2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

3 yaş mı dediler? Bana 1,5 yaş dediler ama o mima xari içindi gerçi stokke de ona benziyor.. Jokerdeki çalışan kişi ben yeğenime de mamas papas alıcam, 5 yaşa kadar kullanılıyor beni
bile taşır dedi içine oturdu :)) sağlam araba yani ben gördüm :)))
Bir daha baston tip almaya ihtiyaç olmaz, Doona'yı ilk defa duydum şimdi senden canım bakayım tipine merak ettim :)

Kuzum sen benden uzunsun epey :) ay 3 yaşına kadar binsin sonra yürüsün zaten:) ben de kahverengi olanını pek beğendim.

Mima xari için satış temsilcisi 2 yaşından sonra kullanamaz dedi malum fiyatı da el yakıyor eşim de diyor ki ben fiyatı duyunca soğudum:))
Gerçekten yüksek epey yani ona değer mi bilmiyorum.

Annem bana aldıklarını large almış iyi etmiş önce bir giydim geniş rahat dedim ama sonra düşündüm de daha göbek yok bir şey yok şişeceğiz demi tombik dedim benim oğlana evet anne dedi :))

Mima xari için satış temsilcisi 2 yaşından sonra kullanamaz dedi malum fiyatı da el yakıyor eşim de diyor ki ben fiyatı duyunca soğudum:))
Gerçekten yüksek epey yani ona değer mi bilmiyorum.

Stokke ne kadar ? Ana kucağı ve bebek arabası alınca? Sanki o da mima kadar pahalıydı diye kalmış aklımda. Parça parça alınca 4000-5000 gibi tutuyordu diye kalmış aklımda... 3 yaşa kadar kullanılıyorsa iyiymiş. Bence de sonra yürüsünler yani :)))

Tamam canım teşekkür ederimm... Kadıköyden denizotobüsüyle geçip bakabilirim aslında yoksa Bakırköy uzak bize.. Aklımda olsun bu tarafta bulamazsam bakacağım artık oralara da

Canım stokke için internet üzerinden baktım 3500-4500 arası fiyatlar var travel sistem onlarda. Mesela hafiflik benim için önemli mima xari ağır inglesina ile kıyasladığımda. Mama sandalyesi baktım fiyatlar yine makul değil!

Bana stokke icin 3 yas dediler mima icin de 4 5 dedi ama asla inanmadim mumkun degil:) en fazla 2 yas bence. Inglesina icin de 5 yasa kadar dedi kullanilabilir bencede. Mamas papas yada inglesina alacagim su an aklimda ikisi var da gidip bakip incelemeden karar vermeyecegim. Agirligi ve kapladigi yer de onemli benim icin. Calisani tasidiysa bizimkileri hayli hayli tasir benim oglum icin iri bebege benziyor dedi gozum korktu:):) doona hem oto koltugu hem arada ama magazada goremedim biraz alcak geldi bana ona da bakacagim da o 2.alternatif icin olabilir belki. Gerek olursa.

Kuzum sen benden uzunsun epey :) ay 3 yaşına kadar binsin sonra yürüsün zaten:) ben de kahverengi olanını pek beğendim.

Ay sen kucuk ama tatli hatunlardansin o zaman:):) yok canim ya bende normal standartlardayim iste. Gerci 170 i de gecmek istemezdim iyi boyle:) ya ben de istiyorumki 4 yasina kadar binsin en az kuzenlerimden biliyorum cocuklarla gezmek avm falan gitmek eziyet o yuzden 4 u gecirsin en az:) bir de erkek bebisler hizli buyuyebiliyor benim gozum korktu inglesina yada mamas papas dusunuyorum bakalim daha vakit var:)

Gunaydin kizlar. dun randevum vardi cok sukur oglusum iyi iri bi cocuk dedi doktor :) kan verdim yine insallahsonuc iyi cikar.

Yalniz doktoruma ayrintili ultrasonu sordum ben yapiyorum baska yere gerek yok dedi ama bildigim kadariyla perinatolog degil. sizin doktorlar ne dedi ozellikle izmirdeki arkadaslar nerde yaptirmayi dusunuyor acaba Kilim ve tohum

Ben 4 numara xl aldim ilerde rahat olsun diye

inşallah canım inşallah daha 5 ay öncesine kadar karşı komşunun bebek için oda süslemelerini izliyordum gözlerim dola dola şimdi kendim yaşayacağım inşallah Allah kısmet ederse .benim eşimde dün tutturdu markete gideceğim iş dönüşü yarın birlikte gideriz dedim bekle sonra eve geldi ben bebek bezlerine bakacaktım demezmi şimdiden stok yapalım diye konuşmuştuk benden daha hevesliymiş belli etmiyormuş Allah kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin inşallah

Uyku tutmayanlar kulübune hosgeldiniz!!! kizim erken kalkiyor trt cocuk sagolsun.sabah aciyorum sonra bitiyo cizgi filmler diye biliyo kiyamam ondan erkenci
Stokke 1.5 eger iri bi bebek degilse biner sonrasi imkansiz gibi suan kizima baktigimda.biz subatta 3 olucaz hala daha bebek arabasina ihtiyacimiz var cunku yuruyus gezmelere falan belli süre dayaniyorlar sonrasinda kucak istiyorlar o yasta da kucaga almak cok zor ancak babalari alir.

bendee aşık oldum kahverengiye.. geçen birinde gördüm eşim tutmasa gidip soracaktım memnun musunuz diye.. yüksek olanları seviyorum biraz ağır görünüyor ama inşallah kullanışlıdır. nerede satılıyor bilgin var mı canım iki tane alırsak belki indirim olur

Canim benim hastanenin kendisi ultrason bölümü kismi yapicak tahminim.gidince görücem.kizimda.da ayni sekilde olmustu.perintalog dusunmedim riskli gebelikler icin öneriliyor genelde seker hastaligi yuksek tansiyon yada bebekte gelisim geriligi plesanta öndeyse gibi daha detayli alaninda uzmanlasmis kadin dogumcu demek zaten.Allah korusun bir sıkınti cikmazsa baska bi yere bakmam diye düsünuyorum simdilik.Gidince netlesicek benim icin

günaydın kızlar,
uykusuz geceler benim içinde başladı. sağa dönüyorum sağım uyuşuyor sola dönüyorum solum uyuşuyor. sırt üstü unutup yatıyorum nefesim kesiliyor. bu gece berbattı benim için. tam uyudum dedim gece 3 de hiç sevmediğim bi tatlıyı aşererek uyandım sabaha kadar aklımda tatlı vardı yine uyuyamadım. şimdi işteyim ve çok uykum var of offf. bari bu uykusuzluğun üzerine okkalı bi tekme yeseydim ama nerdeeee

Ca
Canım iyi haberlerine çok sevindim. Ayrıntılıyı perinatolog yapmıyor zaten radyolok yapıyor diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…