2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

merve100
Guzel olur canim.aaaa bak simdi aklima yine ilham geldiyukari bak (up )filmini biliyor musun?hani su balonlalra evini ucuruyor harikkaaa bir animasyon film eş olmayi anlatiyo iki yaramaz cocukken buyuyup evleniyorlar tum yuvalarini beraber yapiyorlar sahane bi film sonrasinda muhtesem bi hayalleri var adam onu gerceklestirmeye calisiyo dede haliyle bitane de tombik cocuk ona yardim ediyo.bizim esimle ilk tanisma donemdine bu benim hayalimdeki yuva demistim izletmstim.rengarenk helyum balonlariyla oyle bir demet yapip not olarak rabbim insallah hayallerimizi gercek olmasini nasip etsin deyip bitane teraryum alabilirsin cafeye de yakisir hemen resim atiyorum kafanda canlansin diye.bebekle ilgili olmasindan suan cekiniyorsun anladigim kadariyla bu da harikaa olur.filmi izlemediyseniz de aksam evinde sinema kosesi hazirla oturun beraber izleyin ikinize de cok iyi gelir cok guzel motive umut veriyo hemde cok komik

hediye konusunda bende pek iyi değilim fikir veremiycem.ben saat almıştım ama eşim çok zor beğenir onun beğendiği bi saati almıştım.arkadaşları istiyomuş o da karımın hediyesi diyomuş çok hoşuna gidiyo öyle olunca :)

merve100 Film eski internetten indirebilirsin yada izleyebilirsiniz.vaktin var mi ama teraryum siparis zorsa ev seklinde bir abajur olabilir.sonra bebeginizin gece lambasi olarak kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• indir (1).webp
    7 KB · Görüntüleme: 59
  • indir.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 56
  • indir (2).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 73
Cnm ne güzel düşünmüşsün bence restoran tabi ki olur.Önemli olan düşünmen.Her şeyin güzel olacağına dair dediğin gibi bi umut olur. Pasta alabilirsin. Üzerine de ultrason resmini bastırırsın. Ya da minik patikler..

Sağol canım bilgiler için. Ben ilk defa dün baktım. Newjoyu ben de çok oturaklı sağlam buldum orda da beyaz sade bir modeli beğendim. Ama çilek mobilyayı daha çok duyduğum için daha iyidir diye düşünmüştüm demek öyle değilmiş. (Bize garanti 5 sene dendi bu arada) Mobilya kalitesine gelince evet onda haklısın benim de dikkatimi çekti aradaki fark ama çok da anlamadığım için satıcı bizi kandırırsa kanarım yani :) İsmi duyulmadık kendi imalathanesi olan bir mobilyacı bile bize çilek mobilyanın rafları incedir suntadır bizimki gibi mdf lake değildir filan dedi. Ben de hemen ama onların e51 cart curt sertifikası varmış, standartlara göre bebeğe zarar vermeyen boyadan malzemeden yapılıyormuş filan diye savunmaya geçtim. Adam da dedi ki hanfendi bu bir sektör , kurşunlu boya kullanılıyor , kimse bebeğinizi zehirlemez sadece bizimkini 1 ay havalandırmanız gerek dedi. Herhalde çilek mobilyayı kötülüyor diyorum hala içimden toz konduramıyorum adı var ya! Şimdi senden de duyunca daha oturdu kafamda her şey. Beğendiğin model çok cici. Ben de 2 ayrı mağazada gördüm sanırım zürafa moda bu sene bir de fil :) ben biraz daha sade ve beyaz mobilya istiyorum, konsepti ve diğer renkleri duvar kağıdıyla, yastıkla, oyuncakla belirlemek istiyorum. Senin de önereceğin başka marka/mağazalar olursa bekliyorummm

Görsele de beyaz mobilyayla yapmayı düşündüğüm konseptlerden birini koydum. Ben pony at , prenses modellerine gidiyorum bu ara. Bakalım sonuç ne olacak :)

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar istanbulda olanlar Eminönü'nde havuzluhan diye biyer var sadece bebek eşyaları var içinde çeşitli mağazalar.kıyafetten arabaya yatağa.fikir içinde hoş olur.1-2 ay sonra oraya gidicem nasipse ordan begendiklerimi alırım çok değişik şeyler oluyo.gerisni de netten başka mağazalardan bakarım. Bu tarafta olanlara fikir olsun

Sabrınızı tebrik ediyorum ben asla zarfa koyup bekleyemezdimm :)))) haydi bakalım güzel haberlerle dönün canım...

Aynen canım sabahları burnumu temizleyeyim diyorum kan da geliyor. Regl kanı bitti burun kanı başladı nedir bu çektiğimiz yahu
İllahi bir yerimizden kan gelecek aynı durumdayım burnum her sabah tıkalı ama normal hamilelikte olur öyle şeyler çok şeyetmetin hahahahahahahaha gbilges

Ben bir keresinde saat almıştım ve bensiz bir anın bile geçmesin yazmıştım. Biraz bencilce geldi şimdi düşününce ama o zaman hoşuma gitmişti.

Aynen canım ben de grip oldum ilaç da alamayınca 15 gün sürdü sonra geçti. Ama geçeli de gene 2 hafta oldu hala burnum tıkanıyor hatta biraz zorlasam kanıyor vallaha artık kan göresim yok

Burunda kılcal damar çatlamaları oluyormuş kan hacmimiz arttığı için... Bu arada ben de her gece nezle oldum sananlardanım , her akşam burnum tıkanıyor sabah kalkıyorum hiçbir şey yok..

Doktora gidene kadar çok balgam ve gıcık olduğunda bir tatlı kaşığı bal üstüne karabiber serp yut canım çok rahatlatıyor. Benim eşim çocukken çok hasta olduğu için nefret etmiş ilaç içmekten onu böyle doğal yöntemlerle iyi ediyorum mecburen. İnatçı keçiye öksürük şurubu vermek için genel anestezi yapmak lazım :)))) dene bak işe yarar sende de inşallah..

Benim var balgam sorunum bayagadir midemi bulandiranda oymus ara ara gidip geliyo. Hiç bişey kullanmadım doktor ne diyo bakalım banada soylermisin

merve100 canım ben eşime matraş tan deri cüzdan almıştım içinede not yazmıştım baba doldur paraları ben geldiğimde çatır çatır yiyeceğim gibilerinden. sanada fikir olsun

Ben bu fikri çok sevdim izninle ilerleyen zamanda uygulamak için çalıyorum
Eşim de bana içi boş bir cüzdan hediye elebilir karşılığında ana kız çatır çatır yedinizz para bırakmadınız diye

:))) neye dikkat etmişsin canım.. Ayıp bu yaptıkları biz de popüler olmalıyızz :)))
Bizim topic sahibemizz bilir belki bunu Citolesgen
canım o konuları ilk başta kazen açmıştı o yuzden popoler konu olarak kaldılar :) bu topiği kazen açmadan ben açtım o yuzden böyle oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…