2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Acikcasi bende hemen oda yapmayi dusunmuyorum en azindan dogduktan sonra 3 ay kadar:) masraftan degil , iyice icime sinsin arastirayim diyorum e bir de en az 3 4 ay benimle yatacak bi anlami yok su anda benim dusuncem bu tabi. Bazi uzmanlar 3. Ayda bazilari 6.ayda ayirin odayi diyor. Bu alanda egitimi olan arkadaslarim var bulusup bi bilgi alacagim:) su andaki kararim odayi dogumdan sonra yapmak:)

Supermis ve kolaymis cnm. Albumune bakip ben de takip etmeye basladim.

Tabi haklisin, sadece herkes yapar mi bilmiyorum. Pratik gelirmi? Herkes koyacaksa buraya yukluyor normal olarak. Herkesin ortak fikri onemli, sevgiler...

burda herkes görebilir ama orda sadece bizim istediklerimiz görebilir yani daha güvenli.tabiki eklemek isteyen oraya istemeyen buraya ekler herkes nası tercih ederse :)

Kizlar bu arada mayonez yememeye çalışın. Ben bilmiyordum 2 kez yedim. Pismemiş veya az pismis yumurta yenmesin diyolar ya. Onun içinde mevcut haliyle. Bilginiz olsun

Ben de tam tersi mavili bir oda istemiyorum.iskandinav tarzi seviyorum ben.beyazlar yesiller griler olabilir

Biz seninle en son assolist gibi yapariz alisverisimizi :) ikinci topik guzel fikir ama burdaki arkadaslara iki is olur kullanisli olmaz diye dusunuyorum. Artik burdan kacirmamaya calisacagiz...

Ben de 7. aydan itibaren hazirliklara baslamak istiyorum.ocak sonu subat başı gibi.

canım bizim geline aldı bundan gün içinde kendi evinde hep ona yatırıyor bebeği. ama bunu öyle yatılı biryere gidersen yanında taşırsın öyle günlük gezmelerde taşınacak gibi bişey değil. senin alt aşma bezi o açıdan daha mantıklı geldi bana. bide bunu 9 ayına kadar kullana biliyormuşsun

Yok canım odasına koymayacağım zaten karyolası olacağı için. Salona koyarım çünkü her dakka git bebeğe bak odaya git zor olur salonda bizim yanımızda olur geceleride odama koyacağım yanımda yatması için. Park yataklar beşikten daha fazla yer kaplıyor canım. Ama kapanabiliyor ve hafif olduğu için odadan odayada kolay taşınıyor. Benim bir arkadaşım bebeği 1 yaşındayken tatile çıktıklarında otele götürmüştü park yatağı çünkü katlayınca ufacık oluyor:) bende yazlığa falan götürürüm diye düşündüm.
Bu beşiklerin altındada tekerlek oluyor odadan odaya kolayca taşırsın. İnsan heves ediyor böyle süslü püslü şeylere uygunada bulmuşsun bence içinde kalmasın al canım:) böyle fırfırlı fırfırlı süslersin küçük hanım prenses gibi yatar

Tamam canım teşekkür ederim bilgiler için. . Park yatak da kullanis açısından mantıklı görünüyor. .
Bu beşikte de aklım kaldı ama e bebek e gidip gözümle görmeden karar vermeyeceğim, 8 kg a kadar taşıyor yazıyor, gözüme küçük göründü, içine yastığını osunu busunu koyunca kızıma da yer kalacak mı bakalım

Aaay yetişin içime kurt düştü resmen , ellerim çok çatlıyor hemde bakım yapar yüzüme diye bepanthol el ve yüz için olan kremi aldım göğsüm kaşıntı hadi kenarlara süreyim dedim ama hamilelikte kullanılır mı diye hiç düşünmedim banyodan sonra da iki kere sürdüm kremi bilginiz var mı ? İnternette baktım ama paketim yavaşladı diye açılmıyor net sayfalar

Ben de albümü yaptım, ayarlardan kimler görebilir ı beni takip edenler diye seçtim. Doğru mu yaptım ki? :)

doğru yaptın canım da takip ettiklerim yaparsan daha iyi olur, seni takibe alan herkes görebilir şuanda.takip ettiklerim dersen senin takip ettiklerin görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…