- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.701
Benden 10 gun sonra randevun benimde 22.hafta oluyor iste bakalim sonuclar guzel gelir insallah
İbrahim hoca Prof. onun için muayene ücreti 450 tl bulunduğu hastane Acıbadem olduğu için ve SGK ile anlaşmalı olmadığı sadece özel sigorta anlaşması olduğu için detaylı usg 1570 tl yani bize 2000 tl ye patlayacak. Ben bu parayı vereceğim çünkü etrafımda gerçekten çok fazla insan var detaylı usg kurbanı. O yü<zden çok etkilendim ve çok hassasım bu konuda. İbrahim Bey alanında tek denilebilecek bir isim ama o da %90 doğruluk payı veriyor. %10 gözden kaçabilir. :)Kızlar ayrıntı için fiyat yazıyorsunuz şok oluyorum doktorum bana üniversiteye git orda yaptır 100 lira dedi 120 de doktor ücreti sevkli gidersen onu da vermiyorsun fiyat çok uçuk hayretle okuyorum , Allah yardımcınız olsun ben geçen gün 4 ki tarama yaptı kan tahlili yanında başka tahlillerde vardı 106 lira verdim , Doğum kaç bin diyorlar ?
İbrahim hoca Prof. onun için muayene ücreti 450 tl bulunduğu hastane Acıbadem olduğu için ve SGK ile anlaşmalı olmadığı sadece özel sigorta anlaşması olduğu için detaylı usg 1570 tl yani bize 2000 tl ye patlayacak. Ben bu parayı vereceğim çünkü etrafımda gerçekten çok fazla insan var detaylı usg kurbanı. O yü<zden çok etkilendim ve çok hassasım bu konuda. İbrahim Bey alanında tek denilebilecek bir isim ama o da %90 doğruluk payı veriyor. %10 gözden kaçabilir. :)
evet canım çok haklısın dün markette bir bayan beni bu konuda uyardı şampuan bile alırken küçük boy alın dedi alerji yapabiliyormuş bizde ıslak mendil aldık birde küçük boy şampuan aldık şimdilik 10 kasımı bekliyorum nevresim takımı geliyor fiyatıda uygun broşürleri takip edin kızlar çok güzel şeyler geliyor bebişler içinamin inşallah canımm, erkekler içinde yaşıyor sanırım yaa benim eşim de kontrolden sonra ne kadar güzel bir his olacağını söylüyorlardı ama bu kadarını tahmin etmemiştim diyorannem bana hamileyken o zaman bebek bezlerinin fiyatları da yüksek olduğu için öğrenir öğrenmez her ay almış, kenara koymuş, sonra ben doğunca bebek bezi bende alerji yapmış yazık onca bez elinde kalmış, eczaneler geri de almamışlar ablamında küçük kızında komilinin bezi dışındakiler alerji yaptı, eğer alırsanız da çeşit çeşit alın da nolur nolmaz canım bebişler bizi şaşırtabilirler
Acıbadem grubu zaten en uçuk fiyatlara sahip. Keşke daha uygun olsaydı oğluma fazladan bişeyler alırdım. Ama dediğim gibi çevrede çok fazla sorunlu bebek görünce ve onların acılarını paylaştıkça çok etkilendim. Bu detaylı usg çok önemli benim için o yüzden de çok araştırmıştım doktoru ve her kapı İbrahim Bey'e çıktı :). Allah bebişleri ve bizleri korusun.Hımm burda üniversite de Prof ücreti 120 zaten şaşırdım gerçekten Allah maddi gücü olmayan insanlara yardımcı olsun gerçekten
Aaaa gel küçükyalıya taşın valla :) biliyorum geçen akşam ordaydık öğrendim kolcuoğlunun yerini de gel gel bekleriz. Kız istemeye 5 dkda gelirsiniz hem ilerde kolay olur bak :))
Tamam canım bekliyorummm... Tembel dünürleriz biz al benden de o kadar , arabaları sahile koyar yürür döneriz :))) idealtepeden ve küçükyalıdan bir sürü nisan annesi olduk :)
İnşallah bunu da sorunsuz atlatırızsen 8inde normal kontrolüne gideceksin dimi?
Kızlar ayrıntı için fiyat yazıyorsunuz şok oluyorum doktorum bana üniversiteye git orda yaptır 100 lira dedi 120 de doktor ücreti sevkli gidersen onu da vermiyorsun fiyat çok uçuk hayretle okuyorum , Allah yardımcınız olsun ben geçen gün 4 ki tarama yaptı kan tahlili yanında başka tahlillerde vardı 106 lira verdim , Doğum kaç bin diyorlar ?
Valla kızlar benim karnım çok çıktı. Zaten göbeğim vardı biraz hamile kalmadan önce. Şimdi iyice şişti :))
ilaçlıymışSicak veren bel icin agri bantlari var eczanede. Ilacli degilse doktoruna sorsana o ise yarar mi?
yataktan böyle kalktım. ters bir hareket yaptım sanırım.Geçmiş olsun canım.. Hayırdır üşüttün mü?
