2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
F fundaburcu bu grupta yaştandolayı risk çıkmadı kimsede benim bildiğim .
benim trizomi 21
1/60 oranında riskli çıkmıştı.bu arada 34 yaşındayım ben.ayrıntılı test yaptırdım aminiyosentez eşdeğeri.çok şükür normal çıktı.ikilin kaçtı bu arada?ikili üçlü ve dörtlüden daha güvenilir diye biliyorum ben.ayrıca senin değerin çok yüksek değil ama doktorlar1/250 den aşağı değerlere aminiyosentez öneriyorlar

Son düzenleme:
Kızımdada uyuyamıyordum kızım bir doğdu gecenin bir vakti uyanır saatlerce uyutamazdım.çocuklar anne karnından alıştıkları uyku saatine devam ediyorlar bence doğduklarında.bu hamileliğimdede uyuyamıyorum.yine uykusuz bir velet çıkarıcam ortaya.

Ayyy öyle mi oluyor dersin?
Yandık ben 2-3 e kadar oturuyorum 1 haftadır düzenim şaştı... Bizim kız da gececi olursa yarasa gibi takılırız analı kızlı :))

Ayyy öyle mi oluyor dersin?
Yandık ben 2-3 e kadar oturuyorum 1 haftadır düzenim şaştı... Bizim kız da gececi olursa yarasa gibi takılırız analı kızlı :))
Valla bilimsel bir gerçekliği var mı bilmem ama bizim kızda öyle olmuştu.gerçi ben oturduğum saatlerde yiyip duruyordum hemde çoğunlukla tatlı şeyleri.ee çocuğun uyuyacağı varsada uyumazdı o kadar yedikten sonra.

.

Yok canım doktorumun özel muayenehanesi var oraya gidiyorum. Moralimi bozmamaya çalışıyorum, ama yine de etkilenmedim diyemem Doktoruma güveniyorum aslında bana diğer verilerimin iyi olduğunu ama yaş riskimin 250 nin altında olduğu için amniosentezi önermek zorunda kaldığını söyledi. Amiosentezi yaptırmayı düşünmüyorum. Yaşı 35 in üzerinde olan tüm anne adaylarında yaş riski yüksek mi çıkıyor diye merak ettim. Belki kanda genetik test yaptırırım. Allah'tan hayırlısı inşallah, sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza..

Evet canım 250 nin altında olunca mecbur önermek zorundaymış. Doktorum 2 liye gerek görmedi ultrason verilerime bakarak, oda tam tersi 4'lü daha güvenilir , 16. Hafta da 4'lü yaparız demişti. Belki bende senin gibi ayrıntılı test yaptırırım. aminiyosentezi riskli buluyorum, yaptırmak istemiyorum

Eyvahlar olsun yandim desene. 3 gundur sifir uyku nerdeyss:) arkadasimda kaldim 2 gun once isim vardi yataklar karsilikliydi kiz diyorki her gozumu actigimda uyaniksin bana bakiyosun ya sen ne bicim insansin uyusana hahah:) psikolojimi bozdun diyor:) oyle bi uykusuzluk yasiyorum yandim ya. Dun gece de 3 gibi uyudum 1 saattir uyanigim. Zorla uyumaya calisacagim simdi birazcik cikolata yiyim de:):) benimki de gecelerin bebesi olacak demekki o zaman kafami duvarlara coook vururum da is isten gecmis olur:)

Bacak kismi neresi acaba? Ben hic gormedim o alani?

uconn ikihayat kizlar ben de uyuyamiyordum. Kucuk okuma isiginda yatakda kitap okumak vegozleri cok yormak benim uykumu getirebiliyor.

günaydın kızlar :)
tecrubeli annelere bi sorum olucak.6-12 aylık bebek ayakkabısı alsam çok mu gereksiz olur.yani o aylarda çok giyilmiyo aslında biliyorum ama çok beğendiğim bi ayakkabı var onu almak istiyorum.birde ben 1 yaş sonrası için hiçbi eşya almıyorum.küçücük ayakkabıları görünce de dayanamıyorum

günaydın güzel anneler...
öğretmenlerime az gürültülü yorucu olmayan bir gün dilerim.
kanaması olan beli ağıran bulantısı olan.... arkadaşlarıma mucizeler dilerim
bugün hepimiz için güzel haberli sağlıklı bol tekmeli harika günler dilerim

Ben bi sezeryan ameliyat izledim doktorun göbek kısmına kesi yaptığı yer bebeğe ulaşana kadar 3. cm vardı. yağ deri kas katman katman birşeydi. sizin iğneler ona ulaşmaz canim

Evet benim de tüp bebek.evet yoğun bakimi yok ama Allah korusun bir sorun yada erken doğum olduğunda kadin doğuma gidebiliriz.ben cengiz beyden çok memnunum.daha once 2 kere asilamami da o yapmisti.arastirma da eşleri almiyorlar muayene odasina genetik test icin gitmistim bir kere.bir de çalıştığım icin ctesi gitmek istiyorum muayeneye.benim icin izin almak sorun degil ama esim surekli alamaz.bi dene istersen bence sen de memnun kalacaksin.ustelik normal dogum da yaptiriyor Cengiz bey ve sezeryanda da dikis konusunda cok iyiymis.benim okuldan ogretmen arkadaslarim da ona gitti

Ben eskisehirliyim ama izmirdeyim simdi canim
bazen eskisehirde olsam keske diyorum ozledigim cok sey var :)

Ah özlenmez mi :) Ama izmirde çok güzel bir şehir en azından şimdi çok soğuk değildir

Ya etsiz cig kofte yiyen var mi? Bi sakincasi olur mu ya arada kaldim
Canım bişey olmuyor diye biliyorum ben, ablam yeğenime hamileyken yatıp kalkıp etsiz çiğköfte yedi, sonuç olarak ponçik bir minnoşumuz var güvendiğin yer olduktan sonra sorun yok bence

Kilim ve tohum canım gözünaydınn oğluşunun sağlıklı ve hareketli olmasına çok sevindim

Günaydın kızlaaaaarrrr

Ay gece uyurken sol tarafıma yatmıştım ama hafif dönmüşüm gece böyle yarım yüz üstü gibi bir pozisyon olmuş. Soldan bir şey bir dürttü beni bir uyandım hemen düzeldim. Oğluşumu ilk defa bu kadar net hissettim. Çok garip bir his ya Rahatsız oldu sanırım hafif göbeğimin üstüne yatmışım çünkü. Kalk anne sıkıştırıyorsun beni burda dedi

Arkadaşlar mesaj geldi korudan bilginiz olsun sizin de, ücretsiz eğitim
Koru Gebe Egitimlerimiz devam etmektedir. 05/11/2016 Cumartesi saat 15.00'te 18.hafta ve altindaki gebelerimize yonelik "Gebeligin Evreleri, Gebelikte Beslenme, Ruhsal Degisimler ve Ciltteki Degisimler" konulari anlatilacaktir. Katilim Ucretsiz ve Eslerle Gelebilirsiniz. Kayit gerekli degildir.
Yer: Koru Ankara Hastanesi Cukurambar 2. Kat Sure : 2 saat

giyiliyor canım ben kızıma giydirmiştim, hem kışa gelmiş oluyor kesin bişey giydiriliyor ayagına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…