- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.521
Stokke bende cok begeniyorum ozellikle mavi rengini:) ama ona da 3 yasindan sonra zor dediler o yuzden emin olamadim. Doona biraz alcak bana da inglesina alcak gelmedi ama incelemedm acikcasi alici gozle bakacagim gittigimde hepsine:) bende uzun degilim 168im de alcak bisey de istemem tabi:)
Kuzum sen benden uzunsun epey :) ay 3 yaşına kadar binsin sonra yürüsün zaten:) ben de kahverengi olanını pek beğendim.Stokke bende cok begeniyorum ozellikle mavi rengini:) ama ona da 3 yasindan sonra zor dediler o yuzden emin olamadim. Doona biraz alcak bana da inglesina alcak gelmedi ama incelemedm acikcasi alici gozle bakacagim gittigimde hepsine:) bende uzun degilim 168im de alcak bisey de istemem tabi:)
Mima xari için satış temsilcisi 2 yaşından sonra kullanamaz dedi malum fiyatı da el yakıyor eşim de diyor ki ben fiyatı duyunca soğudum:))3 yaş mı dediler? Bana 1,5 yaş dediler ama o mima xari içindi gerçi stokke de ona benziyor.. Jokerdeki çalışan kişi ben yeğenime de mamas papas alıcam, 5 yaşa kadar kullanılıyor beni
bile taşır dedi içine oturdu :)) sağlam araba yani ben gördüm :)))
Bir daha baston tip almaya ihtiyaç olmaz, Doona'yı ilk defa duydum şimdi senden canım bakayım tipine merak ettim :)
Annem bana aldıklarını large almış iyi etmiş önce bir giydim geniş rahat dedim ama sonra düşündüm de daha göbek yok bir şey yok şişeceğiz demi tombik dedim benim oğlana evet anne dedi :))Ben de sepete attım ürünü M beden ama sonra tereddüt ettim vazgeçtim. Dalgıç kıyafeti gibi olmasın sonra :))))) Sonra da en iyisi biraz bekliyeyim akıbetim belli olur diye düşündüm. XL de çok büyük kaçar ya Large'da anlaşalım. :))
Mima xari için satış temsilcisi 2 yaşından sonra kullanamaz dedi malum fiyatı da el yakıyor eşim de diyor ki ben fiyatı duyunca soğudum:))
Gerçekten yüksek epey yani ona değer mi bilmiyorum.
happymom87 Lohusa geceliği için bakırköy gür çarşısında bakabilirsin.internette gördüğünüz her modele orda ulaşabilirsiniz.bu paylaştığın sitedekimodellerinde aynısını bulabilirsin orda.ben kızıma doğumumda ordanaldım.ne yazıkki aldıklarım yazlıktı doğumum yazın olduğu için.şimdi kışlık almak zorundayım.yine ordan alıcam.
Canım stokke için internet üzerinden baktım 3500-4500 arası fiyatlar var travel sistem onlarda. Mesela hafiflik benim için önemli mima xari ağır inglesina ile kıyasladığımda. Mama sandalyesi baktım fiyatlar yine makul değil!Stokke ne kadar ? Ana kucağı ve bebek arabası alınca? Sanki o da mima kadar pahalıydı diye kalmış aklımda. Parça parça alınca 4000-5000 gibi tutuyordu diye kalmış aklımda... 3 yaşa kadar kullanılıyorsa iyiymiş. Bence de sonra yürüsünler yani :)))
Ay bugün benim de uykum kaçtı:)Of bu 18. Hafta bitsin artık ben eski uykumu istiyorumm:)) akşam 10'da orda burda uyuklamayı özledimm :))
Bak takvimde yazan tarihe bitmiş 18. Haftan :)Of bu 18. Hafta bitsin artık ben eski uykumu istiyorumm:)) akşam 10'da orda burda uyuklamayı özledimm :))
3 yaş mı dediler? Bana 1,5 yaş dediler ama o mima xari içindi gerçi stokke de ona benziyor.. Jokerdeki çalışan kişi ben yeğenime de mamas papas alıcam, 5 yaşa kadar kullanılıyor beni
bile taşır dedi içine oturdu :)) sağlam araba yani ben gördüm :)))
Bir daha baston tip almaya ihtiyaç olmaz, Doona'yı ilk defa duydum şimdi senden canım bakayım tipine merak ettim :)
Kuzum sen benden uzunsun epey :) ay 3 yaşına kadar binsin sonra yürüsün zaten:) ben de kahverengi olanını pek beğendim.
