- 29 Temmuz 2015
- 609
- 617
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.141
canım Çanta süper sipariş verdin miKızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.
Sipariş vermeyi düşünüyorum:) o kadar çok çeşit varki buna bile tam karar vermiş değilim. Dolar yükseldikçe çantanın fiyatı da artıyorC
canım Çanta süper sipariş verdin mi
Ahh canım benim:/ ben de inan hala aynı sabahları kusma öğürme. Bulantı ilacı hala içiyorum halsizlik de var. Allah'ım şifa versin hepimize.Selam arkadaşlar. İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahta azalma bir bulantı hali... İlk üç aya geri döndüm sanki. Dün de ishal olmuştum bugün geçti şükür. Değişik yağlı bir şey yemiştim o dokundu büyük ihtimalle. Vücudum bir tuhaf. Tuhaf bir halsizlik neler oluyor bilmiyorum. Ruhen psikolojik olarak da tuhafım depresyonda gibi. Ağlama geliyor bazen. Hava da çok kapalı kasvetli. Randevum haftaya çarşamba. İnşallah hayırlı haberler alırım da içim açılır dağılır bu karamsarlık...
Selam arkadaşlar. İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahta azalma bir bulantı hali... İlk üç aya geri döndüm sanki. Dün de ishal olmuştum bugün geçti şükür. Değişik yağlı bir şey yemiştim o dokundu büyük ihtimalle. Vücudum bir tuhaf. Tuhaf bir halsizlik neler oluyor bilmiyorum. Ruhen psikolojik olarak da tuhafım depresyonda gibi. Ağlama geliyor bazen. Hava da çok kapalı kasvetli. Randevum haftaya çarşamba. İnşallah hayırlı haberler alırım da içim açılır dağılır bu karamsarlık...
Ayyy ben de bundan almak istiyoruuuuuum görünce çok beğenmiştim:) bişi almak istemiyordum ama siz böyle alınca heves eder oldum:)Kızımın ilk oyuncağı (oyun halısı) geldiiii...
Her gün bir kargo geliyor zaten kargo firmaları evin yolunu gözü kapalı buluyor artık. :))
Albüme eklerim ama paylaşmak da istedim.
Oyun Dünyası Jimnastik Merkezi yumuşak matı, ışıkları, sesleri ve müzikleri, eğlenceli oyun aktiviteleri ve 3 farklı kullanım şekli ile hem sizin hem de bebeğinizin vazgeçilmezi olur.
Bebeğinizin motor becerilerini geliştirir.
Işıklar, sesler ve müzikler sayesinde ise bebeğinizin duyuları gelişir.
Yerde oynama, oturarak oynama ve ayakta oynama özellikleri sayesinde bebeğiniz ile birlikte gelişir.
Oturarak oynama için matı katlamanız yeterlidir.
Ayakta oynama için ise matı çıkarmalısınız.
Kısa ve uzun olmak üzere 2 ayrı müzik modu bulunur.
Uzun çalma modunda 20 dakika müzik çalar.
Kısa mod ise bebeğinizin hareketleri ile etkinleşir.
Ayrıca yine bebeğinizin hareketleri ile ışıklar yanıp söner.
Bu sayede bebeğiniz yaptığı hareketler sonucunda ödüllendirilir ve oyun oynamaya teşvik olur.
5 renkli top dahildir.
Jimnastik merkezinin matını çamaşır makisinde yıkayabilirsiniz.
Hitap ettiği yaş aralığı: 0 ay ve üzeri
Ayyy ben de bundan almak istiyoruuuuuum görünce çok beğenmiştim:) bişi almak istemiyordum ama siz böyle alınca heves eder oldum:)
canım bilgin olsun internet sitesinden aldığın zaman matraşın daha uygun oluyor ve hemen kargoya veriyolarBen bu fikri çok sevdim izninle ilerleyen zamanda uygulamak için çalıyorum
Eşim de bana içi boş bir cüzdan hediye elebilir karşılığında ana kız çatır çatır yedinizz para bırakmadınız diye
canım bilgin olsun internet sitesinden aldığın zaman matraşın daha uygun oluyor ve hemen kargoya veriyolar
Sağol canımm evet günleri aynı tam bi kankalar :))gözünaydın canım oğluma bi kanka geliyo :) şuan günü gününe aynılar :)
Teşekkrler canım :)Maaşallah
Çok sağol amin inşallah :)kızlar hepinizi tebrik ederim. sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz. ekledim listeye.
Kızlar maşallah size,çeyiz düzer gibi alışveriş yapıyorsunuz.Sizi görüp gaza gelip bende alıcam birşeyler.Ama dr.bana bir sonraki kontrole kadar hiçbirşey alma dedi.%90 kız ama alışveriş için acele etme dedi.İçimede bir kurt düşürmedi değil.Bende %100 duyayım beni kimse tutamaz.
Aslında doğrusunu yapıyorsun canım.. ben de kendimi tutmaya çalışıyorum , bu tutuyor halim! :) detaylı ultrasondan da güzel haberler alırsak sonrasında büyük şeylere de girişeceğim. Annemle alışverişe gideriz o beni frenler diyordum, o benden beter oldu söz konusu torun olunca, kıyafet mağazasında 5 dk durmaz benle sigara krizi tutar öfler pöfler, joker mağazasında kaybediyorum kadını :) elinde pembe tulumlarla geliyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insan heves ediyor işte.
Cnm ben de ishaldim ya mide bulantisi hafif hafif benim de olmustu. Agirlasiyoruz. Bedenen ve ruhen alismaya calisiyoruz. Hissettiklerin normal sakin icini karartmaSelam arkadaşlar. İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahta azalma bir bulantı hali... İlk üç aya geri döndüm sanki. Dün de ishal olmuştum bugün geçti şükür. Değişik yağlı bir şey yemiştim o dokundu büyük ihtimalle. Vücudum bir tuhaf. Tuhaf bir halsizlik neler oluyor bilmiyorum. Ruhen psikolojik olarak da tuhafım depresyonda gibi. Ağlama geliyor bazen. Hava da çok kapalı kasvetli. Randevum haftaya çarşamba. İnşallah hayırlı haberler alırım da içim açılır dağılır bu karamsarlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?