2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sağol canım. sağa sağlim dünyaya gelseler. heran içimde bi kuşkuyla korkuyla yaşıyorum. bıcırığım bi doğsun o poposunu ilk ben ısırıp döveceğim
Bayıldım çok güzeller :) bakmak lazım.
merve100 canım keşke annen daha dogmamis çocuğu katmasaymis böyle bir söze ama sıkma canını. Sonuçta doğruyu söylesen belkide problem cikartacakti başka sorular sorup veya bişeyler söyleyip canını sıkabilirdi. Böyle söyledin ve en azından artık kafan rahat olur tekrar sorup strese sokmaz seni. Söze bebeğini kattin diye bebeğine Allah korusun bişey olmaz yani öyle bişey düşünme.

Bende ona kızdım asıl dicektim bebeği ne katıyorsun diye kavga çıkıcak diye demedim zaten bu evde hep annem yüzünden ve onun maddi takıntılarından ağladım üzüldüm inşallah bişey olmaz içimden çok allahım affet dedim durdum , Allah nasip ederse Mevlüt falan olunca da tak tak diyip durucak biliyorum onu başıma ne geldiyse onun gösteriş şeylerinden geldi takmıcam desem demediğini bırakmıcak taksam olcak bişey Yok sahte alıcam anlamaz inşallah

Tamam canım paylaş bizimle de:)

Canım ailevi durumları, gerçeği söylemenin sonuçları nasıl olur bilemiyorum kestiremiyorum ama madem bizle paylaştın fikrimi söyleyeyim.. Gerçek öyle ya da böyle ortaya çıkar. Yalancının mumu yatsıya kadardır sözüne inanırım. Evet bu beyaz yalan belki anneni üzmemek için saklamak istedin ki artık sen ve eşin ayrı bir ailesiniz ayrı bir ekonomik özeliniz olmalı kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz annen de olsa. Aç değil açıkta değilsiniz değil mi. Altınları masraflara harcayan tek siz değilsiniz artık hayat şartları daha farklı, yastık altı dönemleri bitti. Hayat müşterek. Her şey ortak yapılıyor. Düğünde takılan altın da evlenen çifte destektir zaten. Neyse işte annene de böyle izah edip kullandığınızı söyleyebilirdin bu kadar için içini yiyeceğine.. insan evladı üstüne yemin vermeye zorlanmamalı bence annen de hata etmiş..

Sana katılıyorum ben de Canım. Yani artık sizde aile oluyorsunuz annen dahi olsa böyle durumlara karışmamalı diye düşünüyorum.

Canım bazen aradaki köprüler yıkılmasın diye böyle yalanlar söylemek zorunda kalıyoruz. Doğruyu söylesen daha üzülecektin kesin o yüzden kafana takma.. İleride doğrusunu söylersin.

üzülme canım oda düşünmeden konuşmuş. onada kızma oda kızı iyi olsun takısı parası kızının güvencesi olsun istiyordur. bence uygun bi zamanda anneni al karşına bu ev bu yuva benim ve o altınların bir kısmını satmak zorunda kaldım. senin tepkinden dolayı sana söyleyemedim. gibilerinden konuş. uzattıkça sanada dert olacak. hem hamilesin fazla üstüne gelemez

Sattık desen tepkisi çok mu büyük olur? Yada yatırım için sattık de veya altın hesabı yaptık bankaya attık evde olmasın güvenlik açısından diye de.

Bu arada diyarbakirda patlama olmus.yine birilerine evlat acisi eş acısı düsturabbim yardimcilari olsun.Bir daha gostermesin.Internet sabahtan beri yavas cogu sitelere sosyal aglar da ulasilamiyormus icime bisey cökmüstü zaten.

Evet neler oluyorsa artık internet kesintileri başladı yine.. Allah sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.. Doyamadılar paraya,kana..! (( 1 karış toprakta ne çok can! Ne uğruna?! ((

Markası stylo mu canım

Ya annem biz böyle satıp ediyoruz eşim abisiyle ortak onlar ise alıp yiyor ediyor diye sürekli maddi konuları soruyor yanıt vermesem de kayınvalide gelip anlatıyor ordan öğrenip diyor kaç kez kayınvalideyi de uyardım bak anneme deme bişey diye tamam diyip unutup yine anlatıyor annem de bu sebeplerden dolayı sürekli bu konuları der sorar benden yanıt alamaz imalı bir şekilde eşimle birlikteyken sorar sonra kızınca da ağlar eder senin iyiliğini düşünüyorum diğeri evinde hizmetçileri olsun yesin içsin altınları arabası dursun bi sen hep böyle ver et sıkıntı varsa onların da olmalı niye sadece size yüklüyor ediyor diye kayınvalide de destekleyince tabi böyle kadın iyice güç görüyor kendinde , mesela orta da şirketin borcu var biz biraz kısalım diyoruz abisi gidip Doğum hediyesi karısına bmw 520 alıyor bunu görünce tabi otomatik deliriyor bende kızıyorum aslında ama kayınpederim hemen giriyor o belediye başkanının kızı tabi alıcak edicek laf söz diyor ben susuyorum öyle kalıyorum annemde kendince savunma hakkımı arama moduna giriyor @fzfzfz B blossom- hayal_masal

5 6 ay kadar ay gecmiyor gunler ya hemen nisan gelse ya bugun saglik ocagina gittim hemsire hamile olduguma inanmadi sanki diyorki kese gorundumu. 1 5 hafta once cinsiyet bile ogrendim dedim. 17 haftada kocaman gobek bekliyorlar galiba

Mis gibi oyunlar oynasın tatlı prenses kahkahalarıyla evinizi çınlatsın tatlı tatlı yorulup uzun güzel uykular uyusun.

5 6 ay kadar ay gecmiyor gunler ya hemen nisan gelse ya bugun saglik ocagina gittim hemsire hamile olduguma inanmadi sanki diyorki kese gorundumu. 1 5 hafta once cinsiyet bile ogrendim dedim. 17 haftada kocaman gobek bekliyorlar galiba
BEnim ilk haftalar çok yavaş geçiyordu. Her gün bebekte ne gelişmeler var bakardım telefondaki uygulamadan. Şimdi daha çabuk geçmeye başladı zaman bana göre. Ama düşününce nisan ayını. Daha çok var valla. Ocak ayına girdik mi daha çabuk geçecek sanırım :)

Evet canım benzer şeyler bende de oluyor :) benim de göbeğim saran bir şey giyersem şekli hafiften oluşuyor ama kimse inanmıyor ben işe bazen otobüsle dolmuşla gidiyorum kimse de yer vermedi diye sızlanıyorum sonra eşim de diyor ki iki dirhem bir çekirdek giyinip gidiyorsun nerden bilsinler hamile olduğunu :)

keşke yalan söylemeseydin canım ben biraz doğrucu davutum yani ne olursa olsun isterse dünyayı başıma yıksın söylerim.onu ilgilendirmez sonuçta siz ayrı bi ailesiniz ister satar harcarsınız ister durur.keşke çocuğunu katarak yemin ettirmeseymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…