2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

ben 2 aylıkken işkembe çorbası aşermiştim canım 3-4 kase de içtim.doktoruma hiç sormadım ama zararlı olduğunu düşünmüyorum.sonuçta saatlerce kaynıyo.zaten annem kendisi yapmıştı hijyen açısından tereddütüm olmadı hiç :)

Meraba kızlar bugün kontrolm vardı çok şükr herşey iyiymiş :) oğlum olcakmış hayırlısıyla inşallah :) Citolesgen listeye ekleyebilrsin canım :)

Gözünaydin canım saglikla gelsin oğlun. .
Kasım ayına da erkek yeğenlerimizle başladık hadi bakalım; )

Ay ben hiç öyle düşünmemiştim bayağı büyümüş oğlum :)
Evet canım doktor dedi çok hareketli bir Bebek 20. Haftada kendini belli eder dışardan ben de dedim ki göbek bölgem yağlı belki daha geç olur yok dedi artık daha güçlü kasları belki şimdi de his oluyordur Ama ayırt ediciliği yoktur ikinci gebelik olsaydı bu haftada bariz hissederdiniz.
Yerim ben onun tekmelerini maşallah canım muhabbetiniz koyulaştı desene :)

Karar vermeyenlere Kız ve Erkek isim önerileri...

Oğlum olsaydı Alp veya Çağan koyacaktık. İkisi de popüler isimler arasındaymış meğer. Bilmeden modaya uymuşuz eşimle Sarp da güzel.

Bu listelerin resmini de bugün gezdiğim bebek-çocuk odası mobilya mağazası 'newjoy'un kataloğundan çektim. Çok cici sade beyaz takımlar var. Dijital katologları varmış googledan bakabilirsiniz..

Büyüyen yatak olayı çok iyiymiş, 14 yaşına kadar kullanılıyor, altından ebeveyn yatağı çıkıyor vs. Böyle takım nevresim cibinlik cici bici görünce hemen heves ettim tabi. Ama oda takımına kesinlikle büyüyen yatak alacağım çok kullanışlı geldi bana. Bal kabağı araba gibi bir model de çok ciciydi ama belli yaşa kadar kullanılıyor çekmecesi yok sadece göze hitap ediyor yani gece 12'den sonra kabak'a dönüşüyor :)))
O kadar da görsele kapılma dedim kendi kendime. Kullanış da önemli. 2 mağaza gezdim nefes nefese kaldım sıcak bastı döndüm. Şu detaylı ultrasonu da güzel haberlerle atlatalım da inşallah ben odayı erken yapmayı düşünenlerden olarak halledicem bu işleri fazla ağırlaşmadan. Kafamda 1-2 şey belirledim.
Büyüyen yatak olayını da resimlerle bir sonraki destansı mesajımda anlatacağım :))) şimdilik güzel gözlerinizi daha fazla yormayalım.

Devamı gelecek.... :)

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 67
Evet canım göbek çevrem çok yağlı ama hissediyorum hasssasiyet sadece hareket değil sağ tarafımda kesin :)

Merhaba arkadaşlar Konu açtım ama görülmüyor sanırım paylaşımı bir de burada yapmak istedim. 2 gündür çok kötüyüm, korkuyorum

Dün doktora gittik, Bursa Medicalparkta bebeğin başında ve sırtının yarısına kadar ödem olduğunu söyledi. Bu sabah Jimerdeki ilk doktoruma gittik o da ödem olduğunu söyledi. Bir anomali olup olmadığının tespiti yapılması ve sonucunda eğer gebelik sonlandırılacaksa bu işlemin yapılabilmesi için Bursa Ünv Araştırma Hast sevkimi yaptı. Biyokimyasal kan testlerim içni 7-8 tüp kan alındı, idrar örneği alındı. Pazartesi çıkacak sonuçlar. Bir de pazartesi cvs yapılacak, bebeğin eşinden örnek alınıp genetik bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgim yok. 18 Kasıma us (ayrıntılı ultrason) tarihi verildi. Bebek ufak olduğu için kalp incelemesi için 18 haftalık olup kalp gelişim sürecinin tamamlanması gerektiğini söylediler. 15 Aralık tarihine randevu verdiler. Kendimi dünden beri mahvolmuş hissediyorum. Sağlıklı doğmasını çok istiyorum. Allahım inşallah nasip eder Kromozomsal/genetik bir bozukluksa tedavi çözüm yok. Gelişimsel bir şeyden kaynaklı ödemse çözüm ihtimalleri doğuyor en azından

Sizin bildiğiniz bebekte erken dönemde ödem oluşmuş ama sonra sağlıklı doğmuş bebek var mı? İnternette araştırdım erken dönemde ödemin genellikle nedeni kromozomsal bozukluk oluyormuş. Çok korkuyorum, çaresiz hissediyorum. Allah her birimize sağlıklı bebek doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

E bebek kampanyası varmış bebek arabalarını da kapsıyor sanırım bilginize...

