- 7 Temmuz 2014
- 382
- 531
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.541
Sırt üstü tatmamız da mı yasak??günaydın kızlar,
uykusuz geceler benim içinde başladı. sağa dönüyorum sağım uyuşuyor sola dönüyorum solum uyuşuyor. sırt üstü unutup yatıyorum nefesim kesiliyor. bu gece berbattı benim için. tam uyudum dedim gece 3 de hiç sevmediğim bi tatlıyı aşererek uyandım sabaha kadar aklımda tatlı vardı yine uyuyamadım. şimdi işteyim ve çok uykum var of offf. bari bu uykusuzluğun üzerine okkalı bi tekme yeseydim ama nerdeeee
Allah'ım kolaylık versin canım daha bu sabah kustum bende:/ ahh şu bulantılar tam geçti derkenİyi aksamlar kızlar bir haftadır deli gibi öğürüp kusmaktan sanırım boğazım tahriş oldu. Ne yesem boğazımda kalmıs gibi bi his var. Bugün kola içtim boğazım yandı. Ne yapacağımı bilemedim.
evet canım sırt üstü mümkün olduğunca yatmamak lazım. bebeğe giden oksijen ve kan dolaşımı azalıyormuş.Sırt üstü tatmamız da mı yasak??
Hemen bakıyorum teşekkürler Canımwww.lohusasepeti.com
Kızlaaar bu siteyi bugün öğrendim, baktım beğendim de birkaç şey.. Piyasadaki bazı 65 yaş için yapılmış (nasıl olmuş da menopoza girmemişler :)))) ) zevksiz lohusa hamile sabahlıklarına kıyasla güzel şeyler var bakın derim
Canım trabzon hurması alıcaksın sanırm, kekremsi tadını almak için soyup çatalla ezerek bal ve cevizle karıştır, rahatça yersin, bebişlerimize de faydalıHurma hurma dediniz burda hiç sevmediğim meyveyi asermeye başladımsaka biyana yarın pazar varda alicam yemeye calisicam herkes faydasindan bahsediyo inşallah yiyebilirim ♡
Biz de eşimle boş zamanlarımızda joker ve e-bebekte bebek arabası inceliyoruzYok canim denemeden almam zaten iyice incelemem lazim. Jokere zamanim olunca gidip 1 saat incelemem lazim. Daha zamanim var acele etmek istemiyorum. Icime sine sine olsun:)
amin inşallah canımm, erkekler içinde yaşıyor sanırım yaa benim eşim de kontrolden sonra ne kadar güzel bir his olacağını söylüyorlardı ama bu kadarını tahmin etmemiştim diyorinşallah canım inşallah daha 5 ay öncesine kadar karşı komşunun bebek için oda süslemelerini izliyordum gözlerim dola dola şimdi kendim yaşayacağım inşallah Allah kısmet ederse .benim eşimde dün tutturdu markete gideceğim iş dönüşü yarın birlikte gideriz dedim bekle sonra eve geldi ben bebek bezlerine bakacaktım demezmi şimdiden stok yapalım diye konuşmuştuk benden daha hevesliymiş belli etmiyormuşAllah kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin inşallah
Ayrıntılıyı perinatolog yapması gerekiyor. Bu alanda onlar uzman çünkü. Bence ayrıntılı usg şu hamilelik dönemimizde en önemli olan uygulama. Çok iyi bir uzmanın yapması gerekiyor bence. Ben bu konuyu çok önemsiyorum çünkü çevremde çok sorunlu bebiş doğdu. Detaylıda görülüp, anne karnında düzeltilebilecek rahatsızlıkları farketmemişler ve bebişler doğar doğmaz tedavi ve ameliyatlara maruz kaldılar. Bu yüzden bu konuda ben biraz daha hassasım :). Ama radyolog değil perinatologun bakması lazımCa
Canım iyi haberlerine çok sevindim. Ayrıntılıyı perinatolog yapmıyor zaten radyolok yapıyor diye biliyorum canım
AĞlıcam ben sırt üstü yatıyordum geneldeevet canım sırt üstü mümkün olduğunca yatmamak lazım. bebeğe giden oksijen ve kan dolaşımı azalıyormuş.
