- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.121
Günaydın kızlar bugün 3lü test sonucumuz çıktı 2 li testte temizdi dr istersenz yaptırabilirsnz demişti çok şükür temizcinsiyetimizde kesinleşti %99 nazlı bi prenses geliyo ultrasonda şov yapıyodu
17.haftamdayım 3 kg almışım dr rejime soktukg takıntılı bir doktorum varda
canım o konuları ilk başta kazen açmıştı o yuzden popoler konu olarak kaldılar :) bu topiği kazen açmadan ben açtım o yuzden böyle oldu :)
Meraba kızlar bugün kontrolm vardı çok şükr herşey iyiymiş :) oğlum olcakmış hayırlısıyla inşallah :)Citolesgen listeye ekleyebilrsin canım :)
Citolesgen Canım benim kızım olacak ismi de Zeynep.. eklersen sevinirim ismimin yanına :)
kızlar hepinizi tebrik ederim. sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz. ekledim listeye.Citolesgen bebişin cinsiyeti belli olduu kızım olacak ismi de doğa
sitenin admini canım. :)Kazen kim ? :)))))))
Ben bu kk'de çok cahilim. İlk defa bir forumda bulunuyorum :))
Benim gebelige baslama kilomu 57 yerine yanlışlıkla 77 yazmis asistan. Geçen hafta eşimle sorduk kıza kacla baslamisim diye kız 77 dedi. Sonra da diyor ki rejim mi yaptınız 20 kilo :)))Gözünaydın canım maşallah nazlı prensesinesağlıkla gelsinn...
Bazı doktorlar öyle kimisi de baştan sınır koyuyormuş 12 kg ı geçme filan diye. Biz hiç o konuyu konuşmadık. 4 ayı toplamda 2 kg'la bitirdim , herhalde normal diye o konuda hiç konuşmadık. Sağlıklı olmanız içindir vardır bir bildiği. Sen sağlıklı beslenmeye bak sakın strese girme bu yüzden...
Aynen cnm ama benim doktorum 16 haftayı sıfır kilo istiodu ama maalesefGözünaydın canım maşallah nazlı prensesinesağlıkla gelsinn...
Bazı doktorlar öyle kimisi de baştan sınır koyuyormuş 12 kg ı geçme filan diye. Biz hiç o konuyu konuşmadık. 4 ayı toplamda 2 kg'la bitirdim , herhalde normal diye o konuda hiç konuşmadık. Sağlıklı olmanız içindir vardır bir bildiği. Sen sağlıklı beslenmeye bak sakın strese girme bu yüzden...
Benim gebelige baslama kilomu 57 yerine yanlışlıkla 77 yazmis asistan. Geçen hafta eşimle sorduk kıza kacla baslamisim diye kız 77 dedi. Sonra da diyor ki rejim mi yaptınız 20 kilo :)))
Hihiii aynen deseydin 20 kg verdim gebe halimleBenim gebelige baslama kilomu 57 yerine yanlışlıkla 77 yazmis asistan. Geçen hafta eşimle sorduk kıza kacla baslamisim diye kız 77 dedi. Sonra da diyor ki rejim mi yaptınız 20 kilo :)))
Aynen cnm ama benim doktorum 16 haftayı sıfır kilo istiodu ama maalesefçok sağol cnm sağlıkla büyütelim prenses ve prenseslerimizi inş
teyzoslar 9 kasimda muayenemiz var oglusumu gormeye gidecegiz hep beraberr umarim kilo almamisimdir bebisimide cok iyidirrr
Valla süpermiş kuzum yahu!happymom87 Gulsah2506
Sormayın bizde çok güldük :)) dedim ben hayatımda hiç 77 olmadım ki. Doğuma o kiloyla gidebilirim ama ona bişey diyemem :)
Valla hiçte takmam kilo(saglik etkilenmediği sürece) isterse 30-40 alayım veririz bi şekilde yani :)
Çok güzelmiş bu!Kızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.
Ebay da Canım bi sürü çeşit çeşit çanta var şimdi sipariş versek bi aya anca gelir o yüzden yavaş yavaş bakıyorum bende:)Çok güzelmiş bu!
Bak bunu dusunemedim o an :) güzel bi kandırmaca yapabilirdim :)))) bakın aynı kiloda bitirmisim diye.Valla süpermiş kuzum yahu!
20 kg verdim ben böyleyim hep her gebelikte böyle veririm de :))
Hiç ellemeseydin canım Doğum kilon mesela 70 oldu diyelim hiç almamış gibi :)
Kızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.
merve100
Guzel olur canim.aaaa bak simdi aklima yine ilham geldiyukari bak (up )filmini biliyor musun?hani su balonlalra evini ucuruyor harikkaaa bir animasyon film eş olmayi anlatiyo iki yaramaz cocukken buyuyup evleniyorlar tum yuvalarini beraber yapiyorlar sahane bi film sonrasinda muhtesem bi hayalleri var adam onu gerceklestirmeye calisiyo dede haliyle bitane de tombik cocuk ona yardim ediyo.bizim esimle ilk tanisma donemdine bu benim hayalimdeki yuva demistim izletmstim.rengarenk helyum balonlariyla oyle bir demet yapip not olarak rabbim insallah hayallerimizi gercek olmasini nasip etsin deyip bitane teraryum alabilirsin cafeye de yakisir hemen resim atiyorum kafanda canlansin diye.bebekle ilgili olmasindan suan cekiniyorsun anladigim kadariyla bu da harikaa olur.filmi izlemediyseniz de aksam evinde sinema kosesi hazirla oturun beraber izleyin ikinize de cok iyi gelir cok guzel motive umut veriyo hemde cok komik
hediye konusunda bende pek iyi değilim fikir veremiycem.ben saat almıştım ama eşim çok zor beğenir onun beğendiği bi saati almıştım.arkadaşları istiyomuş o da karımın hediyesi diyomuş çok hoşuna gidiyo öyle olunca :)
Cnm ne güzel düşünmüşsün bence restoran tabi ki olur.Önemli olan düşünmen.Her şeyin güzel olacağına dair dediğin gibi bi umut olur. Pasta alabilirsin. Üzerine de ultrason resmini bastırırsın. Ya da minik patikler..
Ben bir keresinde saat almıştım ve bensiz bir anın bile geçmesin yazmıştım. Biraz bencilce geldi şimdi düşününce ama o zaman hoşuma gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?