2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

neeee kucukyalimiii gel bacim gel senlede komsu olayimmm

Kızlar 150 sayfa yazmışsınız gene :)

Benim belim tutuldu, 5 gündür yatıyorum yürüyemiyorum
Çok geçmiş olsun canımm, ne yazıkki hiçbişey kullanamıyoruz, çok sıcak şeyler de koyma, o da bebek için iyi değilmiş. Doktorum bana korse tak, başka bişey yapamazsın, herhangi bir krem sürme kesinlikle dedi. Bir de belime ince yastık koyarak uzanıyorum tutulduğunda, Allah yardımcın olsun hayatı direkt donduran bişey Fizyoterapist arkadaşım önerdi zeytin yağını biraz ısıtıp masaj yaparak sürebilirsin üstüne de sıcak havlu koy biraz rahatlatır belki, ben de işe yaramıştı birazcık.

TMam canım öyle yapayım okul çıkışı denk geliyor diye aç denk oluyorum. Yolda atıştırmalık bir şeyler yiyeyim bari:)
Evet canım pztsi doktorum dedi, aç gelme mümkünse tatlı ye öyle gel dedi

Dünürler toplasip kemeralti yolu görünür sizeen cok cesit orda var. e-bebekte falan cok yok.izmirde birkac yer var zaten istanbul gibi nerdeeee
Evet canım her durumda bir kemeraltı çarşı şart oluyor insana.
Sen ne düşünüyorsun araba için

Zeytin yağını ben de öneririm geçen boynum tutulmuştu benim de hem başım hem sırtıma vuruyordu zeytinyağı masajı iyi geldi

Tamam canım iyi yolculuklar şimdiden, sağsalim gidip dön sonra yürüyelim adalara nazır :))

kızlar bana doktorum demiştiki muayene tok karnına gel ve. muaneye girmeden önce biraz yürü hareket et. ozaman bebeği daha hareketli görürüz
Süpersiniz kızlar tamamdır hem tok hem de hoplaya zıplaya bekleyeceğim bekleme salonunda :))

Merhaba güzel anneler ben evime 5 dk yürüme mesafesindeki bir özel hastaneye gidiyordum kontrol için ama benim doktor hiç sizin doktorlarınız gibi ilgili olmadığı için değiştirme kararı aldım birde küçük hastane olması itti beni sonuç olarak biraz araştırma ile medipol mega da Hale hanıma karar verdim duyan bilen var mıdır acaba

Evet kuzum ben iğne aşı kan verme serum vs hepsinden korkuyorum.
Sahi acımadı mı? Bana vaxigrip önerdi doktorum. Acaba geç mi kaldım yaptırmak için ekim en ideal ay diye biliyorum çünkü.

Yok kuzum eger grip degilsen yaptir gripsen yapmiyorlar. Tam hastalik havasi cok dikkat et. Gercekten acimadi hic korkma sonraki gun kolum biraz sizladi sonra gecti

Leijla canım benim bel fıtığım var ve ilaç alamadığım için sürekli belime bişeyler sarmak durumunda kalıyorum. sıcak su veya sıcak suyla masaj daha kötü yapar aman dikkat et. şuan sana iyi gelecek en iyi yöntem yüzme, sırt üstü yatma ve hafif yürüyüşler

Demir ilacını kan değerlerine bakıp verir doktorlar iyiyse henüz gerek duymamış olabilir benim doktorum da vermedi erken diye

Kesinlikle zeytinyağı masajını dene sıcak bir şeyler iç ve terlemeye çalış
zeytinyağı masajı nasıl oluyor?

canım fıtık başlangıcı-disk kayması bende de vardı ama spor ve egzersizle çok hafifletmiştim şimdi dediklerinin hiç birini yapamıyorum ki çoğu bel egzersizim karın üstü ve sırt üstü malesef.

fizik tedavi doktoruna gittim sıcak tut dedi

Zeytinyağını biraz ısıt kaynayan suyun üzerinde sonra beline masaj yaparak sür, üzerine sıcağa yakın havlu sar sırtüstü uzan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…