- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.681
Aynen vallacanım benimde göbeğim çıktı artık hamile olduğum bayağı belli oluyor çok mutlu oluyorum
Doona bana da biraz kullanissiz gibi geldi de magazada gormek istedim bi bakacagim da sanmiyorum alacagimi o elenecek gibi:) aaaa 4moms in baska urunlerini biliyorum alacagimda hatta hani su anne karnindaymis gibi sesler cikaran bebisi hemen rahatlatan uyutan bi urunu var onu kacirmam:) bunu yeni gordum cok begendim tek dugmeyle acma kapama cok pratikmis de 4 yasini gecirir mi dersin? Binebilir gibi dimi. Bu da arastirilacaklar listesinde o zaman:) 4moms,mamas papas ve inglesina dan biri olacak gibi duruyor bakalim.
18 Kasımda gidicem. 20+2 oluyorum o zaman. Bebişim önden gittiği için o 21+2 falan olcakCanim bende cok onemsiyorum detayliyi Allah korusun anne karninda cozulebilecek biseyse neden atlayalim. Ibrahim bey kendi doktorum olmasa bile detaylida mutlaka ona giderdim bu isin ehli yurtdisindan bile gelenler var cunku bu is sakaya gelmez. Randevum 8inde heyecanla bekliyorummm soyledigi hersey cok onemli benim icin. Senin ne zamandi randevu detayli icin? Benim detayli aralik ayinda 22.haftada gidecegim
kızlar size bir sorum olacak, sacını boyayan var mı acaba evde, organik sac boyasıyla. şu pahalı boyalardan. ben kuaföre güvenmiyorum organik diye içine yine katıyorlar bişeyler. aslında beyazım yok sadece diplerim cıktı, sacımda ombre vardı, pek kötü durmuyor ama dipleri koyu kaldı gibime geldi. beyazlarım cok az var oda tek tük kulak arkalarında.
ayyyy bende alayım o yıkama şampuanından canım doktor bana süre vermedi ama ilacın recetesinde öyle yazıyor diye kuşkuda kaldım...inş gecer kurtuluruzevet canım insanın siniri bozuluyor sosyal hayatımızı etkiliyor. ben zalain krem kullanıyorum doktor onu kullanmamda bir sakınca olmadığını söyledi üç günlük bir krem değil hergün kullanıyorum valla. Birde eczaneden yıkama şampuanı aldım intim wash duşta kullanıyorum o da epey bir rahatlatıyor
Radyoloji uzmanları da bunun eğitimini alıyorlar, eğer ki bir şüphe halinde perinatologa yönlendiriyorlar illaki perinatolog bu işi çok iyi birlir diye bir şart yok hanımlar, radyoloji uzmanından ziyade tabiki bir perinatolog tedavi aşamasında daha iyi bilir. İnşallah bir sorun çıkmaz da perinatologa gerek kalmaz. sağlıkçı arkadaşlar vardır aramızda yanlışım varsa düzeltin lütfen, herkesin kafası bulanmış durumda doktorunuza güvenin neticede bu insanlar ne eğitimlerden ne tecrübelerden geçip buralara kadar geliyorlarcanım kendim doktorum yapıcakmış, eğitimini almış yıllar önce. 12 yıldır kendi yapıyormuş sanırım detaylıyı.
Aynen valla
Kaç yaşa kadar binebilir bilemiyorum ama aşık oldum 4moms aAraştıralım bakalım
18 Kasımda gidicem. 20+2 oluyorum o zaman. Bebişim önden gittiği için o 21+2 falan olcak
Ben boyatmıyorum boyatmicamda. Diplerim çok fena çıktı en son 13 temmuzda boyatmıştım. Beyazlarım yok. Arkalarda varsa bilmiyorumsaçlarımı toplayınca sanki bütün saçım koyu ren gibi duruyor artık. Ancak açık bıraktığımda sarılar yoğunlukta oluyor. Sürekli de açık bırakamıyorum bunalıyorum. Ne kaldı şurda ya yarısı bitti yarısı kaldı sayılır doğumdan sonra fırsat bulunca boyatırız
Cok gecmis olsun, zor bel agrisi. Sicak tut o bolgeyi kusak filan sar. Bolca dinlenmeye bak.Kızlar 150 sayfa yazmışsınız gene :)
Benim belim tutuldu, 5 gündür yatıyorum yürüyemiyorum
Canim neden korkuyorsun ya ben hic ses cikarmadim adam sasirdi yakiyor aslinda senin gikin cikmadi dedi. Acimiyor hic yaa eger ondan korkuyorsan. Bende dip boyasi yaptirmam ama uclar icin doktora soracagim en guzeli hic yaptirmamak da bir kere bulastik artik:)
Amin canimm benim randevuma 6 gun var zaman bi gecse
Tabi canim sorayim ne soylerse paylasirim sizinle. Bence izin verirler oyle umuyorym yani:) hamilelik cekimi, dogum cekimi ve dogumdan sonra bebisin fotograflarini bende cektirmek istiyorum. Dugunde anlastigim birileri vardi cok profesyoneller bi onlarla konusucam bide senin soyledigine bir bakayim. Cok abarti fiyat istemiyorum cunku. Esim bikti benden dugund3n once save the date de cektirdik sahilde bir de dugun gunu cekilenler var nefret ediyor fotograf cektirmekten:):) aman be dedim hamilelik cekiminde 2 3 fotografin yeter gerisi hep ben olabilirim:):)
Bu arada idealtepedesin dimi ben de gecici olarak oraya 15 dk mesafedeyim ve sahilde yuruyorum bazen oralarda bazen maltepe falan. Instagramdan da eklestik taniyorum artik seni sahilde gorursem gelinimi sevmeye kosarim soyliyim:):) ben seni annenin karnindayken bile seviyordumm boyle kaynana nereden bulacaksin derim ilerde :):)
ikihayat seninde kontrolune az kalmis iyi haberlerle gel insallah ben Kilim ve tohum la karistirdim onun kontrolu bugundu :)
@aras_u25 evet canim istiharate devam, sicak banyo yasak. Igne ve hapa devam diyoruz.
