2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende hissetmiyorum canım 20'ye kadar hissedilmemesi normalmiş o yüzden kafana çok takma. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış bazı günler yediklerimize bağlı olarak artıyor. mesela aşure zamanı benim çok gaz problemim olmuştu.

Canım sen bildiğinden şaşma,onlara kulak astıkça talepleri artacaktır,1. Sınıf zor olur hepsiyle tek tek ilgilenmek bir de hamilesin ,kıyamam ya...

Ben de haftaya öğreneceğim cinsiyeti nasıl merak ediyorum anlatamam ama içime hep kız doğuyor ,hep kafamda kız tulumları ,bantlar kuruyorum bakalım bizim ki ne olacak??

Bekle bakalım hissedersin Kız çocukları öyle oluyor tabi anneyle ilgi alanları aynı olunca daha zevkli oluyor. Biz oğlanlarla ancak oyuncak araba bakmaya gideriz

yok canim aksine bilgisayar başında çalışıyorum. eve gidip gelirken birkaç durak erken inip eve kadar yürüyorum hareket olsun diye

Bende bilgisayar başındayım çok oturunca belim ağrıyor arada kalkıp bir tur atıyorum. Bu haftalarda düşük riski olmaz ama bel ağrısınında sürekli olmaması gerekiyormuş. Benim 15. haftamda sürekli ağrıyordu belim doktor normal değil düşük tehlikesi oluşturur dedi progestan verdi onu kullandım. Şimdi sürekli ağrımıyor rahatladım.

bizim zamanımızda kızaran elmalar vardı biz hiç rencide olmadık elmamız beyaz diye :))) aksine bizimkide kızarsın diye çabalardık :)onlarda yanındaki arkadaşlarının öğrendiğini gördükçe daha çok çabalar.malesef bazıları fazla hassas davranıyo işte :)

Bu düşüncene kesinlikle katılıyorum. Bende bir spor merkezinde çalışıyorum ve yakın bir okulun birkaç sınıfı beden derslerini burada değerlendiriyor. Onlardan gözlemlediğim kadarıyla veliler öğretmeni sürekli kontrol altına almaya çalışıyorlar. Herşeye müdahale ediyorlar. Tüm gün okulda çocukların yanındalar. Öğretmenler de onlardan bıkmış durumda..

Günaydıınn :) Tamam canım sağol bekliyorum Peki park yatak daha mı ufak oluyor beşiğe göre? Bebek odasında da mobilya takımının karyolası olacak sanırım bu durumda park yatak hep yatağının yanında mı kalacak yoksa onu da mı bebişhinin odasına koyacaksın oyun oynasın içinde diye. Ben e -bebekde 8 kg a kadar kullanılan klasik beşik tipinden beğendim kendinden dönenceli fırfırlı ay dur resmini ekleyeyim şuraya . Bu 250 TL hem de baya uygun. Diyorum ki alayım içimde kalmasın , evde saklayacak yerim yok çok , iyi bakarsak hasarlanıp pislenmezse sonradan bebişhi olacak birisine hediye ederim işi görülür. Bir de şu sepet modeli beğeniyorum ; bu da havuzlu han'da kolay bulunuyormuş. Senin park yatağı da değerlendireyim de birinde karar kılacağım inşallah.

Eklentiler

• image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 50

2. Gebelik erken olur derlerdi o yüzden takıldım birde belirtiler de azalınca insan bi tedirgin hal alıyor hayırlısı olsun inşallah

oğlum olacak canım

Tez tutmadı o zaman :)

Ben de haftaya öğreneceğim cinsiyeti nasıl merak ediyorum anlatamam ama içime hep kız doğuyor ,hep kafamda kız tulumları ,bantlar kuruyorum bakalım bizim ki ne olacak??

Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum ikisinin de ayrı güzellikleri var

Kız öyle deme Benin çevrem de öyle güzel erkek çocukları var ki Yusuf var mesela aşkilotam merveciğim bir kahve içmeye gelemedim sana şu okul çok vaktimi alıyor birgün alışveriş yapalım da dışarda içelim diyor bu şıpa 4 yaşında kurban olurum diyorum hepsinin ayrı güzellikleri var bir kere sana aşık bir erkek daha olucak

Canım çok güzelmiş bende ilk bu tarzlarda almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda odasını yapıp daha sonra yanları çıkınca yatak olanlardan beşik yaptırmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah , oda yapmayı düşünmediğimden ilk tepki görüyorum ama kullanılmayacak 6 ay zaten Doğum masrafları eşyalar derken de o sıkıntıya yaşamamış olurum dedim

