- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.081
Güzel bir hediye alırsın canım onun ilgi alanına,zevklerine göre. Bide güzel bir yemek yersiniz oh mis :))Günaydın güzel anneler , çenemde bir ağrı ile uyandım sivilce gibi bişey çıkıyor sanırım ama konuşurken bile ağlıyor kızarıklık var sadece sizce ne yapmalıyım ?
Dün çikolata yedim hamileliğin başında en son çikolata yemiştim bir hareketlenme olmadı ama çikolatadan önce sol tarafımda bir şişlik oldu toplandı gibi ovaladım geçti , sizlerde de oluyor mu böyle ?
Birde özel bir sorum olucak ayın 21 i bizim hem sevgili olma tarihimiz hem nikah tarihimiz geçen sene bebeği kaybedince kutlayamadık bu sene eşime geçen seneyi de unutturacak onun bana her zaman dediği gibi herşeyin güzel olacağını hissettireceğim bir şey hazırlamayı , bir de güzel bir hediye almak istiyorum , yemek falan hazırlayamıyorum annemde kalıyoruz zaten yakında evimize geçsek bile bi süre daha uzak kalacağım bu tür şeylerden restaurantta hazırlasam sizce olur mu ?
Aynen canım sabahları burnumu temizleyeyim diyorum kan da geliyor. Regl kanı bitti burun kanı başladı nedir bu çektiğimiz yahuAynen canım ben de grip oldum ilaç da alamayınca 15 gün sürdü sonra geçti. Ama geçeli de gene 2 hafta oldu hala burnum tıkanıyor hatta biraz zorlasam kanıyor vallaha artık kan göresim yok
Günaydın güzel anneler , çenemde bir ağrı ile uyandım sivilce gibi bişey çıkıyor sanırım ama konuşurken bile ağlıyor kızarıklık var sadece sizce ne yapmalıyım ?
Dün çikolata yedim hamileliğin başında en son çikolata yemiştim bir hareketlenme olmadı ama çikolatadan önce sol tarafımda bir şişlik oldu toplandı gibi ovaladım geçti , sizlerde de oluyor mu böyle ?
Birde özel bir sorum olucak ayın 21 i bizim hem sevgili olma tarihimiz hem nikah tarihimiz geçen sene bebeği kaybedince kutlayamadık bu sene eşime geçen seneyi de unutturacak onun bana her zaman dediği gibi herşeyin güzel olacağını hissettireceğim bir şey hazırlamayı , bir de güzel bir hediye almak istiyorum , yemek falan hazırlayamıyorum annemde kalıyoruz zaten yakında evimize geçsek bile bi süre daha uzak kalacağım bu tür şeylerden restaurantta hazırlasam sizce olur mu ?
Evet yaa bize de doktor benziyo dedi
Canım tıkanıklık bende olmuyor ama gebelerde görülebilir yazıyor tüm gebelik takip kitapları ,endişelenme
Güzel bir hediye alırsın canım onun ilgi alanına,zevklerine göre. Bide güzel bir yemek yersiniz oh mis :))
canım ben balonlarla gül yapraklarıyla evi süslemiştim eşimin doğum gününde yemek hazırlamıştım pasta sipariş etmiştim.birde hediyeyle not yazmıştım masanın üstüne koymuştum.ve o zaman miniğimde bizimleymiş meğer hiç haberim yoktuböyle anlatırken basit geliyo ama çok yorulmuştum.üstelik arkadaşım yardımcı olmuştu biraz.bence restorant en mantıklısı.konuşursun yemekten sonra pasta getirirler hediyeni de çıkarır verirsin eşin çok mutlu olur :)
yaa dayanırım çok heyecanlı olacak o heyecanı yaşamak istiyorum.Ben dayanamam yaa dayanırsan helal olsun
doğana kadar öğrenmemek çok zor onu yapamam ama 2 gün idare ederim. senin rüyan da çok iyiymiş bence çatlarım ben ya doğuma kadar. bir de ne alcaksın herşey pembe maviBen de kendimi tutamazdım,süpersin ..Özgü Namal doğana kadar öğrenmemiş .geçen rüyamda ben de öyle yapmışım benek doğmuş hala bilmiyorum diyorum anne bezini indir bakalımama sen bak bana sürpriz olsun diyorum erkek çıkıyordu
milletten saklamak çok zor ama kendimden saklama konusunda 3 gün idare ederimay ben çatlarım öğrenmeden. ben 3 ay hamileliğimi ailelerden herkesten sakladım onda bile kendimi zor tuttum
