- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.001
Kizlaar yarına hicbisey kalmadı beni heyecan sardı :) oglusumla randevumuz var yarın.
Benim gibi hayırlı haberler almak isteyen kim varsa alır insallah. Ne olur yani yarın doktor kanama alanı bitmiş dese :)))
Bu arada aranızda iskembe çorbası içen var mi?
Herhangi bir zarari var mi?
Meraba kızlar bugün kontrolm vardı çok şükr herşey iyiymiş :) oğlum olcakmış hayırlısıyla inşallah :)Citolesgen listeye ekleyebilrsin canım :)
Ay ben hiç öyle düşünmemiştim bayağı büyümüş oğlum :)Kilim ve tohum maşallah oğluşuna .bir paket tereyağ kadar olmuş desene:)dediğin gibi hareketliysede bir iki haftaya hissedersin hareketini.ben kızımda 20. Haftadan sonra hissettim bunda 16. Haftadan bu yana hissediyorum.hatta bir iki gündür bariz bir şekilde okulda ders anlatırken bile hissetmeye başladım.
Evet canım göbek çevrem çok yağlı ama hissediyorum hasssasiyet sadece hareket değil sağ tarafımda kesin :)@ikihayat canim bende 2-3 kez yedim komageneden. Tazeyse sıkıntı olmaz o kadar. Etsiz salcali bulgur yani sonuçta. Ama tadı da ne güzel oluyor ne ah ahh :))))
Kilim ve tohum Canim peki bebeğin nerede olduğunu hissediyor musun? Bide cok yağ var mi göbek cevrende?
Merhaba arkadaşlarKonu açtım ama görülmüyor sanırım paylaşımı bir de burada yapmak istedim. 2 gündür çok kötüyüm, korkuyorum
Dün doktora gittik, Bursa Medicalparkta bebeğin başında ve sırtının yarısına kadar ödem olduğunu söyledi. Bu sabah Jimerdeki ilk doktoruma gittik o da ödem olduğunu söyledi. Bir anomali olup olmadığının tespiti yapılması ve sonucunda eğer gebelik sonlandırılacaksa bu işlemin yapılabilmesi için Bursa Ünv Araştırma Hast sevkimi yaptı. Biyokimyasal kan testlerim içni 7-8 tüp kan alındı, idrar örneği alındı. Pazartesi çıkacak sonuçlar. Bir de pazartesi cvs yapılacak, bebeğin eşinden örnek alınıp genetik bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgim yok. 18 Kasıma us (ayrıntılı ultrason) tarihi verildi. Bebek ufak olduğu için kalp incelemesi için 18 haftalık olup kalp gelişim sürecinin tamamlanması gerektiğini söylediler. 15 Aralık tarihine randevu verdiler. Kendimi dünden beri mahvolmuş hissediyorum. Sağlıklı doğmasını çok istiyorum. Allahım inşallah nasip ederKromozomsal/genetik bir bozukluksa tedavi çözüm yok. Gelişimsel bir şeyden kaynaklı ödemse çözüm ihtimalleri doğuyor en azından
Sizin bildiğiniz bebekte erken dönemde ödem oluşmuş ama sonra sağlıklı doğmuş bebek var mı? İnternette araştırdım erken dönemde ödemin genellikle nedeni kromozomsal bozukluk oluyormuş. Çok korkuyorum, çaresiz hissediyorum. Allah her birimize sağlıklı bebek doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
kafein_ canım evden çıktım yapamadım öğlen, şimdi resim ekledimm 1 tane bakar mısın olmuş mu?
Canım benim lütfen sonuçlar çıkmadan kendini harap etme.. İnşallah ödem azalır , dediğin gibi gelişimsel bir sebepten dolayıdır ve çözümü /tedavisi vardır. Allah hepimize de sana da sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip edecekse bir şekilde gerçekleşir bu. Bol bol dua et ve sonuçlarını bekle. Doktorlar en kötü şeyi de dan dan söylerler insanın yüzüne hissizleşmişler. Anne adayı olarak hissiyatını korkunu çaresizliğini derinden hissedip anlıyorum ama her şeyin başı sağlık. Sen iyi ol , eşin iyi olsun. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum ama burda kayıplar yaşayan anne adayları var sebepler farklı farklı ama iki hücreye can veren Allah genç sağlıklı bir anne babaya mutlaka sağlıklı bir evlat nasip edecektir. Senin için , bebeğin için hayırlı olanı gönülden diliyorum. Akşam senin için de dua edeceğim. İyi haberlerle dön inşallah bizi de haberdar et..
Evet cnm ta beta hcgkızlarrrrr aile hekimliğine kayıt yaptınız mı ?
