- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.861
ben hala hissedemedim
Bende hissetmiyorum canım 20'ye kadar hissedilmemesi normalmiş o yüzden kafana çok takma. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış bazı günler yediklerimize bağlı olarak artıyor. mesela aşure zamanı benim çok gaz problemim olmuştu.Günaydınnnn hanımlar , 17. Haftasında olup hareketlerini hissedemeyenler burda mı ? Ve bu hafta gaz oranım biraz daha arttı bence birde , dün bel ağrısı oldu hafif sırt üstü uzanayım dedim geçmedi ama sabah geçti şükür ara ara olucak böyle galiba
Canım sen bildiğinden şaşma,onlara kulak astıkça talepleri artacaktır,1. Sınıf zor olur hepsiyle tek tek ilgilenmek bir de hamilesin ,kıyamam ya...Günaydın herkese güzel bir gün olsun inşallah hepimize.bugün hiç okula gidesim yok.dün okuma olayını kavrayanlarla hiç kavramayanları bir oturttum ki bilenler bilmeyenlere fayda sağlar diye.çocuklarada tenefüslerde falan yardım edin arkadaşlarınıza dedim.akşam sınıf annem arıyor bazı veliler çok kızmış bu uygulamaya başarısız olanlar çok rdncide olurmuş diyor.söyle onlar kimse başarısızla başarısızı yaramazla yaramazı oturtuyumda aynen tembelliklerine devam etsinler diyecektim tuttum kendimi.bütün hevesini kırıyor böyle arada çıkan bir iki kişi.benden çok öğretmencilik oynamaya çalışıyorlar falan.valla ilkokulda allah yardım etsin küçük çocukla uğraşmak zor derlerde aslında tam tersi çocukla uğraşmak kolayda analarıyla babalarıyla uğraşmak çok daha uzmanlık gerektiren bişey.
oğlum olacak canımKuzum cinsiyetini unuttum ben hatırlayamıyorum neydi senin ? Acaba kız çocukları annem geç hareketlenir diyordu doğru mu bu tez
Ben de haftaya öğreneceğim cinsiyeti nasıl merak ediyorum anlatamam ama içime hep kız doğuyor ,hep kafamda kız tulumları ,bantlar kuruyorum bakalım bizim ki ne olacak??Bende yarım yüzüstü yaptım sabah bilerek hiç rahatsız olmadı benim öne değilde yanlara doğdu genişledi karnım acaba o yüzden mi böyledün bana anne diyen manevi kızımla gezdim takı tokacıya girdik bizi bi görseniz kız çocuğu farkını o an hissettim ayy ay diyip duruyor o tokayı çıkarıp başka takıyor en son yerlere uzanmış en alttakilere bakıyordu çok güzel bir hismiş ya
Bende yarım yüzüstü yaptım sabah bilerek hiç rahatsız olmadı benim öne değilde yanlara doğdu genişledi karnım acaba o yüzden mi böyledün bana anne diyen manevi kızımla gezdim takı tokacıya girdik bizi bi görseniz kız çocuğu farkını o an hissettim ayy ay diyip duruyor o tokayı çıkarıp başka takıyor en son yerlere uzanmış en alttakilere bakıyordu çok güzel bir hismiş ya
yok canim aksine bilgisayar başında çalışıyorum. eve gidip gelirken birkaç durak erken inip eve kadar yürüyorum hareket olsun diye
Günaydın herkese güzel bir gün olsun inşallah hepimize.bugün hiç okula gidesim yok.dün okuma olayını kavrayanlarla hiç kavramayanları bir oturttum ki bilenler bilmeyenlere fayda sağlar diye.çocuklarada tenefüslerde falan yardım edin arkadaşlarınıza dedim.akşam sınıf annem arıyor bazı veliler çok kızmış bu uygulamaya başarısız olanlar çok rdncide olurmuş diyor.söyle onlar kimse başarısızla başarısızı yaramazla yaramazı oturtuyumda aynen tembelliklerine devam etsinler diyecektim tuttum kendimi.bütün hevesini kırıyor böyle arada çıkan bir iki kişi.benden çok öğretmencilik oynamaya çalışıyorlar falan.valla ilkokulda allah yardım etsin küçük çocukla uğraşmak zor derlerde aslında tam tersi çocukla uğraşmak kolayda analarıyla babalarıyla uğraşmak çok daha uzmanlık gerektiren bişey.
