2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın Güzel Anneler ,
Ben gerçekten kendimi bugün çok kötü hissediyorum. Bütün vucudum ağrıyor. Sabah yataktan kalkamıyordum. Şuan işteyim. Ne yazıkki sabah 6:20 de evden çıkıyorum akşam 6 da evde oluyorum. Dün yoga yadagitmiştim hepten beter oldum. Hem idrar yolu hemde vajinal enfeksiyonum var. 5 kutu antibiyotiği bitirdim. Ve hala geçmedi. Antibiyotik kullanmazsam bu 2 güçlü bakterinin erken doğuma sebep olacağını söylüyor. 3 farklı dr a gittim . Hepsi aynı şeyi söyledi. Sol mememde sürekli ağrıyor oda ayrı kafama karıştırıyor. Sizinde sabah sabah moralinizi bozmak istemem ama bugün bitiğim.

günaydın kızlar :)

oda konusunu eşimle konuştum dün değiştirmeye sıcak baktı.usta para almadan yapmaz ama değiştirebiliriz tamam dedi.zaten sadece bi duvar birde yarım duvar desenli.onları değiştirsek yeter dedi.bi 6-7 aylık oluyum da ondan sonra düşüncez bakalım :)

bebek arabasında da hep inglesina trilogy öneriyolar kullanımı kolay pratik diye.eşime gösterdim yine dün pahalı buldu.bende almışken kısmet olurda ikinci çocuğum falan olursa onda da kullanıyım diye iyi bi markanınkini almak istiyodum.şart değil tabi onun olması gidip bakıcaz belki içime sinen başka bi araba da alabilirim :)

Geçmiş olsun 3 doktor da dediyse vardır bir bildiği kullanmalısın canım,rapor alsaydın keşke sabah çok erken çıkıyorsun hiç dinlenemeden o halde işte nasıl verimli olacaksın ki ??Allah sabah erken başlayanlara yardım etsin,ben öğlenciyim.inan anca kahvaltıdan sonra dinlenip kendime gelebiliyorum yoksa okulda ayakta duramam

Günaydın herkeslere sevgili anneler.. Size iki sorum olacak;
1. Sizinde özellikle geceleri burun tıkanıklığınız oluyor mu?
2. Unuttum sorumu ya nese uyandığımda aklımdaydı şimdi gitti

Bir de ben bebek arabası için PEG PEREGO düşünüyorum tabi şimdi almam da 8. Ay gibi kısmetse

Bugün kontrolü olanlara mutlu haberler duymalarını diliyorum ve bizimle paylaşın biz de mutlu olalım. Bildiğim @aras_u25 var.

Ve bugun cumaaaa en sevdiğim misssr

Günaydın canım, Odayı değiştirirken felan fotoğraf cekinin çok güzel olur bebişine hatıra :)) o zaman iyice büyür göbüşün.. Öle resimler oluyordu internette de :)

Hadi bakalim gidersen fikirlerini yaz.insallah sen de memnun kalırsın

Hanımlar benim yengem 2.cocugunu 41 yaşında doğurdu.. gayet de sağlıklı. İnşallah siz de saglikla kucaginiza alırsınız daha çıtır gençsiniz. .
Teşekkür ederiz gebelik öncesi kontrolümde doktora kararsız olduğumu söylemiştim neden dedi artık 40 yaşındayım dedim bir sorun çıkacaksa 20 li yaşlarda da çıkıyo dedi içimi rahatlattı

İnşallah tam olarak iyileşmişsindir canın çektiyse iç bir kereden bir şey olmaz tabii temiz bir yerde

Bunlar gerçekten çok şık insanın içi gidiyor ama ben almayacağım çünkü kullanımı 6 ay ile sınırlı kalıyor. Normal odasının beşiğini alcam birde park yatak aldım zaten.
bu iki yaşa kadar ama :/ oda yapamıcam ben evim müsait değil :/
Eşim 4moms ın kendiliğinden katlanan arabasına bayıldı bundan alalım diyor. : D Birde 4moms ın anakucağı var harika bir şey :)) ama karar vermek zor araştırmaya devam :)

onun görüntüsü benim hoşuma gitmedi pek sanki biraz büyüdüğünde kullanamazmışsın gibi gelmişti.tabi araştırmak gidip görmek lazım önemli olan kullanışlı olması :)

Ne güzel olurdu kadınlar kulübünün whatsapp gibi bir uygulaması olsa. Rahatça mesajları okurduk aldıklarımızı birbirimizle paylaşırdık filan

biz çeyiz topiğinde whatsapp grubu kurmuştuk çok iyi olmuştu :) hatta endless love da o grubun içindeydi.ikimizde hamile kaldık ama onun doğumu nisan sonu mayıs başı olduğu için mayıs annelerine yazıyo :)

onun görüntüsü benim hoşuma gitmedi pek sanki biraz büyüdüğünde kullanamazmışsın gibi gelmişti.tabi araştırmak gidip görmek lazım önemli olan kullanışlı olması :)
1 yaşına kadar kullancam yüksek ihtimalle Canım. Seneye inşallah büyükşehre taşıncaz orada güzelce odasını yapcam Inşallah :) park beşik herkes öneriyor ama bende beğenmiyorum. muhakkak tecrübeli anneler haklıdır ama gönül mobilya beşikten yana gidiyor işte.

Akşam kontrolüm var kızla. Öndekinin üstüne tam 1 ay oldu ama geçmek bilmedi.
İnşallah cinsiyeti netleşecek. Ama biz öğrenmeyeceğiz. Zarfa yazdıracağız. Pazar günü ailelerimiz ve en yakın arkadaşlarımız bize geliyorlar. Orda hep beraber öğreneceğiz. Çok heyecanlı :)

İnşallah bebişim sağlıklıdır.

Herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…