2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ayrıntı için fiyat yazıyorsunuz şok oluyorum doktorum bana üniversiteye git orda yaptır 100 lira dedi 120 de doktor ücreti sevkli gidersen onu da vermiyorsun fiyat çok uçuk hayretle okuyorum , Allah yardımcınız olsun ben geçen gün 4 ki tarama yaptı kan tahlili yanında başka tahlillerde vardı 106 lira verdim , Doğum kaç bin diyorlar ?

İbrahim hoca Prof. onun için muayene ücreti 450 tl bulunduğu hastane Acıbadem olduğu için ve SGK ile anlaşmalı olmadığı sadece özel sigorta anlaşması olduğu için detaylı usg 1570 tl yani bize 2000 tl ye patlayacak. Ben bu parayı vereceğim çünkü etrafımda gerçekten çok fazla insan var detaylı usg kurbanı. O yü<zden çok etkilendim ve çok hassasım bu konuda. İbrahim Bey alanında tek denilebilecek bir isim ama o da %90 doğruluk payı veriyor. %10 gözden kaçabilir. :)

Kızlar sohbetlere genelde geç kalıyorum biraz geçmişten okudum düşüncemi paylaşmak istedim bebek arabalarına çok uçuk fiyatlar vermeyin bence çünkü 2 yaşından sonra artık o arabalar işkence gibi geliyor hem ağır hem çok yer kaplıyor 2 yaşından sonra baston pusetler var katlandiginda uzun bir şemsiye kadar kalıyor onları öneririm size acaip hafif ve pratik sürmesi de çok rahat.4 yaşında olcaz nerdeyse hala onu kullanıyoruz.
Bir de lohusa gecelikleri icin cok büyük beden almayın zaten o zaman bebisler çıkacağı için karnıniz inecek hemen hemen kendi bedeninize doneceksiniz onu son aylara bırakın derim. ben nerdeyse bütün kiloyu karnıma almıştım bebek çıkınca aynı ben olmuştum siz de bekleyin derim nacizane bir fikir.

Hımm burda üniversite de Prof ücreti 120 zaten şaşırdım gerçekten Allah maddi gücü olmayan insanlara yardımcı olsun gerçekten

evet canım çok haklısın dün markette bir bayan beni bu konuda uyardı şampuan bile alırken küçük boy alın dedi alerji yapabiliyormuş bizde ıslak mendil aldık birde küçük boy şampuan aldık şimdilik 10 kasımı bekliyorum nevresim takımı geliyor fiyatıda uygun broşürleri takip edin kızlar çok güzel şeyler geliyor bebişler için

Hımm burda üniversite de Prof ücreti 120 zaten şaşırdım gerçekten Allah maddi gücü olmayan insanlara yardımcı olsun gerçekten
Acıbadem grubu zaten en uçuk fiyatlara sahip. Keşke daha uygun olsaydı oğluma fazladan bişeyler alırdım. Ama dediğim gibi çevrede çok fazla sorunlu bebek görünce ve onların acılarını paylaştıkça çok etkilendim. Bu detaylı usg çok önemli benim için o yüzden de çok araştırmıştım doktoru ve her kapı İbrahim Bey'e çıktı :). Allah bebişleri ve bizleri korusun.
Eşimin bir kuzeni Azerbaycandan bir kızla evlenmişti geçen sene ocakta. Kız hemen hamile kaldı. Köyde yaşıyorlardı 6 ay boyunca doktora gitmemiş. Cinsiyetini 6 ay sonra öğrendiler. Ne ikili tarama,ne 3lü hiçbirşey yapmadılar. Doğru düzgün beslendiğinide düşünmüyorum genelde hamur işi tüketmiştir. Ama 10 gün önce doğum yapmış 3800kg ve çok sağlıklı bir kız bebek almış kucağına. Böyle duyunca da biz mi çok abartıyoruz diye düşünüyorum

Kucukyaliya tasinma ihtimalim yuksek bakalim hayirlisi:) haha evet kiz istemeye yuruyerek geliriz artik:) ya bazen gozumde buyuyor hep ayni yerde de yurumekten sıkılıyorum bin arabaya koy orda yuru diyorum ayni sey canim sonucta yuruyoruz:):) dur bakalim haftaya sali sehir disina cikacagim is icin gelir gelmez seninle bir yuruyus organize edelim:) bizim cocuklari tanistiririz :):)

İnşallah bunu da sorunsuz atlatırız sen 8inde normal kontrolüne gideceksin dimi?

