- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.181
sağol canım. sağa sağlim dünyaya gelseler. heran içimde bi kuşkuyla korkuyla yaşıyorum. bıcırığım bi doğsun o poposunu ilk ben ısırıp döveceğimÇok şekerler :)))
Sağlıkla güzel günlerde giysinn...
Almaya karar verince haber eder misin banaCanım ben türkiyede görmedim ebay dan baktım turkiyeye yolluyorlar ama bi aya anca geliyor
Bayıldım çok güzeller :) bakmak lazım.sağol canım. sağa sağlim dünyaya gelseler. heran içimde bi kuşkuyla korkuyla yaşıyorum. bıcırığım bi doğsun o poposunu ilk ben ısırıp döveceğim
Bayıldım çok güzeller :) bakmak lazım.
merve100 canım keşke annen daha dogmamis çocuğu katmasaymis böyle bir söze ama sıkma canını. Sonuçta doğruyu söylesen belkide problem cikartacakti başka sorular sorup veya bişeyler söyleyip canını sıkabilirdi. Böyle söyledin ve en azından artık kafan rahat olur tekrar sorup strese sokmaz seni. Söze bebeğini kattin diye bebeğine Allah korusun bişey olmaz yani öyle bişey düşünme.
Tamam canım paylaş bizimle de:)Anladim canim.çinli minli yazilar olunca acaba mi dedim ondan
ya bu yurt disi seyleri de hep kullanisli cici seyler oluyor dayanamiyo insan.bende insta da kiyafetler bakiyorum cogu yurtdisi gelmeli ama cok da tatlilar bende kiyafet alicam dayanamayip erkek bebeklere cok da degisik bisi bulamiyorum burda instada tarz seyler.begenirsem cinsini tavsiye ederim insallah
Kızlar bişey sorucam benannem bana bir soru sordu altınlarla alakalı biz sattık mecbur anneme demedik ama annem de karnındakinin bilmem neyine cuma günü hürmetine doğruyu söyle altınlar duruyor mu dedi duruyor dedim biliyorum çünkü çok tepki göstericek eltim ve eşimin ailesine aşırı tepkili bu konuda çünkü benim de içim ezildi yalan söyledim hemde çocuğumu da kattı diye birşey olmaz dimi yatağa geçtim ağlıyorum
Sana katılıyorum ben de Canım. Yani artık sizde aile oluyorsunuz annen dahi olsa böyle durumlara karışmamalı diye düşünüyorum.Canım ailevi durumları, gerçeği söylemenin sonuçları nasıl olur bilemiyorum kestiremiyorum ama madem bizle paylaştın fikrimi söyleyeyim.. Gerçek öyle ya da böyle ortaya çıkar. Yalancının mumu yatsıya kadardır sözüne inanırım. Evet bu beyaz yalan belki anneni üzmemek için saklamak istedin ki artık sen ve eşin ayrı bir ailesiniz ayrı bir ekonomik özeliniz olmalı kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz annen de olsa. Aç değil açıkta değilsiniz değil mi. Altınları masraflara harcayan tek siz değilsiniz artık hayat şartları daha farklı, yastık altı dönemleri bitti. Hayat müşterek. Her şey ortak yapılıyor. Düğünde takılan altın da evlenen çifte destektir zaten. Neyse işte annene de böyle izah edip kullandığınızı söyleyebilirdin bu kadar için içini yiyeceğine.. insan evladı üstüne yemin vermeye zorlanmamalı bence annen de hata etmiş..
