2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Gözünaydın oğluşuna maşallah:) doktorun daha iyi bilir ama onların ultrasonu ile detaylı ultrason farklı oluyor. Ayrıca perinatologlar tamamen anne karnındaki bebeğin sağlığı üzerine eğitim görmüş doktorlar oluyorlar. Benim ilk hamileliğimde doktorum beyin gelişimi gayet iyi demişti 2 hafta sonra detaylıya gittim beyincikte koca tümör vardı. Perinatologlar 18. Haftada bitmiş olan organ oluşumu üzerine uzman oldukları için organ gelişimini inceliyorlar. Bu nedenle bir perinatologa gidip detaylı ultrasona girmekte fayda var.

Bir de kan sulandırıcı arkadaşlar multivitamin içiyor musunuz ? Doktor elevit yazmış diğer ilaçlarla kullanımında kanın pıhtılaşmasını önleyen ilaçlar yazıyor etkisi değişebilir diyor bu tür ilaçlara o yüzden kullanmadım daha birde tiroit hipotrioit var bende a ve e vitamini kullanmayın diyor bunun içinde o da var sorun okur mu ki

İlgili olmaları ne güzel ya, benim çalıştıklarım ne yazıkki öyle değil, bazen dosyaların indirilip kaldırılması gerekiyor, beraber çalıştığım arkadaş oralı olmuyor, başta sandalyeye fln çıkıp kaldırıyordum bir kez kaydım zor tutundum şimdi ben de bıraktım, odada her yer her yerde çalışmaya çalışıyoruz

Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.
Sağlık ocağı bana 20. hafta dedi, doktoruma sormadım daha, bi daaki kontrolden sonra gidicem ben de.
Geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşirsin, bol su içmeye çalış, ishal çok halsiz bırakıyor

Yaa ben de hala yüzüstü yatıyorum, başka türlü uyuyamıyorum, fark ettikçe değiştiriyorum ama, rahatsız olsa bebiş ağrı sancı yapar diye kendimi avutuyorum

sg26 canim bi tanıdığım 9 ay boyunca yüzüstü yatmış maşallah gayette iyi çocuğu suan. Işte pimpiriklilik yapıyoruz bazende. Başka türlü uyuyamiyordum karnım davul gibiyken bile öyle uyudum demişti. Ama yinede dikkat etmekte fayda var :)

ay ne güzel ben 1 saatten sonra rahatsız olmaya nefes darlığı yaşamaya kasık ağrısına başlıyorum. sırt üstüde yatsam yüz üstü yatamıyoum zaten

ay ne güzel ben 1 saatten sonra rahatsız olmaya nefes darlığı yaşamaya kasık ağrısına başlıyorum. sırt üstüde yatsam yüz üstü yatamıyoum zaten
Bende nefes darlığı olmuyor ama uyuşma oluyor kollarimda son zamanlarda. Bi o yana bi bu yana dönüp durcaz sanırım bebislere kavusana kadar :)

Yüzüstü uyuyorum bende. zaten bebek hareketlendigi zaman yatırmaz ondan sonra yan uyuma pozisyonundan başka bir seçenek kalmıyor. Bebek buyudugu zaman 7 aydan sonra falan sırtüstü yatınca da boğulacak gibi oluyorsun zaten yatamiyorsun öyle.

Kızlar hala bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum siz de mi böylesiniz? bir de Ankara'daki arkadaşlar detaylı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyor sunuz ve fiyatlar nasıl?

Kızlar hala bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum siz de mi böylesiniz? bir de Ankara'daki arkadaşlar detaylı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyor sunuz ve fiyatlar nasıl?
benim haftaya kontrolüm var nerede yaptırmam gerektiğine doktorum yönlendirecekmiş. sizede bilgi veririm

Citolesgen dünürüm sesin çıkmıyor iyimisin bi sıkıntı yoktur inşallah
selam dünürüm. iyiym çok şükür :) sesim çıkmıyor evet pek giremiyorum nete. arada bir kontrol ediyorum burayı. dün annemlerdeydim, kızım ananesine bir tekme attı ki sorma :)) haftaya detaylı usg ye gideceğiz bakalım. kızıma kıyafet almamak için kendimi zor tutuyorum :))

