2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim göbik belli oluyor artık :) özellikle elbise giydiğimde yanlar boş önde bir sivrilik

Fetal anomali taramasında (birinci düzey ultrason) herhangi bir risk ya da problem bulunduğunda, daha ayrıntılı bir tarama için anne adayı detaylı ultrason (ikinci düzey ultrason) taramasına gönderilir. Perinatoloji uzmanı detaylı ultrason ile tekrardan inceleme yaparak, bebeğin vaziyeti ile ilgili detaylı bilgi vermektedir.

Benim genelde gördügüm bu alanda cok fazla doktor olmadigindan kadin dogumcular ve radyologlar ustleniyor bu görevi.Herhangi bir risk durumunda o zman yönlendiriyorlar bir perinatolog görsün diye.eger gittiginiz kadin dogumcu perinatologsa iki kere yorulmuyorsunuz yani:)
Benim arkadasim da cok cok iyi uzman bi doktora gittigi halde safra kesesine giden damarlar eksikmis farkedemedi.bebek dogduktan sonra sarilik yuksek gecince anlasildi ameliyat oldu.
Yine herzamn dedigimiz gibi Rabbim saglikla sıkıntısız bir dogumlar nasip etsin kavustursun büyütelim güzel günlerini görelim amin

Yaa insanların seni düşünmesi de çok güzel iş yerimde bu yok benim ne yazıkki.. Sigara kokusundan oda parfumu kokusundan dolayı artık odamın kapısı devamlı kapalı duruyor hamile olduğumu ve kokulara hassasiyetim olduğunu bildikleri halde onlara tavır almışım da konuşmak istemito musum diye kapımı kapadığımı düşünmüşler paraya ihtiyacım olmasa dakka durmam burda.. Ayrılacağım komple doğum zamanı zaten..

Amin canım inşallah. Tek isteğimiz bu zaten hepimizin. Sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alalım. Biz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama sonuçta ne olacağını Allah bilir. İstersen dünyanın en iyi doktoruna git yine bir şey değişmez. Ama imkan varsa onları kullanmak gerekir. En azından kötü olasılıkların oranını biraz olsun düşürürüz diye düşünüyorum.

Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.
Sağlık ocağındaki hemşire bana 16-18. hafta arası ya da bebeğini hissedince gel demişti. 19. haftama giriyorum haftaya gitsem mi acaba?

Sagolsun benim arkadaslar da cok karışır bazen bunalirim.cayi cok icme kahve icme sen niye pogaca yiyorsun evde kahvalti etmedin mi,kahvaltida yumurta yiyor musun niye ince giyindin niye kisa giyindin.üstelik kadini erkeği hep böyle

Günaydın canım . hamilelik haftanı eklesene, sen burada yorum yazıyorsun haftanı bilirsek daha iyi olur paylaşımlarımız diye söylemeden edemedim.

Bayanlar demir zede ben 2 gun rapor aldim. 3 gundur ishalim ve dogru durust hic yiyemedim bir seyler. En son doktor ilaci degistirdi ama bir sure hic bir sey kullanmiycam. Gyno feronu kesti maltofer fol diyebir hap verdi(kullanan var mi aranizda?) Demir Bazi bunyelerde kabiz bazilarinda ishal yapar dedi. Bu haftalarda kilo almamiz lazim, bende aksi uzuldum ya...

çok geçmiş olsun canım. inşallah hemen geçer ishalin.

Hamile olduğumu öğrendikten sonra canlılara karşı daha bi merhametli oldum ben ya, kara sinek var şimdi odamda dün de vardı :) burnumun dibinden ayrılmıyor da.. Hiç bişi yapamıyorum zarar veremiyorum.. Birlikte çalışıyoruz :) gecen evde gördüm bi böcek dokunmadan işime devam ettim :)

Benim de sol tarafımda ki ağrı artınca sağa ve bazen de sırt üstü yatıyorum doktor birşey olmaz daha küçük dedi zaten bende bir baskı ya da nefes darlığı hissetmiyorum , ultrasyonda detaylı da yarım saat. Sırt üstü uzanmıştım bir sorun olsa öyle bakmazdı doktor diye düşünüyorum kendimce

Canım bende rahatsız olmuyorum sırt üstü yattığımda hissediyorum zaten çok kalmıyorum gerçi de anormallik bende mi diyordum

Ben hala hareket hissetmedim hanımlar çok rahatım şükürler olsun bulantı bitti sadece ara ara başım ağrıyor acıkınca bi bulanıyor , tedirgin oluyorum bazen ilkinde hiç böyle olmadım diye hala elimi karnıma koyunca nerde bu Bebek diye elliyorum yok çok garip geliyor , oğlan da çekmiştim baya bu dönemlerimi hatırlamıyorum da sizlerde de öyle mi

Günaydın güzel anneler :)))
Bende bu gece bu sağa dön bi sola dön sırt üstü falan derken bi an yüz üstü uyumusum kızdım kendime ama fark etmemisim..
Detaylıya burda perinatolog bakıyor. Gittiğim hastanede 400 tl ama burdaki bayan arkadaşlar başka bir yerde yaptiriyor sanırım sadece onun üzerine bir hastane varmış bende ona giderim muhtemelen. 250 tl mis onun fiyati.
Bebiskomda annesine Günaydın diyor suan hareketleriyle. Acıktı sanırım. Biz kahvaltıya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…