Canım bazen aradaki köprüler yıkılmasın diye böyle yalanlar söylemek zorunda kalıyoruz. Doğruyu söylesen daha üzülecektin kesin o yüzden kafana takma.. İleride doğrusunu söylersin.Kızlar bişey sorucam benannem bana bir soru sordu altınlarla alakalı biz sattık mecbur anneme demedik ama annem de karnındakinin bilmem neyine cuma günü hürmetine doğruyu söyle altınlar duruyor mu dedi duruyor dedim biliyorum çünkü çok tepki göstericek eltim ve eşimin ailesine aşırı tepkili bu konuda çünkü benim de içim ezildi yalan söyledim hemde çocuğumu da kattı diye birşey olmaz dimi yatağa geçtim ağlıyorum
üzülme canım oda düşünmeden konuşmuş. onada kızma oda kızı iyi olsun takısı parası kızının güvencesi olsun istiyordur. bence uygun bi zamanda anneni al karşına bu ev bu yuva benim ve o altınların bir kısmını satmak zorunda kaldım. senin tepkinden dolayı sana söyleyemedim. gibilerinden konuş. uzattıkça sanada dert olacak. hem hamilesin fazla üstüne gelemezBende ona kızdım asıl dicektim bebeği ne katıyorsun diye kavga çıkıcak diye demedim zaten bu evde hep annem yüzünden ve onun maddi takıntılarından ağladım üzüldüm inşallah bişey olmaz içimden çok allahım affet dedim durdum , Allah nasip ederse Mevlüt falan olunca da tak tak diyip durucak biliyorum onu başıma ne geldiyse onun gösteriş şeylerinden geldi takmıcam desem demediğini bırakmıcak taksam olcak bişey Yok sahte alıcam anlamaz inşallah
Sattık desen tepkisi çok mu büyük olur? Yada yatırım için sattık de veya altın hesabı yaptık bankaya attık evde olmasın güvenlik açısından diye de.Bende ona kızdım asıl dicektim bebeği ne katıyorsun diye kavga çıkıcak diye demedim zaten bu evde hep annem yüzünden ve onun maddi takıntılarından ağladım üzüldüm inşallah bişey olmaz içimden çok allahım affet dedim durdum , Allah nasip ederse Mevlüt falan olunca da tak tak diyip durucak biliyorum onu başıma ne geldiyse onun gösteriş şeylerinden geldi takmıcam desem demediğini bırakmıcak taksam olcak bişey Yok sahte alıcam anlamaz inşallah
Bu arada diyarbakirda patlama olmus.yine birilerine evlat acisi eş acısı düsturabbim yardimcilari olsun.Bir daha gostermesin.Internet sabahtan beri yavas cogu sitelere sosyal aglar da ulasilamiyormus icime bisey cökmüstü zaten.
Markası stylo mu canımKizlar ben bundan kullaniyorum renkleei var.Baya arastirip almistim.Sirt cantasini yeterli bulamadim kucuk gelmsti bana.bu hem sirt cantasi hemde normal sekilde oluyor.ben sirt seklinde kullandim elin bos olunca bebegi daha rahat tutuyorsun hersey de sigiyo disari cikarken.hatta suan otele yada bi yere 2 3 gunluk kalmaya gittigimzde kizimin valizi niyetine kullaniyorum.kendim icin de bazen kullaniyorum.fiyati digerlerine gore daha uygundu ve cok saglam masallah kumasi cok kaliteli tavsiye ederim.
Canım ailevi durumları, gerçeği söylemenin sonuçları nasıl olur bilemiyorum kestiremiyorum ama madem bizle paylaştın fikrimi söyleyeyim.. Gerçek öyle ya da böyle ortaya çıkar. Yalancının mumu yatsıya kadardır sözüne inanırım. Evet bu beyaz yalan belki anneni üzmemek için saklamak istedin ki artık sen ve eşin ayrı bir ailesiniz ayrı bir ekonomik özeliniz olmalı kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz annen de olsa. Aç değil açıkta değilsiniz değil mi. Altınları masraflara harcayan tek siz değilsiniz artık hayat şartları daha farklı, yastık altı dönemleri bitti. Hayat müşterek. Her şey ortak yapılıyor. Düğünde takılan altın da evlenen çifte destektir zaten. Neyse işte annene de böyle izah edip kullandığınızı söyleyebilirdin bu kadar için içini yiyeceğine.. insan evladı üstüne yemin vermeye zorlanmamalı bence annen de hata etmiş..
doğru demiş adam. Bazen hamile olduğumuzu unutuyoruz ve normalde yaşamadığımız bir şeyi yaşayınca şaşırıp tedirgin oluyoruz haliyle. Nerdeyse hamileliğin yarısını bitirmek üzereyiz ne kaldı şurda nisan ayına canıııımmmm
Mis gibi oyunlar oynasın tatlı prenses kahkahalarıyla evinizi çınlatsın tatlı tatlı yorulup uzun güzel uykular uyusun.Kızımın ilk oyuncağı (oyun halısı) geldiiii...
