2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ohh hasret gider bol bol yavrucuğunla iyi haberlerini bekliyoruz canım benimm.. Yeğenimize bizden selamm.. Öpüyoruzz yanaklarındaan
Söylerim kuzum ay inşallah bu kez uyuşuk oğlum hareket eder. Teşekkür ederiz tatlı teyzeleri bakalım her şey yolunda mı?

Ben de normal istiyorum ama hayırlısı bakalım Inşallah:)

Benim doktorum da grip alışı ol dedi hatta eşin de olsun dedi ama ben korkudan olmadım
Boyaya kesin karşı zaten ben de boya Yok :)

Merhaba kizlarr :)
hayal_masal haberleri ulastirmis. Cok sukur bebegim iyi ama keyfine pek duskun oglum hep uyuyo. Doktorum da miskin bu diyo :) istiharate devam dedi hala kanama alanim var oda gecicek insallah. Tabi ben bebegimin iyi oldugunu gorunce boyunu kilosunu hic bisey sormadim. Stres yapmissin dedi biz ilacla rahimi rahatlatmaya calisiyoruz sen kasiyosun dedi. Oglumu gordukten sonra bende rahatladim bu hafta daha sakin olucam insallah haftaya da tekrar gormeye gidicez oglusumu :)

ikihayat senden de guzel haberler bekliyoruz.

kızlar merhabalar.. mantar oldugumdan dolayı doktorum gynolomeksin krem vermiş.. recetede üç gün kullanın yazıyor.. ama benim hala şikayetim gecmedi.. bu kremi kullanan oldu mu aranızda sizce devam etmeli miyim
Ben o sıkıntıyı iki aydır çekiyorum canım, doktorum bazı gebelerin hamilelik boyunca bunu çektiklerini söyledi ne kullanırsam kullanayım iki gün geçip üçüncü gün yeniden başlıyor

Kızlar hala bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum siz de mi böylesiniz? bir de Ankara'daki arkadaşlar detaylı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyor sunuz ve fiyatlar nasıl?
Bende hissetmiyorum :) arada bir kıpırtı oluyor elimi koyuyorum birsey yok sanırım bağırsak hareketleri ile karıştırıyorum :) doktor bir iki hafta içinde hissetmeye başlarsın demişti ztn

Bakalım ne diyecek senin doktorun bize de yaz canım lütfen öğrenince.. Farklı fikirlere açığız.
Benim doktorum dip boyaya karşı boyatmayın diyor , ama ombreleri arttırmada sorun olmaz diye düşünüyorum ben de doğuma doğru kuaföre gideceğim.. Bakımlı anne olmak açısından. Fotolar çekileceğiz filan :)) Aaaa ben fotoğrafçıyı da hallettim bu arada doğum öncesi eşle hamiş çekimi, hastane çekimi ve sonrasında yenidoğan çekimi bir de kısa doğum filmi paketi aldım. Anlaştım bir doğum fotoğrafçısıyla tanıdık vesilesiyle. İlgilenen olursa hesap bilgilerini görsele koyuyorum. İletişime geçtiğinizde maille ücretleri paketleri gönderiyor. İstanbuldakiler bakmak isterse... Çok pozitif kız. Bizim hastane de defalarca çekim yapmış. Doğum hemşireleri , anestezici hepsi çok iyi herkes mutlu ayrılıyor hiç sorunla karşılaşıldığını görmedim girdiğim doğumlarda dedi çok hoşuma gitti. Zaten güveniyorum ama olumlu şeyler duymak hoşuma gitti işte.

Ha bu arada saçınızı boyattığınızda beklerken açık havada olmak , ya da iyi havalandırılmış bir salonda, bekleme sırasında kimyasalı münkün mertebe az solumak lazım.

Eklentiler

• image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 65

Benim beyazim çok ozellikle onlerde ama boyamiyorum8.aydan sonra boyucam.bizim okulda arkadaslar hamileyken boyadi 3. aydan sonra.loreal innova mi oyle bir boyayla.

