- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.601
Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.
Bir de kan sulandırıcı arkadaşlar multivitamin içiyor musunuz ? Doktor elevit yazmış diğer ilaçlarla kullanımında kanın pıhtılaşmasını önleyen ilaçlar yazıyor etkisi değişebilir diyor bu tür ilaçlara o yüzden kullanmadım daha birde tiroit hipotrioit var bende a ve e vitamini kullanmayın diyor bunun içinde o da var sorun okur mu ki
Canim sagol tavsiyeler icin patates yedim az once. Muz alinca ondan da yiyecegi..Kabizlik da fena ama ishal. Hele de isteyken. Dun erkek bir is arkadasim bir seyler anlatiyordu bir dk lutfen dur karnim agriyo dinleyemiyorum sizi dedim. Ev iyi sukur...Geçmiş olsun canım.. Muz yemeye çalış.. Ben doktoruma sormuştum ishal olursak ne yapmalı diye? Gazı kaçmış kola veya muz içip yemek ishalle vücudun kaybettiği bir şeyi yerine koyuyormuş. Ne olduğunu unuttum o şeyin
Tesekkur ederim canim. benim doktorum yonlendirmedi rastgele birine de gitmek istemuyorum. bolca arastirma beni bekliyor :)Canım benim doktorum zeynep kamil'in eski başhekimi olmasına ve gerçekten tecrübeli olmasına rağmen detaylı ultrason için hastanenin profesör olan perinatoloğuna gireceksin sonuçları yine beraber değerlendireceğiz dedi... Onun gözü detaylı ultrason esnasında bizim gözümüzden kaçabilecek şeyleri de görebilir bu konu onun uzmanlığı dedi. Aynen bu cümleyi kurdu. Belki soruna cevap olur
Günaydın annişleeerrrrr
hayal_masal aynen bende gece çok uyanmaya başladım bu dönüşler yüzünden. Ben de bir şeye aşerdim rüyamda ama şu anda hatırlamıyorum ne olduğunu
ikihayat canım doona'yı bende düşünmüştüm çok pratik geldi ama hem bebek eşyalarını işte o ıvır zıvırları koyacak yeri yok bir de 1 yaşa kadar ancak kullanılıyormuş. O yüzden vazgeçtim ben. 4moms origami var bir de. 4000 tl ama kendi kendine sadece 1 düğmeyle açılıp kapanıyor. Yalnız 6 aydan itibaren kullanılabiliyor. Yenidoğanda kullanabilmek için başka bir aksesuarı varmış onu almak gerekiyor. O ne kadar bilmiyorum ama çok pahalıya gelecek bu da. Şu ana kadar baktıklarımda en iyisi ve kullanışlısı 4moms amaçok kararsızım :))
Canım trabzon hurması alıcaksın sanırm, kekremsi tadını almak için soyup çatalla ezerek bal ve cevizle karıştır, rahatça yersin, bebişlerimize de faydalı
Biz de eşimle boş zamanlarımızda joker ve e-bebekte bebek arabası inceliyoruzStokke hem ağır geldi bize hem de satıcı da en en fazla 1.5-2 yaş dedi, mamas papas beni de taşır isterseniz oturur gösteririm dedi, 60 kiloya kadar kaldırıyormuş, doona yoktu baktıklarımızda. Biz de pierre cardin pc-410 alias ı beğendik. Diğerlerine nazaran daha hafifti ve kullanımı kolaydı. 4 yaşında yeğenim var, onu götürüp bindirip bir de öyle bakacağım modellere
amin inşallah canımm, erkekler içinde yaşıyor sanırım yaa benim eşim de kontrolden sonra ne kadar güzel bir his olacağını söylüyorlardı ama bu kadarını tahmin etmemiştim diyorannem bana hamileyken o zaman bebek bezlerinin fiyatları da yüksek olduğu için öğrenir öğrenmez her ay almış, kenara koymuş, sonra ben doğunca bebek bezi bende alerji yapmış yazık onca bez elinde kalmış, eczaneler geri de almamışlar ablamında küçük kızında komilinin bezi dışındakiler alerji yaptı, eğer alırsanız da çeşit çeşit alın da nolur nolmaz canım bebişler bizi şaşırtabilirler
Sen şanslısın o zaman :))
Benim çevremde de son zamanlarda çok yaşandı böyle olaylar o yüzden çok titiz davranıyorum bu konuda. Ben Prof. Dr. İbrahim Bildirici'ye gidicem. Acıbadem Maslak'ta. Alanında en iyi isimlerin başında geliyor. Hattaikihayat ın doktoru :)
beni doktorum da doçent. ben özel hastaneye gidiyorum, bu işin eğitimini almayanlar yapmıyor diye biliyorum. devlet hastanesinde mesala başka doktora yönlendirirler. ablamınkini de kendi doktoru yapmıştı o da bu işin eğitimini almıştı. yani dışarı ayrıyetten ayrınmtılı usg için para ödemeyeceğiz. sadece muayane parası vericem kendi doktorumaBenim doktorum da kendim yapacagim dedi canim ama egitim aldiniz mi diye sormadim hastaneyi arayip bilgi alacagm :)
Aslinda doktorma guveniyorum ama illa uzman mi olmali diye dusunmeden de edemiyorum
beni doktorum da doçent. ben özel hastaneye gidiyorum, bu işin eğitimini almayanlar yapmıyor diye biliyorum. devlet hastanesinde mesala başka doktora yönlendirirler. ablamınkini de kendi doktoru yapmıştı o da bu işin eğitimini almıştı. yani dışarı ayrıyetten ayrınmtılı usg için para ödemeyeceğiz. sadece muayane parası vericem kendi doktoruma
evet canım aynen öyle. bu işin eğitimini almamış olsa zaten buna en başta hastane izin vermez.O zaman benimki de aynen oyle yapacak canim cunku egitim almamis olsa baskasina yonlendiridi o da diye dusunuyorum
İbrahim bey detaylıya ne kadara bakıyor acaba? Benim doktorumda perinatologmuş herhalde kendisi bakar ama burada yazılanları okuyunca birde ibrahim beyemi gitsem diye düşünüyorum zamanı gelince. Çok uçuk değilse fiyatı böyle yapmak mantıklı geliyor.Doona bana da biraz kullanissiz gibi geldi de magazada gormek istedim bi bakacagim da sanmiyorum alacagimi o elenecek gibi:) aaaa 4moms in baska urunlerini biliyorum alacagimda hatta hani su anne karnindaymis gibi sesler cikaran bebisi hemen rahatlatan uyutan bi urunu var onu kacirmam:) bunu yeni gordum cok begendim tek dugmeyle acma kapama cok pratikmis de 4 yasini gecirir mi dersin? Binebilir gibi dimi. Bu da arastirilacaklar listesinde o zaman:) 4moms,mamas papas ve inglesina dan biri olacak gibi duruyor bakalim.