Her gün bir kargo geliyor zaten kargo firmaları evin yolunu gözü kapalı buluyor artık. :))
Albüme eklerim ama paylaşmak da istedim.
Oyun Dünyası Jimnastik Merkezi yumuşak matı, ışıkları, sesleri ve müzikleri, eğlenceli oyun aktiviteleri ve 3 farklı kullanım şekli ile hem sizin hem de bebeğinizin vazgeçilmezi olur.
Bebeğinizin motor becerilerini geliştirir.
Işıklar, sesler ve müzikler sayesinde ise bebeğinizin duyuları gelişir.
Yerde oynama, oturarak oynama ve ayakta oynama özellikleri sayesinde bebeğiniz ile birlikte gelişir.
Oturarak oynama için matı katlamanız yeterlidir.
Ayakta oynama için ise matı çıkarmalısınız.
Kısa ve uzun olmak üzere 2 ayrı müzik modu bulunur.
Uzun çalma modunda 20 dakika müzik çalar.
Kısa mod ise bebeğinizin hareketleri ile etkinleşir.
Ayrıca yine bebeğinizin hareketleri ile ışıklar yanıp söner.
Bu sayede bebeğiniz yaptığı hareketler sonucunda ödüllendirilir ve oyun oynamaya teşvik olur.
5 renkli top dahildir.
Jimnastik merkezinin matını çamaşır makisinde yıkayabilirsiniz.
Hitap ettiği yaş aralığı: 0 ay ve üzeri
Wollex markasi newyork free style olarak geciyor adi canim.bu markanin bebek arabasi guvenlik urunleri de var kaliteli bi marka internetten alcaktm sonra mina bebe de bulunca aldim hatta sonuncusunu diyebilirim cok satmislar.Markası stylo mu canım
BEnim ilk haftalar çok yavaş geçiyordu. Her gün bebekte ne gelişmeler var bakardım telefondaki uygulamadan. Şimdi daha çabuk geçmeye başladı zaman bana göre. Ama düşününce nisan ayını. Daha çok var valla. Ocak ayına girdik mi daha çabuk geçecek sanırım :)5 6 ay kadaray gecmiyor gunler ya hemen nisan gelse ya bugun saglik ocagina gittim hemsire hamile olduguma inanmadi sanki diyorki kese gorundumu. 1 5 hafta once cinsiyet bile ogrendim dedim. 17 haftada kocaman gobek bekliyorlar galiba
Evet canım benzer şeyler bende de oluyor :) benim de göbeğim saran bir şey giyersem şekli hafiften oluşuyor ama kimse inanmıyor ben işe bazen otobüsle dolmuşla gidiyorum kimse de yer vermedi diye sızlanıyorum sonra eşim de diyor ki iki dirhem bir çekirdek giyinip gidiyorsun nerden bilsinler hamile olduğunu :)5 6 ay kadaray gecmiyor gunler ya hemen nisan gelse ya bugun saglik ocagina gittim hemsire hamile olduguma inanmadi sanki diyorki kese gorundumu. 1 5 hafta once cinsiyet bile ogrendim dedim. 17 haftada kocaman gobek bekliyorlar galiba
Kızlar bişey sorucam benannem bana bir soru sordu altınlarla alakalı biz sattık mecbur anneme demedik ama annem de karnındakinin bilmem neyine cuma günü hürmetine doğruyu söyle altınlar duruyor mu dedi duruyor dedim biliyorum çünkü çok tepki göstericek eltim ve eşimin ailesine aşırı tepkili bu konuda çünkü benim de içim ezildi yalan söyledim hemde çocuğumu da kattı diye birşey olmaz dimi yatağa geçtim ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?