2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar aranızda çanakkaleden olan varmı? Bugun 4 ay oldu hala sabit bi doktorum yok malesef

Bennn beeeennnn bir ckaleli buldum oleeeyyyy.ben anadolu hastanesi cengiz beye gidiyorum.Artik akraba gibi olduk gecmisimi de bildigi icin.cok guler yüzlü ve ilgili bir doktor

Canımmm burda ufak tefek hareket hisseden anneleri gördükçe ben de heyecanla acaba ne zaman ne zaman diyorum.
İnşallah canım Cumartesi dönüşte mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Merhaba kızlar, dörtlü tarama testimde hormon değerlerim ve kan değerlerime göre down sendrom riskim 511/1 normal çıktı. Fakat sadece yaş down sendrom riskim 238/1 çıktı. Doktorum ultrason ve diğer verilerim normal olmasına rağmen yine de aminosentez önerdi. Riskin sadece yaştan dolayı olduğunu sölüyor. Yaşım 36, ptesi başka bir doktora daha gidicem. Sizde böyle bir durum yaşıyan var mı?

ben 2li testi yaptımadım doktor da ozaman detaylı ultrasona gir dedi.detaylı ultrason çeken bayan da şaşırdı ara bi zamanda gelmişsiniz bi sorun mu var dedi de yoktu yani doktor gönderdi çekildim:)

Yok canım sağlık ocağına bir defa kayıt için gittim o kadar. Tahlil için gelebileceğimi söylemişlerdi. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ben canım.

Kuzum çok teşekkür ederiz çok şükür...
Ah edepsiz oğlanlar bizimkiler canımmmmmm. Azıcık kalmış canımm hasret giderirsiniz bol bol.

Profil resmine bayılıyorum ya 3 cengelli iğne çok cici

Tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah paşamız

Ya etsiz cig kofte yiyen var mi? Bi sakincasi olur mu ya arada kaldim

beklememis ,günlük gelen emin olduğunuz yerden yemenin sakıncası yok diye biliyorum canim ben 2-3 defa yedim.. komagene den yedim. Bol limon sıktım mikrop varsa õlsūn diye :)))

ikihayat canim bende 2-3 kez yedim komageneden. Tazeyse sıkıntı olmaz o kadar. Etsiz salcali bulgur yani sonuçta. Ama tadı da ne güzel oluyor ne ah ahh :))))
Kilim ve tohum Canim peki bebeğin nerede olduğunu hissediyor musun? Bide cok yağ var mi göbek cevrende?

Oy kıyamam ya doğru valla kocaman oldular yaramazlar ama o çok derinde kuzum ve kaç kat sarıp sarmalamış vücudun onu korkma hiç.
Evet Can'ım ben de göbekten devam. Ben de kaygılanıp sormuştum dr.a iğne ucu küçücük bebişe ulaşmaz rahat ol dedi. Kol ve bacaktan iğne de zor gibi geldi bilemedim. Hemşireye sordum gösterdi bölgeleri ama en kolay şimdilik göbek gibi ama mecbur kalırsak oralara da yapılacak ... deli_mavi_59

Etsiz bulgurdan yapılıyo canım ben ilk uç ay çok yedim canım onu çekiyo..etli olan sakıncalı çig olup mikrop üremesine karşın..bulgurludan bişey olmaz inşallah zaten arada sırada

Açıkçası böyle bi durum yaşamadım..ama değerlerin yüksek değil yani 500de ve 238 de 1 çok düşük bi ihtimal..kaldı ki bu testlerin yanılma payıda yüksek fazla moralini bozma derim.devlet hastanesine mi gittin genelde araştırma ve eğitim oldukları için onlar oneriyo

Bennn beeeennnn bir ckaleli buldum oleeeyyyy.ben anadolu hastanesi cengiz beye gidiyorum.Artik akraba gibi olduk gecmisimi de bildigi icin.cok guler yüzlü ve ilgili bir doktor
Ayy çok sevindim Sizinde tüp bebekmiydi sanki. Bende üniversitede özelde meryem hoca var onu önerdiler ama karar veremedim hala anadolu mu daha iyi yoksa üniversite mi ? Şuanda keşana gidiyorum ama hiç memnun değilim. Anadoluyu bugun çok araştırdım kimisi iyi demiş kimisi beğenmemiş. Tabi okuduğum yorumlar genelde 2012 ye ait. Bebek için yoğun bakım yok falan demişler bilgin var mı ? Şuan tahminimce dahada gelişmiştir heralde. 4 sene olmuş.

Demir hapı zaten renk değişikliği ve koku değişikliği illa yaparmış ishal ya da kabız olursam değiştiririm , multivitaminde kullanmıyorum çünkü karaciğer ıspanak falan en sevmediğim şeyler o yüzden ilaç içmem gerekli olduğunu düşünüyorum

Ben hale hanıma gidiyorum ense kalınlığı ölçümümü falan hep o yaptı. Hale hanım perinatoloji eğitimi falanda almış. Şimdilik bir sıkıntım olmadı kendisiyle alakalı. ilgi alakasından memnunum. İnşallah bu şekilde devam eder.

Ben dayanamayıp bugün iki tanecik yedim. Canım çok istediğinde genelde anneme yaptırıyorum. Etlisinin yenmediğini biliyorumda güvenilirse etsizi yemekte bir sakınca görmüyorum. Benim kardeşim hamileliği boyunca ev yapımı çiğ köfte yedi. Çocukta bir sıkıntı olmadı.

Kilim ve tohum maşallah oğluşuna .bir paket tereyağ kadar olmuş desene:)dediğin gibi hareketliysede bir iki haftaya hissedersin hareketini.ben kızımda 20. Haftadan sonra hissettim bunda 16. Haftadan bu yana hissediyorum.hatta bir iki gündür bariz bir şekilde okulda ders anlatırken bile hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…