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorum Büyüdüler çünkü artık
canım ben turnike şeklinde yapıyorum artık doktorum öyle söyledi. sağ bacak, sol bacak, sağ kol, sol kol, göbek sağ ve sol taraf şeklinde yap böylece yaraların iyileşmesine zaman tanımış olursun dedi bende öyle yapıyorum.
Kızlarrrrrrr dişim ağrıyoooo col fena yaa =( 20lik üst dişim elimle sökesim var
off canım çok kötü benimde aynen o problemim var çekilmesi lazımdı ama kan sulandırıcı kullandığım için çekemediler. kanal tedavisi yapmışlardı ama birkaç gündür yine başladı ağrımaya
beni doktorum prof. yönlendirdi. ayın 15 inde gidip yaptıracağım bende 20 haftalık olmuş olucam kısmetse. doktorun yapmasına bende güvenemezdim zaten prof cihazları daha kaliteliymiş.
Valla kızlar benim karnım çok çıktı. Zaten göbeğim vardı biraz hamile kalmadan önce. Şimdi iyice şişti :))
canım benimde göbeğim çıktı artık hamile olduğum bayağı belli oluyor çok mutlu oluyorum
canım gün içerisinde bazen hiç hissetmediğim oluyor. daha küçük annesi korkma. bazen çok sık hissederken bazen hissetmiyorum. ama artık çok korkmuyorum. çok şiddetli ağrı kanama kusma vs yoksa korkma

Ca

Canım iyi haberlerine çok sevindim. Ayrıntılıyı perinatolog yapmıyor zaten radyolok yapıyor diye biliyorum canım
Aslinda radyolog, kadin dogum uzmani, perinatolog yapabikiyormus canim ama en iysi perinatolog olmasiymis. hayirlisiyla atlatsaydik sunu da
Ben de doktorum beni yonlendirir diye dusubmustum canim sordum ben yapacagim deyince sqsirdin. peri misiniz diye sorcaktim da utandim

Canim yani arastirmana gore bu ultrasonda bebiste bi sey olursa kesin belli olmayabilir oyle mi ben mi yanlis anladim =)

Internetten baktim izmirde 8 tane perinatolog var canim cok az sayilari. arastirmaya devam o zaman

ayyyy sen hep onu anneneye götür annesi. bol tekmeli günlerin olur inşallah. gelinime nekadar çok yakışır o süslü mini elbiseler

ayyyy sen hep onu anneneye götür annesi. bol tekmeli günlerin olur inşallah. gelinime nekadar çok yakışır o süslü mini elbiseler
ah canım yakışır dimi :) damadım nasıl iyimi, tekme atıyormu annesi :)) ya annem dediki neden bu erkenden tekme atıyor dedi, suyun mu az acaba dedi, çok vuruyor bu dedi, bilmiyorum ya suyum mu az acaba bol bol su içmeye başladım artık 2 gundur :)) kendime komposta yapcam akşam karışık meyvelerden :) bol bol içiyim :)

Canum detayliyi kendi doktorunda mi yaptirqcaksin doktorun perinatalog mu. ben tam da bunlari arastiriyorum zaten kararsiz bi insanim kafayi yicem

Geçmiş olsun canım.. Muz yemeye çalış.. Ben doktoruma sormuştum ishal olursak ne yapmalı diye? Gazı kaçmış kola veya muz içip yemek ishalle vücudun kaybettiği bir şeyi yerine koyuyormuş. Ne olduğunu unuttum o şeyin

Ayy ben de geçen gün aynı şekilde normalde peçeteyle öteki tarafa göndereceğim bir böceği azad ettim. Belki annesi bekliyordur belki çocuğu vardır diye.. :)) anne olunca dünyaya bakışı değişiyor insanın. Annemin bende olmayan bazı güzel huylarına hayranlıkla bakardım şimdi daha çok ona benzemeye başladım.

Canum detayliyi kendi doktorunda mi yaptirqcaksin doktorun perinatalog mu. ben tam da bunlari arastiriyorum zaten kararsiz bi insanim kafayi yicem

Canım benim doktorum zeynep kamil'in eski başhekimi olmasına ve gerçekten tecrübeli olmasına rağmen detaylı ultrason için hastanenin profesör olan perinatoloğuna gireceksin sonuçları yine beraber değerlendireceğiz dedi... Onun gözü detaylı ultrason esnasında bizim gözümüzden kaçabilecek şeyleri de görebilir bu konu onun uzmanlığı dedi. Aynen bu cümleyi kurdu. Belki soruna cevap olur

canım kendim doktorum yapıcakmış, eğitimini almış yıllar önce. 12 yıldır kendi yapıyormuş sanırım detaylıyı.

Benim doktorum da kendim yapacagim dedi canim ama egitim aldiniz mi diye sormadim hastaneyi arayip bilgi alacagm :)
Aslinda doktorma guveniyorum ama illa uzman mi olmali diye dusunmeden de edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…