2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hadi Inşallah bakalım Canım:) bebişimi artık hissediyorum daha net:)) iki üç gündür:) birde bu tetanoz aşısı ne zaman oluyor kızlar 20. Haftada oldu kardeşim.

20. Hafta uygunmuş canım evet.. Ben de detaylı ultrasondan sonraki günlerden birinde gideceğim 21. Hafta içinde..

herkese merhaba güzel haberler duyup mutlu oluyoruz sizinle tek tek alıntı yapamıyorum sayfalardan. benim randevuma 3 gün kaldı neredeyse 4 haftadır görmedim miniğimi

Evet ben kullaniyorum decavit

Canim sagol tavsiyeler icin patates yedim az once. Muz alinca ondan da yiyecegi..Kabizlik da fena ama ishal. Hele de isteyken. Dun erkek bir is arkadasim bir seyler anlatiyordu bir dk lutfen dur karnim agriyo dinleyemiyorum sizi dedim. Ev iyi sukur...

Tesekkur ederim canim. benim doktorum yonlendirmedi rastgele birine de gitmek istemuyorum. bolca arastirma beni bekliyor :)

Doona bana da biraz kullanissiz gibi geldi de magazada gormek istedim bi bakacagim da sanmiyorum alacagimi o elenecek gibi:) aaaa 4moms in baska urunlerini biliyorum alacagimda hatta hani su anne karnindaymis gibi sesler cikaran bebisi hemen rahatlatan uyutan bi urunu var onu kacirmam:) bunu yeni gordum cok begendim tek dugmeyle acma kapama cok pratikmis de 4 yasini gecirir mi dersin? Binebilir gibi dimi. Bu da arastirilacaklar listesinde o zaman:) 4moms,mamas papas ve inglesina dan biri olacak gibi duruyor bakalim.

Tabicanim pratik ve kullanisli olmasi cok onemli ve 4 yasinda da kesinlikle binmesi lazim. Cocuklar mizmiz oluyor yurumek istemiyorlar yoruluyorlar o yuzden mutlaka biraz daha buyuk bisey olmali. Benim aklimda da 3 marka var inceleyip oyle karar verecegim bakalim:)

Canim bende cok onemsiyorum detayliyi Allah korusun anne karninda cozulebilecek biseyse neden atlayalim. Ibrahim bey kendi doktorum olmasa bile detaylida mutlaka ona giderdim bu isin ehli yurtdisindan bile gelenler var cunku bu is sakaya gelmez. Randevum 8inde heyecanla bekliyorummm soyledigi hersey cok onemli benim icin. Senin ne zamandi randevu detayli icin? Benim detayli aralik ayinda 22.haftada gidecegim

Benim doktorum da kendim yapacagim dedi canim ama egitim aldiniz mi diye sormadim hastaneyi arayip bilgi alacagm :)
Aslinda doktorma guveniyorum ama illa uzman mi olmali diye dusunmeden de edemiyorum
beni doktorum da doçent. ben özel hastaneye gidiyorum, bu işin eğitimini almayanlar yapmıyor diye biliyorum. devlet hastanesinde mesala başka doktora yönlendirirler. ablamınkini de kendi doktoru yapmıştı o da bu işin eğitimini almıştı. yani dışarı ayrıyetten ayrınmtılı usg için para ödemeyeceğiz. sadece muayane parası vericem kendi doktoruma

O zaman benimki de aynen oyle yapacak canim cunku egitim almamis olsa baskasina yonlendiridi o da diye dusunuyorum

kızlar birde benim doktorun bir felsefesi var, detaylı usg için günü beklemeye gerek yok, her zaman ben kontollerimde bakıyorum dedi,(10-15 dk bakıyor her gittiğimde renkli) uzun olmasa da üstünden geciyorum dedi. 19 haftam doluyor salı gunu. 19 haftamda ayrıntılı bir sekilde bakıcam dedi. ben zaten 20 haftalık gibi olucam o zaman 1 hafta önden gidiyormuş bizim minnak :) bir de benim bebeğiminin kan akışı başka yönden gidiyormuş onu gördu. sağ sol unuttum şimdi.

