- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.621
ay ne güzel maşallah size. ben beklemedeyim. bazen bişeler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketimi tekmemi anlamıyorum. annemde tekme olsa anlarsın direk kendini belli ediyor tekme dedi. öyle hevesle beklemekteyimBenim bi kaç gündür çok net:) temizlik yaparken net bir şekilde hissettim. Ben hareketlenince o da hareketlendi galiba
evet canım onu ben demiştim ama sağı solu unutmuşum:) haftaya tekrar sorucam doktoruma bunu. ne tarafa yatayım geceleri diye soracağım :)Citolesgen
Bende sen demiştin diye hatırlıyorum canim sola dogru uyuma konusunda. Benim öyle yapmamam lazım mı ne onun gibi bişey demiştin.
Kizlar bugün @Kilim ve tohum muayene olucam demişti ama bide sabah muayneye gidicem diyen bi arkadaş vardı. Kimdi ismini unuttum ama inşallah hayırlı haberle gelmiştir.
Ben saçımı evde kesinlikle boyamıyorum bi kez boyamıştım berbat ettim tonlar tutmadı filan. Tabi benim saçım açık sarı öyle olunca tutmuyor ama koyu renk ve tek renk ise evde çok rahat boyarsın. Ama yine de yardım al birisinden güzelce boyasın. Ben hamilelik süresince boyatmayı düşünmüyorum tabi ben kapalıyım eşimde bu sürede böyle görsün napalım artık:)kızlar size bir sorum olacak, sacını boyayan var mı acaba evde, organik sac boyasıyla. şu pahalı boyalardan. ben kuaföre güvenmiyorum organik diye içine yine katıyorlar bişeyler. aslında beyazım yok sadece diplerim cıktı, sacımda ombre vardı, pek kötü durmuyor ama dipleri koyu kaldı gibime geldi. beyazlarım cok az var oda tek tük kulak arkalarında.
Citolesgen
Bende sen demiştin diye hatırlıyorum canim sola dogru uyuma konusunda. Benim öyle yapmamam lazım mı ne onun gibi bişey demiştin.
Kizlar bugün @Kilim ve tohum muayene olucam demişti ama bide sabah muayneye gidicem diyen bi arkadaş vardı. Kimdi ismini unuttum ama inşallah hayırlı haberle gelmiştir.
tekme seni bile zıplatır yerinden emin ol :) benim canımı acıtıyor şimdiden, birde cok gıdıklanan bir insanın huylanıyorum ayy diye bağırıyorum, herkes bana bakıyor :))ay ne güzel maşallah size. ben beklemedeyim. bazen bişeler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketimi tekmemi anlamıyorum. annemde tekme olsa anlarsın direk kendini belli ediyor tekme dedi. öyle hevesle beklemekteyim
evet ben demiştim galiba onu. ama doktor isteidğin yöne yat dedi. önce sağ dedi sonra farketmez istediğin yere yat demişti. kız renklide görmek bence cok korkunc, :))) yani cok ufak olduğu için heryerini görüyorsun, benimki zayıf ve celimsiz gözüküyordu ufacık. damarlarına giden kan akışını görüyorsun,kalbinin attığını görüyorsun, kafatası kemiğini görüyorsun iskelet gibiydi. yani ben korktum biraz acıkcası. böyle birseyi çıplak gözle gördüğünü düşünsene, öyle bişey işte. deri kemik gibiydi. ama şimdi büyüüğştür heralde bebeişim korkmam heralde bir daha ki gidişimde :) kan can gelmiştir belki yüzüne :)
Ben de böyle bişiler hissediyordum ama emin olamıyordum sonra tekmeyi atı verdi meleğim:) ama herkes aynı vakitte hissetmiyor zayıflar yağ dokusu az olanlar daha çabuk hissediyormuş sanırım. Ama merak etme yakın zamanda hissedersin.ay ne güzel maşallah size. ben beklemedeyim. bazen bişeler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketimi tekmemi anlamıyorum. annemde tekme olsa anlarsın direk kendini belli ediyor tekme dedi. öyle hevesle beklemekteyim
ya bilmiyorum ama seni rahatsız etmiyorsa bekle canım şurda topu topu 4-5 ayımız kaldı. yolu yarıladıkkızlar size bir sorum olacak, sacını boyayan var mı acaba evde, organik sac boyasıyla. şu pahalı boyalardan. ben kuaföre güvenmiyorum organik diye içine yine katıyorlar bişeyler. aslında beyazım yok sadece diplerim cıktı, sacımda ombre vardı, pek kötü durmuyor ama dipleri koyu kaldı gibime geldi. beyazlarım cok az var oda tek tük kulak arkalarında.