Bu düşüncene kesinlikle katılıyorum. Bende bir spor merkezinde çalışıyorum ve yakın bir okulun birkaç sınıfı beden derslerini burada değerlendiriyor. Onlardan gözlemlediğim kadarıyla veliler öğretmeni sürekli kontrol altına almaya çalışıyorlar. Herşeye müdahale ediyorlar. Tüm gün okulda çocukların yanındalar. Öğretmenler de onlardan bıkmış durumda..Günaydın herkese güzel bir gün olsun inşallah hepimize.bugün hiç okula gidesim yok.dün okuma olayını kavrayanlarla hiç kavramayanları bir oturttum ki bilenler bilmeyenlere fayda sağlar diye.çocuklarada tenefüslerde falan yardım edin arkadaşlarınıza dedim.akşam sınıf annem arıyor bazı veliler çok kızmış bu uygulamaya başarısız olanlar çok rdncide olurmuş diyor.söyle onlar kimse başarısızla başarısızı yaramazla yaramazı oturtuyumda aynen tembelliklerine devam etsinler diyecektim tuttum kendimi.bütün hevesini kırıyor böyle arada çıkan bir iki kişi.benden çok öğretmencilik oynamaya çalışıyorlar falan.valla ilkokulda allah yardım etsin küçük çocukla uğraşmak zor derlerde aslında tam tersi çocukla uğraşmak kolayda analarıyla babalarıyla uğraşmak çok daha uzmanlık gerektiren bişey.
E-bebek ten almıştım canım ama şimdi hatırlayamadım markayı eve geçince bakıp yaziyim sana:) kendinden cibinliği olan biraz teferruatlı birşey aldım ama fiyatıda uygundu kampanya vardı 300 tl ye aldım. Park yatağı özellikle yenidoğan kullanımı olandan aldım üst katında 6 aya kadar yatabiliyorlar. Sonrasındada altında zaten. Park yatak alacaksan beşik hiç alma derim 6 ay için. Çünkü 6 ay sonrası sığmıyorlar sonrada evde beşiği nerde saklayacağım diye hiç düşünmmüyorum almayı.
Bende hissetmiyorum canım 20'ye kadar hissedilmemesi normalmiş o yüzden kafana çok takma. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış bazı günler yediklerimize bağlı olarak artıyor. mesela aşure zamanı benim çok gaz problemim olmuştu.
oğlum olacak canım
Ben de haftaya öğreneceğim cinsiyeti nasıl merak ediyorum anlatamam ama içime hep kız doğuyor ,hep kafamda kız tulumları ,bantlar kuruyorum bakalım bizim ki ne olacak??
Bekle bakalım hissedersinKız çocukları öyle oluyor tabi anneyle ilgi alanları aynı olunca daha zevkli oluyor. Biz oğlanlarla ancak oyuncak araba bakmaya gideriz
Bende bilgisayar başındayım çok oturunca belim ağrıyor arada kalkıp bir tur atıyorum. Bu haftalarda düşük riski olmaz ama bel ağrısınında sürekli olmaması gerekiyormuş. Benim 15. haftamda sürekli ağrıyordu belim doktor normal değil düşük tehlikesi oluşturur dedi progestan verdi onu kullandım. Şimdi sürekli ağrımıyor rahatladım.
Günaydıınn :) Tamam canım sağol bekliyorumPeki park yatak daha mı ufak oluyor beşiğe göre? Bebek odasında da mobilya takımının karyolası olacak sanırım bu durumda park yatak hep yatağının yanında mı kalacak yoksa onu da mı bebişhinin odasına koyacaksın oyun oynasın içinde diye. Ben e -bebekde 8 kg a kadar kullanılan klasik beşik tipinden beğendim kendinden dönenceli fırfırlı ay dur resmini ekleyeyim şuraya . Bu 250 TL hem de baya uygun. Diyorum ki alayım içimde kalmasın , evde saklayacak yerim yok çok , iyi bakarsak hasarlanıp pislenmezse sonradan bebişhi olacak birisine hediye ederim işi görülür. Bir de şu sepet modeli beğeniyorum ; bu da havuzlu han'da kolay bulunuyormuş. Senin park yatağı da değerlendireyim de birinde karar kılacağım inşallah.
