- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.021
Aynen canim baya kaynıyor dediğin gibi bişey olmaz umarım :) Arada yenir o zaman sevindim buna.ben 2 aylıkken işkembe çorbası aşermiştim canım 3-4 kase de içtim.doktoruma hiç sormadım ama zararlı olduğunu düşünmüyorum.sonuçta saatlerce kaynıyo.zaten annem kendisi yapmıştı hijyen açısından tereddütüm olmadı hiç :)
Canım soruna yanıt veremeyeceğim ama kendini üzme lütfen rabbim hayırlısını versin öncelikle , daha önceki kontrollerin de herhangi bir belirti yokmuydu genetik birşey olsa en baştan azar azar belli olurdu diye düşünüyorum mantıken sonra dan gelişen birşeyse eğer çözümü vardır elbet dua edeceğim sadece senden ricam şuanı düşün bebeğini konuş onunla ilgilen eşinle birlikte daha sıkı ol , bende çok daha büyük zamanda kaybettim bebeğimi seni anlayabiliyorum inşallah bir sorun çıkmaz canım
Aynen canim baya kaynıyor dediğin gibi bişey olmaz umarım :) Arada yenir o zaman sevindim buna.
N nasanasa-- canim çok gecmis olsun inşallah. Tez zamanda güzel haberler alirsin umarım. Burda hepimiz az çok zor günler geçirdik ve birbirimize hep destek olduk, inşallah pozitif güçle bi pozitif haberler de senden aliriz. Dua et bol bol. Merve diye bi arkadaş vardı bu sayfada onunda bebeğine ödem vardı ama ileri kontrollerinde azalmisti. Görürse mutlaka yazar sana detaylı olarak. Umarim senin bebisinde de gecer annesi. Allahım ol desin olsun iyilessin inşallah tüm bebisler,yardıma muhtaç olan nerde kim varsa.
Onu hissettiysen az kalmıştır annesi yakında hissedersin orda hareketlenme :)Evet canım göbek çevrem çok yağlı ama hissediyorum hasssasiyet sadece hareket değil sağ tarafımda kesin :)
12 haftalık hamileyim daha minik9 haftalıkken bir şey yoktu zaten 10-14 hafta arası ödem oluşuyormuş erken ödem de kromozomsal bir bozukluğa işaretmiş. Ama az önce bir kadınla iletişim kurdu, fotoğrafçı makale paylaşmış kendi sitesinde benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış. İletişim kısmında cep numarası vardı, hiç düşünmeden aradım, saatin kaç olduğuna bile bakmamışım. Sağolsun açtı. Bebeği sağlıklı doğmuş ne genetik ne kalp ne başka bir problem yokmuş. Ödem de kendiliğinden geçmiş. Allah çocuğuna sağlıklı uzun hayırlı ömür nasip etsin. Çok büyük umut oldu bu bana. En azından bu süreçte sağlıklı bebek doğabiliyormuş diye düşünmemi umutlanmamı sağladı. Belki daha az yıpranırım sonuçları alana kadar. Allah size de sabır versin, sağlıklı bebek nasip etsin. Benim bebişim de inşallah sağlıklıdır kromozomsal veya ciddi sağlık problemleri yoktur inşallah
İnşallah tatlı teyzesi :))Onu hissettiysen az kalmıştır annesi yakında hissedersin orda hareketlenme :)
Çok geçmiş olsun canım. lütfen sonuçlar çıkmadan kötü düşünme. allahin izni ile iyi sonuçlar gelecek. dua et bizde ederiz senin için. sonradan odem kaybolanlar da var en başta kötü düşünme . bizi haberdar et güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlarKonu açtım ama görülmüyor sanırım paylaşımı bir de burada yapmak istedim. 2 gündür çok kötüyüm, korkuyorum
Dün doktora gittik, Bursa Medicalparkta bebeğin başında ve sırtının yarısına kadar ödem olduğunu söyledi. Bu sabah Jimerdeki ilk doktoruma gittik o da ödem olduğunu söyledi. Bir anomali olup olmadığının tespiti yapılması ve sonucunda eğer gebelik sonlandırılacaksa bu işlemin yapılabilmesi için Bursa Ünv Araştırma Hast sevkimi yaptı. Biyokimyasal kan testlerim içni 7-8 tüp kan alındı, idrar örneği alındı. Pazartesi çıkacak sonuçlar. Bir de pazartesi cvs yapılacak, bebeğin eşinden örnek alınıp genetik bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgim yok. 18 Kasıma us (ayrıntılı ultrason) tarihi verildi. Bebek ufak olduğu için kalp incelemesi için 18 haftalık olup kalp gelişim sürecinin tamamlanması gerektiğini söylediler. 15 Aralık tarihine randevu verdiler. Kendimi dünden beri mahvolmuş hissediyorum. Sağlıklı doğmasını çok istiyorum. Allahım inşallah nasip ederKromozomsal/genetik bir bozukluksa tedavi çözüm yok. Gelişimsel bir şeyden kaynaklı ödemse çözüm ihtimalleri doğuyor en azından
Sizin bildiğiniz bebekte erken dönemde ödem oluşmuş ama sonra sağlıklı doğmuş bebek var mı? İnternette araştırdım erken dönemde ödemin genellikle nedeni kromozomsal bozukluk oluyormuş. Çok korkuyorum, çaresiz hissediyorum. Allah her birimize sağlıklı bebek doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