55 kioyla hamile kaldım 1 kilo aldım. ve hamile olduğumu öğrenmeden önce spor yapıyodum karın kaslarımı geliştirmeye çalışıyordum sanırım o kaslarda şimdi tekmemi hissetmiyorum.Ben de böyle bişiler hissediyordum ama emin olamıyordum sonra tekmeyi atı verdi meleğim:) ama herkes aynı vakitte hissetmiyor zayıflar yağ dokusu az olanlar daha çabuk hissediyormuş sanırım. Ama merak etme yakın zamanda hissedersin.
evet ben demiştim galiba onu. ama doktor isteidğin yöne yat dedi. önce sağ dedi sonra farketmez istediğin yere yat demişti. kız renklide görmek bence cok korkunc, :))) yani cok ufak olduğu için heryerini görüyorsun, benimki zayıf ve celimsiz gözüküyordu ufacık. damarlarına giden kan akışını görüyorsun,kalbinin attığını görüyorsun, kafatası kemiğini görüyorsun iskelet gibiydi. yani ben korktum biraz acıkcası. böyle birseyi çıplak gözle gördüğünü düşünsene, öyle bişey işte. deri kemik gibiydi. ama şimdi büyüüğştür heralde bebeişim korkmam heralde bir daha ki gidişimde :) kan can gelmiştir belki yüzüne :)
en son diplerini eşim boyamıştı hamile kalmadan önce. ona öğrettim kat kat tokalayıp, tokaları cıkarıp,aşağıdan yukarı doğrı boyamıştı :)) valla her konuda ondan yardım alıyorum, :)) ben kuaförde boyama taraftarı değilim cunku bir tanıdık kuaför demişti bana organik falan değil, organikmi sanıyorsunuz dedi.Ben saçımı evde kesinlikle boyamıyorum bi kez boyamıştım berbat ettim tonlar tutmadı filan. Tabi benim saçım açık sarı öyle olunca tutmuyor ama koyu renk ve tek renk ise evde çok rahat boyarsın. Ama yine de yardım al birisinden güzelce boyasın. Ben hamilelik süresince boyatmayı düşünmüyorum tabi ben kapalıyım eşimde bu sürede böyle görsün napalım artık:)
aaa geçmiş olsun canım alerjin yoktur inşallah arıya. çok şişerse doktora gözük. arı sokmasına eskiler doğal antibiyotik iyidir derler ama hamilede ne olur bilemedimkızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdanbişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor
Canım benim alerjim var o yüzden hemen alerji iğnesi olurum. Bence şiştiyse git bi acile hamilesin birde sonuçta.kızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdanbişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor
aynen bende siyah beyaz usg daha iyiydi dimi. ama benim doktro artık renkli ile bakıyor. inşallah büyümüşlerdir de korkmayız :))Benim doktorum da önce normal ultrasonla sonra renkliyle inceliyor, bence de görüntüsü biraz korkunç :) Hele 9. haftada tırtıl gibiydi, resmi de varbiraz büyüdüklerinde daha hoşumuza gider heralde ben normal ultrasonu daha çok sevdim
hemen doktora git acile allah korusun zehir allerji yaparkızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdanbişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor
aslında bekliyorum ama bazı hamileler görüyorum sapsarı boyatıyor. açıcı cook kullanılmış mesela daha tehlikeli. ben acık kumrala boyuyorum diplerini. uçları ombre olduğu için.ya bilmiyorum ama seni rahatsız etmiyorsa bekle canım şurda topu topu 4-5 ayımız kaldı. yolu yarıladık
Eşlerimizden Allah razı olsunen son diplerini eşim boyamıştı hamile kalmadan önce. ona öğrettim kat kat tokalayıp, tokaları cıkarıp,aşağıdan yukarı doğrı boyamıştı :)) valla her konuda ondan yardım alıyorum, :)) ben kuaförde boyama taraftarı değilim cunku bir tanıdık kuaför demişti bana organik falan değil, organikmi sanıyorsunuz dedi.
kızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdanbişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor
ayy gecmiş olsunn. doktora gitsen mi acaba çok mu kötükızlar ya beni arı soktu hem de göz kapağımdanbişey olmaz hrlde dimi ya hemen buz koyduk fln ama kızarık ve biraz biraz da şişiyor ve acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?