Çok yoğun bir doktor iyiki 1 ay önceden almışım randevuyu. Hatta 1 aydan fazla vardı. Daha sonra saati değiştirmek için aradım o güne boş saat kalmamış :))Evet canim normal kontrol benimki ama bu kontrol icinde birsey yapacagiz dedi sanki ben mi yanlis anladim bilmiyorum o icinden konusuyordu mirildaniyordu bende yanlis anlamis olabilirim:) o randevumu 2 3 gun one cekemedim 2 hafta once aradim. Asiri yogunmus dogumlar cokmus cogu randevuyu ertelemis bile. Mecbur beklemedeyim 8ini:) is icin sehir disina cikmam lazimdi onu erteledim ordan cikinca gidecegim artik
Benim de öyle özellikle bu hafta çok çıktı göbeğim. Eşim bu sabah farketti "senin karnın çok mu çıkmış bana mı öyle geliyor" dedi. Dedim haberin yokmu yarın doğuma gidiyoruzbana hiç sormayinn benim gobek 6 aylik gibi oldu bilee herkes doguma ne kadar kaldi diyo. bnm oglan kendini gostermeye merakli
Acıbadem grubu zaten en uçuk fiyatlara sahip. Keşke daha uygun olsaydı oğluma fazladan bişeyler alırdım. Ama dediğim gibi çevrede çok fazla sorunlu bebek görünce ve onların acılarını paylaştıkça çok etkilendim. Bu detaylı usg çok önemli benim için o yüzden de çok araştırmıştım doktoru ve her kapı İbrahim Bey'e çıktı :). Allah bebişleri ve bizleri korusun.
Eşimin bir kuzeni Azerbaycandan bir kızla evlenmişti geçen sene ocakta. Kız hemen hamile kaldı. Köyde yaşıyorlardı 6 ay boyunca doktora gitmemiş. Cinsiyetini 6 ay sonra öğrendiler. Ne ikili tarama,ne 3lü hiçbirşey yapmadılar. Doğru düzgün beslendiğinide düşünmüyorum genelde hamur işi tüketmiştir. Ama 10 gün önce doğum yapmış 3800kg ve çok sağlıklı bir kız bebek almış kucağına. Böyle duyunca da biz mi çok abartıyoruz diye düşünüyorum
Sağol canım yazarım mutlaka :)hahahaha evet ya süper olur..hiç araştırmadım izmirde nerdedir bende sadece internette gördüm haberdar edelim birbirimizi.
ahh bak görüyor musun gelinin pek kıymetli ne mutlu bize:)
hayırlı, sağlıklı haberlerle gel dönünce yaz bizee merak ediyoruz damadı
Bütün çabamız onların sağlıklı dünyaya gelebilmesi için zaten. Allah korusun miniklerimizi.Canım bu durumlar için sevdiğim bir söz vardır. Tedbir kuldan takdir Allahtan diye.. Sen imkanların dahilinde içine sinen ne varsa yapacaksın tabi. İlk defa anne oluyoruz, ayrıntıcı düşünüyoruz, her şey iyi olsun içimiz max'da rahat olsun istiyoruz, tüm imkanımızı zorlarız onlar için değil mi?
Allah bebeklerimizi korusun, sağlıklı gelişimleri için meleklerini yollasın onlara pamuklara sarsın içerde:)
Ben şöyle düşünüyorum, kendi perinatoloğuma görünürüm, eğer olumsuz bir şey derse işte o zaman bir göz daha görsün isterim ve İbrahim Bey gibi daha isim yapmış birine giderim. Bugüne kadar çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçirdim diyebilirim. Çok kötü bir şey olacak o da gözden kaçacak gibi şeyleri düşünmek dahi istemiyorum. Senin çevrende yaşanmışlıklar varmış haklı olarak etkilenmişsin, daha titiz davranacaksın. Allah korusun hepimizden uzak olsun böyle durumlar. Bebişhler çok iyi olsun doktorlar da güzel şeyler görüp söylesinler hep...
TMam canım öyle yapayım okul çıkışı denk geliyor diye aç denk oluyorum. Yolda atıştırmalık bir şeyler yiyeyim bari:)@arnavut_biberi Canim iyi haberlerine çok sevindim. Inşallah tamamen geçecek zamanla kanama alanlarımız. Dinlen vs dedi mi doktorun? Artık geçsin kanama alanlarımızda içimiz rahat etsin.
Kilim ve tohum bence biseyler atistır öyle gir muayneye burda bi arkadaş dün yazmıştı doktoru tok bebek daha hareketli olur demiş.
bana hiç sormayinn benim gobek 6 aylik gibi oldu bilee herkes doguma ne kadar kaldi diyo. bnm oglan kendini gostermeye merakli
Evet kuzum ben iğne aşı kan verme serum vs hepsinden korkuyorum.Canim neden korkuyorsun ya ben hic ses cikarmadim adam sasirdi yakiyor aslinda senin gikin cikmadi dedi. Acimiyor hic yaa eger ondan korkuyorsan. Bende dip boyasi yaptirmam ama uclar icin doktora soracagim en guzeli hic yaptirmamak da bir kere bulastik artik:)
Amin canimm benim randevuma 6 gun var zaman bi gecse
Tabi canim sorayim ne soylerse paylasirim sizinle. Bence izin verirler oyle umuyorym yani:) hamilelik cekimi, dogum cekimi ve dogumdan sonra bebisin fotograflarini bende cektirmek istiyorum. Dugunde anlastigim birileri vardi cok profesyoneller bi onlarla konusucam bide senin soyledigine bir bakayim. Cok abarti fiyat istemiyorum cunku. Esim bikti benden dugund3n once save the date de cektirdik sahilde bir de dugun gunu cekilenler var nefret ediyor fotograf cektirmekten:):) aman be dedim hamilelik cekiminde 2 3 fotografin yeter gerisi hep ben olabilirim:):)
Bu arada idealtepedesin dimi ben de gecici olarak oraya 15 dk mesafedeyim ve sahilde yuruyorum bazen oralarda bazen maltepe falan. Instagramdan da eklestik taniyorum artik seni sahilde gorursem gelinimi sevmeye kosarim soyliyim:):) ben seni annenin karnindayken bile seviyordumm boyle kaynana nereden bulacaksin derim ilerde :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?