2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar merhabalar.. mantar oldugumdan dolayı doktorum gynolomeksin krem vermiş.. recetede üç gün kullanın yazıyor.. ama benim hala şikayetim gecmedi.. bu kremi kullanan oldu mu aranızda sizce devam etmeli miyim

tekrar görünsen canım sadece kremle geçmez bence zaten antibiyotik de kullanamazsın ama belki fitil verebilir tamda bilemiycem ama hamilelikte ne veriyolar.gidemezsen devam et tabi kreme çünkü ilerliyo daha da zor iyileşiyo.mümkün olduğunca kuru tut.ilişkiye ara ver geçene kadar.her banyodan sonra saç kurutma makinesinin soğuk derecesinde özel bölgeni kurut.mutlaka pamuklu çamaşır giy.birde sabunla duş jeliyle değilde eczaneden özel bi temizleyici al onunla temizle

sg26 bence sen her ihtimale karşı doktora git canim. Içim rahat olsun.
arnavut_biberi çok sevindim iyi haberler almış olmasına. Inşallah bundan sonra hicbirimiz kötü bir haber almayalim. Musmutlu hamisler olalım :)
hayal_masal ben tekme olarak hissetmiyorum açıkçası. Kımıldanıs hissediyorum bikac gündür aynı yerde oluyor ama orda siskinlikte mevcut bebisim o eminim :))
Citolesgen canım bence sen yine de boyatma sen bilirsin tabide. Şurada kaldı kaç ay bosver doğum sonrası boyatirsin :)

evet ya doğru diyorsun ne kadlı 4 ay kaldı doğuma, boyamayım en iyisi :) rüyamda 19 martta doğum yaptığımı gördüm dün. bakalım o gun mu olcak :))

çok saol canım biraz daha bekliyeyim ozman devam edeyim gecmezse mecbur gitcem su yolu oldu doktor resmen

kızlar benim doktorum çok sevdiğim bi aile yakınım ablam annem herşeyim. zaten beni doğurttuktan sonra emeklye ayrılacak. ve ne sorsam hep hayır diyo bana. gerçi tüm hastalarına aynıymış.
grip aşısı olayımmı dedim kesinlikle hayır dedi. dip boyasına duymamış olayım dedi. günde bir sigara ödülüne birtek sıcak baktı oda çok krize girersen dedi. sizin doktorlarda herşeye yok diyomu

evet ya doğru diyorsun ne kadlı 4 ay kaldı doğuma, boyamayım en iyisi :) rüyamda 19 martta doğum yaptığımı gördüm dün. bakalım o gun mu olcak :))
Bu bir işaret olabilir :))) Bakalim sen hepimizden ondesin sanirim :) baska var mi 19.hafta da olan acaba1

Benim randevum saat 17.30 da canım. Ay çok merak ediyorum oğlumu :) Allahım biraz uzun sürse muayene de bol bol görüşsek konuşsak

Bu bir işaret olabilir :))) Bakalim sen hepimizden ondesin sanirim :) baska var mi 19.hafta da olan acaba1
evet var listede bir cok kişi :) valla bilmiyorum birde bebeğim doğmuş onu emziriyordum. belki psikolojik olabilir canım hamileyiz ya bu tur ruyalar görebiliriz :)

Aaa çok iyi fikir araştırmadım internetten hayran kaldım :)))
Bir bakalım İzmir'de nerdeyse gidip elleyelim iyice derim biz iki tane alacağız :)) iki dünür geleceğiz hahahahahhah.
Eşim de dün gece ben kitap okurken birden kitabı elimden aldı dedim ne oluyoruz hayırdır?
Dedi ki bizim gelin nasılmış hiç arayıp sormuyorsun aldı beni gülme.
Kitabım da yarım kaldı.
Bugün okul çıkışı doktora gidiyorum dünürcüm :))

aaa geçmiş olsun canım alerjin yoktur inşallah arıya. çok şişerse doktora gözük. arı sokmasına eskiler doğal antibiyotik iyidir derler ama hamilede ne olur bilemedim

Canım benim alerjim var o yüzden hemen alerji iğnesi olurum. Bence şiştiyse git bi acile hamilesin birde sonuçta.

Aaa Çişini bir miktar pamuğa yap onu koy hemen soktuğu yere canım . Kulağa hoş gelmiyor olabilir ama en iyi panzehir bu diye biliyorum. Doktoruna sorsan mı acaba ne olur ne olmaz? İğnesi kalmadı dimi?

ayy gecmiş olsunn. doktora gitsen mi acaba çok mu kötü

sg26 bence sen her ihtimale karşı doktora git canim. Içim rahat olsun.

Teşekkür ederim kızlar, buz koydum bende hemen. Çişi de bi deneyeyim. Doktoru aradım doğumdaymış, geri dönücek bakalım. Çok küçük bi ilçede çalışıyorum hemen gidebileceğim bir doktor ya da acil yok ne yazık ki ama doktor gel derse hemen çıkar işten, giderim. Çok şişmedi şu an kızarık ve acıyor, buradaki arkadaşlar baktı, iğnesi kalmamış dediler bakalım doktorum ne dicek

Ben de varım ben de... Ooo sen 1 nisan.. Bizden de öndesin :))
Biz Citolesgen le beraber 3 nisan..
Ama hiç belli olmaz.. Sezeryan normal aceleci bebişler hepsi fark ettirecektir. Ben normal düşündüğüm için nisan'a kalabilirim..

Karikatüre koptum burda :)))

Benim randevum saat 17.30 da canım. Ay çok merak ediyorum oğlumu :) Allahım biraz uzun sürse muayene de bol bol görüşsek konuşsak

Ohh hasret gider bol bol yavrucuğunla iyi haberlerini bekliyoruz canım benimm.. Yeğenimize bizden selamm.. Öpüyoruzz yanaklarındaan

Benim doktorum da kendim yapacagim dedi canim ama egitim aldiniz mi diye sormadim hastaneyi arayip bilgi alacagm :)
Aslinda doktorma guveniyorum ama illa uzman mi olmali diye dusunmeden de edemiyorum
Canım ben her ihtimale karşın kent hastanesinde Namık Demir'den randevu aldım perinatalog kendisi ücret de 560 diye hatırlıyorum.

Benim doktorum ozellikle grip asisini yaptir muhakkak dedi. 2 tane asi ismi verdi ikisinden biri olsun dedi. Hatta esin ve yaninda surekli kim varsa onlarda yaptirsin dedi. Ki ben doktorumun bilgisine cok guveniyorum hemen yaptirdik. Demekki her doktorun dusuncesi ayri. Dip boyasini sormadim dipler kendi rengim ombre var diye ama 1 ay sonra ombreleri arttiracagim dibe degmeyecegi icin bence sorun olmaz ama yine de sorayim ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…