- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.101
Bende öyle bi hediye buldum king queen ve little prenses yazıyor altlarında da isimlerimiz ve babam benim kahramanım annem benim meleğim gibi ama erken geldi bana cesaret edemedim açıkcası
Bak bu çok güzelmiş canım bunu biraz daha bizim işe çevirebilirim çünkü bizim cafemiz var şuan Orda çok durmuyor çiftlikte duruyor doğumlar var çok diye orası uzak çiçekçi falan gideceğini çok sanmıyorumama bunu başka bi şekilde çevirebilirim inşallah , tanıdığım iki yer var yardımcı olurlar restorant olarak hediye olarakta ona özel aldığım kıyafet vs ismini yazdırsam iç kısmına da kendi ismimi nasıl olur ?
Güzel olur canim.aaaa bak simdi aklima yine ilham geldiyukari bak (up )filmini biliyor musun?hani su balonlalra evini ucuruyor harikkaaa bir animasyon film eş olmayi anlatiyo iki yaramaz cocukken buyuyup evleniyorlar tum yuvalarini beraber yapiyorlar sahane bi film sonrasinda muhtesem bi hayalleri var adam onu gerceklestirmeye calisiyo dede haliyle bitane de tombik cocuk ona yardim ediyo.bizim esimle ilk tanisma donemdine bu benim hayalimdeki yuva demistim izletmstim.rengarenk helyum balonlariyla oyle bir demet yapip not olarak rabbim insallah hayallerimizi gercek olmasini nasip etsin deyip bitane teraryum alabilirsin cafeye de yakisir hemen resim atiyorum kafanda canlansin diye.bebekle ilgili olmasindan suan cekiniyorsun anladigim kadariyla bu da harikaa olur.filmi izlemediyseniz de aksam evinde sinema kosesi hazirla oturun beraber izleyin ikinize de cok iyi gelir cok guzel motive umut veriyo hemde cok komik
Canım öyle hevesleniyorum ki bu tür hediyelere ama çok cesaretim Yok o yüzden vazgeçiyorum bu tür hayallerimi Doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum inşallah
Hediye bulamıyorum yaöyle de bir sorunum var
Bana da restorant mantıklı geliyor daha önceden gidip konuşup biraz süsletsem falan iyi olur gibi hediye olarak birşey bulamadım ya aklıma bi kaç şey geldi ama daha sonra geçici olucak gibi geliyor düşündüklerim
Cnm ne güzel düşünmüşsün bence restoran tabi ki olur.Önemli olan düşünmen.Her şeyin güzel olacağına dair dediğin gibi bi umut olur. Pasta alabilirsin. Üzerine de ultrason resmini bastırırsın. Ya da minik patikler..Günaydın güzel anneler , çenemde bir ağrı ile uyandım sivilce gibi bişey çıkıyor sanırım ama konuşurken bile ağlıyor kızarıklık var sadece sizce ne yapmalıyım ?
Dün çikolata yedim hamileliğin başında en son çikolata yemiştim bir hareketlenme olmadı ama çikolatadan önce sol tarafımda bir şişlik oldu toplandı gibi ovaladım geçti , sizlerde de oluyor mu böyle ?
Birde özel bir sorum olucak ayın 21 i bizim hem sevgili olma tarihimiz hem nikah tarihimiz geçen sene bebeği kaybedince kutlayamadık bu sene eşime geçen seneyi de unutturacak onun bana her zaman dediği gibi herşeyin güzel olacağını hissettireceğim bir şey hazırlamayı , bir de güzel bir hediye almak istiyorum , yemek falan hazırlayamıyorum annemde kalıyoruz zaten yakında evimize geçsek bile bi süre daha uzak kalacağım bu tür şeylerden restaurantta hazırlasam sizce olur mu ?
çok iyiymiş :) ilham verdi...merve100 canım ben eşime matraş tan deri cüzdan almıştım içinede not yazmıştım baba doldur paraları ben geldiğimde çatır çatır yiyeceğim gibilerinden. sanada fikir olsun
bn de dikkat etmistim canim ona
sanirim mesaj sayisiyla alakali gecen gun oyle oldugunu dusundum
Canim gecen hafta newjoy ve cilek mobilyaya baktik bis de. favorim newjoyun zurafali modeli. cilek mobilya genc odasinda iyi ama bebek odasinda zayif bence. mobilya kalitesini incelesigimizde newjoyun daha kalin ve saglam parcalardan yapildigini gorduk. ayrica cilk mobilyanin icini yamuk yapmislar oraya rahatca bir sey koyamazsin. newjoydaki ise buyujlerin dolap olcusunde yapilmis erkek ceketi bile sigiyor. ayrica cilekte 2 yil garanti var newjoyda 7 yil.