Tabicanim pratik ve kullanisli olmasi cok onemli ve 4 yasinda da kesinlikle binmesi lazim. Cocuklar mizmiz oluyor yurumek istemiyorlar yoruluyorlar o yuzden mutlaka biraz daha buyuk bisey olmali. Benim aklimda da 3 marka var inceleyip oyle karar verecegim bakalim:)
Canim bende cok onemsiyorum detayliyi Allah korusun anne karninda cozulebilecek biseyse neden atlayalim. Ibrahim bey kendi doktorum olmasa bile detaylida mutlaka ona giderdim bu isin ehli yurtdisindan bile gelenler var cunku bu is sakaya gelmez. Randevum 8inde heyecanla bekliyorummm soyledigi hersey cok onemli benim icin. Senin ne zamandi randevu detayli icin? Benim detayli aralik ayinda 22.haftada gidecegim
kızlar birde benim doktorun bir felsefesi var, detaylı usg için günü beklemeye gerek yok, her zaman ben kontollerimde bakıyorum dedi,(10-15 dk bakıyor her gittiğimde renkli) uzun olmasa da üstünden geciyorum dedi. 19 haftam doluyor salı gunu. 19 haftamda ayrıntılı bir sekilde bakıcam dedi. ben zaten 20 haftalık gibi olucam o zaman 1 hafta önden gidiyormuş bizim minnak :) bir de benim bebeğiminin kan akışı başka yönden gidiyormuş onu gördu. sağ sol unuttum şimdi.
evet ben demiştim galiba onu. ama doktor isteidğin yöne yat dedi. önce sağ dedi sonra farketmez istediğin yere yat demişti. kız renklide görmek bence cok korkunc, :))) yani cok ufak olduğu için heryerini görüyorsun, benimki zayıf ve celimsiz gözüküyordu ufacık. damarlarına giden kan akışını görüyorsun,kalbinin attığını görüyorsun, kafatası kemiğini görüyorsun iskelet gibiydi. yani ben korktum biraz acıkcası. böyle birseyi çıplak gözle gördüğünü düşünsene, öyle bişey işte. deri kemik gibiydi. ama şimdi büyüüğştür heralde bebeişim korkmam heralde bir daha ki gidişimde :) kan can gelmiştir belki yüzüne :)Sağ demiştin galiba canım öyle hatırlıyorum.. Soluma yatmıyorum benim bebeğimin kan akışı sağdan demiştin galibaaa öyle bir cümle hatırlıyorum ama sen mi söylemiştin bilemedim :))) ne güzel ya sen renklide gördün o zaman , her doktorun ayrı ayrı tarzı var işte.. Ben de 20. Haftayı bekliyorum 4 gözle.. Şöyle kanlı canlı renkli görmek istiyorum bebişkomu
Banada bebeği hissedince dedi haftaya gideyim olmadı.Sağlık ocağındaki hemşire bana 16-18. hafta arası ya da bebeğini hissedince gel demişti. 19. haftama giriyorum haftaya gitsem mi acaba?
yok canım bende hala tekme yok bende dört gözle bekliyorum. damadın iyi bu aralar kasık ağrılarım arttı. ama okuduğum kitapta da kasık göbek altında ağrılar olacak diyor. haftaya kontrolüm var heyecanla bekliyoruz dünürümah canım yakışır dimi :) damadım nasıl iyimi, tekme atıyormu annesi :)) ya annem dediki neden bu erkenden tekme atıyor dedi, suyun mu az acaba dedi, çok vuruyor bu dedi, bilmiyorum ya suyum mu az acaba bol bol su içmeye başladım artık 2 gundur :)) kendime komposta yapcam akşam karışık meyvelerden :) bol bol içiyim :)
Benim bi kaç gündür çok net:) temizlik yaparken net bir şekilde hissettim. Ben hareketlenince o da hareketlendi galibayok canım bende hala tekme yok bende dört gözle bekliyorum. damadın iyi bu aralar kasık ağrılarım arttı. ama okuduğum kitapta da kasık göbek altında ağrılar olacak diyor. haftaya kontrolüm var heyecanla bekliyoruz dünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?