Canım bestekar sokakta bulgu laboratuvarı var.. Nakit ödemede hesaplj oluyor ama ben düzen ve medlabla kıyaslıyorum. Belki özel hastanelerde daha hesaplıdır bilemiyorumozaman bize öner canım :)
Ben 4 numara xl aldim ilerde rahat olsun diyeAy hadi ya evet bi de gidip bulamamak riski var canim iyi dedin en guzeli netten siparis vermek
Hurma sakıncalı degil mi canim doğuma yakin yiyin diye okumustum ben ama cok da severim ama yemiyorum simdilerde. bence de en guzeli meyve ve su. senin oglusunda benim gibi seviyor demekki ohh ne guzell
inşallah canım inşallah daha 5 ay öncesine kadar karşı komşunun bebek için oda süslemelerini izliyordum gözlerim dola dola şimdi kendim yaşayacağım inşallah Allah kısmet ederse .benim eşimde dün tutturdu markete gideceğim iş dönüşü yarın birlikte gideriz dedim bekle sonra eve geldi ben bebek bezlerine bakacaktım demezmi şimdiden stok yapalım diye konuşmuştuk benden daha hevesliymiş belli etmiyormuşHehhe ayni bizimkide öyleydi.doktor pipisini yakalayinca sizede vereyim dedi.verin tabi babasi bekler dedim.iki gündür mesaj atiyo esim oglum napiyo diye.napsin duruyor cocuk diyorum
Kiz olsada cok sevinecektik öğrenmek hosumuza gitti farkli heyecanlar bunlar.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
bendee aşık oldum kahverengiye.. geçen birinde gördüm eşim tutmasa gidip soracaktım memnun musunuz diye.. yüksek olanları seviyorum biraz ağır görünüyor ama inşallah kullanışlıdır. nerede satılıyor bilgin var mı canım iki tane alırsak belki indirim olurKuzum sen benden uzunsun epey :) ay 3 yaşına kadar binsin sonra yürüsün zaten:) ben de kahverengi olanını pek beğendim.
Canim benim hastanenin kendisi ultrason bölümü kismi yapicak tahminim.gidince görücem.kizimda.da ayni sekilde olmustu.perintalog dusunmedim riskli gebelikler icin öneriliyor genelde seker hastaligi yuksek tansiyon yada bebekte gelisim geriligi plesanta öndeyse gibi daha detayli alaninda uzmanlasmis kadin dogumcu demek zaten.Allah korusun bir sıkınti cikmazsa baska bi yere bakmam diye düsünuyorum simdilik.Gidince netlesicek benim icinGunaydin kizlar. dun randevum vardi cok sukur oglusum iyi iri bi cocuk dedi doktor :) kan verdim yine insallahsonuc iyi cikar.
Yalniz doktoruma ayrintili ultrasonu sordum ben yapiyorum baska yere gerek yok dedi ama bildigim kadariyla perinatolog degil. sizin doktorlar ne dedi ozellikle izmirdeki arkadaslar nerde yaptirmayi dusunuyor acabaKilim ve tohum
Canım iyi haberlerine çok sevindim. Ayrıntılıyı perinatolog yapmıyor zaten radyolok yapıyor diye biliyorum canımGunaydin kizlar. dun randevum vardi cok sukur oglusum iyi iri bi cocuk dedi doktor :) kan verdim yine insallahsonuc iyi cikar.
Yalniz doktoruma ayrintili ultrasonu sordum ben yapiyorum baska yere gerek yok dedi ama bildigim kadariyla perinatolog degil. sizin doktorlar ne dedi ozellikle izmirdeki arkadaslar nerde yaptirmayi dusunuyor acabaKilim ve tohum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?