2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım benimde göbeğim çıktı artık hamile olduğum bayağı belli oluyor çok mutlu oluyorum
Aynen valla

Kaç yaşa kadar binebilir bilemiyorum ama aşık oldum 4moms a Araştıralım bakalım

18 Kasımda gidicem. 20+2 oluyorum o zaman. Bebişim önden gittiği için o 21+2 falan olcak

Ben boyatmıyorum boyatmicamda. Diplerim çok fena çıktı en son 13 temmuzda boyatmıştım. Beyazlarım yok. Arkalarda varsa bilmiyorum saçlarımı toplayınca sanki bütün saçım koyu ren gibi duruyor artık. Ancak açık bıraktığımda sarılar yoğunlukta oluyor. Sürekli de açık bırakamıyorum bunalıyorum. Ne kaldı şurda ya yarısı bitti yarısı kaldı sayılır doğumdan sonra fırsat bulunca boyatırız

ayyyy bende alayım o yıkama şampuanından canım doktor bana süre vermedi ama ilacın recetesinde öyle yazıyor diye kuşkuda kaldım...inş gecer kurtuluruz

canım kendim doktorum yapıcakmış, eğitimini almış yıllar önce. 12 yıldır kendi yapıyormuş sanırım detaylıyı.
Radyoloji uzmanları da bunun eğitimini alıyorlar, eğer ki bir şüphe halinde perinatologa yönlendiriyorlar illaki perinatolog bu işi çok iyi birlir diye bir şart yok hanımlar, radyoloji uzmanından ziyade tabiki bir perinatolog tedavi aşamasında daha iyi bilir. İnşallah bir sorun çıkmaz da perinatologa gerek kalmaz. sağlıkçı arkadaşlar vardır aramızda yanlışım varsa düzeltin lütfen, herkesin kafası bulanmış durumda doktorunuza güvenin neticede bu insanlar ne eğitimlerden ne tecrübelerden geçip buralara kadar geliyorlar

4moms ile ilgili yazmışsınız ben almak istiyorum ama nerede satılıyor bilmiyorum

Benden 10 gun sonra randevun benimde 22.hafta oluyor iste bakalim sonuclar guzel gelir insallah

Citolesgen canım mesajından alıntı yapmışım özellikle sana cevap veriyormuş gibi oldum genel konuştum genel anlamda bir bilgilendirme yapmak istedim hanımlara, daha önce de tarama testlerinden dolayı bir kaygılanma oluşmuştu devletin yaptırdığı 2 li testin güvenilir olmadığı yönünde gibi.. yine aynı yanlış anlaşılmalara mahal vermeyeyim herkes yeterince duygusal bu sıralar

Aaa yakına mı geldin :) hoşgeldin :) ne kadar süre :) ?
Ya ben yürüyüşü ne kadar severdim böyle biraz dengesiz havalardan biraz da yeni taşındık buraya biz de evin işleri perdeci o bu gelen giden derken düzene sokamadım spor hayatımı. Sahile ne kadar yakınız oysaki hatta salondan denizi görüyorum az da olsa gemilere el sallıyorum :) Sen yürüyüşe gideceğin zaman bana da haber et iş güç olmazsa çıkar gelirim beraber yürürüzz güzel olur :))) hahaha evet böyle kaynana candır

Bayanlar iki kere detayliya girmenin bir zarari var midir? Hocalarin hepsi ayni yontemle mi bakiyor. Dopler diye bir sey duymustum sicak veriyormus bebege o yok dimi ayrintili da? Kafam karisti

keşke ağrı olsa. bildiğin tutuldu yürüyemiyorum sıcak da pek işe yaramadı sürekli sıcak tuttum.

cuma günü randevum var ultrason masasına uzanamayabilirim bu gidişle
Sicak veren bel icin agri bantlari var eczanede. Ilacli degilse doktoruna sorsana o ise yarar mi?

En az 3 ay daha buralardayim:) kartala yakinim ben sahile 3 4 dk yuruyerek ama kaptirinca geliyorum o tarafa. Kucukyali sahilde ev var kolcuoglu var ya onun yanindaki ilk sokakta sahilde.Oraya tasinabilirim 3 ay sonra. Cekmekoyden geldim ben kendi evimde buyuk tadilat cikinca gecici olarak burdayim 3 ay sonra ne olur bilemem:) bazen arabayla geliyorum orda yuruyorum haha:) gozumde buyuyor bazen yurumek. Diyorum git arabayla yarim saat yuru sonra cik gel:) tabi ben sana haber veririm instagramdan yazarim hadi yuruyuse diye:)

Evet tatlim cogu yere baktim ayni bilgi var %70 oraninda bilinebilir kim bakarsa baksin diyor ultrasonda belli etmeyecek hastaliklar olabilir yaziyor belki de bu bizim duydugumuz anne karninda farkedememis doktor dedigimiz in bazilari bundandir.

Aaaa gel küçükyalıya taşın valla :) biliyorum geçen akşam ordaydık öğrendim kolcuoğlunun yerini de gel gel bekleriz. Kız istemeye 5 dkda gelirsiniz hem ilerde kolay olur bak :))
Tamam canım bekliyorummm... Tembel dünürleriz biz al benden de o kadar , arabaları sahile koyar yürür döneriz :))) idealtepeden ve küçükyalıdan bir sürü nisan annesi olduk :)

hahahaha evet ya süper olur..hiç araştırmadım izmirde nerdedir bende sadece internette gördüm haberdar edelim birbirimizi.
ahh bak görüyor musun gelinin pek kıymetli ne mutlu bize:)
hayırlı, sağlıklı haberlerle gel dönünce yaz bizee merak ediyoruz damadı

Dünürler toplasip kemeralti yolu görünür sizeen cok cesit orda var. e-bebekte falan cok yok.izmirde birkac yer var zaten istanbul gibi nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…