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 65

Canım benim lütfen sonuçlar çıkmadan kendini harap etme.. İnşallah ödem azalır , dediğin gibi gelişimsel bir sebepten dolayıdır ve çözümü /tedavisi vardır. Allah hepimize de sana da sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip edecekse bir şekilde gerçekleşir bu. Bol bol dua et ve sonuçlarını bekle. Doktorlar en kötü şeyi de dan dan söylerler insanın yüzüne hissizleşmişler. Anne adayı olarak hissiyatını korkunu çaresizliğini derinden hissedip anlıyorum ama her şeyin başı sağlık. Sen iyi ol , eşin iyi olsun. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum ama burda kayıplar yaşayan anne adayları var sebepler farklı farklı ama iki hücreye can veren Allah genç sağlıklı bir anne babaya mutlaka sağlıklı bir evlat nasip edecektir. Senin için , bebeğin için hayırlı olanı gönülden diliyorum. Akşam senin için de dua edeceğim. İyi haberlerle dön inşallah bizi de haberdar et..

İnşallah sağlıklı bir bebişimiz olur Sonuçları yazarım Dualarınız için Allah razı olsun

E
kızlarrrrr aile hekimliğine kayıt yaptınız mı ?
Evet cnm ta beta hcg
Cnm daha once duymadim ama tum kalbimle bebeginin saglikli olmasi icin dua edeceğim.

:))) neye dikkat etmişsin canım.. Ayıp bu yaptıkları biz de popüler olmalıyızz :)))
Bizim topic sahibemizz bilir belki bunu Citolesgen

:))) neye dikkat etmişsin canım.. Ayıp bu yaptıkları biz de popüler olmalıyızz :)))
Bizim topic sahibemizz bilir belki bunu Citolesgen
Ay dikkat ettim valla topiklere bakıyorum hatta temmuz ayı anneleri açılmış ona göz gezdirdim betahcg de ler artmışmı artmamışmı ona bakıyolar daha bulantıları başlamamış rahatlar .. Aklıma biz geldi daha dün gibi topicte herkesin midesi bulanıyodu

Onu diyeninde vardır bir bildiği canım ama benim arkadaşlarım çok memnunlar hatta yazmıştım tatile otele giderken yanında götüren arkadaşım var bende bunları gördükten sonra hemen gittim aldım odasını ayrı alcam ama park yatağı geceleri yanımda yatırmak gündüzleride salonda yanımda olması için alacağım. Yani benim gördüğüm kadarıyla park yatak çok kullanışlı ama 2 çeşidi var dikkat edin bazılarında yenidoğanşar yatamıyor,yenidoğanların yatabildikleri park yataklar 2 katlı oluyor.

Bende kesinlikle büyüyen yataklardan alacağım ve altında baza olanlardan hemfikiriz bu konuda:)

Ben de kasım 2016 annlerine baktım.
Acaba doğurduktan sonra foruma yazabilmişler mi diye merak ettim.. :)) Kocaman göbek fotoları gördüm bebişler büyümüş :))) onlar da bizi okuyorsa ahh ahh detaylı ultrason heyecanları hey gidi günler diyorlardır :)))

Canım soruna yanıt veremeyeceğim ama kendini üzme lütfen rabbim hayırlısını versin öncelikle , daha önceki kontrollerin de herhangi bir belirti yokmuydu genetik birşey olsa en baştan azar azar belli olurdu diye düşünüyorum mantıken sonra dan gelişen birşeyse eğer çözümü vardır elbet dua edeceğim sadece senden ricam şuanı düşün bebeğini konuş onunla ilgilen eşinle birlikte daha sıkı ol , bende çok daha büyük zamanda kaybettim bebeğimi seni anlayabiliyorum inşallah bir sorun çıkmaz canım

Büyüyen yatağı da anlatıcam demiştim...

Bu çilek mobilyanın takımı. Ürünler 'romantik' grubu. Ben çooook beğendim.

İlk resimde ilk kullanacağımız halini göreceksiniz klasik her yerde görmeye alışık olduğumuz yatak.
Alt kısımdan ebeveyn yatağı çıkıyor , dileyen oraya yatak koymayıp baza gibi kullanıp eşyalarını ıvır zıvırını koyabilir, dileyen yatak koyar alttan çıkan bir yatak olarak kullanır , ilerde akraba/arkadaşınızın çocuğu burda rahatlıkla yatabilir. Bu alt göz çıktığında altının temizliğini de yapmak mümkünmüş. (Şeytan ayrıntıda gizli , pis mikroplar!) :)

İkinci resimde ise , bizim minikler büyüyüp serpildiğinde , ilk resimdeki çekmeceli bölme çıkıyor yatak sistemi o yönde uzuyor , kenarlıkları da çıkarttık mı karşınızdaaaaaa 14 yaşa kadar kullanılacak olan yeni yatağınız :) bu kadar uzun süre kullanır mıyız bilemem ama ödeyeceğiniz paranın hakkını veriyor sene olarak düşününce.

Diğer resimlerde ise takımın kalan çamaşırlığı(şifonyer) , 2 kapı dolabı (3 kapısı da var) var.

Odamıza sığar mı diye düşünenler için genel ölçü bilgileri;

2 kapı dolap ; genişlik: 122 cm / derinlik: 58 cm
Karyola ; genişlik: 189 cm / derinlik : 101 cm
Çamaşırlık ; genişlik: 90 cm / derinlik: 50 cm

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…