2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar carters internet sitesinde bebeğimin ilk kıyafetleri kampanyasında 3 al 2 õde var. Ben bayılıyorum bu markanin kendinden patikli tutumlarına. . Hemen 1 New born 2 tane de 3 months sipariş ettim. :)) yenidoğan tulumu bedava olmuş oldu sözde işte zaten minnacik şeyler pahalı baya fazla fazla çıkıyordur bizden gerçi

Ayy Hoşgeldinizz; ) maşallah Oğlusuna bak sen icerde neler neler yapıyor. .
Bu elime gelen fasulye de ne acaba diyordur :)))
Çeyrek kilo oldular demek şükür bugünleri de gördük. :)) yerim.
Bugünkü buluşma bir süre götürür seni canım darısı bizim başımıza.

oohhh maşallaah canımm hep böyle sağlıklı haberlerini alalım inşallah
Amin canım benim hepimizden hep böyle güzel haberler gelsin. Kilo almadım için tebrik bekliyordum doktorum şöyle dedi evet güzel almamanız iyi olmuş :) o zaten yeterince besleniyor. :)

Ay evet canım doktora da dedim bu ayrılık zor geliyor diye gülüyor:)

Yer onu teyzesiii pipisiylede oynarmış :)) Maşallah ikinizede öptüm sizi :))

Eşim sağlıkçı benim. Çalıştığı hastanedeki acil dr u sabah aç karnına bi bardak buzlu kola ve kraker yesin gün boyu midesi bulanmaz demiş. Boğazım kötü olduğu için denemedim ama denicem
Benim eşim doktor ama elinden bişi gelmiyor işte bulantı ilacı içiyordum doktorum yazmıştı. Ama içmemeye çalışıyorum artık. Kraker kola filan hiç birisi fayda etmiyor Canım. Belli olmuyor bi iyi gibiyim bi bulantım oluyor. Napalım geçecek inşallah

Amin canım benim hepimizden hep böyle güzel haberler gelsin. Kilo almadım için tebrik bekliyordum doktorum şöyle dedi evet güzel almamanız iyi olmuş :) o zaten yeterince besleniyor. :)
ayy ben cumartesi azarı işiticem yine diycek doktorum kilolar kilolar 4 kg oldu nasıl bu kadar hızlı anlamıyorum bebek her türlü besleniyor tabiki ama benim iştah maşallah çok açık

Kilim ve tohum teyzesi onu yer yer :)) hareketler yapmış demek annesine. Anlamış annesinin izlediğini onu mutlu etmek istemiş :)) Oğlanlar rahat çıktı ya pipiyle oynamalar sen şimdi kısa zamanda tekrar görürsün yine oglusu. Detaylı için gittiginde

saol canım denicem inşşalah sen günde kaç tane alıyosun parol ya da kullanıyomusun. ben kullanmamak için direniyorum ama şiddeti artınca parolun hiiç bi etkisi olmuyoo.
Cnm, benim yontemler farkli ne yapiyorum biliyor musun(tabi cok siddetli degilse) migren bandi+kafeinsiz kahve+2 kare bitter cikolata ve tv yi kapatip gozunu dinlendirme. Agri azinca azaltmaya yetmiyor bastan onunu kesmek lazim. Hatta disaridaysam alnima yapistiramiyacagimdan enseme yapistiriyorum(benim icadim ). Tabi cok siddetli olursa ne yapacagimi bende bilmiyorum. Parol serbest dedi doktor 1 den fazla almadim korktum cunku belki bilen arkadaslar burdan yol gosterir bize

bayuldim esinin tepkisine canim. bizim ultrasonda da kafasi tam kurukafa gibi ya gormeniz lazim

bir daha ki randevu ne zaman canım detaylı usg için birşey söyledi mi.. tetanos bende vurulucam 2 kere ama zamanını ben söylüycem dedi doktorum.
Canım sonraki randevum 30 kasım çarşamba.
Detaylı için arzu ederseniz yaptırabilirsiniz dedi şart değil dedi.
Tetanoz için de 20. Hafta ve sonrasında yaptırabilirsiniz dedi rahim ağzı boyuna baktı o da normal dedi.
Hareket hissi için erken dedi iki hafta sonra net şekilde hissedeceksiniz zaten hareketli bir Bebek dedi

canm çok saol kafeinsiz kahveyi ve cikolatayı denicem. gecenlerde bi yerde duymuştum canınız tatlı yemek istediginde migreninizin başlayacagının belirtisiymiş. bide havuc suyu duymuştum ama denemek nasip olmadı havuc suyuda baya hafifletiyomuş. ben cocuklugumdan beri migren hastasıyım hiç unutmam bi kere babamın adını kendi adımı bile söyleyememiştim dra anneme televizyonu kapat diyemiyodum televizyonun adını içimden söylüyodum ama dilime gitiremiyodum. dr küçük oldugum için bünyemin kaldıramadıgını söylemişti çok zor bi hastalık.

ayy ben cumartesi azarı işiticem yine diycek doktorum kilolar kilolar 4 kg oldu nasıl bu kadar hızlı anlamıyorum bebek her türlü besleniyor tabiki ama benim iştah maşallah çok açık
Canım o kadar dert etme vardır onun da bir sebebi :) kilo almanın en mukaddes hali
bir daha zaten hoş bakılmayacak :)

4 ay bitti 4 kg çok mu ki?
Ben de düzenli 3 ögune gectim şimdi 16.haftadan beri sonraki kontrolde bakalım tartı ne gösterecek. .

Kuzum vallla bilmiş gibi pozlar veriyor doktor tam kafasını ölçecek hop yüzüstü yatıyor sonra tam ölçüm için görüntü dönüyor ya hani ekran görüntüsü yeniden başladığında bir bakmışız göbek kordonunu itiyor ayağıyla derken poposunu dönüyor eliyle pipisini elledi doktor da diyor bakın pipisiyle oynuyor :)
Sorma canım ya detaylı için ancak 1 Aralık'ta yer bulabildim. Sonraki klasik randevum 30 kasım kendi doktorumla

iyi akşamlar kızlar :) benim bugün acayip gazım var geceden beri, dokuncak bişey de yemedim.17. haftanın içindeyim acaba bu haftalarda bi artış mı oluyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…