- 7 Temmuz 2014
- 382
- 531
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.841
Aslında ben de en geç 11 de yatıyorum ve uyuyorum da ama verimli değil. Bi sağa bi sola bi tuvalate derken sabah oluyo yarı uyur yarı uyanık :)Nasil uyuyamiyorsunuz ya?ben çoğu zaman gece saatin 11 oldugunu bile görmüyorum.demekki benim bebis geceleri hep uyuyacak oley uconn
evet canım bende anne ve bebek paylaşım sitelerinde görüyordum çok hoşuma gidiyordu bir program var onunla kendim süsledim çok hoşuma gidiyor benimdeProfil resmine bayılıyorum ya 3 cengelli iğne çok cici
sağol canım inşallah hepimizin bebeşleri sağlıkla gelir inşallah canım benimTebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah paşamız
giyiliyor canım ben kızıma giydirmiştim, hem kışa gelmiş oluyor kesin bişey giydiriliyor ayagına.
E-bebek ten almıştım canım ama şimdi hatırlayamadım markayı eve geçince bakıp yaziyim sana:) kendinden cibinliği olan biraz teferruatlı birşey aldım ama fiyatıda uygundu kampanya vardı 300 tl ye aldım. Park yatağı özellikle yenidoğan kullanımı olandan aldım üst katında 6 aya kadar yatabiliyorlar. Sonrasındada altında zaten. Park yatak alacaksan beşik hiç alma derim 6 ay için. Çünkü 6 ay sonrası sığmıyorlar sonrada evde beşiği nerde saklayacağım diye hiç düşünmmüyorum almayı.Aldığın park yatak hangi model canım? Senin de kızın olacaktı merak ettim resmi varsa?
Beşik bakıyorum bakıyorum hepsi aynı beğenmiyorum
Bunlar gerçekten çok şık insanın içi gidiyor ama ben almayacağım çünkü kullanımı 6 ay ile sınırlı kalıyor. Normal odasının beşiğini alcam birde park yatak aldım zaten.Ben bi tane beğendim ben ama nasıl olur bilmiyorum. yorum bekliyorum
Kıyamam ya :)Günaydın kızlaaaaarrrr
Ay gece uyurken sol tarafıma yatmıştım ama hafif dönmüşüm gece böyle yarım yüz üstü gibi bir pozisyon olmuş. Soldan bir şey bir dürttü beni bir uyandım hemen düzeldim. Oğluşumu ilk defa bu kadar net hissettim. Çok garip bir his yaRahatsız oldu sanırım hafif göbeğimin üstüne yatmışım çünkü. Kalk anne sıkıştırıyorsun beni burda dedi
Ay benim canım dün nasıl çektiii ama tuttum kendimi canım çiğ köfte çekince evde mercimek köftesi falan yapıp yiyorum tavsiye ederim canımYa etsiz cig kofte yiyen var mi? Bi sakincasi olur mu ya arada kaldim
Bu haftalar uykusuzluk haftalarıymış ya belki ondandır ama ben hamileliğin başından beri öyleyim.geç yatıyorum hep.inşallah tezim doğru değildir:)Eyvahlar olsun yandim desene. 3 gundur sifir uyku nerdeyss:) arkadasimda kaldim 2 gun once isim vardi yataklar karsilikliydi kiz diyorki her gozumu actigimda uyaniksin bana bakiyosun ya sen ne bicim insansin uyusana hahah:) psikolojimi bozdun diyor:) oyle bi uykusuzluk yasiyorum yandim ya. Dun gece de 3 gibi uyudum 1 saattir uyanigim. Zorla uyumaya calisacagim simdi birazcik cikolata yiyim de:):) benimki de gecelerin bebesi olacak demekki o zaman kafami duvarlara coook vururum da is isten gecmis olur:)
Eskiden ne çok kitap okurdum.şimdi kütüphanemde sırasını bekleyen tonla kitap var.çocuk olduktan sonra kitap okumak bile lüks oldu bana.