Himm baska aklima gelen benim begendigim zurafali model istersen zurafa deseni cikuyor ve iz kalmiyor vitray teknigiyle yapilmis cilekteki gibi sticker degil.
Ben beyaz istemiyorum canim iki cinsiyeye de olacak unisex renk istiyorum. 13 yaaindan sonra da cilekteki gemilileri falan aliriz ohh mis :) bak begendigim takimin resmi tek kotu yani altta yedek yatak yeri yok sorun degil modele bayildi
Akşam kontrolüm var kızla. Öndekinin üstüne tam 1 ay oldu ama geçmek bilmedi.
İnşallah cinsiyeti netleşecek. Ama biz öğrenmeyeceğiz. Zarfa yazdıracağız. Pazar günü ailelerimiz ve en yakın arkadaşlarımız bize geliyorlar. Orda hep beraber öğreneceğiz. Çok heyecanlı :)
İnşallah bebişim sağlıklıdır.
Herkesi öpüyorum
İllahi bir yerimizden kan gelecek aynı durumdayım burnum her sabah tıkalı ama normal hamilelikte olur öyle şeyler çok şeyetmetin hahahahahahahahaAynen canım sabahları burnumu temizleyeyim diyorum kan da geliyor. Regl kanı bitti burun kanı başladı nedir bu çektiğimiz yahu
Ben bir keresinde saat almıştım ve bensiz bir anın bile geçmesin yazmıştım. Biraz bencilce geldi şimdi düşününce ama o zaman hoşuma gitmişti.Hediye bulamıyorum yaöyle de bir sorunum var
Bana da restorant mantıklı geliyor daha önceden gidip konuşup biraz süsletsem falan iyi olur gibi hediye olarak birşey bulamadım ya aklıma bi kaç şey geldi ama daha sonra geçici olucak gibi geliyor düşündüklerim
Çok güzelmiş :))merve100 canım ben eşime matraş tan deri cüzdan almıştım içinede not yazmıştım baba doldur paraları ben geldiğimde çatır çatır yiyeceğim gibilerinden. sanada fikir olsun
Aynen canım ben de grip oldum ilaç da alamayınca 15 gün sürdü sonra geçti. Ama geçeli de gene 2 hafta oldu hala burnum tıkanıyor hatta biraz zorlasam kanıyor vallaha artık kan göresim yok
kızlar balgam sorunu yaşayan var mı? Grip değilim, burnum tıkalı falan değil ama böyle bir sorun var 2-3 haftadır. P.tesi randevu aldım.
merve100 bence bebis için bişeyler alıp onları da verebilirsin. Şahsen eşim doğum günüm de bana böyle bir hediye verse çok mutlu olurdum ama erkek bakış açısı nasıldır bilemem. :)
Benim var balgam sorunum bayagadir midemi bulandiranda oymus ara ara gidip geliyo. Hiç bişey kullanmadım doktor ne diyo bakalım banada soylermisinkızlar balgam sorunu yaşayan var mı? Grip değilim, burnum tıkalı falan değil ama böyle bir sorun var 2-3 haftadır. P.tesi randevu aldım.
merve100 bence bebis için bişeyler alıp onları da verebilirsin. Şahsen eşim doğum günüm de bana böyle bir hediye verse çok mutlu olurdum ama erkek bakış açısı nasıldır bilemem. :)
Çok şeyetmiyorum zaten ya biz bayanlar kan kaybetmeye alışığızİllahi bir yerimizden kan gelecek aynı durumdayım burnum her sabah tıkalı ama normal hamilelikte olur öyle şeyler çok şeyetmetin hahahahahahahahagbilges
merve100 canım ben eşime matraş tan deri cüzdan almıştım içinede not yazmıştım baba doldur paraları ben geldiğimde çatır çatır yiyeceğim gibilerinden. sanada fikir olsun
canım o konuları ilk başta kazen açmıştı o yuzden popoler konu olarak kaldılar :) bu topiği kazen açmadan ben açtım o yuzden böyle oldu :):))) neye dikkat etmişsin canım.. Ayıp bu yaptıkları biz de popüler olmalıyızz :)))
Bizim topic sahibemizz bilir belki bunuCitolesgen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?