2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Gözünaydın canım maşallah nazlı prensesine sağlıkla gelsinn...
Bazı doktorlar öyle kimisi de baştan sınır koyuyormuş 12 kg ı geçme filan diye. Biz hiç o konuyu konuşmadık. 4 ayı toplamda 2 kg'la bitirdim , herhalde normal diye o konuda hiç konuşmadık. Sağlıklı olmanız içindir vardır bir bildiği. Sen sağlıklı beslenmeye bak sakın strese girme bu yüzden...

canım o konuları ilk başta kazen açmıştı o yuzden popoler konu olarak kaldılar :) bu topiği kazen açmadan ben açtım o yuzden böyle oldu :)

Kazen kim ? :)))))))
Ben bu kk'de çok cahilim. İlk defa bir forumda bulunuyorum :))

Meraba kızlar bugün kontrolm vardı çok şükr herşey iyiymiş :) oğlum olcakmış hayırlısıyla inşallah :) Citolesgen listeye ekleyebilrsin canım :)

Citolesgen Canım benim kızım olacak ismi de Zeynep.. eklersen sevinirim ismimin yanına :)

Citolesgen bebişin cinsiyeti belli olduu kızım olacak ismi de doğa
kızlar hepinizi tebrik ederim. sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz. ekledim listeye.

Benim gebelige baslama kilomu 57 yerine yanlışlıkla 77 yazmis asistan. Geçen hafta eşimle sorduk kıza kacla baslamisim diye kız 77 dedi. Sonra da diyor ki rejim mi yaptınız 20 kilo :)))

Aynen cnm ama benim doktorum 16 haftayı sıfır kilo istiodu ama maalesef çok sağol cnm sağlıkla büyütelim prenses ve prenseslerimizi inş

Benim gebelige baslama kilomu 57 yerine yanlışlıkla 77 yazmis asistan. Geçen hafta eşimle sorduk kıza kacla baslamisim diye kız 77 dedi. Sonra da diyor ki rejim mi yaptınız 20 kilo :)))

Hahahahahha :))) çok iyiymiş ya.
Doğuma 47 kg hedefliyorum deseydin :))

Hihiii aynen deseydin 20 kg verdim gebe halimleBende 170 e 60 kg ile başladım 63 ten dvm ediorum sonumuz hayır olsun

Aynen cnm ama benim doktorum 16 haftayı sıfır kilo istiodu ama maalesef çok sağol cnm sağlıkla büyütelim prenses ve prenseslerimizi inş

O da fazla zalimmiş canım. 4 ay sıfır kg çok az insan başarabilir bence. Bebişler bile 200 gram aldı 16 haftafa bari 200 grama müsade etseymiş :)) Mide bulantıları azalınca iştah açılıyor, 3 aydır özlediğin şeyleri rahatça yiyebiliyorsun. Manken miyiz canım biz :)) ben 2 kg aldım çok da memnunum. Yüzümüze kan can gelsin biraz :)) türk annesiyiz biz 2 canlıyız :))))) ;p

teyzoslar 9 kasimda muayenemiz var oglusumu gormeye gidecegiz hep beraberr umarim kilo almamisimdir bebisimide cok iyidirrr

Komşucuğum az kalmış , güzel haberlerini
Bekliyor olacağız, darısı başımıza ben de özledim minnak kızımı bizim kontrol 18 kasım'da daha çoook var :)
Git gel de sonra kahveni içmeye gelelim birgün. Detaylı ultrasona gireceksin dimi bu sefer?

Kızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.

Eklentiler

• IMG_6096.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_6097.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_6098.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6099.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_6095.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 78
Valla süpermiş kuzum yahu!
20 kg verdim ben böyleyim hep her gebelikte böyle veririm de :))
Hiç ellemeseydin canım Doğum kilon mesela 70 oldu diyelim hiç almamış gibi :)

Valla süpermiş kuzum yahu!
20 kg verdim ben böyleyim hep her gebelikte böyle veririm de :))
Hiç ellemeseydin canım Doğum kilon mesela 70 oldu diyelim hiç almamış gibi :)
Bak bunu dusunemedim o an :) güzel bi kandırmaca yapabilirdim :)))) bakın aynı kiloda bitirmisim diye.
Ottomania bu çanta bir harika :)

Kızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.

Çanta çok kullanışlı görünüyor canım , yüzme bile biliyor ;p suya atmışlar yağmura çamura da dayanıklı gayet iyiymiş fiyatı da iyi al bence de ben de sırt çantası istiyorum. Çantayı pusete asmak istemiyorum arabanın dengesini bozuyormuş , sadece ufak tefek torba asarım battaniyesini koyarım filan diye düşünüyorum.

Filmi bebeği kaybettiğimizde izlemiştik çocukları da olmamıştı ben ne ağlamıştım ilk izlediğim de çok güzel bir düşünce bakayım ben dediklerine bulurum inşallah

Pastayı da böyle yaptırabilirim ya da ilk öğrendiğimizde fotoğraf çekilmiştik onu bastırabilirim

Ben bir keresinde saat almıştım ve bensiz bir anın bile geçmesin yazmıştım. Biraz bencilce geldi şimdi düşününce ama o zaman hoşuma gitmişti.

kafein_ ben saat hediye ettim deri kayışlı içinde de ismim yazıyordu her baktığında birlikte geçirdiğimiz her anın güzelliğini hatırla demiştim
Sonra bir sürü stres falan yaşadık tesbih aldım yeri geldiğinde sabır çek yeri geldiğinde yanıma gelmek için sayı say demiştim şimdi ikisi de evde çekmece de duruyor kaybederim bişey olur korkusuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…