Ben kızıma dışarı çıkarken giydiriyordum.çok yakışıyor.tabi bol yumuşacık aksesuar gibi bir şey olmalı.aksine yürümeye başladığında falan evde çıplak ayaklı olması lazım sağlığı için.dışardada ilk adım ayakkabısı olacak.günaydın kızlar :)
tecrubeli annelere bi sorum olucak.6-12 aylık bebek ayakkabısı alsam çok mu gereksiz olur.yani o aylarda çok giyilmiyo aslında biliyorum ama çok beğendiğim bi ayakkabı var onu almak istiyorum.birde ben 1 yaş sonrası için hiçbi eşya almıyorum.küçücük ayakkabıları görünce de dayanamıyorum
Ne güzel ya keşke senin gibi olabilseydim.inşallah senin bebişte annesi gibi bol uykuyu seven bir bebek olur.Nasil uyuyamiyorsunuz ya?ben çoğu zaman gece saatin 11 oldugunu bile görmüyorum.demekki benim bebis geceleri hep uyuyacak oley uconn
Uzun süre ayakta kalıyormusun. Benim de çok ağrım vardı ama son 1-1,5 haftadır bel ağrım geçti. Sadece uzun süre ayakta kalınca ağrıyor artık. Sen doktoruna sor yine de.Kızlar iki gündür bel ağrısı çekiyorum. Eşim ovaladı masaj yaptı ama bel kemiği yada eklem ağrısı değil öyle olsa masaj ile hafiflerdi. Acaba rahim ağrısı mi bele vuruyor, ne yapsam bilemedim. Salı günü doktor kontrolüm var o güne kadar sabredeyim diyorum ama...
Ben 19. hafta içindeyim daha yeni hissettim o da 1 kere. Gece yatış pozisyonumu düzelteyim diye bi dürttü beni yaramaz çocukGünaydınnnn hanımlar , 17. Haftasında olup hareketlerini hissedemeyenler burda mı ? Ve bu hafta gaz oranım biraz daha arttı bence birde , dün bel ağrısı oldu hafif sırt üstü uzanayım dedim geçmedi ama sabah geçti şükür ara ara olucak böyle galiba
ben hala hissedemedimGünaydınnnn hanımlar , 17. Haftasında olup hareketlerini hissedemeyenler burda mı ? Ve bu hafta gaz oranım biraz daha arttı bence birde , dün bel ağrısı oldu hafif sırt üstü uzanayım dedim geçmedi ama sabah geçti şükür ara ara olucak böyle galiba
Bu haftalar uykusuzluk haftalarıymış ya belki ondandır ama ben hamileliğin başından beri öyleyim.geç yatıyorum hep.inşallah tezim doğru değildir:)
Eskiden ne çok kitap okurdum.şimdi kütüphanemde sırasını bekleyen tonla kitap var.çocuk olduktan sonra kitap okumak bile lüks oldu bana.
Ben kızıma dışarı çıkarken giydiriyordum.çok yakışıyor.tabi bol yumuşacık aksesuar gibi bir şey olmalı.aksine yürümeye başladığında falan evde çıplak ayaklı olması lazım sağlığı için.dışardada ilk adım ayakkabısı olacak.
Ne güzel ya keşke senin gibi olabilseydim.inşallah senin bebişte annesi gibi bol uykuyu seven bir bebek olur.
Ben 19. hafta içindeyim daha yeni hissettim o da 1 kere. Gece yatış pozisyonumu düzelteyim diye bi dürttü beni yaramaz çocukSen de 1-2 haftaya hissedersin.
yok canim aksine bilgisayar başında çalışıyorum. eve gidip gelirken birkaç durak erken inip eve kadar yürüyorum hareket olsun diyeUzun süre ayakta kalıyormusun. Benim de çok ağrım vardı ama son 1-1,5 haftadır bel ağrım geçti. Sadece uzun süre ayakta kalınca ağrıyor artık. Sen doktoruna sor yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?