2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim bi kaç gündür çok net:) temizlik yaparken net bir şekilde hissettim. Ben hareketlenince o da hareketlendi galiba
ay ne güzel maşallah size. ben beklemedeyim. bazen bişeler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketimi tekmemi anlamıyorum. annemde tekme olsa anlarsın direk kendini belli ediyor tekme dedi. öyle hevesle beklemekteyim

evet canım onu ben demiştim ama sağı solu unutmuşum:) haftaya tekrar sorucam doktoruma bunu. ne tarafa yatayım geceleri diye soracağım :)

Ben saçımı evde kesinlikle boyamıyorum bi kez boyamıştım berbat ettim tonlar tutmadı filan. Tabi benim saçım açık sarı öyle olunca tutmuyor ama koyu renk ve tek renk ise evde çok rahat boyarsın. Ama yine de yardım al birisinden güzelce boyasın. Ben hamilelik süresince boyatmayı düşünmüyorum tabi ben kapalıyım eşimde bu sürede böyle görsün napalım artık:)

arnavut_biberi vardı canım. oda iyiymiş çok şükür bi sıkıntı yokmuş bebek iyiymiş. sabah mesajlaştık özelden.

ay ne güzel maşallah size. ben beklemedeyim. bazen bişeler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketimi tekmemi anlamıyorum. annemde tekme olsa anlarsın direk kendini belli ediyor tekme dedi. öyle hevesle beklemekteyim
tekme seni bile zıplatır yerinden emin ol :) benim canımı acıtıyor şimdiden, birde cok gıdıklanan bir insanın huylanıyorum ayy diye bağırıyorum, herkes bana bakıyor :))

Benim doktorum da önce normal ultrasonla sonra renkliyle inceliyor, bence de görüntüsü biraz korkunç :) Hele 9. haftada tırtıl gibiydi, resmi de var biraz büyüdüklerinde daha hoşumuza gider heralde ben normal ultrasonu daha çok sevdim

Ben de böyle bişiler hissediyordum ama emin olamıyordum sonra tekmeyi atı verdi meleğim:) ama herkes aynı vakitte hissetmiyor zayıflar yağ dokusu az olanlar daha çabuk hissediyormuş sanırım. Ama merak etme yakın zamanda hissedersin.

ya bilmiyorum ama seni rahatsız etmiyorsa bekle canım şurda topu topu 4-5 ayımız kaldı. yolu yarıladık

55 kioyla hamile kaldım 1 kilo aldım. ve hamile olduğumu öğrenmeden önce spor yapıyodum karın kaslarımı geliştirmeye çalışıyordum sanırım o kaslarda şimdi tekmemi hissetmiyorum.

Doğru canım biraz korkutucu böyle düşününce.. :) ama normal ultrasonda da çok farklı değil.. Omurgasına screen shot yaptı doktorumuz , eşimin tepkiisi 'aaaa kuzu pirzola gibi' oldu :))) bir deri bir kemikler yavrum kıyamam büyüyecekler annesi :)) şu doğduğu haline benzeyen parmağını emerken filan renkli fotolar oluyor ya onlar çok güzel ve doğduğunda da ona benziyorlar gerçekten :))

kızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdan bişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor

en son diplerini eşim boyamıştı hamile kalmadan önce. ona öğrettim kat kat tokalayıp, tokaları cıkarıp,aşağıdan yukarı doğrı boyamıştı :)) valla her konuda ondan yardım alıyorum, :)) ben kuaförde boyama taraftarı değilim cunku bir tanıdık kuaför demişti bana organik falan değil, organikmi sanıyorsunuz dedi.

kızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdan bişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor
aaa geçmiş olsun canım alerjin yoktur inşallah arıya. çok şişerse doktora gözük. arı sokmasına eskiler doğal antibiyotik iyidir derler ama hamilede ne olur bilemedim

Canım benim alerjim var o yüzden hemen alerji iğnesi olurum. Bence şiştiyse git bi acile hamilesin birde sonuçta.

aynen bende siyah beyaz usg daha iyiydi dimi. ama benim doktro artık renkli ile bakıyor. inşallah büyümüşlerdir de korkmayız :))

ya bilmiyorum ama seni rahatsız etmiyorsa bekle canım şurda topu topu 4-5 ayımız kaldı. yolu yarıladık
aslında bekliyorum ama bazı hamileler görüyorum sapsarı boyatıyor. açıcı cook kullanılmış mesela daha tehlikeli. ben acık kumrala boyuyorum diplerini. uçları ombre olduğu için.

Eşlerimizden Allah razı olsun Canım tabiki kuaför kesinlikle organik kullanmıyor ya boyanı alıp götüreceksin ya da tek renk saç kullanacaksın. Sarı renk evde boyayamadım ben zaten sarı saçı yapmak boyamak tamamiyle kimyasal. En iyisi boyamamak ama biz kadınlar işte.

Aaa Çişini bir miktar pamuğa yap onu koy hemen soktuğu yere canım . Kulağa hoş gelmiyor olabilir ama en iyi panzehir bu diye biliyorum. Doktoruna sorsan mı acaba ne olur ne olmaz? İğnesi kalmadı dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…