2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen canim baya kaynıyor dediğin gibi bişey olmaz umarım :) Arada yenir o zaman sevindim buna.
N nasanasa-- canim çok gecmis olsun inşallah. Tez zamanda güzel haberler alirsin umarım. Burda hepimiz az çok zor günler geçirdik ve birbirimize hep destek olduk, inşallah pozitif güçle bi pozitif haberler de senden aliriz. Dua et bol bol. Merve diye bi arkadaş vardı bu sayfada onunda bebeğine ödem vardı ama ileri kontrollerinde azalmisti. Görürse mutlaka yazar sana detaylı olarak. Umarim senin bebisinde de gecer annesi. Allahım ol desin olsun iyilessin inşallah tüm bebisler,yardıma muhtaç olan nerde kim varsa.

Bayanlar hamilelik ne kadar güzel bir süreçmiş, bendeki duygusu şu : her geçen gün daha çok dua etmek istiyorum, minnet ve şükür içindeyim bugünüme, elimde olana,daha hassasim, aranizda anne olanlar daha iyi anlar benim ilk olacak nasipse. Eminim çocuk olunca bu duygular daha da olgunlaşıyor. Hafta hafta hamilelik kitabinda yaziyordu. Artik gobek deligi ile pubik kemigi arasindaki mesafe (cm cinsinden)kacinci hafta iseniz onu gosterirmis. Mucize gibi bir sey. Ayarlanmis gibi...Hic bir sey rastlanti degil yani.Allah hepimizi hayirla, saglikla sonuna kadar erdirsin...Burdan şifa bekleyen bebek ve annelere dua ediyorum tüm kalbimle haklarinda hayirlisini diliyorum.

12 haftalık hamileyim daha minik 9 haftalıkken bir şey yoktu zaten 10-14 hafta arası ödem oluşuyormuş erken ödem de kromozomsal bir bozukluğa işaretmiş. Ama az önce bir kadınla iletişim kurdu, fotoğrafçı makale paylaşmış kendi sitesinde benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış. İletişim kısmında cep numarası vardı, hiç düşünmeden aradım, saatin kaç olduğuna bile bakmamışım. Sağolsun açtı. Bebeği sağlıklı doğmuş ne genetik ne kalp ne başka bir problem yokmuş. Ödem de kendiliğinden geçmiş. Allah çocuğuna sağlıklı uzun hayırlı ömür nasip etsin. Çok büyük umut oldu bu bana. En azından bu süreçte sağlıklı bebek doğabiliyormuş diye düşünmemi umutlanmamı sağladı. Belki daha az yıpranırım sonuçları alana kadar. Allah size de sabır versin, sağlıklı bebek nasip etsin. Benim bebişim de inşallah sağlıklıdır kromozomsal veya ciddi sağlık problemleri yoktur inşallah

Çok sağolun Allah razı olsun :) inşallah :) merveyi ben de mesajlarda buldum mesaj attım. Hatta 2006da bu sorunu yaşayan nette makalesini bulduğum zerin hanım bana iki hafta önce de bu durumdan dolayı arayan bir anne olduğunu söyledi. Yarın onun iletişim bilgilerini de bana verecek. Gerçekten her anne veya anne adayı ne yaşadığımı anlıyor hissediyor destek oluyor. İnsan kendisiyle aynı sorunları yaşayan veya yaşamış insanları bulunca da iyi geliyor. İnşallah benim bebişim de sağlıklıdır. İnşallah inşallah inşallah :)

Kızlar ben çok kötüyüm yaaa sürekli ağlayasım var. anlamadım ne oluyor böyle. kafam da bir problem de yok. niye böyle oluyor ki.

N nasanasa-- canım benim annelik gönüle düştüğü andan itibaren endişeler başlıyor.
Canım daha önce bu grupta benzer kaygıları hep birlikte yaşadık hep birlikte dua ettik hep birlikte gün sayıp müjde bekledik.
Şimdi öncelikle buradaki arkadaşların hepsi senin için dua edecekler biz hep buradayız yanındayız.
Canım ödemi büyüdükçe azalabilir henüz çok küçük sağlıklı ve pek kesitten ölçüm alındığından emin misin?
Cvs öncesi eğer arzu edersen fetal DNA testlerini de düşünebilirsin burada farklı testler yaptırdık bazı araladaşlar mesela: panorama, nifty, harmony, vs aklıma gelmeyen bir kaç test daha var.
Allah şifa bekleyen bütün herkese tez vakitte hayır haber versin.
Canım aklına da kötü şeyler getirme henüz çok küçük olan o miniğin senden başka kimsesi Yok annesi o sana sımsıkı tutunuyor sen de ona sımsıkı sarıl. Dertlenip içine atma stres onu senden daha olumsuz etkiler.
Mutlu şeyler düşünelim iyiye odaklanıp dua edelim ve hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Küçükmüş canım ben en az bizimkiler kadar var sandım ayrıntılı falan diyince rabbim şifa versin burda bir arkadaşımız da yaşamıştı ödem azalmaya başlamıştı sonra inşallah seninde bir sorun olmadan güzelce geçer inşallah , Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin evlat imtihanı çok zor