12 haftalık hamileyim daha minik9 haftalıkken bir şey yoktu zaten 10-14 hafta arası ödem oluşuyormuş erken ödem de kromozomsal bir bozukluğa işaretmiş. Ama az önce bir kadınla iletişim kurdu, fotoğrafçı makale paylaşmış kendi sitesinde benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış. İletişim kısmında cep numarası vardı, hiç düşünmeden aradım, saatin kaç olduğuna bile bakmamışım. Sağolsun açtı. Bebeği sağlıklı doğmuş ne genetik ne kalp ne başka bir problem yokmuş. Ödem de kendiliğinden geçmiş. Allah çocuğuna sağlıklı uzun hayırlı ömür nasip etsin. Çok büyük umut oldu bu bana. En azından bu süreçte sağlıklı bebek doğabiliyormuş diye düşünmemi umutlanmamı sağladı. Belki daha az yıpranırım sonuçları alana kadar. Allah size de sabır versin, sağlıklı bebek nasip etsin. Benim bebişim de inşallah sağlıklıdır kromozomsal veya ciddi sağlık problemleri yoktur inşallah
Yok çanakkalede değil doktor keşanda. Benfe gidiyim ozaman 4 senedirde hastasıymışsın yeterince tanımışsındır artık. Teşekkür ederim valla moral oldu benim için :) internettenden araştırdım cengiz bey için baya iyi şeyler söylemişler.O doktor kim merak ettimckalede mi?bi dene bence cengiz beyi.cok güler yüzlü ve ilgili.arayinca filan ictenlikle cevap veriyor.arkadasim hamileyken ishal olmustu gece hastaneye gittiginde cengiz bey ondan once gelmiş onu bekliyormustu.o iki cocugunda da cengiz beye gitti onda dogurdu.ben de 3-4 yildan beri gidiyorum cengiz beye
Ya kızlar bişey sorucam ben nezleyim gözlerim kıpkırmızı şiş sulanıyor hapsırıyorum bogazım agrıyo suan kulagıma da agrısı vurmaya basladı 3 gündür böyleyim ihlamur nane limon bişe fayda etmedi doktora gitsem ilaç vermez diye gitmedim napsam bilmiyorum
Evet canm öyle oldu gerçekten :))nisan ayi pipi ayı oldu mubarekkkk
Sağol canım amin inşallah hepimizn evladı sağlıkla gelsinGözünaydin canım saglikla gelsin oğlun. .
Kasım ayına da erkek yeğenlerimizle başladık hadi bakalım; )
Canım karabiber kat bütün çorbalarına flan çok rahatlatıyor insanı , kuşburnu da içebilrsin bana doktorumn önerdiği bitkiçaylarından biriydi . Bende bi hafta çektim senin gibi Allah yardımcın olsun bol su tüketmeye çalış su çok önemliYa kızlar bişey sorucam ben nezleyim gözlerim kıpkırmızı şiş sulanıyor hapsırıyorum bogazım agrıyo suan kulagıma da agrısı vurmaya basladı 3 gündür böyleyim ihlamur nane limon bişe fayda etmedi doktora gitsem ilaç vermez diye gitmedim napsam bilmiyorum
hosgeldin ^^Merhaba bende arabiza geldim nisan annesi olucam inşallah
Git doktora cnm ama once kadin dogumcunu ara haber et.benim arkadasim direndi tam doguma 2 gun kala antibiyotik basladi. Seninki hafiftir ama bak doktor niye beni daha once aramadiniz dedi arkadasima. Birak doktor tavsiye versin. Kefir ic cnm bu arada.Ya kızlar bişey sorucam ben nezleyim gözlerim kıpkırmızı şiş sulanıyor hapsırıyorum bogazım agrıyo suan kulagıma da agrısı vurmaya basladı 3 gündür böyleyim ihlamur nane limon bişe fayda etmedi doktora gitsem ilaç vermez diye gitmedim napsam bilmiyorum
Kızlar konu dışı bişi sorucam da aklıma takıldı neden biz popüler konu değiliz.mart anneleri ve mayıs anneleri bile popüler konu kırmızı başlıklı biz niye değiliz biz de de çok msj var bizde kalabalığız
Büyüyen yatağı da anlatıcam demiştim...
Bu çilek mobilyanın takımı. Ürünler 'romantik' grubu. Ben çooook beğendim.
İlk resimde ilk kullanacağımız halini göreceksiniz klasik her yerde görmeye alışık olduğumuz yatak.
Alt kısımdan ebeveyn yatağı çıkıyor , dileyen oraya yatak koymayıp baza gibi kullanıp eşyalarını ıvır zıvırını koyabilir, dileyen yatak koyar alttan çıkan bir yatak olarak kullanır , ilerde akraba/arkadaşınızın çocuğu burda rahatlıkla yatabilir. Bu alt göz çıktığında altının temizliğini de yapmak mümkünmüş. (Şeytan ayrıntıda gizli , pis mikroplar!) :)
İkinci resimde ise , bizim minikler büyüyüp serpildiğinde , ilk resimdeki çekmeceli bölme çıkıyor yatak sistemi o yönde uzuyor , kenarlıkları da çıkarttık mı karşınızdaaaaaa 14 yaşa kadar kullanılacak olan yeni yatağınız :) bu kadar uzun süre kullanır mıyız bilemem ama ödeyeceğiniz paranın hakkını veriyor sene olarak düşününce.
Diğer resimlerde ise takımın kalan çamaşırlığı(şifonyer) , 2 kapı dolabı (3 kapısı da var) var.
Odamıza sığar mı diye düşünenler için genel ölçü bilgileri;
2 kapı dolap ; genişlik: 122 cm / derinlik: 58 cm
Karyola ; genişlik: 189 cm / derinlik : 101 cm
Çamaşırlık ; genişlik: 90 cm / derinlik: 50 cm
Canım karabiber kat bütün çorbalarına flan çok rahatlatıyor insanı , kuşburnu da içebilrsin bana doktorumn önerdiği bitkiçaylarından biriydi . Bende bi hafta çektim senin gibi Allah yardımcın olsun bol su tüketmeye çalış su çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?