Evet canim normal kontrol benimki ama bu kontrol icinde birsey yapacagiz dedi sanki ben mi yanlis anladim bilmiyorum o icinden konusuyordu mirildaniyordu bende yanlis anlamis olabilirim:) o randevumu 2 3 gun one cekemedim 2 hafta once aradim. Asiri yogunmus dogumlar cokmus cogu randevuyu ertelemis bile. Mecbur beklemedeyim 8ini:) is icin sehir disina cikmam lazimdi onu erteledim ordan cikinca gidecegim artik

Evet canim haklisin fiyatlar ucuk maalesef. Istanbulda da 200 e falan yapan yerler var tabi ama ben icime sinen doktora gitmek istedim o yuzden fiyatlar artiyor tabi. Keske uygun olsa herkes gidebilse cunku gercekten ciddi rakamlar benim dogum ortalama 15 bin canim ekstra durumlar olursa 20ye kadar yolu var. ozel sigortam var tabi ben ortalama 5 6 oderim diye dusunuyorum o da profesor farki. Prof olmasa hic odemezdim. Muayenede de 185 oduyorum prof farki. Durumu olmayana Allah yardim etsin hamilelik ve dogum gercekten masrafli

Çok yoğun bir doktor iyiki 1 ay önceden almışım randevuyu. Hatta 1 aydan fazla vardı. Daha sonra saati değiştirmek için aradım o güne boş saat kalmamış :))

bana hiç sormayinn benim gobek 6 aylik gibi oldu bilee herkes doguma ne kadar kaldi diyo. bnm oglan kendini gostermeye merakli
Benim de öyle özellikle bu hafta çok çıktı göbeğim. Eşim bu sabah farketti "senin karnın çok mu çıkmış bana mı öyle geliyor" dedi. Dedim haberin yokmu yarın doğuma gidiyoruz

Canım bu durumlar için sevdiğim bir söz vardır. Tedbir kuldan takdir Allahtan diye.. Sen imkanların dahilinde içine sinen ne varsa yapacaksın tabi. İlk defa anne oluyoruz, ayrıntıcı düşünüyoruz, her şey iyi olsun içimiz max'da rahat olsun istiyoruz, tüm imkanımızı zorlarız onlar için değil mi?
Allah bebeklerimizi korusun, sağlıklı gelişimleri için meleklerini yollasın onlara pamuklara sarsın içerde :)

Ben şöyle düşünüyorum, kendi perinatoloğuma görünürüm, eğer olumsuz bir şey derse işte o zaman bir göz daha görsün isterim ve İbrahim Bey gibi daha isim yapmış birine giderim. Bugüne kadar çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçirdim diyebilirim. Çok kötü bir şey olacak o da gözden kaçacak gibi şeyleri düşünmek dahi istemiyorum. Senin çevrende yaşanmışlıklar varmış haklı olarak etkilenmişsin, daha titiz davranacaksın. Allah korusun hepimizden uzak olsun böyle durumlar. Bebişhler çok iyi olsun doktorlar da güzel şeyler görüp söylesinler hep...

Sağol canım yazarım mutlaka :)
Gelinimiz pek kıymetli canım :))
Tamam ilk giden not alsın paylaşalım sonra.

Bütün çabamız onların sağlıklı dünyaya gelebilmesi için zaten. Allah korusun miniklerimizi.

TMam canım öyle yapayım okul çıkışı denk geliyor diye aç denk oluyorum. Yolda atıştırmalık bir şeyler yiyeyim bari:)

bana hiç sormayinn benim gobek 6 aylik gibi oldu bilee herkes doguma ne kadar kaldi diyo. bnm oglan kendini gostermeye merakli

Ne güzel işte. Valla ben de artık bakılınca hamile olduğum anlaşılsın istiyorum... Yolu yarıladık nerdeyse. Avm'ye girerken filan xrayden geçmiyorum yandan geçiyorum suratıma bön bön bakıyorlar haklı olarak :))) göbek eskiye göre çıktı evet ama yine de hamile göbeği değil bu :)

Evet kuzum ben iğne aşı kan verme serum vs hepsinden korkuyorum.
Sahi acımadı mı? Bana vaxigrip önerdi doktorum. Acaba geç mi kaldım yaptırmak için ekim en ideal ay diye biliyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…