2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım çok güzel stickerlar var arabalı balıklı gibi. onlardan bak al. duvar kağıdının üzerine kendin desenler yap. hem eşinin hem senin gönlünüz olur. çok şıkta olur diye düşündüm bi an

kafein_ canım ekteki resimlere bak demek istediğim böyle şeyler. resimdeki hepsi sticker

Eklentiler

• Çocuk-Odası-Duvar-Stickerleri-700x455.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 82
  • çocuk-odası-duvar-süsleri.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 84

sticker pek olcak gibi değil çok karışık olur sanki desenli baya çünk.hazır seni bulmuşken fikrini alsam duvar kağıdı bu.herşeyi beyaz seçsem sanki kız bebek odası olcak gibi geliyo mavi seçsem nası durur acaba sence değiştirmelimiyiz kıyamıyorumda ama

Eklentiler

• image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 88
ay heves ediyoruz ama devamı yok bi çizmeye başlasak olacak ama hep bi amalarımız oluyor. ama teyzesi çizer bişeler yapar hem teyze olma hissi hemde yeni mezuniyet hissiyle kardeşinden umutluyum :)

Cok hevesli ornek fotograflar atiyor da bazen bunlar degil sen tasarlayacaksin diyorum:) abla ya valla vaktim oldugunda yapacagim ozeneyim bos vakitte ugrasayim diyor hakli:) daha zamanimiz var beklemedeyim iste:)

evet sticer kötü durur ama duvar kağıdı klasik bi model öyle kızada erkeğede göre değil. o yüzden kendini karamsarlığa sokma. bence bu arada bide ona masraf yapma. ben olsam bu duvar kağıdına beyaz mobilya alır mavi turuncu sarı gibi aksesuarlar oyuncaklar la doldururdum. zaten büyük olasılıkla bebeklerimiz bi kaç sene sonra o duvarları kalemle boyuyacak

selam canım listenin yanına böyle birsey eklemek mümkün değil. cunku en baştan yapılsaydı olabilirdi. siz yapmak isterseniz aranızda yapabilirsiniz, yada bir başka yeni konu altında acabilirsiniz. sevgilier..

haftaya babamlar bana anne yanı beşiği, anakucağı, ve salıncaklı mama sandelyesi alacak. ama ben mobilyalı odasını da yapıcam 7. ayımdan sonra yapmayı düşünüyorum canım. odasına perde halı da düşünüyorum ayrıyetten. bakalım kısmet. :)

18. haftadayım ama hala hissedemiyorum minnoş oğlumu gebelik öncesi bel çevresi yağ oranım yüzde 1'di ve kiloda almadım ama hala tık yok bekliyorum bakalım, 20. haftadan umutluyum

ah ne güzel canım ya en azından yapmaya başladığınızda seçenekleri fln biliyo olcaksınız o yüzden hızlıca halledersiniz bence. Biz de bakıyoruz pztsiden beri ama aa şöyle duvar kağıtları varmış aa bak böyle de yapılabiliyormuş diye öğrenmeye çalışıyoruz. Oda konusunda kararsızım bende, düz beyaz mobilya alıp mavi, lacivert ve yeşil duvar kağıdı, perde ve aksesuarlarla renklendirmeyi düşünmüştük. Şimdi stickerlı renkli resimli mobilyaları gördükçe 2-3 yaşında onları daha mı çok sever diyorum, onlardan mı baksam. Senin paylaştığın o stickerlar da duvar için düşünülebilirr çok alternatif var ya arasında kaldığım modelleri paylaştım sizce hangisi daha güzel olurr

Eklentiler

• 2016-erkek-bebek-odası-dekorasyonları.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran Alıntısı.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 76
ay canım aklında bulunsun perde halı aynı kombinler var yani istediğin desende halı perde yapıyolar isimde yazıyorlar. bulur yollarım sana. bu bebekler vallla çok şanslılar dünürüm

mischiefocean83 bizde hiçbişey almadık kuzum aynı durumdan dolayı sadece bakıyorum öyle uzaktan uzaktan .

Bence böyle bir topic açılabilir nisan annelerinin hazırlıkları diye sadece alınanlar yapılanlar paylaşılır orda

selam kızlar
gerçekten konuşmalar çok hızlı ilerlediği için takip etmek çok zor.
benimde ayın 15 inde detaylı ultrasonum var siz konuşunca merak ettim baktım benim gideceğim prof. ve perinatolog muş. içim rahatladı açıkçası
birde yatakları falan almaya başlamışsınız biz bir tane oda beğendik ama daha erken diye almadık.
hareketlere gelince 19. hafta bitecek kısmetse daha 2 gündür tam anlamıyla artık ben burdayım diyor oğluşum

ay canım aklında bulunsun perde halı aynı kombinler var yani istediğin desende halı perde yapıyolar isimde yazıyorlar. bulur yollarım sana. bu bebekler vallla çok şanslılar dünürüm
canım bende biliyorum o isimli halı kombinlerini. fakat marka halı değil diye biliyorum. antibakteriyel falan değil. ama ben de araştıracağım. perdeleri pembe isityorum. mobilya beyaz, kombinler pembe olsun istiyorum :)

Bu da geçen sene Benim yaptırırken iptal ettirmek zorunda kaldığım takımdı bu sene de inşallah beşik ile şifonyeri düşünüyorum ama daha çoook zamanım var

@sg26 canım ben hep beyazcıyımdır ilerde bi dolap masa bişe alınması gerektiğinde takımı kolay tamamlamak adına ben beyaz takım almayı düşünüyorum. ikinci resimde benim ilk görüp beğendiğim takımdı. ama daha neler var insan baktıkça bakası geliyor

Evet kesinlikle ya, babası oğluna okula başlarken istediği gibi bir çocuk odası almayı düşünüyor, arabalı, uçaklı, gemili fln olanlardan, şimdiden ilerisi için planlarımız hazır ama tabi nolur nasıl olur bilmiyorum. Bi iki ay araştırıp sonra alalım diye düşündük, sen de alternatif bişeyler görürsen paylaş lütfen çok sevinirim uzman gözüyle ayrıca o kombin yapanları benimle paylaşırsan bir de onlara bakarım

haklısın :))) anladım canım teşekkür ederim.aslında benim bi boş odam daha var mavi renkli orası daha uygun ama orda oturma grubu var şuan kalmak için misafir geldiğinde orda ağırlıyorum ve soğuk bi oda.o yüzden bu odayı kullanmak zorundayım şuan.büyüdüğünde ve ikinci çocuk olduğunda o odaya almayı düşünüyorum eşyalarını.

Ben beş ayım bitene kadar bir şey almayı düşünmüyorum. Çok fazla kıyafet ile dolapları da doldurmucam zaten hemen büyüyor az giyiyor bebekler genellikle. Anne ve bebek için iki ayrı ihtiyaç listesi yapıp ona göre eksiklerimi alır tamamlarım.

İnşallah canım tüm dayanma gücümüz yavrularımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…