Detayli usg fiyati 1500 tl canim. Ozel sigortan varsa teminatina gore indirim yapiliyor

Allah'ım kolaylık versin canım daha bu sabah kustum bende:/ ahh şu bulantılar tam geçti derken

Eşim sağlıkçı benim. Çalıştığı hastanedeki acil dr u sabah aç karnına bi bardak buzlu kola ve kraker yesin gün boyu midesi bulanmaz demiş. Boğazım kötü olduğu için denemedim ama denicem

Çok fazla değil miii, benim kendi hastanem 400 tl yapıyor sanırım orada yaptırıcam. hatta başka bir hastanede 185 tl buldum ama o da fazla uygun geldi açıkçası
Detayli usg fiyati 1500 tl canim. Ozel sigortan varsa teminatina gore indirim yapiliyor

Benim doktorum da grip alışı ol dedi hatta eşin de olsun dedi ama ben korkudan olmadım
Boyaya kesin karşı zaten ben de boya Yok :)

Canim neden korkuyorsun ya ben hic ses cikarmadim adam sasirdi yakiyor aslinda senin gikin cikmadi dedi. Acimiyor hic yaa eger ondan korkuyorsan. Bende dip boyasi yaptirmam ama uclar icin doktora soracagim en guzeli hic yaptirmamak da bir kere bulastik artik:)

Amin canimm benim randevuma 6 gun var zaman bi gecse

Tabi canim sorayim ne soylerse paylasirim sizinle. Bence izin verirler oyle umuyorym yani:) hamilelik cekimi, dogum cekimi ve dogumdan sonra bebisin fotograflarini bende cektirmek istiyorum. Dugunde anlastigim birileri vardi cok profesyoneller bi onlarla konusucam bide senin soyledigine bir bakayim. Cok abarti fiyat istemiyorum cunku. Esim bikti benden dugund3n once save the date de cektirdik sahilde bir de dugun gunu cekilenler var nefret ediyor fotograf cektirmekten:):) aman be dedim hamilelik cekiminde 2 3 fotografin yeter gerisi hep ben olabilirim:):)

Bu arada idealtepedesin dimi ben de gecici olarak oraya 15 dk mesafedeyim ve sahilde yuruyorum bazen oralarda bazen maltepe falan. Instagramdan da eklestik taniyorum artik seni sahilde gorursem gelinimi sevmeye kosarim soyliyim:):) ben seni annenin karnindayken bile seviyordumm boyle kaynana nereden bulacaksin derim ilerde :):)

oyyy cok zor inş gecer dayanılacak gibi deil cok kasınıyor
evet canım insanın siniri bozuluyor sosyal hayatımızı etkiliyor. ben zalain krem kullanıyorum doktor onu kullanmamda bir sakınca olmadığını söyledi üç günlük bir krem değil hergün kullanıyorum valla. Birde eczaneden yıkama şampuanı aldım intim wash duşta kullanıyorum o da epey bir rahatlatıyor

Cnm benimki vitamine yok dedi, grip asisina yok dedi, bitki cayina yok dedi. Benim ki de hayirci azcik

Çok fazla değil miii, benim kendi hastanem 400 tl yapıyor sanırım orada yaptırıcam. hatta başka bir hastanede 185 tl buldum ama o da fazla uygun geldi açıkçası

Evet fazla ama deger bence canim bu benim dusuncem tabi. Detayli beni korkutuyor gozden kacan cok sey oluyormus cok dikkatli olmak lazimmis bana bu zamana kadar tek isim soylendi bende doktorum olarak sectim . Baska bir yerde yaptirmayi da hic dusunmedim. Keske daha uygun olsaydi tabi

arnavut_biberi Canim iyi haberlerine çok sevindim. Inşallah tamamen geçecek zamanla kanama alanlarımız. Dinlen vs dedi mi doktorun? Artık geçsin kanama alanlarımızda içimiz rahat etsin.
Kilim ve tohum bence biseyler atistır öyle gir muayneye burda bi arkadaş dün yazmıştı doktoru tok bebek daha hareketli olur demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…