Zaten 15 mi 16 mı numaradan başlıyordu ayakkabılar al canım bir tane en küçüğünden içinde kalmasın.
Canım sen bildiğinden şaşma,onlara kulak astıkça talepleri artacaktır,1. Sınıf zor olur hepsiyle tek tek ilgilenmek bir de hamilesin ,kıyamam ya...
Ya sorma hamilelikte zaten zor hiç istemedim idare zorla verdi.yeni hamile olduğumu öğrendiler geçen hafta.yok ben uygulamaya devam edicemde böyle duydukça bu tarz lafları benim içimdeki isteği azaltıyorlar haberleri yok.
Hakkaten kızaran elmalar vardı bir zamanlar.hatta okulda bir iki arkadaş onun benzeri bişey yapıyor.öyle bir öğretmene denk gelse ne yapacaklarmış acaba.
Çok doğru gözlemlemişsin.devir çok değişti.şimdi bide veli öğretmene anket dolduracakmış.düşün gerisini öğretmenlik iyice ayağa düştü.önceden ne kadar saygın bir meslekti.şimdi ne hallerde.

Ben şikayetçi değilim zaten ama alışveriş kısmında çatışcaz oğluşumla

kızlar sizler yataklar eşyalar bakıyrsunuz ya ben çok heves ediyorum size. ben iç mimarım eşim mimar bu yüzden oğlumun odasını çok farklı ve güzel yapmalız mobilyası yatağı herşeyi özel tasarım yapmalıyız diyoruz ama tk yok ne tasarım ne bi çivi hiç bişey yok. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.

Günaydın canımm Birazcık daha dayan inanıyorum ki zamanla senin miden de daha iyi olacak , güzel mamalar pişirip afiyetle yiyeceksin.. Herkes farklı bir şeyler yaşıyor işte. Sen iyi ol bebişhin iyi olsun. Küçük lokmalarla dene. Yavaş yavaş alıştırmaya çalış mideni. Ben bulantı yaşamadım da 12. Haftaya kadar sıcak yemek ana yemek et filan yiyemiyordum , koku hassasiyeti ve iğrenme olmuştu. Yavaş yavaş alıştırdım kendimi. Boğazından ne geçse kar şuan.

Aynen oyleee benim kiz kardesimde ic mimar. Son senesi daha dogrusu. Bilge adama gidiyor ayni zamanda kursa 3dmax ve bi prgram daha soyledi onlar icin. Neler yapiyor bilgisayarda masallah cok guzel seyler yapiyor diyorumki bana da bi oda tasarla bakalim. 2 aydir yapacak:) okul ve kurstan oyle bikmiski kiz o da hakli:) umitliyim hala bir ara yapacak:)

Kizlar ben ilk zamanlar ve kış için anne yanı,küçük portatif beşik tarzı şeylere bakıyorum. Anne yanı hani bu bi tarafı olmayanlar için ne dusunuyorsunuz? Zaten 1 yaşına gelirken ayiririz muhtemelen odasını. Besige gecer. Ilk zamanlar aldigimizida koyacak yerim yok ama verecek insanım var onlara veririm diye düşünüyorum.
hayal_masal oo sizin bebis çok şanslı o zaman :))) annesi babası kendi elleriyle yapacak herşeyi :)

Kizlar biz de onceki hassasiyetlerimizden dolayi (gebelik kayiplari) hic bir sey almiyoruz. Esimi zorlamak istemiyorum ama acaba ne zaman bakariz? Citolesgen Kizlar acaba herkesin aldigi urunlerin ve markalarinin oldugu bir word dosyasi mi yapsak. Konuslanlari kacirinca aramak zor oluyor. Alisverise gidenlere de fikir-pazarlik gucu verir. Aldikca ismimizin yanina eklerdik. Acaba boyle bir sey mumkun mu?
Sevgiler...

bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.ben klasik bi erkek çocuğu odası yapmak istiyorum mavili mavili ama duvar kağıdı aklıma çok takılıyo.çünkü yavruağzı pembe gibi renkte çiçekleri var kız bebeğe daha uygun.eşime değiştirelim diyorum olmaz diyo daha hiç de kullanmadık odayı bomboş nası olcak hiç bilemiyorum

ay heves ediyoruz ama devamı yok bi çizmeye başlasak olacak ama hep bi amalarımız oluyor. ama teyzesi çizer bişeler yapar hem teyze olma hissi hemde yeni mezuniyet hissiyle kardeşinden umutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…