Çok geçmiş olsun canım. lütfen sonuçlar çıkmadan kötü düşünme. allahin izni ile iyi sonuçlar gelecek. dua et bizde ederiz senin için. sonradan odem kaybolanlar da var en başta kötü düşünme . bizi haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz

allahim meleklerine sahip cikar korur onlari. vversede alsada bildigi vardir elbet. ama bak bize verdi demekki yicek lokmasi icecek suyu var umut o kadar buyukki umutla baglan iste rabbim kucagina cok saglikli bi bebis verecek. ve hatta hepimiz cektigimiz uzuldugumuz korktugumuz anlari hatırlayıp bebislerime sarilacagiz. iyi enerji ver bebisine . insallah butun doktorlarin yaniliyordurrrr

Yok çanakkalede değil doktor keşanda. Benfe gidiyim ozaman 4 senedirde hastasıymışsın yeterince tanımışsındır artık. Teşekkür ederim valla moral oldu benim için :) internettenden araştırdım cengiz bey için baya iyi şeyler söylemişler.

Ya kızlar bişey sorucam ben nezleyim gözlerim kıpkırmızı şiş sulanıyor hapsırıyorum bogazım agrıyo suan kulagıma da agrısı vurmaya basladı 3 gündür böyleyim ihlamur nane limon bişe fayda etmedi doktora gitsem ilaç vermez diye gitmedim napsam bilmiyorum

Canım parol ve minoset kullanabiliyoruz ilaç olarak onu doktora sordum.
Ben bepanthene pastil aldım ama 2 gün günde 2 tane..
Sıcak su içinde kaya tuzu eritip doğal burun spreyi yaptım. Aynı tuzlu suyla bogazima gargara da yaptım.
Son olarak üzüm sirkesi ile gargara da çok iyi geliyormuş diye öğrendim.
Bol c vitamini meyve ye. Ateşin çıkarsa da mutlaka doktoruna haber ver.

Canım karabiber kat bütün çorbalarına flan çok rahatlatıyor insanı , kuşburnu da içebilrsin bana doktorumn önerdiği bitkiçaylarından biriydi . Bende bi hafta çektim senin gibi Allah yardımcın olsun bol su tüketmeye çalış su çok önemli

Git doktora cnm ama once kadin dogumcunu ara haber et.benim arkadasim direndi tam doguma 2 gun kala antibiyotik basladi. Seninki hafiftir ama bak doktor niye beni daha once aramadiniz dedi arkadasima. Birak doktor tavsiye versin. Kefir ic cnm bu arada.

bn de dikkat etmistim canim ona
sanirim mesaj sayisiyla alakali gecen gun oyle oldugunu dusundum

Canim gecen hafta newjoy ve cilek mobilyaya baktik bis de. favorim newjoyun zurafali modeli. cilek mobilya genc odasinda iyi ama bebek odasinda zayif bence. mobilya kalitesini incelesigimizde newjoyun daha kalin ve saglam parcalardan yapildigini gorduk. ayrica cilk mobilyanin icini yamuk yapmislar oraya rahatca bir sey koyamazsin. newjoydaki ise buyujlerin dolap olcusunde yapilmis erkek ceketi bile sigiyor. ayrica cilekte 2 yil garanti var newjoyda 7 yil.

Himm baska aklima gelen benim begendigim zurafali model istersen zurafa deseni cikuyor ve iz kalmiyor vitray teknigiyle yapilmis cilekteki gibi sticker degil.

Ben beyaz istemiyorum canim iki cinsiyeye de olacak unisex renk istiyorum. 13 yaaindan sonra da cilekteki gemilileri falan aliriz ohh mis :) bak begendigim takimin resmi tek kotu yani altta yedek yatak yeri yok sorun degil modele bayildi

Eklentiler

• images (3).webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 85

gözünaydın canım oğluma bi kanka geliyo :) şuan günü gününe aynılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…