2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sonbahara geliyor canım dediğin ay aralığı..oyuzden giydirebilirsin çok kullanmıcak tabi ama göze hoş gelir tam agucuklar yaptığı kendini sevdirdigi dönem..ayrıca için de kalmasın al bence

Canim ikinci cocugu da düsünuyorsaniz beyaz mobilya almak daha mantikli gibi geldi banada.mavi yada turkuaz aksesuarlarla tamamlarsin oglan buyudugunde diger odaya gecer hem belki ikincisi kiz olur mobilyayida kiza gore uydurursun:) benim mobilyalar beyaz sadece kulplari pembe simdilik kizim yaticak bebek yanimda yatar en az 1 yasina kadar o zmana kadar da daha büyük bir eve gecersek insallah mobilya degis tokus yapicam bende:)

Canım ben oğlumda beyaz yaptm odasını perdesi beyaz mickeyliydi halısı turuncu sarı winniethepoohlu duvarda da mickymouse ve arkadaşları stickerı büyükçe ve neredeyse hiçbiyerde mavi yoktu.kıyafetlerindede. Hep yeşil turuncu sarı kırmızı beyaz bu renkler giydirdim.ama şimdi 4 yaşında kendi isteğiyle odasının bi duvarını sadece masmaviye boyadık..sana da fikir olur belki

Su baby nest den almayi dusunuyor musunuz? aslinda alt acmanin daha kaliplisi gibi bisi.kizimda hep cici alt alcmalar almistim bi yere gittigimde falan koltugun ustune yatirdigimda onu seriyordum.yine oyle mi yapsam ki?yoksa bunu mu tasisam?sanki yer kaplicak gibi dimi?

Eklentiler

• images (4).webp
    21 KB · Görüntüleme: 61
Biz seninle en son assolist gibi yapariz alisverisimizi :) ikinci topik guzel fikir ama burdaki arkadaslara iki is olur kullanisli olmaz diye dusunuyorum. Artik burdan kacirmamaya calisacagiz...

ben alacağım bundan canım bu alt açmak için deği. bebeğin uyuku pozisyonu ve omurilik gelişimi için. benim alma sebebim başka birinin evine veya otele gittiğimde bebeğim rahat rahat uyusun diye

Tabi canım gönül ister hepsinden alalım en güzellerinden alalım vs ama masraflı bir süreç içindeyiz. . Mantık çerçevesinde , ihtiyac onceligine gore bazı şeylerde ekonomi yapacağız tabiki kim senin kararına karışabilir çok biliyorlarsa çıkarıp versinler 10 bin tl. Cebimize gönlümüze göre yapacağız kendi imkanlarımız dahilinde. Başkasının dediklerine de kulak asma. Bana da erken uğursuzluk diyen var , gerek yok diyen var , gerek çok diyen var herkese kalp kırmadan hı hı diyorum kendi bildigimi okuyorum. Boşveeeerrr..

Al bir patlak boya kendin maviye boya canım :)) bir arkadasin sana yardim etse yeter. su bazlı kokmayan boyalar var rahatsız etmez seni :)) eşine de supriiiizzz dersin. Duvar kağıdına gelince hazır şablonlar alıp içini boyayabilirsin veya triz bandı da denilen kağıt bantlar var onları çekip çizgi çizgi açık mavi köyü mavi yapabilirsin bir kolonu veya duvarı. :)

merve100 canim tepki gösterenler çıkarsın masrafı versin bi zahmet boş konusmakla olmuyor. Bütçe neye yeterse o kadarını yaparsın ihtiyaç zamanı geldikçe. Düşünme sen öyle şeyler. He de geç bişey diyenlere.

