- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.561
Benim göbik belli oluyor artık :) özellikle elbise giydiğimde yanlar boş önde bir sivrilikAslında ben de duyuyorum buyukkerimizden. Yok benimki 7 aylıkken birden şişti yok 6 aylıkken şişti diye, ama sanırım biz karnımız belli oldukça sevineceğiz varlığını daha çok mu hissedeceğiz ondan mı bilmem :) hala tekme de hissetmedim
Yaa insanların seni düşünmesi de çok güzel iş yerimde bu yok benim ne yazıkki.. Sigara kokusundan oda parfumu kokusundan dolayı artık odamın kapısı devamlı kapalı duruyor hamile olduğumu ve kokulara hassasiyetim olduğunu bildikleri halde onlara tavır almışım da konuşmak istemito musum diye kapımı kapadığımı düşünmüşlerMerak etme normal tabi belli olmaması.bugun okulda erkek ogretmen arkadaş bayanlardan birine soruyormus cloud17 hamile degil mi ya bir sorun yok dimi diye.bayan arkadas da yok 18 haftalık hamile demis.kilo filan almadi belli degil hic de korktum demis erkek arkadas.daha once kayip olunca endiseleniyor millet.ayrica gece ben de sirt üstü uyaniyorum bazen ve ben rahatsiz olmuyorum da.sonra duzeltiyorum kendimi
Bu çok güzel bence keyfini yaşa hele bir de tekme hissetmeye başladıysan gel keyfim gel maşallah :)Valla kızlar benim karnım çok çıktı. Zaten göbeğim vardı biraz hamile kalmadan önce. Şimdi iyice şişti :))
Agrilarin gececek benim azaldi agrilarim yastiklaAynen Canım geceleri bel ağrısıyla uyanıyorum gelseydi şu hamile yastığı:/
Amin canım inşallah. Tek isteğimiz bu zaten hepimizin. Sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alalım. Biz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama sonuçta ne olacağını Allah bilir. İstersen dünyanın en iyi doktoruna git yine bir şey değişmez. Ama imkan varsa onları kullanmak gerekir. En azından kötü olasılıkların oranını biraz olsun düşürürüz diye düşünüyorum.Fetal anomali taramasında (birinci düzey ultrason) herhangi bir risk ya da problem bulunduğunda, daha ayrıntılı bir tarama için anne adayı detaylı ultrason (ikinci düzey ultrason) taramasına gönderilir. Perinatoloji uzmanı detaylı ultrason ile tekrardan inceleme yaparak, bebeğin vaziyeti ile ilgili detaylı bilgi vermektedir.
Benim genelde gördügüm bu alanda cok fazla doktor olmadigindan kadin dogumcular ve radyologlar ustleniyor bu görevi.Herhangi bir risk durumunda o zman yönlendiriyorlar bir perinatolog görsün diye.eger gittiginiz kadin dogumcu perinatologsa iki kere yorulmuyorsunuz yani:)
Benim arkadasim da cok cok iyi uzman bi doktora gittigi halde safra kesesine giden damarlar eksikmis farkedemedi.bebek dogduktan sonra sarilik yuksek gecince anlasildi ameliyat oldu.
Yine herzamn dedigimiz gibi Rabbim saglikla sıkıntısız bir dogumlar nasip etsin kavustursun büyütelim güzel günlerini görelim amin
Hala öyle güçlü tekmeler hissedemedim ama gece yatarken kasığımda hafif bir şeyler hissediyorum. Bebek mi değil mi bilmiyorum ama.Bu çok güzel bence keyfini yaşa hele bir de tekme hissetmeye başladıysan gel keyfim gel maşallah :)
Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.Agrilarin gececek benim azaldi agrilarim yastikla
Sağlık ocağındaki hemşire bana 16-18. hafta arası ya da bebeğini hissedince gel demişti. 19. haftama giriyorum haftaya gitsem mi acaba?Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.
Yaa insanların seni düşünmesi de çok güzel iş yerimde bu yok benim ne yazıkki.. Sigara kokusundan oda parfumu kokusundan dolayı artık odamın kapısı devamlı kapalı duruyor hamile olduğumu ve kokulara hassasiyetim olduğunu bildikleri halde onlara tavır almışım da konuşmak istemito musum diye kapımı kapadığımı düşünmüşlerparaya ihtiyacım olmasa dakka durmam burda.. Ayrılacağım komple doğum zamanı zaten..
Günaydın canım . hamilelik haftanı eklesene, sen burada yorum yazıyorsun haftanı bilirsek daha iyi olur paylaşımlarımız diye söylemeden edemedim.Aslında ben de duyuyorum buyukkerimizden. Yok benimki 7 aylıkken birden şişti yok 6 aylıkken şişti diye, ama sanırım biz karnımız belli oldukça sevineceğiz varlığını daha çok mu hissedeceğiz ondan mı bilmem :) hala tekme de hissetmedim
çok geçmiş olsun canım. inşallah hemen geçer ishalin.Bayanlar demir zede ben 2 gun rapor aldim. 3 gundur ishalim ve dogru durust hic yiyemedim bir seyler. En son doktor ilaci degistirdi ama bir sure hic bir sey kullanmiycam. Gyno feronu kesti maltofer fol diyebir hap verdi(kullanan var mi aranizda?) Demir Bazi bunyelerde kabiz bazilarinda ishal yapar dedi. Bu haftalarda kilo almamiz lazim, bende aksi uzuldum ya...
Cnmben hamilelikten once ayagima bir seybattigi icin yaptirmistim 10yiletkisivarmis. Bilemiyorum o yuzden.Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.
Canım 15+5 im ben sat ım 15 TemmuzGünaydın canım . hamilelik haftanı eklesene, sen burada yorum yazıyorsun haftanı bilirsek daha iyi olur paylaşımlarımız diye söylemeden edemedim.
kız dur panik olma öyle bebeğe bişey olmaz zaten. anne için nefes darlığı felan yapıyor. bide bana doktor 16 haftadan sonra yatma pozisyonumu söyledi. yavaş yavaş düzelt diye. yani bebeğe bişey olmamıştır. sadece sen bu haftadan sonra daha dikkatli ol. zaten bebek yatırmıyor hemen kasık ağrısı nefes darlığı oluyor.
hamile olmadığının anlaşılmaması gayet normal canım bünyeden bünyeye fark ediyor. ben 17 haftada daha belli olmaya başladı karnım. bi anda çıktı gibi. yakındır seninde karnının büyümesi
Merak etme normal tabi belli olmaması.bugun okulda erkek ogretmen arkadaş bayanlardan birine soruyormus cloud17 hamile degil mi ya bir sorun yok dimi diye.bayan arkadas da yok 18 haftalık hamile demis.kilo filan almadi belli degil hic de korktum demis erkek arkadas.daha once kayip olunca endiseleniyor millet.ayrica gece ben de sirt üstü uyaniyorum bazen ve ben rahatsiz olmuyorum da.sonra duzeltiyorum kendimi
Ayy al benden de o kadar cnm hiç değilse rahatladım biraz valla inş tez zamanda biz de hissederizSeninkide hayirli olsun canim.ben hic hissetmiyorum elimlenyokluyorum falan@parmagimin ucundaki damar atiyor onun disinda tik yok.yakinda hissederiz bizde insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?