ya hiç öğrenmemek imkansız :) bir önceki randevumda %80 görmüştü doktor ama söyletmedim. Çok kararlıyım ailemle örenmeyeSözde ben cinsiyeti hiç ogrenmiycektim :))) doğumda öğrenelim diyordum ama 13 haftadan başladım cinsiyeti ne cinsiyeti ne :) Sanirim 2 gün de sabredemezdim ben ya :))
Ben sınıf öğretmeniyim canım.ne oldu?ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?Kızlar günaydın herkese musmutlu günler diliyoruz kızımladün akşamdan beri çok stres yaşadım ağlıyorum üzüntüden bişey olcak diye de korkuyorum bi taraftan.oğlum ilkokula başladı bu sene öğretmenimiz problem, düzelir herşey yoluna girer dedik ama haftalar geçti düzelecek gibi değil. çok sıkıntı yapıyorum haliyle. ilkokul öğretmeni arkadaşlarımız vardı aramızda sanıyorum. yani ben mi abartıyorum yoksa normali mi bu şekildedir anlayamıyorum
Aynen canım sabahları burnumu temizleyeyim diyorum kan da geliyor. Regl kanı bitti burun kanı başladı nedir bu çektiğimiz yahu
Şişmeyen yerimiz kalmadı zaten iç dış şişben kac haftadir pamuk cubukla temizleyip uyuyorum ama sabah yine tikali. hamilelikte mukoza sismesi oluyomus ondan tikali
Hediye bulamıyorum yaöyle de bir sorunum var
Bana da restorant mantıklı geliyor daha önceden gidip konuşup biraz süsletsem falan iyi olur gibi hediye olarak birşey bulamadım ya aklıma bi kaç şey geldi ama daha sonra geçici olucak gibi geliyor düşündüklerim
Ben daha reglim geçmemişti test yaptım silik çizgi çıktı hemen resmini ablama gönderdim sonra annene yengeme söyledim..daha 1 aylık bile değildi valla çatlarım bendeay ben çatlarım öğrenmeden. ben 3 ay hamileliğimi ailelerden herkesten sakladım onda bile kendimi zor tuttum
Harika olur.hatta okurken aklima geldi isyerine cicek yollayabilirsin yada meyve sepeti birde not guzel bir siir yada icinden gecen ve aksam ....yerde senin icin atan iki yürek bekliyor olacak diye (bebisine gonderme:)Günaydın güzel anneler , çenemde bir ağrı ile uyandım sivilce gibi bişey çıkıyor sanırım ama konuşurken bile ağlıyor kızarıklık var sadece sizce ne yapmalıyım ?
Sağol canım :) bakalım bi p tesiye kadar sabredicem yine ona göre hareket ederim. Çok heyecanlıyım suanda :) Bikaç saat kaldı oğlumu görmeye.merve100 canım bence kızına mesela bi üst al üzerinde ilk aşkım babam yazsın mesela çok tatlı olmaz mı :) ya da aynı renk aynı model baba kız atıyorum kazağı varsa al ikisine de
B blossom- canım balgam olmadı bende ama genzimde ara ara doluluk hissediyorum tabi, dikkatli bir şekilde buhara tut ağzını burnunu. Hatta vikis varsa suya azcık bula. O da açıyo bogazı burnu
benim esimin dogum gunu 25 aralik simdiden buldum bile. birincisi onlara en guzel hediyeleri karnimizda ☺ ikincisi bebise hediye alirsin sncta esinin canina hediye almis oluyonn
Harika olur.hatta okurken aklima geldi isyerine cicek yollayabilirsin yada meyve sepeti birde not guzel bir siir yada icinden gecen ve aksam ....yerde senin icin atan iki yürek bekliyor olacak diye (bebisine gonderme:)
Restauranta onceden gidip masanin basında beklyebilirsin hatta garsona isaret verirsin ortak muziginiz varsa onu calar:) boyle seylere genelde cok yardim ediyorlar bizim burda. :)ben esime cok yaptim evlenme bile teklif etmistim hic unutulmuyo hala soyler hayatimda kimse bana boyle yapmadi diye:)
merve100 canım bence kızına mesela bi üst al üzerinde ilk aşkım babam yazsın mesela çok tatlı olmaz mı :) ya da aynı renk aynı model baba kız atıyorum kazağı varsa al ikisine de
B blossom- canım balgam olmadı bende ama genzimde ara ara doluluk hissediyorum tabi, dikkatli bir şekilde buhara tut ağzını burnunu. Hatta vikis varsa suya azcık bula. O da açıyo bogazı burnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?