2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım bende zoferle idare ediyorum. Tam bırakmıştım yine başladı baş ağrısıyla beraber eşlerimizin sağlıkcı olmaları iyi bişey en azından serumu evde taktırıyorum.

Kiyamam sana havuc iyi fikir ben de onu deniycem. Insallah ise benim fikirler de sana yarar. Ben hamilelikten once akupunktur yaptirmistim migren icin ilac almamak icin yaptirdigim donem sikiligi azaltmisti. Hamilelere yaparlar mi bilmiyorum.

Ayy çok sevindim nasıl mutlusundur şimdi maşallah tosuncuğa kilosu çok iyiymiş

Canım bende zoferle idare ediyorum. Tam bırakmıştım yine başladı baş ağrısıyla beraber eşlerimizin sağlıkcı olmaları iyi bişey en azından serumu evde taktırıyorum.
Benimde eşim takıyordu. Çok şükür serumluk değilim artık. Ama tamamen geçmiyor :/

Ay yerim onu ben maşallah masallah

Canim modeli ben de begenirsem 3 tane aliriz indirimin dibine vururuz =)

Canım ben her ihtimale karşın kent hastanesinde Namık Demir'den randevu aldım perinatalog kendisi ücret de 560 diye hatırlıyorum.

Senin doktorun mu onerdi canim yoksa sen mi arastirdin
Evet kuzum ben iğne aşı kan verme serum vs hepsinden korkuyorum.
Sahi acımadı mı? Bana vaxigrip önerdi doktorum. Acaba geç mi kaldım yaptırmak için ekim en ideal ay diye biliyorum çünkü.
Benim dojtorum da o igneyi onerdi canim. ilk gun kizardi biraz o kadar. bu arada ilk uc cevap sana oldu :)

Eskişehir'den olan yok mu kızlar, bakın tüm şehirler buluşuyor, siz nerdesiniz yahuu @nichyagamze @forestgump

Ben eskisehirliyim ama izmirdeyim simdi canim
bazen eskisehirde olsam keske diyorum ozledigim cok sey var :)

Teyzesi yer onuuuuuu herşey yolunda demekki çok şükür, ah bu nisan erkekleri çok edepsiz yahuu benimkide 12. haftada bütün malı gösterdi show yaptı bize bende heyecanla kontrolü bekliyorum yaaa 5 gün kaldııı

oy maşallah maşallah kuzuya bugün sağlık ocağındaki hemşirem kan ve idrar aldı benden şekerime baktı çok şükür iyiymiş değerler ama idrarda iltihap çıkmış bol bol su iç dedi 2 hafta sonra tetanoz aşısı için gün verdi sizden şeker yüklemesi için kan aldılar mı bu haftalarda cnm

hareket için aynı şeyi düşünüyorum burdaki birçok arkadaşda aynı zaten elbet hissedicez hayırlısı ile.. inşallah çabuk kavuşursun bir dahaki randevunda oğlunla buluşursun canım.. tetanoz evet 20 den sonra vurulucaz..
detaylı için ne diyecek henüz bilmiyorum bende.. ama ben 2 haftada bir gidiyorum çok evhamlıyım diye çağırıyor artık doktorumda

Aldığın park yatak hangi model canım? Senin de kızın olacaktı merak ettim resmi varsa?
Beşik bakıyorum bakıyorum hepsi aynı beğenmiyorum
Ben bi tane beğendim ben ama nasıl olur bilmiyorum. yorum bekliyorum

Eklentiler

• IMG_5657.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
4 ay bitti 4 kg çok mu ki?
Ben de düzenli 3 ögune gectim şimdi 16.haftadan beri sonraki kontrolde bakalım tartı ne gösterecek. .
öncesinde kilo aldığım için çok geliyor canım aslında çok değil ama ilk 5 ay minimum kilo ile kapatsan iyi olacak demişti de.. artık zor:) tek dert bu olsun napalım elbet vericez yeterki sağlık olsun

Masallah maşallah oğluşa.hahaha pipisini mi elledi?yerinde duruyor mu diye kontrol etmistir annesi

aminnn inşallah herşey pozitif olsun rahat bir nefes alırsın arkadaşım

Canım ben kontrolden önce ger ihtimale karşın almıştım randevumu doktor da isterseniz yaptırabilirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…