Zaten 15 mi 16 mı numaradan başlıyordu ayakkabılar al canım bir tane en küçüğünden içinde kalmasın.anladım canım dışarı çıkarken giydirilebiliriz yani.öyle yumuşak ayakkabılardan değil bez ama tabanı sert gibi biraz.9-12 aylığını almayı düşünüyorum kalıpları biraz dar 6-9 aylıkken de olabilir bebeğin durumuna göre
Ya sorma hamilelikte zaten zor hiç istemedim idare zorla verdi.yeni hamile olduğumu öğrendiler geçen hafta.yok ben uygulamaya devam edicemde böyle duydukça bu tarz lafları benim içimdeki isteği azaltıyorlar haberleri yok.Canım sen bildiğinden şaşma,onlara kulak astıkça talepleri artacaktır,1. Sınıf zor olur hepsiyle tek tek ilgilenmek bir de hamilesin ,kıyamam ya...
Hakkaten kızaran elmalar vardı bir zamanlar.hatta okulda bir iki arkadaş onun benzeri bişey yapıyor.öyle bir öğretmene denk gelse ne yapacaklarmış acaba.bizim zamanımızda kızaran elmalar vardı biz hiç rencide olmadık elmamız beyaz diye :))) aksine bizimkide kızarsın diye çabalardık :)onlarda yanındaki arkadaşlarının öğrendiğini gördükçe daha çok çabalar.malesef bazıları fazla hassas davranıyo işte :)
Çok doğru gözlemlemişsin.devir çok değişti.şimdi bide veli öğretmene anket dolduracakmış.düşün gerisini öğretmenlik iyice ayağa düştü.önceden ne kadar saygın bir meslekti.şimdi ne hallerde.Bu düşüncene kesinlikle katılıyorum. Bende bir spor merkezinde çalışıyorum ve yakın bir okulun birkaç sınıfı beden derslerini burada değerlendiriyor. Onlardan gözlemlediğim kadarıyla veliler öğretmeni sürekli kontrol altına almaya çalışıyorlar. Herşeye müdahale ediyorlar. Tüm gün okulda çocukların yanındalar. Öğretmenler de onlardan bıkmış durumda..
Ben şikayetçi değilim zaten ama alışveriş kısmında çatışcaz oğluşumlaKız öyle deme Benin çevrem de öyle güzel erkek çocukları var ki Yusuf var mesela aşkilotam merveciğim bir kahve içmeye gelemedim sana şu okul çok vaktimi alıyor birgün alışveriş yapalım da dışarda içelim diyor bu şıpa 4 yaşında kurban olurum diyorum hepsinin ayrı güzellikleri var bir kere sana aşık bir erkek daha olucak
Herkese günaydınay ne güzel canınızın istediğini yapıp yiyorsunuz maşşallah,benim evde hala yemek pişmiyor kendi el lezzetimi o kadar çok özledim ki anlatamam ,Allah ım artık midem geçsin benim de tencerelerim kaynasın
kızlar sizler yataklar eşyalar bakıyrsunuz ya ben çok heves ediyorum size. ben iç mimarım eşim mimar bu yüzden oğlumun odasını çok farklı ve güzel yapmalız mobilyası yatağı herşeyi özel tasarım yapmalıyız diyoruz ama tk yok ne tasarım ne bi çivi hiç bişey yok. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.
kızlar sizler yataklar eşyalar bakıyrsunuz ya ben çok heves ediyorum size. ben iç mimarım eşim mimar bu yüzden oğlumun odasını çok farklı ve güzel yapmalız mobilyası yatağı herşeyi özel tasarım yapmalıyız diyoruz ama tk yok ne tasarım ne bi çivi hiç bişey yok. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.
ay heves ediyoruz ama devamı yok bi çizmeye başlasak olacak ama hep bi amalarımız oluyor. ama teyzesi çizer bişeler yapar hem teyze olma hissi hemde yeni mezuniyet hissiyle kardeşinden umutluyum :)Aynen oyleee benim kiz kardesimde ic mimar. Son senesi daha dogrusu. Bilge adama gidiyor ayni zamanda kursa 3dmax ve bi prgram daha soyledi onlar icin. Neler yapiyor bilgisayarda masallah cok guzel seyler yapiyor diyorumki bana da bi oda tasarla bakalim. 2 aydir yapacak:) okul ve kurstan oyle bikmiski kiz o da hakli:) umitliyim hala bir ara yapacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?