2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu Demir ilacı ne melem birşey ya dün içtim bi yan etki görmedim sabah tuvalete gittiğim de koku ve renk beni mahvetti öğürdüm ama kusmadım ama az önce avm de ortalığı mahvettim resmen kusmakta be kusmak her yere dağıldı rezillik ötesi bişey kıpkırmızı oldum birileri var mı diye baktım oh tam Yok dedim çıkıyorum yan taraftan temizlikçi kadın çıktı bana öyle bir kötü baktı ki of anam of​

Bizim muayneyede bisey kalmadi. C.tesi gidicez. Bi an önce c.tesi olsunda görmeye gideyim oğluşumu :)

Merhaba kizlr nisan anneleri hepsi tekrar hamile mi bilerek mi oldu yoksa kazara mi gercekten merak ettim ben mayis annesiyim zor bir hamilelik coook zor bir dogum ve suan kizimla yalniz ilgileniyom ne cesaret gercekten hepinizi tebrik edrim bebisleriniz saglikli buyusun insallah

Hamileyim kusura bakmayın deseydin ben de utanırım böyle durumlarda ama insan hali işte..

Hamileyim kusura bakmayın deseydin ben de utanırım böyle durumlarda ama insan hali işte..

Ya ben aslında avm de yerimiz olduğundan şefe söyleyecektim böyle böyle oldu kusura bakmayın diye kadın öyle bi bakınca kekeledim bi sonra bişey demeden resmen kaçtım

Ya ben aslında avm de yerimiz olduğundan şefe söyleyecektim böyle böyle oldu kusura bakmayın diye kadın öyle bi bakınca kekeledim bi sonra bişey demeden resmen kaçtım
Yani kötü olmuş ama sonuçta bilerek yaptığın bişey değil ki canım. . Sıkma canını sen. Mutlaka acıklardın ama biri öyle kızgın bakınca konusamamıssındır haliyle. Oda yorgundur bilse durumunu öyle bakmazdi canım. Boşver düşünme artık olmuş bitmiş

slm kzlar nasılsınız. benim migren agrılarım bni mahvediyo poral alıyorum ama banamısın demiyo benim ggibi olanınız varmı gercekten çokk zor duruma geeliyorum

Heralde bir cok tur demir hapi var. Yan etkisi az olani doktoruna sor bence. Icecegim diye de kasma. Ben ishalden mahvoldum mesela. ilaci degistirdi doktorum. Aile hekimi dedi ki et ile hatta karaciger yiyerek demiri telafi edebilirsiniz. Bunu kadin dogumcuya da sormak lazim. Daha once hic karaciger yemedim cunku. Neyse tecrubem su oldu, icecegim diye kastim su an patates disinda bir sey yiyrmiyorum. Meyve sut filan hak getire... doktoruna soyle degistirsin benxe. Bana emilimi etkisi daha dusuk bir hap verdi.

slm kzlar nasılsınız. benim migren agrılarım bni mahvediyo poral alıyorum ama banamısın demiyo benim ggibi olanınız varmı gercekten çokk zor duruma geeliyorum
Evde isen ve kokusundan miden bulanmazsa migren bandi deneyebilirsin parola ilave es zamanli. Serinletici etkisi (8saat) benim agrimi azaltiyor. Gratiste var rossmanda var.

39 yaşındayım da 36 dayken de yüksek risk demiştiniz dedim güldü doktor
Bende 36 yaşındayım (35.5 diyelim) doktoruma sordum gebelik riskim var mı yaş itibariyle diye bana yok dedi onun için size sordum. buradakiler baya gençler çünkü sizi de öyle zannettim.

Evde isen ve kokusundan miden bulanmazsa migren bandi deneyebilirsin parola ilave es zamanli. Serinletici etkisi (8saat) benim agrimi azaltiyor. Gratiste var rossmanda var.

saol canım denicem inşşalah sen günde kaç tane alıyosun parol ya da kullanıyomusun. ben kullanmamak için direniyorum ama şiddeti artınca parolun hiiç bi etkisi olmuyoo.

6 aylik evliyim 4 aylik hamileyimmm isteyerek ve severek olduuu

Canim bayan bizim geçen sene çocuk doğurup bu sene tekrar hamile olduğumuzu sanmış. Ondan öyle yazmış :)

4753

Hahhaa kızlar ben de durumu anlayana kadar soruya anlam veremedim beyin fırtınası yaptım. İsteyerek mi oldu kaza kurşunu mu ne değişik bir merak diye düşündüm. Kızcağız yanlış yazmış. :))))

Selammmmm biz geldik oğlumun hepinize selamları var baldan tatlı teyzeleri ve onların minik kuzuları.
Bizim oğlan büyümüş artık 238 gr olmuş renkli de gördüm bu sefer çok hareketliydi elini ağzına yüzüne götürmeler vs ayak hareketleri ayağıyla kordonunu itti vs pipisini bile elledi yaramaz çocuk !!
Diğer ölçülerine bakmadan yaZayım hemen dedim suyu vs her şeyi normal dedi doktor.
Bel ağrısı ve kasık ağrısı için çok normal dedi.
Ayrıca tetanoz ve grip aşısı için onay verdiğini tekrarladı.

Son düzenleme:
oohhh maşallaah canımm hep böyle sağlıklı haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…