keşke ağrı olsa. bildiğin tutuldu yürüyemiyorumCok gecmis olsun, zor bel agrisi. Sicak tut o bolgeyi kusak filan sar. Bolca dinlenmeye bak.
Sicak veren bel icin agri bantlari var eczanede. Ilacli degilse doktoruna sorsana o ise yarar mi?keşke ağrı olsa. bildiğin tutuldu yürüyemiyorumsıcak da pek işe yaramadı sürekli sıcak tuttum.
cuma günü randevum var ultrason masasına uzanamayabilirim bu gidişle
Kızlar 150 sayfa yazmışsınız gene :)
Benim belim tutuldu, 5 gündür yatıyorum yürüyemiyorum
Aaa yakına mı geldin :) hoşgeldin :) ne kadar süre :) ?
Ya ben yürüyüşü ne kadar severdim böyle biraz dengesiz havalardan biraz da yeni taşındık buraya biz de evin işleri perdeci o bu gelen giden derken düzene sokamadım spor hayatımı. Sahile ne kadar yakınız oysaki hatta salondan denizi görüyorum az da olsa gemilere el sallıyorum :) Sen yürüyüşe gideceğin zaman bana da haber et iş güç olmazsa çıkar gelirim beraber yürürüzz güzel olur :))) hahaha evet böyle kaynana candır
Evet tatlim cogu yere baktim ayni bilgi var %70 oraninda bilinebilir kim bakarsa baksin diyor ultrasonda belli etmeyecek hastaliklar olabilir yaziyor belki de bu bizim duydugumuz anne karninda farkedememis doktor dedigimiz in bazilari bundandir.Aslinda radyolog, kadin dogum uzmani, perinatolog yapabikiyormus canim ama en iysi perinatolog olmasiymis. hayirlisiyla atlatsaydik sunu da
Ben de doktorum beni yonlendirir diye dusubmustum canim sordum ben yapacagim deyince sqsirdin. peri misiniz diye sorcaktim da utandim
Canim yani arastirmana gore bu ultrasonda bebiste bi sey olursa kesin belli olmayabilir oyle mi ben mi yanlis anladim =)
Internetten baktim izmirde 8 tane perinatolog var canim cok az sayilari. arastirmaya devam o zaman
En az 3 ay daha buralardayim:) kartala yakinim ben sahile 3 4 dk yuruyerek ama kaptirinca geliyorum o tarafa. Kucukyali sahilde ev var kolcuoglu var ya onun yanindaki ilk sokakta sahilde.Oraya tasinabilirim 3 ay sonra. Cekmekoyden geldim ben kendi evimde buyuk tadilat cikinca gecici olarak burdayim 3 ay sonra ne olur bilemem:) bazen arabayla geliyorum orda yuruyorum haha:) gozumde buyuyor bazen yurumek. Diyorum git arabayla yarim saat yuru sonra cik gel:) tabi ben sana haber veririm instagramdan yazarim hadi yuruyuse diye:)
hahahaha evet ya süper olur..hiç araştırmadım izmirde nerdedir bende sadece internette gördüm haberdar edelim birbirimizi.Aaa çok iyi fikir araştırmadım internetten hayran kaldım :)))
Bir bakalım İzmir'de nerdeyse gidip elleyelim iyice derim biz iki tane alacağız :)) iki dünür geleceğiz hahahahahhah.
Eşim de dün gece ben kitap okurken birden kitabı elimden aldı dedim ne oluyoruz hayırdır?
Dedi ki bizim gelin nasılmış hiç arayıp sormuyorsun aldı beni gülme.
Kitabım da yarım kaldı.
Bugün okul çıkışı doktora gidiyorum dünürcüm :))
Dünürler toplasip kemeralti yolu görünür sizehahahaha evet ya süper olur..hiç araştırmadım izmirde nerdedir bende sadece internette gördüm haberdar edelim birbirimizi.
ahh bak görüyor musun gelinin pek kıymetli ne mutlu bize:)
hayırlı, sağlıklı haberlerle gel dönünce yaz bizee merak ediyoruz damadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?