2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Profil resmine bayılıyorum ya 3 cengelli iğne çok cici
evet canım bende anne ve bebek paylaşım sitelerinde görüyordum çok hoşuma gidiyordu bir program var onunla kendim süsledim çok hoşuma gidiyor benimde

Tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah paşamız
sağol canım inşallah hepimizin bebeşleri sağlıkla gelir inşallah canım benim

Aldığın park yatak hangi model canım? Senin de kızın olacaktı merak ettim resmi varsa?
Beşik bakıyorum bakıyorum hepsi aynı beğenmiyorum
E-bebek ten almıştım canım ama şimdi hatırlayamadım markayı eve geçince bakıp yaziyim sana:) kendinden cibinliği olan biraz teferruatlı birşey aldım ama fiyatıda uygundu kampanya vardı 300 tl ye aldım. Park yatağı özellikle yenidoğan kullanımı olandan aldım üst katında 6 aya kadar yatabiliyorlar. Sonrasındada altında zaten. Park yatak alacaksan beşik hiç alma derim 6 ay için. Çünkü 6 ay sonrası sığmıyorlar sonrada evde beşiği nerde saklayacağım diye hiç düşünmmüyorum almayı.

Kıyamam ya :)

Kızlar iki gündür bel ağrısı çekiyorum. Eşim ovaladı masaj yaptı ama bel kemiği yada eklem ağrısı değil öyle olsa masaj ile hafiflerdi. Acaba rahim ağrısı mi bele vuruyor, ne yapsam bilemedim. Salı günü doktor kontrolüm var o güne kadar sabredeyim diyorum ama...

Ya etsiz cig kofte yiyen var mi? Bi sakincasi olur mu ya arada kaldim
Ay benim canım dün nasıl çektiii ama tuttum kendimi canım çiğ köfte çekince evde mercimek köftesi falan yapıp yiyorum tavsiye ederim canım tabii evde çiğ köfteyi yapabilen biri varsa 2 saat yoğuran:) öylede yapabilirsin hatta tadından yenmez:)

Bu haftalar uykusuzluk haftalarıymış ya belki ondandır ama ben hamileliğin başından beri öyleyim.geç yatıyorum hep.inşallah tezim doğru değildir:)
uconn @ikihayat kizlar ben de uyuyamiyordum. Kucuk okuma isiginda yatakda kitap okumak vegozleri cok yormak benim uykumu getirebiliyor.
Eskiden ne çok kitap okurdum.şimdi kütüphanemde sırasını bekleyen tonla kitap var.çocuk olduktan sonra kitap okumak bile lüks oldu bana.
Ben kızıma dışarı çıkarken giydiriyordum.çok yakışıyor.tabi bol yumuşacık aksesuar gibi bir şey olmalı.aksine yürümeye başladığında falan evde çıplak ayaklı olması lazım sağlığı için.dışardada ilk adım ayakkabısı olacak.
Nasil uyuyamiyorsunuz ya? ben çoğu zaman gece saatin 11 oldugunu bile görmüyorum.demekki benim bebis geceleri hep uyuyacak oley uconn
Ne güzel ya keşke senin gibi olabilseydim.inşallah senin bebişte annesi gibi bol uykuyu seven bir bebek olur.

Uzun süre ayakta kalıyormusun. Benim de çok ağrım vardı ama son 1-1,5 haftadır bel ağrım geçti. Sadece uzun süre ayakta kalınca ağrıyor artık. Sen doktoruna sor yine de.

Günaydınnnn hanımlar , 17. Haftasında olup hareketlerini hissedemeyenler burda mı ? Ve bu hafta gaz oranım biraz daha arttı bence birde , dün bel ağrısı oldu hafif sırt üstü uzanayım dedim geçmedi ama sabah geçti şükür ara ara olucak böyle galiba

Ben gece 11 e kadar zor dayanıyorum. Bıraksam 9 buçuk 10 civarı uyurum rahat rahat ama sabrediyorum 11 e kadar. Gece ya wc ye uyanıyorum 3-4 gibi ya da yatakta dönüşlerde uyanıyorum o kadar. İnşallah bebişimde rahat uyur ağer etkisi varsa benim şu anki uyku düzenimin. :))

Ben 19. hafta içindeyim daha yeni hissettim o da 1 kere. Gece yatış pozisyonumu düzelteyim diye bi dürttü beni yaramaz çocuk Sen de 1-2 haftaya hissedersin.

Günaydın herkese güzel bir gün olsun inşallah hepimize.bugün hiç okula gidesim yok.dün okuma olayını kavrayanlarla hiç kavramayanları bir oturttum ki bilenler bilmeyenlere fayda sağlar diye.çocuklarada tenefüslerde falan yardım edin arkadaşlarınıza dedim.akşam sınıf annem arıyor bazı veliler çok kızmış bu uygulamaya başarısız olanlar çok rdncide olurmuş diyor.söyle onlar kimse başarısızla başarısızı yaramazla yaramazı oturtuyumda aynen tembelliklerine devam etsinler diyecektim tuttum kendimi.bütün hevesini kırıyor böyle arada çıkan bir iki kişi.benden çok öğretmencilik oynamaya çalışıyorlar falan.valla ilkokulda allah yardım etsin küçük çocukla uğraşmak zor derlerde aslında tam tersi çocukla uğraşmak kolayda analarıyla babalarıyla uğraşmak çok daha uzmanlık gerektiren bişey.

ben hala hissedemedim

anladım canım dışarı çıkarken giydirilebiliriz yani.öyle yumuşak ayakkabılardan değil bez ama tabanı sert gibi biraz.9-12 aylığını almayı düşünüyorum kalıpları biraz dar 6-9 aylıkken de olabilir bebeğin durumuna göre

Ben 19. hafta içindeyim daha yeni hissettim o da 1 kere. Gece yatış pozisyonumu düzelteyim diye bi dürttü beni yaramaz çocuk Sen de 1-2 haftaya hissedersin.

Bende yarım yüzüstü yaptım sabah bilerek hiç rahatsız olmadı benim öne değilde yanlara doğdu genişledi karnım acaba o yüzden mi böyle dün bana anne diyen manevi kızımla gezdim takı tokacıya girdik bizi bi görseniz kız çocuğu farkını o an hissettim ayy ay diyip duruyor o tokayı çıkarıp başka takıyor en son yerlere uzanmış en alttakilere bakıyordu çok güzel bir hismiş ya

Uzun süre ayakta kalıyormusun. Benim de çok ağrım vardı ama son 1-1,5 haftadır bel ağrım geçti. Sadece uzun süre ayakta kalınca ağrıyor artık. Sen doktoruna sor yine de.
yok canim aksine bilgisayar başında çalışıyorum. eve gidip gelirken birkaç durak erken inip eve kadar yürüyorum hareket olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…