2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu da çantanın duruşu kızlar:)
Bu da iyi gibi duruyor büyük canim benimkisinin dik durus hali.ama kumasi nasil acaba?yakindan gorme sansin varsa bakarak almanizi tavsiye ederim.cogu bebek cantasin kumasi sıkıntı oluyor paraşüt kumasi gibi indir cikar yipraniyor.

Eklentiler

• 2720153170_1_org_zoom.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 2720153182_1_org_zoom.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 2720155268_1_org_zoom.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 68
Ben sınıf öğretmeniyim canım.ne oldu?ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?
Tşkr ederim canım, oğlum 2 yıldır kreş ve anaokulu eğitimi alan gayet uyumlu bir çocuk. 2 yıldır öğretmenimiz den duymadıklarımızı ilkokulda duyuyoruz. çok hareketliymiş, konuşuyormuş, dersi pek dinlemiyormuş vs. vs. ve dün eşime isterseniz bi psikologla görüşün demiş. 4-5 satır heceler yazıyorlar deftere okulda,kitaptan bişey yapmak fotokopi filan hiç yok zaten. bu nasıl yazıt oğlum diyorum öğretmenin bakmıyor mı diyorum hiç bakmıyor diyo. ödev olarak verdiği sayfalar dışında kitaplarımız bomboş yapılmamış bi vaziyette. resmen evde bizim güzel yazıp okutmamızla çocuk ilerleyebiliyor. kısacası disiplinsiz ve pasif olduğunu düşünüyorum. sence yanlış mı düşünüyorum. ve bugün müdürle rehber öğretmenle görüştük pazartesi sınıf değişikliği dilekçesini vericez inşallah çok uzun oldu hakkını helal et canım

Oyle canim eskisehir kadar soguk degil ama biraz sogumaya basladi millet soba yakuyo dusun :) eskisehir donuyormus annemden aldigim haberlere gore

Evet dün sabah işe giderken -5'i gördüm, bugün daha iyi şükür

Canım gözünaydınn sağlıkla gelsin prenses

Kızlar bişey sorucam ben annem bana bir soru sordu altınlarla alakalı biz sattık mecbur anneme demedik ama annem de karnındakinin bilmem neyine cuma günü hürmetine doğruyu söyle altınlar duruyor mu dedi duruyor dedim biliyorum çünkü çok tepki göstericek eltim ve eşimin ailesine aşırı tepkili bu konuda çünkü benim de içim ezildi yalan söyledim hemde çocuğumu da kattı diye birşey olmaz dimi yatağa geçtim ağlıyorum

Cnm ben de ishaldim ya mide bulantisi hafif hafif benim de olmustu. Agirlasiyoruz. Bedenen ve ruhen alismaya calisiyoruz. Hissettiklerin normal sakin icini karartma
Bir de hala hareket tekme hissedemiyorum o çok endişelendiriyor beni psikolojim çöküyor. Resmen haftaya kontrolü korkuyla bekliyorum. Hayırlısı ile sağlıkla bir kavuşabilseydik bebeklerimize

Yakından görme şansım yok maalesef ya:/ ebaydan alacağım için

Şişmeyen yerimiz kalmadı zaten iç dış şiş

Boyle diyince aklima doktorun soyledigi geldi burnum estetikli benim ve 2 aydir tikaniklik yasiyorum. Doktoruma da cok guveniyorum aklimda suphe yok ama acaba mi dedim gittim adamin muayenehanesine gittim haftasonu. Abi gibi sevdigim icin cok samimiyiz. Dedimki bu ne yaaaa neden nefes alamiyorummmm neden burnum sistiiii falan diye isyan ediyorum. Adam durdu yuzume bakti. Kizim dedi sadece burnun degil her yerin sisecekkk ben bir kahkaha attim sende haklisin be dedim cocuk yapmissin ben ne yapayim sihirli degnek mi var elimde git tuzlu su cek dedi pasa pasa eve geldim

doğru demiş adam. Bazen hamile olduğumuzu unutuyoruz ve normalde yaşamadığımız bir şeyi yaşayınca şaşırıp tedirgin oluyoruz haliyle. Nerdeyse hamileliğin yarısını bitirmek üzereyiz ne kaldı şurda nisan ayına canıııımmmm

Yakından görme şansım yok maalesef ya:/ ebaydan alacağım için
Anladim canim.çinli minli yazilar olunca acaba mi dedim ondan
ya bu yurt disi seyleri de hep kullanisli cici seyler oluyor dayanamiyo insan.bende insta da kiyafetler bakiyorum cogu yurtdisi gelmeli ama cok da tatlilar bende kiyafet alicam dayanamayip erkek bebeklere cok da degisik bisi bulamiyorum burda instada tarz seyler.begenirsem cinsini tavsiye ederim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…