Cnm daha once duymadim ama tum kalbimle bebeginin saglikli olmasi icin dua edeceğim.Merhaba arkadaşlarKonu açtım ama görülmüyor sanırım paylaşımı bir de burada yapmak istedim. 2 gündür çok kötüyüm, korkuyorum
Dün doktora gittik, Bursa Medicalparkta bebeğin başında ve sırtının yarısına kadar ödem olduğunu söyledi. Bu sabah Jimerdeki ilk doktoruma gittik o da ödem olduğunu söyledi. Bir anomali olup olmadığının tespiti yapılması ve sonucunda eğer gebelik sonlandırılacaksa bu işlemin yapılabilmesi için Bursa Ünv Araştırma Hast sevkimi yaptı. Biyokimyasal kan testlerim içni 7-8 tüp kan alındı, idrar örneği alındı. Pazartesi çıkacak sonuçlar. Bir de pazartesi cvs yapılacak, bebeğin eşinden örnek alınıp genetik bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgim yok. 18 Kasıma us (ayrıntılı ultrason) tarihi verildi. Bebek ufak olduğu için kalp incelemesi için 18 haftalık olup kalp gelişim sürecinin tamamlanması gerektiğini söylediler. 15 Aralık tarihine randevu verdiler. Kendimi dünden beri mahvolmuş hissediyorum. Sağlıklı doğmasını çok istiyorum. Allahım inşallah nasip ederKromozomsal/genetik bir bozukluksa tedavi çözüm yok. Gelişimsel bir şeyden kaynaklı ödemse çözüm ihtimalleri doğuyor en azından
Sizin bildiğiniz bebekte erken dönemde ödem oluşmuş ama sonra sağlıklı doğmuş bebek var mı? İnternette araştırdım erken dönemde ödemin genellikle nedeni kromozomsal bozukluk oluyormuş. Çok korkuyorum, çaresiz hissediyorum. Allah her birimize sağlıklı bebek doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar konu dışı bişi sorucam da aklıma takıldı neden biz popüler konu değiliz.mart anneleri ve mayıs anneleri bile popüler konu kırmızı başlıklı biz niye değiliz biz de de çok msj var bizde kalabalığız
Ay dikkat ettim valla topiklere bakıyorum hatta temmuz ayı anneleri açılmış ona göz gezdirdim betahcg de ler artmışmı artmamışmı ona bakıyolar daha bulantıları başlamamış rahatlar .. Aklıma biz geldi daha dün gibi topicte herkesin midesi bulanıyodu:))) neye dikkat etmişsin canım.. Ayıp bu yaptıkları biz de popüler olmalıyızz :)))
Bizim topic sahibemizz bilir belki bunuCitolesgen
Canim bi arkadaş park yatakla ilgili olumsuz konuşmuştu ama bana ama sen memnunsun sanırım. Onun dediğine göre bebeği park yatakta hem oynadığı hem uyuduğu için bi yerden sonra karıstırıyormus bebek. Oyun zamanı oyun uyku zamanı uyku olmuyor demişti park yatakta. Böyle bir sorunun oldu mu? Park yatak güzel aslında başka yerde uzun sure kalcaksan oraya da götürülür güzel olur ama öyle denince vazgecmistim bende.
Karar vermeyenlere Kız ve Erkek isim önerileri...
Oğlum olsaydı Alp veya Çağan koyacaktık. İkisi de popüler isimler arasındaymış meğer. Bilmeden modaya uymuşuz eşimleSarp da güzel.
Bu listelerin resmini de bugün gezdiğim bebek-çocuk odası mobilya mağazası 'newjoy'un kataloğundan çektim. Çok cici sade beyaz takımlar var. Dijital katologları varmış googledan bakabilirsiniz..
Büyüyen yatak olayı çok iyiymiş, 14 yaşına kadar kullanılıyor, altından ebeveyn yatağı çıkıyor vs. Böyle takım nevresim cibinlik cici bici görünce hemen heves ettim tabi. Ama oda takımına kesinlikle büyüyen yatak alacağım çok kullanışlı geldi bana. Bal kabağı araba gibi bir model de çok ciciydi ama belli yaşa kadar kullanılıyor çekmecesi yok sadece göze hitap ediyor yani gece 12'den sonra kabak'a dönüşüyor :)))
O kadar da görsele kapılma dedim kendi kendime. Kullanış da önemli. 2 mağaza gezdim nefes nefese kaldım sıcak bastı döndüm. Şu detaylı ultrasonu da güzel haberlerle atlatalım da inşallah ben odayı erken yapmayı düşünenlerden olarak halledicem bu işleri fazla ağırlaşmadan. Kafamda 1-2 şey belirledim.
Büyüyen yatak olayını da resimlerle bir sonraki destansı mesajımda anlatacağım :))) şimdilik güzel gözlerinizi daha fazla yormayalım.
Devamı gelecek.... :)
Ay dikkat ettim valla topiklere bakıyorum hatta temmuz ayı anneleri açılmış ona göz gezdirdim betahcg de ler artmışmı artmamışmı ona bakıyolar daha bulantıları başlamamış rahatlar .. Aklıma biz geldi daha dün gibi topicte herkesin midesi bulanıyodu
Merhaba arkadaşlarKonu açtım ama görülmüyor sanırım paylaşımı bir de burada yapmak istedim. 2 gündür çok kötüyüm, korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?