Yaa demekki ben yanlış biliyorum ama bu benim işime geldi sanırım doktorum perinatolog çünkü :) kanamalı olunca benim gebelik riskli gebelik uzmamına gidiyordumAyrıntılıyı perinatolog yapması gerekiyor. Bu alanda onlar uzman çünkü. Bence ayrıntılı usg şu hamilelik dönemimizde en önemli olan uygulama. Çok iyi bir uzmanın yapması gerekiyor bence. Ben bu konuyu çok önemsiyorum çünkü çevremde çok sorunlu bebiş doğdu. Detaylıda görülüp, anne karnında düzeltilebilecek rahatsızlıkları farketmemişler ve bebişler doğar doğmaz tedavi ve ameliyatlara maruz kaldılar. Bu yüzden bu konuda ben biraz daha hassasım :). Ama radyolog değil perinatologun bakması lazım
Haklısın canım ya dün ben de bi yaşanan olayı duydum, bebeğin akciğeri bağırsağının içinde gelişmiş ve doktor fark etmemiş, doğunca fark edilince ameliyata almışlar, neredeyse bir ay hastanede kalmış yavrucak. Fark edilse anne karnında müdahale edilebiliyormuş ama çok da iyi bi doktor olduğu halde anlayamamış. Detaylı da gerçekten alanında en iyileri seçmeye çalışmalıyız. Allah korusun minnoşlarımızda bir sorun çıkmasın inşallah ama tedbir de bizdenAyrıntılıyı perinatolog yapması gerekiyor. Bu alanda onlar uzman çünkü. Bence ayrıntılı usg şu hamilelik dönemimizde en önemli olan uygulama. Çok iyi bir uzmanın yapması gerekiyor bence. Ben bu konuyu çok önemsiyorum çünkü çevremde çok sorunlu bebiş doğdu. Detaylıda görülüp, anne karnında düzeltilebilecek rahatsızlıkları farketmemişler ve bebişler doğar doğmaz tedavi ve ameliyatlara maruz kaldılar. Bu yüzden bu konuda ben biraz daha hassasım :). Ama radyolog değil perinatologun bakması lazım
Sen şanslısın o zaman :))Yaa demekki ben yanlış biliyorum ama bu benim işime geldi sanırım doktorum perinatolog çünkü :) kanamalı olunca benim gebelik riskli gebelik uzmamına gidiyordum
Haklısın canım ya dün ben de bi yaşanan olayı duydum, bebeğin akciğeri bağırsağının içinde gelişmiş ve doktor fark etmemiş, doğunca fark edilince ameliyata almışlar, neredeyse bir ay hastanede kalmış yavrucak. Fark edilse anne karnında müdahale edilebiliyormuş ama çok da iyi bi doktor olduğu halde anlayamamış. Detaylı da gerçekten alanında en iyileri seçmeye çalışmalıyız. Allah korusun minnoşlarımızda bir sorun çıkmasın inşallah ama tedbir de bizden
kız dur panik olma öyle bebeğe bişey olmaz zaten. anne için nefes darlığı felan yapıyor. bide bana doktor 16 haftadan sonra yatma pozisyonumu söyledi. yavaş yavaş düzelt diye. yani bebeğe bişey olmamıştır. sadece sen bu haftadan sonra daha dikkatli ol. zaten bebek yatırmıyor hemen kasık ağrısı nefes darlığı oluyor.AĞlıcam ben sırt üstü yatıyordum geneldebişi olmuş mudur ya, aynen sağa dönsem hemen ağrıyo sağ tarafım, sola dönsem solum ağrıyo sırt üstü belim dinleniyordu inşallah bişi olmamıştr çocuguma ya, pazartesi bir olaydı kontrolümü atlataydım. Peki bişi dicem ben 15+5 im bugun hala hamile olduğum pek anlaşılmıyor dısardan bu normal mi ki?
AĞlıcam ben sırt üstü yatıyordum geneldebişi olmuş mudur ya, aynen sağa dönsem hemen ağrıyo sağ tarafım, sola dönsem solum ağrıyo sırt üstü belim dinleniyordu inşallah bişi olmamıştr çocuguma ya, pazartesi bir olaydı kontrolümü atlataydım. Peki bişi dicem ben 15+5 im bugun hala hamile olduğum pek anlaşılmıyor dısardan bu normal mi ki?
çok güzel bir rüya görmüşsün maşallah ya.Bu gece rüyamda dogurmustum :) gece uyurken suyum gelmis ama ben fark etmemisim.esim hastaneye götürmüş sezeryan yapmislar ama ben hala farkinda degilim.hemsire bebegi getiriyor emzir diye o zaman aaa ben dogurdum mu diyorum :) emzirmeye çalışıyorum kahverengi yer tamamen agzina girecek diyorum kendi kendime.annemin babamin haberi yok.sonra onlar geliyor babam hadi emzir ac bebek diyo.cuk cuk emiyor ay cok tatliydi siyah saçlı küçük ağızli bir bebek.cok güzeldi kuzum hic aglamiyordu
Tamam canım çok sağol eksik olma, tamam artık dikkat edeceğim ben de ama zor olacak olsun sonu güzel olsun katlanır anneler buna :) inşallah benim de göbeğim şişer artık :) açken sabah görseler hele kimsr anlayamaz ama akşama bişiler yedikce şişiyo :)kız dur panik olma öyle bebeğe bişey olmaz zaten. anne için nefes darlığı felan yapıyor. bide bana doktor 16 haftadan sonra yatma pozisyonumu söyledi. yavaş yavaş düzelt diye. yani bebeğe bişey olmamıştır. sadece sen bu haftadan sonra daha dikkatli ol. zaten bebek yatırmıyor hemen kasık ağrısı nefes darlığı oluyor.
hamile olmadığının anlaşılmaması gayet normal canım bünyeden bünyeye fark ediyor. ben 17 haftada daha belli olmaya başladı karnım. bi anda çıktı gibi. yakındır seninde karnının büyümesi
AĞlıcam ben sırt üstü yatıyordum geneldebişi olmuş mudur ya, aynen sağa dönsem hemen ağrıyo sağ tarafım, sola dönsem solum ağrıyo sırt üstü belim dinleniyordu inşallah bişi olmamıştr çocuguma ya, pazartesi bir olaydı kontrolümü atlataydım. Peki bişi dicem ben 15+5 im bugun hala hamile olduğum pek anlaşılmıyor dısardan bu normal mi ki?
Aslında ben de duyuyorum buyukkerimizden. Yok benimki 7 aylıkken birden şişti yok 6 aylıkken şişti diye, ama sanırım biz karnımız belli oldukça sevineceğiz varlığını daha çok mu hissedeceğiz ondan mı bilmem :) hala tekme de hissetmedimCanım ben 17+1 im.Hala dışarıdan hamile olduğum belli değil.Ben söylemesem kimse anlamıyor,hamileyim deyince de inanmıyor.Sadece akşamları biraz şişiyorum.Cumartesi doktorum da ne güzel hamilesin sen dedi.Bebişin gelişimi normal olduğu sürece bir problem yok dedi.
Aynen Canım geceleri bel ağrısıyla uyanıyorum gelseydi şu hamile yastığı:/Of bu 18. Hafta bitsin artık ben eski uykumu istiyorumm:)) akşam 10'da orda burda uyuklamayı özledimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?