ben alacağım bundan canım bu alt açmak için deği. bebeğin uyuku pozisyonu ve omurilik gelişimi için. benim alma sebebim başka birinin evine veya otele gittiğimde bebeğim rahat rahat uyusun diye
Biliyorum caniiiiim.Alt acmayi ben o niyetle kullaniyordum onu demek istedimyani bebisimi oyle yatiriyordum.yeni cikti bunlar kizimdayken yoktu bunlar.3 4 tane alt acma almistim pofidik olanlardan oyle yatiriyordum iste.simdi bunlar var ama kullanisli olur mu bilemedim.alt acmayi kivirip cantaya sokabiliyorsun bunu gelin tepsisi gibi tasiyorsun bi arkadasim hatta kendi dikti yapti.cevapladigin icin tesekkur ederim.bir tek ben mi bakiyorum bunlara diye dusunuyordum

aynısını düşünüyorum bende ikinci olursa kız olursa birde falan diyorum.doğmamış çocuklara neler düşünüyorum diye kızıyorum kendime sonra ama elimde değil :)) mobilya değiş tokuşunu da yapabilirim aynı şekilde çünkü sade şeyler seviyorum mavi de pek uygun olmıycak değiştirmezsek :)

eğer değişmezse beyaz olucak herşeyi zaten diğer türlü olcak gibi değil.sade eşyalar olur ancak.büyüyünce istediği gibi yaparız inşallah bizde napalım :)

kızlar biz çeyiz topiğinde birbirimizin aldıklarını görebilmek için albüm hazırlamıştık.herkes aldığı eşyaları kendi albümüne ekliyodu.birbirimizi de takibe almıştık albüm ayarlarını da takip ettiğim üyeler olarak ayarlamıştık herkes göremiyodu böylece sadece topikteki arkadaşlarımız görebiliyodu.yine böyle yapabiliriz :) mischiefocean83

Bu mantıklı olmuş, albüm nasıl oluşturuluyor ? :)
İsteyen eklesin pratik araç gereçleri marka fiyat bilgisi ile fikir olur açıp bakana. Resimlerin altına açıklama ekleniyor mu peki?

ben ellersem daha da mahvolur oda ya :)) öyle becerikli biri değilim :)) daha önce çok şey yaptırdığımız için ve sayemizde çok da müşteri kazandığı için belki usta kendisi değiştirebilir yani masrafsız bi şekilde :) eşimle konuşucam eğer öyle bişey yaparsa değiştirsin yoksa boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum açıkcası sonuçta bebeğin eşyaları mobilyası doğumu bi sürü masraf yapıcaz zaten :)

Tatlı annişler isim bulabildiniz mi?Biz isim bulamıyoruz.İsmi belli olsun da karnımda ismiyle seveyim,ismine alışsın istiyorum.Değişik,duyulmamış isim koyma derdinde değilim.Anlamı güzel kulağa hoş gelsin yeter diyoruz ama bulamıyoruz

Bu mantıklı olmuş, albüm nasıl oluşturuluyor ? :)
İsteyen eklesin pratik araç gereçleri marka fiyat bilgisi ile fikir olur açıp bakana. Resimlerin altına açıklama ekleniyor mu peki?

yukarda albümler kısmı var canım ordan ekleyebilirsin ayarlarını yaparken de herkese açık değil de takip ettiğim kişiler yapıyosun.birbirimizi de takip ederiz.yorum açıklama hepsini yapabilirsin.ben oluşturcam şimdi bi albüm örnek olsun :)

Bir tek benim hevesim yok galiba oda yapmak konusunda, keşke ben de hevesli olsaydım :) bir yaşına geldiğinde oda yapmayı düşünüyordum.. Amacım masrafı mı ileri atmak bilmiyorum :) ama ilk yıl garanti benim odamda yatacağı için sanırım belki de

Evet sonradan gördüm duvarının resmini canım usta lazım oraya.. İnşallah kabul eder esin de usta da gönlüne göre mavili yaparsın. . Olmazsa da mobilyaları ona göre seçersin sade renk , erkek oyuncakları da aldın mı tamamdır sonrasında bakarsınız yeniden duruma göre. .

Tamam sen yap , bakayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…