- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.901
Sonbahara geliyor canım dediğin ay aralığı..oyuzden giydirebilirsin çok kullanmıcak tabi ama göze hoş gelir tam agucuklar yaptığı kendini sevdirdigi dönem..ayrıca için de kalmasın al bencegünaydın kızlar :)
tecrubeli annelere bi sorum olucak.6-12 aylık bebek ayakkabısı alsam çok mu gereksiz olur.yani o aylarda çok giyilmiyo aslında biliyorum ama çok beğendiğim bi ayakkabı var onu almak istiyorum.birde ben 1 yaş sonrası için hiçbi eşya almıyorum.küçücük ayakkabıları görünce de dayanamıyorum
Canim ikinci cocugu da düsünuyorsaniz beyaz mobilya almak daha mantikli gibi geldi banada.mavi yada turkuaz aksesuarlarla tamamlarsin oglan buyudugunde diger odaya gecer hem belki ikincisi kiz olur mobilyayida kiza gore uydurursun:) benim mobilyalar beyaz sadece kulplari pembe simdilik kizim yaticak bebek yanimda yatar en az 1 yasina kadar o zmana kadar da daha büyük bir eve gecersek insallah mobilya degis tokus yapicam bende:)haklısın :))) anladım canım teşekkür ederim.aslında benim bi boş odam daha var mavi renkli orası daha uygun ama orda oturma grubu var şuan kalmak için misafir geldiğinde orda ağırlıyorum ve soğuk bi oda.o yüzden bu odayı kullanmak zorundayım şuan.büyüdüğünde ve ikinci çocuk olduğunda o odaya almayı düşünüyorum eşyalarını.
Cok asilmiş canim insallah huzurla kullanin:)Eki Görüntüle 1906747
Bu da geçen sene Benim yaptırırken iptal ettirmek zorunda kaldığım takımdı bu sene de inşallah beşik ile şifonyeri düşünüyorum ama daha çoook zamanım var
sticker pek olcak gibi değil çok karışık olur sanki desenli baya çünk.hazır seni bulmuşken fikrini alsamduvar kağıdı bu.herşeyi beyaz seçsem sanki kız bebek odası olcak gibi geliyo mavi seçsem nası durur acaba sence değiştirmelimiyiz kıyamıyorumda ama
Biz seninle en son assolist gibi yapariz alisverisimizi :) ikinci topik guzel fikir ama burdaki arkadaslara iki is olur kullanisli olmaz diye dusunuyorum. Artik burdan kacirmamaya calisacagiz...mischiefocean83 bizde hiçbişey almadık kuzum aynı durumdan dolayı sadece bakıyorum öyle uzaktan uzaktan .
Bence böyle bir topic açılabilir nisan annelerinin hazırlıkları diye sadece alınanlar yapılanlar paylaşılır orda
ben alacağım bundan canım bu alt açmak için deği. bebeğin uyuku pozisyonu ve omurilik gelişimi için. benim alma sebebim başka birinin evine veya otele gittiğimde bebeğim rahat rahat uyusun diyeSu baby nest den almayi dusunuyor musunuz? aslinda alt acmanin daha kaliplisi gibi bisi.kizimda hep cici alt alcmalar almistim bi yere gittigimde falan koltugun ustune yatirdigimda onu seriyordum.yine oyle mi yapsam ki?yoksa bunu mu tasisam?sanki yer kaplicak gibi dimi?
Canım çok güzelmiş bende ilk bu tarzlarda almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda odasını yapıp daha sonra yanları çıkınca yatak olanlardan beşik yaptırmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah , oda yapmayı düşünmediğimden ilk tepki görüyorum ama kullanılmayacak 6 ay zaten Doğum masrafları eşyalar derken de o sıkıntıya yaşamamış olurum dedim
bende kara kara düşünüyorum nası olcak diye.ben klasik bi erkek çocuğu odası yapmak istiyorum mavili mavili ama duvar kağıdı aklıma çok takılıyo.çünkü yavruağzı pembe gibi renkte çiçekleri var kız bebeğe daha uygun.eşime değiştirelim diyorum olmaz diyo daha hiç de kullanmadık odayı bomboşnası olcak hiç bilemiyorum
ben alacağım bundan canım bu alt açmak için deği. bebeğin uyuku pozisyonu ve omurilik gelişimi için. benim alma sebebim başka birinin evine veya otele gittiğimde bebeğim rahat rahat uyusun diye
Canim ikinci cocugu da düsünuyorsaniz beyaz mobilya almak daha mantikli gibi geldi banada.mavi yada turkuaz aksesuarlarla tamamlarsin oglan buyudugunde diger odaya gecer hem belki ikincisi kiz olur mobilyayida kiza gore uydurursun:) benim mobilyalar beyaz sadece kulplari pembe simdilik kizim yaticak bebek yanimda yatar en az 1 yasina kadar o zmana kadar da daha büyük bir eve gecersek insallah mobilya degis tokus yapicam bende:)
Canım ben oğlumda beyaz yaptm odasını perdesi beyaz mickeyliydi halısı turuncu sarı winniethepoohlu duvarda da mickymouse ve arkadaşları stickerı büyükçe ve neredeyse hiçbiyerde mavi yoktu.kıyafetlerindede. Hep yeşil turuncu sarı kırmızı beyaz bu renkler giydirdim.ama şimdi 4 yaşında kendi isteğiyle odasının bi duvarını sadece masmaviye boyadık..sana da fikir olur belki
kızlar biz çeyiz topiğinde birbirimizin aldıklarını görebilmek için albüm hazırlamıştık.herkes aldığı eşyaları kendi albümüne ekliyodu.birbirimizi de takibe almıştık albüm ayarlarını da takip ettiğim üyeler olarak ayarlamıştık herkes göremiyodu böylece sadece topikteki arkadaşlarımız görebiliyodu.yine böyle yapabiliriz :)mischiefocean83
Al bir patlak boya kendin maviye boya canım :)) bir arkadasin sana yardim etse yeter. su bazlı kokmayan boyalar var rahatsız etmez seni :)) eşine de supriiiizzz dersin. Duvar kağıdına gelince hazır şablonlar alıp içini boyayabilirsin veya triz bandı da denilen kağıt bantlar var onları çekip çizgi çizgi açık mavi köyü mavi yapabilirsin bir kolonu veya duvarı. :)
Bu mantıklı olmuş, albüm nasıl oluşturuluyor ? :)
İsteyen eklesin pratik araç gereçleri marka fiyat bilgisi ile fikir olur açıp bakana. Resimlerin altına açıklama ekleniyor mu peki?
ben ellersem daha da mahvolur oda ya :)) öyle becerikli biri değilim :)) daha önce çok şey yaptırdığımız için ve sayemizde çok da müşteri kazandığı için belki usta kendisi değiştirebilir yani masrafsız bi şekilde :) eşimle konuşucam eğer öyle bişey yaparsa değiştirsin yoksa boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum açıkcası sonuçta bebeğin eşyaları mobilyası doğumu bi sürü masraf yapıcaz zaten :)
yukarda albümler kısmı var canım ordan ekleyebilirsin ayarlarını yaparken de herkese açık değil de takip ettiğim kişiler yapıyosun.birbirimizi de takip ederiz.yorum açıklama hepsini yapabilirsin.ben oluşturcam şimdi bi albüm örnek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?