2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

aa ne güzel düşünmüşsünüz çok heycanlı :)

park beşiği bende sevemedim bebek odası alıcam evim müsait.birde 7-8 aylık olana kadar yanımda yatıcağı için anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum bi tane küçük.sende öyle bişey alabilirsin canım seneye de bebek odasını alırsın :)

onun görüntüsü benim hoşuma gitmedi pek sanki biraz büyüdüğünde kullanamazmışsın gibi gelmişti.tabi araştırmak gidip görmek lazım önemli olan kullanışlı olması :)
bnm de evim müsait dğl seneye il değiştirip gidcez inşallah istanbul'a o zaman yapıcam ben de odasını şimdi bir beşik alacağım sadece

Nedense o pazar günü ben de orda olacakmışım gibi heyecanlandım zarfa bakmadan resim çekip burdan atsana arkadaşım :) şaka bi yana sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi 2. Plan :)

Daha net karar vermiş değilim ama ya anne yanı mobilya beşik ya da küçük bir mobilya beşik almayı düşünüyorum ama insanın fikri değişiyor devamlı:)) alana kadarda değişecek gibi:)

Geçmiş olsun canım inşallah sadece ödemdir ve iyileşir dualarımız sizinle

aa ne güzel düşünmüşsünüz çok heycanlı :)
ben de çok heycanlıyımm :) :) :)
Nedense o pazar günü ben de orda olacakmışım gibi heyecanlandım zarfa bakmadan resim çekip burdan atsana arkadaşım :) şaka bi yana sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi 2. Plan :)
zarf bende kalırsa kesin bakarım :)
o yüzden güvendiğim bir arkadaşıma vericem çıkar çıkmaz doktordan
Pazar akşamı yazarım artık bir aksilik olmazsa.

Gerçekten sağlığından başka hiç bir şey önemli değil şu an benim için.
Bakalım ne yapıyo bıdık.

günaydın nisan anneleri günümüz güzel geçsin bebeklerimizin keyfi de yerinde olsn paylaştığınız bebek oda takımları gerçekten çok hoş sanırım hasta oluorm geceden beri boğazım ağrıo ve de burnun akıo

Canım tıkanıklık bende olmuyor ama gebelerde görülebilir yazıyor tüm gebelik takip kitapları ,endişelenme

Ben dayanamam yaa dayanırsan helal olsun

Ben de kendimi tutamazdım,süpersin ..Özgü Namal doğana kadar öğrenmemiş .geçen rüyamda ben de öyle yapmışım benek doğmuş hala bilmiyorum diyorum anne bezini indir bakalım ama sen bak bana sürpriz olsun diyorum erkek çıkıyordu

Kızlar günaydın herkese musmutlu günler diliyoruz kızımla dün akşamdan beri çok stres yaşadım ağlıyorum üzüntüden bişey olcak diye de korkuyorum bi taraftan.oğlum ilkokula başladı bu sene öğretmenimiz problem, düzelir herşey yoluna girer dedik ama haftalar geçti düzelecek gibi değil. çok sıkıntı yapıyorum haliyle. ilkokul öğretmeni arkadaşlarımız vardı aramızda sanıyorum. yani ben mi abartıyorum yoksa normali mi bu şekildedir anlayamıyorum

Günaydın güzel anneler , çenemde bir ağrı ile uyandım sivilce gibi bişey çıkıyor sanırım ama konuşurken bile ağlıyor kızarıklık var sadece sizce ne yapmalıyım ?
Dün çikolata yedim hamileliğin başında en son çikolata yemiştim bir hareketlenme olmadı ama çikolatadan önce sol tarafımda bir şişlik oldu toplandı gibi ovaladım geçti , sizlerde de oluyor mu böyle ?
Birde özel bir sorum olucak ayın 21 i bizim hem sevgili olma tarihimiz hem nikah tarihimiz geçen sene bebeği kaybedince kutlayamadık bu sene eşime geçen seneyi de unutturacak onun bana her zaman dediği gibi herşeyin güzel olacağını hissettireceğim bir şey hazırlamayı , bir de güzel bir hediye almak istiyorum , yemek falan hazırlayamıyorum annemde kalıyoruz zaten yakında evimize geçsek bile bi süre daha uzak kalacağım bu tür şeylerden restaurantta hazırlasam sizce olur mu ?

Sözde ben cinsiyeti hiç ogrenmiycektim :))) doğumda öğrenelim diyordum ama 13 haftadan başladım cinsiyeti ne cinsiyeti ne :) Sanirim 2 gün de sabredemezdim ben ya :))

Aynen canım ben de grip oldum ilaç da alamayınca 15 gün sürdü sonra geçti. Ama geçeli de gene 2 hafta oldu hala burnum tıkanıyor hatta biraz zorlasam kanıyor vallaha artık kan göresim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…