- 10 Şubat 2016
- 110
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.781
Benim eşim doktor ama elinden bişi gelmiyor işte bulantı ilacı içiyordum doktorum yazmıştı. Ama içmemeye çalışıyorum artık. Kraker kola filan hiç birisi fayda etmiyor Canım. Belli olmuyor bi iyi gibiyim bi bulantım oluyor. Napalım geçecek inşallah
Kiyamam sana havuc iyi fikir ben de onu deniycem. Insallah ise benim fikirler de sana yarar. Ben hamilelikten once akupunktur yaptirmistim migren icin ilac almamak icin yaptirdigim donem sikiligi azaltmisti. Hamilelere yaparlar mi bilmiyorum.canm çok saol kafeinsiz kahveyi ve cikolatayı denicem. gecenlerde bi yerde duymuştum canınız tatlı yemek istediginde migreninizin başlayacagının belirtisiymiş. bide havuc suyu duymuştum ama denemek nasip olmadı havuc suyuda baya hafifletiyomuş. ben cocuklugumdan beri migren hastasıyım hiç unutmam bi kere babamın adını kendi adımı bile söyleyememiştim dra anneme televizyonu kapat diyemiyodum televizyonun adını içimden söylüyodum ama dilime gitiremiyodum. dr küçük oldugum için bünyemin kaldıramadıgını söylemişti çok zor bi hastalık.
Selammmmm biz geldik oğlumun hepinize selamları var baldan tatlı teyzeleri ve onların minik kuzuları.
Bizim oğlan büyümüş artık 238 gr olmuş renkli de gördüm bu sefer çok hareketliydi elini ağzına yüzüne götürmeler vs ayak hareketleri ayağıyla kordonunu itti vs pipisini bile elledi yaramaz çocuk !!
Diğer ölçülerine bakmadan yaZayım hemen dedim suyu vs her şeyi normal dedi doktor.
Bel ağrısı ve kasık ağrısı için çok normal dedi.
Ayrıca tetanoz ve grip aşısı için onay verdiğini tekrarladı.
Sağolasın teyzesi evet gördüğüm için mutluyum valla çok özlemiştim:)Ayy çok sevindim nasıl mutlusundur şimdimaşallah tosuncuğa kilosu çok iyiymiş
Benimde eşim takıyordu. Çok şükür serumluk değilim artık. Ama tamamen geçmiyor :/Canım bende zoferle idare ediyorum. Tam bırakmıştım yine başladı baş ağrısıyla berabereşlerimizin sağlıkcı olmaları iyi bişey en azından serumu evde taktırıyorum.
Ayy çok sevindim nasıl mutlusundur şimdimaşallah tosuncuğa kilosu çok iyiymiş
Selammmmm biz geldik oğlumun hepinize selamları var baldan tatlı teyzeleri ve onların minik kuzuları.
Bizim oğlan büyümüş artık 238 gr olmuş renkli de gördüm bu sefer çok hareketliydi elini ağzına yüzüne götürmeler vs ayak hareketleri ayağıyla kordonunu itti vs pipisini bile elledi yaramaz çocuk !!
Diğer ölçülerine bakmadan yaZayım hemen dedim suyu vs her şeyi normal dedi doktor.
Aaa çok iyi fikir araştırmadım internetten hayran kaldım :)))
Bir bakalım İzmir'de nerdeyse gidip elleyelim iyice derim biz iki tane alacağız :)) iki dünür geleceğiz hahahahahhah.
Eşim de dün gece ben kitap okurken birden kitabı elimden aldı dedim ne oluyoruz hayırdır?
Dedi ki bizim gelin nasılmış hiç arayıp sormuyorsun aldı beni gülme.
Kitabım da yarım kaldı.
Bugün okul çıkışı doktora gidiyorum dünürcüm :))
Canım ben her ihtimale karşın kent hastanesinde Namık Demir'den randevu aldım perinatalog kendisi ücret de 560 diye hatırlıyorum.
Benim dojtorum da o igneyi onerdi canim. ilk gun kizardi biraz o kadar. bu arada ilk uc cevap sana oldu :)Evet kuzum ben iğne aşı kan verme serum vs hepsinden korkuyorum.
Sahi acımadı mı? Bana vaxigrip önerdi doktorum. Acaba geç mi kaldım yaptırmak için ekim en ideal ay diye biliyorum çünkü.
Eskişehir'den olan yok mu kızlar, bakın tüm şehirler buluşuyor, siz nerdesiniz yahuu @nichyagamze @forestgump
oy maşallah maşallah kuzuya bugün sağlık ocağındaki hemşirem kan ve idrar aldı benden şekerime baktı çok şükür iyiymiş değerler ama idrarda iltihap çıkmış bol bol su iç dedi 2 hafta sonra tetanoz aşısı için gün verdi sizden şeker yüklemesi için kan aldılar mı bu haftalarda cnmSelammmmm biz geldik oğlumun hepinize selamları var baldan tatlı teyzeleri ve onların minik kuzuları.
hareket için aynı şeyi düşünüyorum burdaki birçok arkadaşda aynı zaten elbet hissedicez hayırlısı ile.. inşallah çabuk kavuşursun bir dahaki randevunda oğlunla buluşursun canım.. tetanoz evet 20 den sonra vurulucaz..Canım sonraki randevum 30 kasım çarşamba.
Detaylı için arzu ederseniz yaptırabilirsiniz dedi şart değil dedi.
Tetanoz için de 20. Hafta ve sonrasında yaptırabilirsiniz dedi rahim ağzı boyuna baktı o da normal dedi.
Hareket hissi için erken dedi iki hafta sonra net şekilde hissedeceksiniz zaten hareketli bir Bebek dedi
Ben bi tane beğendim ben ama nasıl olur bilmiyorum. yorum bekliyorumAldığın park yatak hangi model canım? Senin de kızın olacaktı merak ettim resmi varsa?
Beşik bakıyorum bakıyorum hepsi aynı beğenmiyorum
öncesinde kilo aldığım için çok geliyor canım aslında çok değil ama ilk 5 ay minimum kilo ile kapatsan iyi olacak demişti de.. artık zor:) tek dert bu olsun napalım elbet vericez yeterki sağlık olsun4 ay bitti 4 kg çok mu ki?
Ben de düzenli 3 ögune gectim şimdi 16.haftadan beri sonraki kontrolde bakalım tartı ne gösterecek. .
aminnn inşallah herşey pozitif olsun rahat bir nefes alırsın arkadaşımInşallah Cuma günü çok güzel haberler alırım oglusumla ilgili.
Doktor kanama alanı bitmiş desin artık :)
Normal hamileler gibi sende bebeğin için alışveriş yapmaya gidebilirsin desin :)
Herşey hepimiz için güzel olsun. :)
Canım ben kontrolden önce ger ihtimale karşın almıştım randevumu doktor da isterseniz yaptırabilirsiniz dedi.Canim modeli ben de begenirsem 3 tane aliriz indirimin dibine vururuz =)
Senin doktorun mu onerdi canim yoksa sen mi arastirdin
Benim dojtorum da o igneyi onerdi canim. ilk gun kizardi biraz o kadar. bu arada ilk uc cevap sana oldu :)
Ben eskisehirliyim ama izmirdeyim simdi canim
bazen eskisehirde olsam keske diyorum ozledigim cok sey var :)
Kuzum muhtemelen erkek her daim erkek :)Masallah maşallah oğluşa.hahaha pipisini mi elledi?yerinde duruyor mu diye kontrol etmistir annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?