2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam arkadaşlar. İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahta azalma bir bulantı hali... İlk üç aya geri döndüm sanki. Dün de ishal olmuştum bugün geçti şükür. Değişik yağlı bir şey yemiştim o dokundu büyük ihtimalle. Vücudum bir tuhaf. Tuhaf bir halsizlik neler oluyor bilmiyorum. Ruhen psikolojik olarak da tuhafım depresyonda gibi. Ağlama geliyor bazen. Hava da çok kapalı kasvetli. Randevum haftaya çarşamba. İnşallah hayırlı haberler alırım da içim açılır dağılır bu karamsarlık...

Ahh canım benim:/ ben de inan hala aynı sabahları kusma öğürme. Bulantı ilacı hala içiyorum halsizlik de var. Allah'ım şifa versin hepimize.

Kızımın ilk oyuncağı (oyun halısı) geldiiii...
Her gün bir kargo geliyor zaten kargo firmaları evin yolunu gözü kapalı buluyor artık. :))
Albüme eklerim ama paylaşmak da istedim.

Oyun Dünyası Jimnastik Merkezi yumuşak matı, ışıkları, sesleri ve müzikleri, eğlenceli oyun aktiviteleri ve 3 farklı kullanım şekli ile hem sizin hem de bebeğinizin vazgeçilmezi olur.
Bebeğinizin motor becerilerini geliştirir.
Işıklar, sesler ve müzikler sayesinde ise bebeğinizin duyuları gelişir.
Yerde oynama, oturarak oynama ve ayakta oynama özellikleri sayesinde bebeğiniz ile birlikte gelişir.
Oturarak oynama için matı katlamanız yeterlidir.
Ayakta oynama için ise matı çıkarmalısınız.
Kısa ve uzun olmak üzere 2 ayrı müzik modu bulunur.
Uzun çalma modunda 20 dakika müzik çalar.
Kısa mod ise bebeğinizin hareketleri ile etkinleşir.
Ayrıca yine bebeğinizin hareketleri ile ışıklar yanıp söner.
Bu sayede bebeğiniz yaptığı hareketler sonucunda ödüllendirilir ve oyun oynamaya teşvik olur.
5 renkli top dahildir.
Jimnastik merkezinin matını çamaşır makisinde yıkayabilirsiniz.
Hitap ettiği yaş aralığı: 0 ay ve üzeri

Eklentiler

• image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 72

ben acile gittiğimde doktor gebelikten kaynaklı bulantı bi kez geçince tekrar etmez demişti.ya yediğin bişey dokundu ya da üşüttün canım.üzerine bi battaniye alıp akşama kadar dinlen.toparlarsın inşallah

Ayyy ben de bundan almak istiyoruuuuuum görünce çok beğenmiştim:) bişi almak istemiyordum ama siz böyle alınca heves eder oldum:)

Ayyy ben de bundan almak istiyoruuuuuum görünce çok beğenmiştim:) bişi almak istemiyordum ama siz böyle alınca heves eder oldum:)

Kötü örnek nisan teyzeleri. :)
Hediye de gelebilir aslında böyle oyuncak tarzı şeyler ama zaten 1 taneyle kalmıyor ben beğendiğimi almış olayım da hediye gelirse onlar da çeşit olur

canım bilgin olsun internet sitesinden aldığın zaman matraşın daha uygun oluyor ve hemen kargoya veriyolar

canım bilgin olsun internet sitesinden aldığın zaman matraşın daha uygun oluyor ve hemen kargoya veriyolar

Teşekkür ederim canım aklımda olsun, matraş deri iyi kaliteli gerçekten , başka yerlerden de bakabilirim ama içine büyük puntolarla senin espirili notu yazacağım :))

Kızlar maşallah size,çeyiz düzer gibi alışveriş yapıyorsunuz .Sizi görüp gaza gelip bende alıcam birşeyler.Ama dr.bana bir sonraki kontrole kadar hiçbirşey alma dedi.%90 kız ama alışveriş için acele etme dedi.İçimede bir kurt düşürmedi değil.Bende %100 duyayım beni kimse tutamaz.

Citolesgen sağol kuzumm kazen'i de tanımış olduk , selamlar kendisine, bizi popüler yapmasa da olur biz gönüllerde popüleriz :)))) yaşasın nisan 2017 anneleri ve bebişhleri!

Bugünün hamilelik takvimini okudun mu?
Bizim kızların yumurtalıklarında minyatür yumurta hücreleri oluşuyormuş doğduklarında kendi ailelerini kurmaya yetecek kadar yumurtası olacakmış. Allahın işine bak.
Yerim onun yumurtalarını , doğacaklar büyüyecekler de bizi anneanne yapacaklar bak sen :)))

Aslında doğrusunu yapıyorsun canım.. ben de kendimi tutmaya çalışıyorum , bu tutuyor halim! :) detaylı ultrasondan da güzel haberler alırsak sonrasında büyük şeylere de girişeceğim. Annemle alışverişe gideriz o beni frenler diyordum, o benden beter oldu söz konusu torun olunca, kıyafet mağazasında 5 dk durmaz benle sigara krizi tutar öfler pöfler, joker mağazasında kaybediyorum kadını :) elinde pembe tulumlarla geliyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insan heves ediyor işte.

Canım seni çok iyi anlıyorum.İlk heves insanın kendini frenlemesi zor.Bende ilk hamileliğimde aynı senin gibiydim.Cinsiyetini öğrenmeden gidip birşeyler alıyordum.Ama 2.gebelik ve yaş dolayısıyla sınırım bu sefer daha farklıyım.Daha olgun,daha sakin,daha paniksiz.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.İlk çocuğu olacaklarda hayırlı zamanda 2.çocuğu versin.Tek çocuk olarak kalmasınlar.

Kizlar ben bundan kullaniyorum renkleei var.Baya arastirip almistim.Sirt cantasini yeterli bulamadim kucuk gelmsti bana.bu hem sirt cantasi hemde normal sekilde oluyor.ben sirt seklinde kullandim elin bos olunca bebegi daha rahat tutuyorsun hersey de sigiyo disari cikarken.hatta suan otele yada bi yere 2 3 gunluk kalmaya gittigimzde kizimin valizi niyetine kullaniyorum.kendim icin de bazen kullaniyorum.fiyati digerlerine gore daha uygundu ve cok saglam masallah kumasi cok kaliteli tavsiye ederim.

Eklentiler

• indir (3).webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 70
  • indir (4).webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 74
  • indir (6).webp
    7 KB · Görüntüleme: 79
  • indir (5).webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 68
Cnm ben de ishaldim ya mide bulantisi hafif hafif benim de olmustu. Agirlasiyoruz. Bedenen ve ruhen alismaya calisiyoruz. Hissettiklerin normal sakin icini karartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…