın sağ tarafından içerden bişey gıdıkladı gibi oldu.. sanırım diyorum çünkü hala emin değilim gaz da olabilir sonuçta

Bebişhdir o ya.. Hepsi de gaz olamaz yaniii tüm hissettiklerimiz gazsa bence havaya uçmalıydık bu kadar gaz olmaz :)) her gün kuru fasulye yemiyoruz ya ;p

Evet ben de düşündüm De acaba bir beden büyük mü ya da en kestirme xl mı? :))

Bebişhdir o ya.. Hepsi de gaz olamaz yaniii tüm hissettiklerimiz gazsa bence havaya uçmalıydık bu kadar gaz olmaz :)) her gün kuru fasulye yemiyoruz ya ;p

Hergün yemiyoruz ama dün akşam ve bu öğlen yedim o yüzden şüpheliyim

happymom87 Lohusa geceliği için bakırköy gür çarşısında bakabilirsin.internette gördüğünüz her modele orda ulaşabilirsiniz.bu paylaştığın sitedekimodellerinde aynısını bulabilirsin orda.ben kızıma doğumumda ordanaldım.ne yazıkki aldıklarım yazlıktı doğumum yazın olduğu için.şimdi kışlık almak zorundayım.yine ordan alıcam.

Evet ben de düşündüm De acaba bir beden büyük mü ya da en kestirme xl mı? :))

Ben de sepete attım ürünü M beden ama sonra tereddüt ettim vazgeçtim. Dalgıç kıyafeti gibi olmasın sonra :))))) Sonra da en iyisi biraz bekliyeyim akıbetim belli olur diye düşündüm. XL de çok büyük kaçar ya Large'da anlaşalım. :))

Kuzum ben de ufak tefeğim ama belli olmaz dikiş olur bir şey olur eğilme anlamında kötü olabilir. Ben dün internette stokke de beğendim.

Stokke bende cok begeniyorum ozellikle mavi rengini:) ama ona da 3 yasindan sonra zor dediler o yuzden emin olamadim. Doona biraz alcak bana da inglesina alcak gelmedi ama incelemedm acikcasi alici gozle bakacagim gittigimde hepsine:) bende uzun degilim 168im de alcak bisey de istemem tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…