- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.881
canım çok güzel stickerlar var arabalı balıklı gibi. onlardan bak al. duvar kağıdının üzerine kendin desenler yap. hem eşinin hem senin gönlünüz olur. çok şıkta olur diye düşündüm bi anbende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.ben klasik bi erkek çocuğu odası yapmak istiyorum mavili mavili ama duvar kağıdı aklıma çok takılıyo.çünkü yavruağzı pembe gibi renkte çiçekleri var kız bebeğe daha uygun.eşime değiştirelim diyorum olmaz diyo daha hiç de kullanmadık odayı bomboşnası olcak hiç bilemiyorum
canım çok güzel stickerlar var arabalı balıklı gibi. onlardan bak al. duvar kağıdının üzerine kendin desenler yap. hem eşinin hem senin gönlünüz olur. çok şıkta olur diye düşündüm bi an
ay heves ediyoruz ama devamı yok bi çizmeye başlasak olacak ama hep bi amalarımız oluyor. ama teyzesi çizer bişeler yapar hem teyze olma hissi hemde yeni mezuniyet hissiyle kardeşinden umutluyum :)
evet sticer kötü durur ama duvar kağıdı klasik bi model öyle kızada erkeğede göre değil. o yüzden kendini karamsarlığa sokma. bence bu arada bide ona masraf yapma. ben olsam bu duvar kağıdına beyaz mobilya alır mavi turuncu sarı gibi aksesuarlar oyuncaklar la doldururdum. zaten büyük olasılıkla bebeklerimiz bi kaç sene sonra o duvarları kalemle boyuyacaksticker pek olcak gibi değil çok karışık olur sanki desenli baya çünk.hazır seni bulmuşken fikrini alsamduvar kağıdı bu.herşeyi beyaz seçsem sanki kız bebek odası olcak gibi geliyo mavi seçsem nası durur acaba sence değiştirmelimiyiz kıyamıyorumda ama
selam canım listenin yanına böyle birsey eklemek mümkün değil. cunku en baştan yapılsaydı olabilirdi. siz yapmak isterseniz aranızda yapabilirsiniz, yada bir başka yeni konu altında acabilirsiniz. sevgilier..Kizlar biz de onceki hassasiyetlerimizden dolayi (gebelik kayiplari) hic bir sey almiyoruz. Esimi zorlamak istemiyorum ama acaba ne zaman bakariz?Citolesgen Kizlar acaba herkesin aldigi urunlerin ve markalarinin oldugu bir word dosyasi mi yapsak. Konuslanlari kacirinca aramak zor oluyor. Alisverise gidenlere de fikir-pazarlik gucu verir. Aldikca ismimizin yanina eklerdik. Acaba boyle bir sey mumkun mu?
Sevgiler...
haftaya babamlar bana anne yanı beşiği, anakucağı, ve salıncaklı mama sandelyesi alacak. ama ben mobilyalı odasını da yapıcam 7. ayımdan sonra yapmayı düşünüyorum canım. odasına perde halı da düşünüyorum ayrıyetten. bakalım kısmet. :)kızlar sizler yataklar eşyalar bakıyrsunuz ya ben çok heves ediyorum size. ben iç mimarım eşim mimar bu yüzden oğlumun odasını çok farklı ve güzel yapmalız mobilyası yatağı herşeyi özel tasarım yapmalıyız diyoruz ama tk yok ne tasarım ne bi çivi hiç bişey yok. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.
18. haftadayım ama hala hissedemiyorum minnoş oğlumuGünaydınnnn hanımlar , 17. Haftasında olup hareketlerini hissedemeyenler burda mı ? Ve bu hafta gaz oranım biraz daha arttı bence birde , dün bel ağrısı oldu hafif sırt üstü uzanayım dedim geçmedi ama sabah geçti şükür ara ara olucak böyle galiba
kızlar sizler yataklar eşyalar bakıyrsunuz ya ben çok heves ediyorum size. ben iç mimarım eşim mimar bu yüzden oğlumun odasını çok farklı ve güzel yapmalız mobilyası yatağı herşeyi özel tasarım yapmalıyız diyoruz ama tk yok ne tasarım ne bi çivi hiç bişey yok. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.
ay canım aklında bulunsun perde halı aynı kombinler var yani istediğin desende halı perde yapıyolar isimde yazıyorlar. bulur yollarım sana. bu bebekler vallla çok şanslılar dünürümhaftaya babamlar bana anne yanı beşiği, anakucağı, ve salıncaklı mama sandelyesi alacak. ama ben mobilyalı odasını da yapıcam 7. ayımdan sonra yapmayı düşünüyorum canım. odasına perde halı da düşünüyorum ayrıyetten. bakalım kısmet. :)
canım bende biliyorum o isimli halı kombinlerini. fakat marka halı değil diye biliyorum. antibakteriyel falan değil. ama ben de araştıracağım. perdeleri pembe isityorum. mobilya beyaz, kombinler pembe olsun istiyorum :)ay canım aklında bulunsun perde halı aynı kombinler var yani istediğin desende halı perde yapıyolar isimde yazıyorlar. bulur yollarım sana. bu bebekler vallla çok şanslılar dünürüm
çok güzelmiş canım.Eki Görüntüle 1906747
Bu da geçen sene Benim yaptırırken iptal ettirmek zorunda kaldığım takımdı bu sene de inşallah beşik ile şifonyeri düşünüyorum ama daha çoook zamanım var
Evet kesinlikle ya, babası oğluna okula başlarken istediği gibi bir çocuk odası almayı düşünüyor, arabalı, uçaklı, gemili fln olanlardan, şimdiden ilerisi için planlarımız hazır@sg26 canım ben hep beyazcıyımdır ilerde bi dolap masa bişe alınması gerektiğinde takımı kolay tamamlamak adına ben beyaz takım almayı düşünüyorum. ikinci resimde benim ilk görüp beğendiğim takımdı. ama daha neler var insan baktıkça bakası geliyor
evet sticer kötü durur ama duvar kağıdı klasik bi model öyle kızada erkeğede göre değil. o yüzden kendini karamsarlığa sokma. bence bu arada bide ona masraf yapma. ben olsam bu duvar kağıdına beyaz mobilya alır mavi turuncu sarı gibi aksesuarlar oyuncaklar la doldururdum. zaten büyük olasılıkla bebeklerimiz bi kaç sene sonra o duvarları kalemle boyuyacak
İnşallah canım tüm dayanma gücümüz yavrularımız içinGünaydın canımmBirazcık daha dayan inanıyorum ki zamanla senin miden de daha iyi olacak , güzel mamalar pişirip afiyetle yiyeceksin.. Herkes farklı bir şeyler yaşıyor işte. Sen iyi ol bebişhin iyi olsun. Küçük lokmalarla dene. Yavaş yavaş alıştırmaya çalış mideni. Ben bulantı yaşamadım da 12. Haftaya kadar sıcak yemek ana yemek et filan yiyemiyordum , koku hassasiyeti ve iğrenme olmuştu. Yavaş yavaş alıştırdım kendimi. Boğazından ne geçse kar şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?