- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.641
kızlar merhabalar.. mantar oldugumdan dolayı doktorum gynolomeksin krem vermiş.. recetede üç gün kullanın yazıyor.. ama benim hala şikayetim gecmedi.. bu kremi kullanan oldu mu aranızda sizce devam etmeli miyim
evet ya doğru diyorsun ne kadlı 4 ay kaldı doğuma, boyamayım en iyisi :) rüyamda 19 martta doğum yaptığımı gördüm dün. bakalım o gun mu olcak :))sg26 bence sen her ihtimale karşı doktora git canim. Içim rahat olsun.
arnavut_biberi çok sevindim iyi haberler almış olmasına. Inşallah bundan sonra hicbirimiz kötü bir haber almayalim. Musmutlu hamisler olalım :)
hayal_masal ben tekme olarak hissetmiyorum açıkçası. Kımıldanıs hissediyorum bikac gündür aynı yerde oluyor ama orda siskinlikte mevcut bebisim o eminim :))
Citolesgen canım bence sen yine de boyatma sen bilirsin tabide. Şurada kaldı kaç ay bosver doğum sonrası boyatirsin :)
çok saol canım biraz daha bekliyeyim ozman devam edeyim gecmezse mecbur gitcem su yolu oldu doktor resmentekrar görünsen canım sadece kremle geçmez bence zaten antibiyotik de kullanamazsın ama belki fitil verebilir tamda bilemiycem ama hamilelikte ne veriyolar.gidemezsen devam et tabi kreme çünkü ilerliyo daha da zor iyileşiyo.mümkün olduğunca kuru tut.ilişkiye ara ver geçene kadar.her banyodan sonra saç kurutma makinesinin soğuk derecesinde özel bölgeni kurut.mutlaka pamuklu çamaşır giy.birde sabunla duş jeliyle değilde eczaneden özel bi temizleyici al onunla temizle
Bu bir işaret olabilir :))) Bakalim sen hepimizden ondesin sanirim :) baska var mi 19.hafta da olan acaba1evet ya doğru diyorsun ne kadlı 4 ay kaldı doğuma, boyamayım en iyisi :) rüyamda 19 martta doğum yaptığımı gördüm dün. bakalım o gun mu olcak :))
Benim randevum saat 17.30 da canım. Ay çok merak ediyorum oğlumu :) Allahım biraz uzun sürse muayene de bol bol görüşsek konuşsakCitolesgen
Bende sen demiştin diye hatırlıyorum canim sola dogru uyuma konusunda. Benim öyle yapmamam lazım mı ne onun gibi bişey demiştin.
Kizlar bugünKilim ve tohum muayene olucam demişti ama bide sabah muayneye gidicem diyen bi arkadaş vardı. Kimdi ismini unuttum ama inşallah hayırlı haberle gelmiştir.
BeeenBu bir işaret olabilir :))) Bakalim sen hepimizden ondesin sanirim :) baska var mi 19.hafta da olan acaba1
evet var listede bir cok kişi :) valla bilmiyorum birde bebeğim doğmuş onu emziriyordum. belki psikolojik olabilir canım hamileyiz ya bu tur ruyalar görebiliriz :)Bu bir işaret olabilir :))) Bakalim sen hepimizden ondesin sanirim :) baska var mi 19.hafta da olan acaba1
En iyi yöntem bu gerçektenAaaÇişini bir miktar pamuğa yap onu koy hemen soktuğu yere canım . Kulağa hoş gelmiyor olabilir ama en iyi panzehir bu diye biliyorum. Doktoruna sorsan mı acaba ne olur ne olmaz? İğnesi kalmadı dimi?
çok hoşuma gitti sizede yollıyım dedim
Canım trabzon hurması alıcaksın sanırm, kekremsi tadını almak için soyup çatalla ezerek bal ve cevizle karıştır, rahatça yersin, bebişlerimize de faydalı
teşekkür ederim canım fikir için ♡
Aaa çok iyi fikir araştırmadım internetten hayran kaldım :)))bendee aşık oldum kahverengiye.. geçen birinde gördüm eşim tutmasa gidip soracaktım memnun musunuz diye.. yüksek olanları seviyorum biraz ağır görünüyor ama inşallah kullanışlıdır. nerede satılıyor bilgin var mı canım iki tane alırsak belki indirim olur
aaa geçmiş olsun canım alerjin yoktur inşallah arıya. çok şişerse doktora gözük. arı sokmasına eskiler doğal antibiyotik iyidir derler ama hamilede ne olur bilemedim
Canım benim alerjim var o yüzden hemen alerji iğnesi olurum. Bence şiştiyse git bi acile hamilesin birde sonuçta.
AaaÇişini bir miktar pamuğa yap onu koy hemen soktuğu yere canım . Kulağa hoş gelmiyor olabilir ama en iyi panzehir bu diye biliyorum. Doktoruna sorsan mı acaba ne olur ne olmaz? İğnesi kalmadı dimi?
ayy gecmiş olsunn. doktora gitsen mi acaba çok mu kötü
sg26 bence sen her ihtimale karşı doktora git canim. Içim rahat olsun.
Karikatüre koptum burda :)))Ben de varım ben de... Ooo sen 1 nisan.. Bizden de öndesin :))
BizCitolesgen le beraber 3 nisan..
Ama hiç belli olmaz.. Sezeryan normal aceleci bebişler hepsi fark ettirecektir. Ben normal düşündüğüm için nisan'a kalabilirim..
Benim randevum saat 17.30 da canım. Ay çok merak ediyorum oğlumu :) Allahım biraz uzun sürse muayene de bol bol görüşsek konuşsak
Canım ben her ihtimale karşın kent hastanesinde Namık Demir'den randevu aldım perinatalog kendisi ücret de 560 diye hatırlıyorum.Benim doktorum da kendim yapacagim dedi canim ama egitim aldiniz mi diye sormadim hastaneyi arayip bilgi alacagm :)
Aslinda doktorma guveniyorum ama illa uzman mi olmali diye dusunmeden de edemiyorum
kızlar benim doktorum çok sevdiğim bi aile yakınım ablam annem herşeyim. zaten beni doğurttuktan sonra emeklye ayrılacak. ve ne sorsam hep hayır diyo bana. gerçi tüm hastalarına aynıymış.
grip aşısı olayımmı dedim kesinlikle hayır dedi. dip boyasına duymamış olayım dedi. günde bir sigara ödülüne birtek sıcak baktı oda çok krize girersen dedi. sizin doktorlarda herşeye yok diyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?