2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Güzel bir hediye alırsın canım onun ilgi alanına,zevklerine göre. Bide güzel bir yemek yersiniz oh mis :))

Aynen canım ben de grip oldum ilaç da alamayınca 15 gün sürdü sonra geçti. Ama geçeli de gene 2 hafta oldu hala burnum tıkanıyor hatta biraz zorlasam kanıyor vallaha artık kan göresim yok
Aynen canım sabahları burnumu temizleyeyim diyorum kan da geliyor. Regl kanı bitti burun kanı başladı nedir bu çektiğimiz yahu

canım ben balonlarla gül yapraklarıyla evi süslemiştim eşimin doğum gününde yemek hazırlamıştım pasta sipariş etmiştim.birde hediyeyle not yazmıştım masanın üstüne koymuştum.ve o zaman miniğimde bizimleymiş meğer hiç haberim yoktu böyle anlatırken basit geliyo ama çok yorulmuştum.üstelik arkadaşım yardımcı olmuştu biraz.bence restorant en mantıklısı.konuşursun yemekten sonra pasta getirirler hediyeni de çıkarır verirsin eşin çok mutlu olur :)

Güzel bir hediye alırsın canım onun ilgi alanına,zevklerine göre. Bide güzel bir yemek yersiniz oh mis :))

Hediye bulamıyorum ya öyle de bir sorunum var

Bana da restorant mantıklı geliyor daha önceden gidip konuşup biraz süsletsem falan iyi olur gibi hediye olarak birşey bulamadım ya aklıma bi kaç şey geldi ama daha sonra geçici olucak gibi geliyor düşündüklerim

Ben dayanamam yaa dayanırsan helal olsun
yaa dayanırım çok heyecanlı olacak o heyecanı yaşamak istiyorum.

doğana kadar öğrenmemek çok zor onu yapamam ama 2 gün idare ederim. senin rüyan da çok iyiymiş bence çatlarım ben ya doğuma kadar. bir de ne alcaksın herşey pembe mavi

ay ben çatlarım öğrenmeden. ben 3 ay hamileliğimi ailelerden herkesten sakladım onda bile kendimi zor tuttum
milletten saklamak çok zor ama kendimden saklama konusunda 3 gün idare ederim

Sözde ben cinsiyeti hiç ogrenmiycektim :))) doğumda öğrenelim diyordum ama 13 haftadan başladım cinsiyeti ne cinsiyeti ne :) Sanirim 2 gün de sabredemezdim ben ya :))
ya hiç öğrenmemek imkansız :) bir önceki randevumda %80 görmüştü doktor ama söyletmedim. Çok kararlıyım ailemle örenmeye

kızlar balgam sorunu yaşayan var mı? Grip değilim, burnum tıkalı falan değil ama böyle bir sorun var 2-3 haftadır. P.tesi randevu aldım.
merve100 bence bebis için bişeyler alıp onları da verebilirsin. Şahsen eşim doğum günüm de bana böyle bir hediye verse çok mutlu olurdum ama erkek bakış açısı nasıldır bilemem. :)

Ben sınıf öğretmeniyim canım.ne oldu?ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?

benim esimin dogum gunu 25 aralik simdiden buldum bile. birincisi onlara en guzel hediyeleri karnimizda ☺ ikincisi bebise hediye alirsin sncta esinin canina hediye almis oluyonn

Hayırlı cumalar kızlarrrr...rüyamda bebeğim doğmuştu çok küçüktü hastane hastane dolaşıyordum küveze alsınlar yaşasın diye dua ediyodm bi uyandım karnımda aşırı bi ağrı sabaha kdr ama sabah geçti sanırım gece dönünce ve hep bi tarafa yatınca agrıyo özellikle sırt üstü

ay ben çatlarım öğrenmeden. ben 3 ay hamileliğimi ailelerden herkesten sakladım onda bile kendimi zor tuttum
Ben daha reglim geçmemişti test yaptım silik çizgi çıktı hemen resmini ablama gönderdim sonra annene yengeme söyledim..daha 1 aylık bile değildi valla çatlarım bende

Harika olur.hatta okurken aklima geldi isyerine cicek yollayabilirsin yada meyve sepeti birde not guzel bir siir yada icinden gecen ve aksam ....yerde senin icin atan iki yürek bekliyor olacak diye (bebisine gonderme:)
Restauranta onceden gidip masanin basında beklyebilirsin hatta garsona isaret verirsin ortak muziginiz varsa onu calar:) boyle seylere genelde cok yardim ediyorlar bizim burda. :)ben esime cok yaptim evlenme bile teklif etmistim hic unutulmuyo hala soyler hayatimda kimse bana boyle yapmadi diye:)

merve100 canım bence kızına mesela bi üst al üzerinde ilk aşkım babam yazsın mesela çok tatlı olmaz mı :) ya da aynı renk aynı model baba kız atıyorum kazağı varsa al ikisine de

B blossom- canım balgam olmadı bende ama genzimde ara ara doluluk hissediyorum tabi, dikkatli bir şekilde buhara tut ağzını burnunu. Hatta vikis varsa suya azcık bula. O da açıyo bogazı burnu

Sağol canım :) bakalım bi p tesiye kadar sabredicem yine ona göre hareket ederim. Çok heyecanlıyım suanda :) Bikaç saat kaldı oğlumu görmeye.

benim esimin dogum gunu 25 aralik simdiden buldum bile. birincisi onlara en guzel hediyeleri karnimizda ☺ ikincisi bebise hediye alirsin sncta esinin canina hediye almis oluyonn

Bende öyle bi hediye buldum king queen ve little prenses yazıyor altlarında da isimlerimiz ve babam benim kahramanım annem benim meleğim gibi ama erken geldi bana cesaret edemedim açıkcası

Bak bu çok güzelmiş canım bunu biraz daha bizim işe çevirebilirim çünkü bizim cafemiz var şuan Orda çok durmuyor çiftlikte duruyor doğumlar var çok diye orası uzak çiçekçi falan gideceğini çok sanmıyorum ama bunu başka bi şekilde çevirebilirim inşallah , tanıdığım iki yer var yardımcı olurlar restorant olarak hediye olarakta ona özel aldığım kıyafet vs ismini yazdırsam iç kısmına da kendi ismimi nasıl olur ?

Canım öyle hevesleniyorum ki bu tür hediyelere ama çok cesaretim Yok o yüzden vazgeçiyorum bu tür hayallerimi Doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…