İbrahim bey detaylıya ne kadara bakıyor acaba? Benim doktorumda perinatologmuş herhalde kendisi bakar ama burada yazılanları okuyunca birde ibrahim beyemi gitsem diye düşünüyorum zamanı gelince. Çok uçuk değilse fiyatı böyle yapmak mantıklı geliyor.

Günaydın herkesee...

Benim kızım şimdiden Murat Boz hayranı çıktı ne alaka diyeceksinizz :)
Sabah kalkar kalkmaz tv'den jAnti şarkısını açtım sesini de baya açtım ayy bir vurmaya başladı içerden anlatamam. Sesi mi duydu uyandığımı mı anladı acıktı mı neyse artıkk üst üste kaç defa tekme attı.. Şapşik yaa güne enerjik musmutlu başlattı benii dün malum evhamla iyi
bir gün geçirmeyip idrar tahliline koşmuştuk ;( çok şükür neyse..
Tüm annişkolara tekmelerle başlayan ve tekmelerle devam eden güzel sağlıklı mutlu günler diliyorum bu haftanın da ortasına geldik , şaka maka sonbaharı da bitiriyoruz berabercene..

Sağ demiştin galiba canım öyle hatırlıyorum.. Soluma yatmıyorum benim bebeğimin kan akışı sağdan demiştin galibaaa öyle bir cümle hatırlıyorum ama sen mi söylemiştin bilemedim :))) ne güzel ya sen renklide gördün o zaman , her doktorun ayrı ayrı tarzı var işte.. Ben de 20. Haftayı bekliyorum 4 gözle.. Şöyle kanlı canlı renkli görmek istiyorum bebişkomu

evet ben demiştim galiba onu. ama doktor isteidğin yöne yat dedi. önce sağ dedi sonra farketmez istediğin yere yat demişti. kız renklide görmek bence cok korkunc, :))) yani cok ufak olduğu için heryerini görüyorsun, benimki zayıf ve celimsiz gözüküyordu ufacık. damarlarına giden kan akışını görüyorsun,kalbinin attığını görüyorsun, kafatası kemiğini görüyorsun iskelet gibiydi. yani ben korktum biraz acıkcası. böyle birseyi çıplak gözle gördüğünü düşünsene, öyle bişey işte. deri kemik gibiydi. ama şimdi büyüüğştür heralde bebeişim korkmam heralde bir daha ki gidişimde :) kan can gelmiştir belki yüzüne :)

kızlar merhabalar.. mantar oldugumdan dolayı doktorum gynolomeksin krem vermiş.. recetede üç gün kullanın yazıyor.. ama benim hala şikayetim gecmedi.. bu kremi kullanan oldu mu aranızda sizce devam etmeli miyim

yok canım bende hala tekme yok bende dört gözle bekliyorum. damadın iyi bu aralar kasık ağrılarım arttı. ama okuduğum kitapta da kasık göbek altında ağrılar olacak diyor. haftaya kontrolüm var heyecanla bekliyoruz dünürüm

Benim bi kaç gündür çok net:) temizlik yaparken net bir şekilde hissettim. Ben hareketlenince o da hareketlendi galiba

kızlar size bir sorum olacak, sacını boyayan var mı acaba evde, organik sac boyasıyla. şu pahalı boyalardan. ben kuaföre güvenmiyorum organik diye içine yine katıyorlar bişeyler. aslında beyazım yok sadece diplerim cıktı, sacımda ombre vardı, pek kötü durmuyor ama dipleri koyu kaldı gibime geldi. beyazlarım cok az var oda tek tük kulak arkalarında.

Citolesgen
Bende sen demiştin diye hatırlıyorum canim sola dogru uyuma konusunda. Benim öyle yapmamam lazım mı ne onun gibi bişey demiştin.
Kizlar bugün Kilim ve tohum muayene olucam demişti ama bide sabah muayneye gidicem diyen bi arkadaş vardı. Kimdi ismini unuttum ama inşallah hayırlı haberle gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…