- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.201
Sağlıkla giysin çok güzeller canım.ilk alışverişimi dayanamayıp yapmış bulunmaktayım
daha güzelleri sizlerin bebeklerinin olur inşallah canımSağlıkla giysin çok güzeller canım.
5 6 ay kadaray gecmiyor gunler ya hemen nisan gelse ya bugun saglik ocagina gittim hemsire hamile olduguma inanmadi sanki diyorki kese gorundumu. 1 5 hafta once cinsiyet bile ogrendim dedim. 17 haftada kocaman gobek bekliyorlar galiba
keşke yalan söylemeseydin canım ben biraz doğrucu davutum yani ne olursa olsun isterse dünyayı başıma yıksın söylerim.onu ilgilendirmez sonuçta siz ayrı bi ailesiniz ister satar harcarsınız ister durur.keşke çocuğunu katarak yemin ettirmeseymiş
BEnim ilk haftalar çok yavaş geçiyordu. Her gün bebekte ne gelişmeler var bakardım telefondaki uygulamadan. Şimdi daha çabuk geçmeye başladı zaman bana göre. Ama düşününce nisan ayını. Daha çok var valla. Ocak ayına girdik mi daha çabuk geçecek sanırım :)
Evet canım benzer şeyler bende de oluyor :) benim de göbeğim saran bir şey giyersem şekli hafiften oluşuyor ama kimse inanmıyor ben işe bazen otobüsle dolmuşla gidiyorum kimse de yer vermedi diye sızlanıyorum sonra eşim de diyor ki iki dirhem bir çekirdek giyinip gidiyorsun nerden bilsinler hamile olduğunu :)
benimde yeni yeni çıkmaya başladı bazıları kıyaslayıp geç çıktığını söylüyolar.3. aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyo zaten normal olan bu sanki insanlar 8 aylıkmışım gibi konuşuyolar
Ben de biraz bol şeyler giyiyorum kuzum ondan da sanırım hiç belli olmuyor :))Bende ilk haftalar daha sık bakiyordum ama simdi haftada 2 falan bakiyorumm. Bazen esimin aklina geliyor acsana bakalim bugun gelisiminde ne varmis diyor yazik:) bir de bi uygulama var bebek su an hangi sekildeyse gosteriyor o baya gercekci anne karnindaki halini gosteriyor en cok onu seviyor:) ocaktan sonra daha hizli ama daha zor gecer cunku agirlasmaya baslayacagiz artik. Allah yardimcimiz olsun:)
Ya aslinda benim biraz cikti ama ben salas giyinmeyi seviyorum hep bol seyler giyiyorum hamile degilkende oyleydi tarzim oyle cunku o yuzden belli olmuyor canim:) bende 2 kere karsiya metrobusle gittim cok trafik var diye. Yer vermediler cok bozuldum hahah arkadasimda diyorki yastik koysaydin karnina:) tabi yer bosaldigi an hamile var burda musade edermisiniz diye oturttu beni:) sende gobegini belli edecek seyler giy kuzum yada belin falan agrirsa acik acik yer iste veriyolar o zaman:)
Ya bir de ben 3 kg aldim hafif var aslinda ama bol gyince hic belli olmuyor:) tuhaf bir kadindi ikili yaptirdin mi neden yaptirmadin o yaptirdigin testin fiyati ne bilmem ne bin tane soru sordu deli mi ne. Sanane yaptirmadim iste bide soyledim nedenini. Fiyatindan sanane. Tabi kocaman karin bekliyorlar daha yolu yarilamak uzereyiz ne bekliyorlarsa :) belimizi tutup mu yurusek napsak :):)
Kızlar bişey sorucam benannem bana bir soru sordu altınlarla alakalı biz sattık mecbur anneme demedik ama annem de karnındakinin bilmem neyine cuma günü hürmetine doğruyu söyle altınlar duruyor mu dedi duruyor dedim biliyorum çünkü çok tepki göstericek eltim ve eşimin ailesine aşırı tepkili bu konuda çünkü benim de içim ezildi yalan söyledim hemde çocuğumu da kattı diye birşey olmaz dimi yatağa geçtim ağlıyorum
Canım Allah adına edilen yemin veya konuşulan sözlerin dışında diğerlerinin bir hükmü yok. Yani çocuğumun üzerine yemin ederim desen de aslında o yemin olmuyor. Şu an sen sadece yalan söylemek zorunda kaldığın için tövbe edebilirsin, içini rahatlatır belki. Durumunu senden iyi kimse bilemez, hamile hamile gerginlik yaşamandansa belki böylesi daha iyi olmuştur, çünkü anlattığına göre annen bu işi büyütürdü. Boşver sıkma canını Allah içindekini biliyor, sen tövbe et, dua et, inşallah da annen bi daha bu konuyu uzunca bir süre açmaz, sen de rahat edersin.
Bende ilk haftalar daha sık bakiyordum ama simdi haftada 2 falan bakiyorumm. Bazen esimin aklina geliyor acsana bakalim bugun gelisiminde ne varmis diyor yazik:) bir de bi uygulama var bebek su an hangi sekildeyse gosteriyor o baya gercekci anne karnindaki halini gosteriyor en cok onu seviyor:) ocaktan sonra daha hizli ama daha zor gecer cunku agirlasmaya baslayacagiz artik. Allah yardimcimiz olsun:)
Ya aslinda benim biraz cikti ama ben salas giyinmeyi seviyorum hep bol seyler giyiyorum hamile degilkende oyleydi tarzim oyle cunku o yuzden belli olmuyor canim:) bende 2 kere karsiya metrobusle gittim cok trafik var diye. Yer vermediler cok bozuldum hahah arkadasimda diyorki yastik koysaydin karnina:) tabi yer bosaldigi an hamile var burda musade edermisiniz diye oturttu beni:) sende gobegini belli edecek seyler giy kuzum yada belin falan agrirsa acik acik yer iste veriyolar o zaman:)
Canım çok sevindim kanama alanının geçmesine çok şükr ki bi sorun yok :) maşallah :)Kızlaaar kanama alanım bitmiş. Allaha şükürler olsun. Çok dinlendim,uzandım hep muhtemelen onun iyi yönde etkisi olmuş.
gbilges canım 2 li yaptırdığım için 3 lu 4 lu gerek yok dedi. Yaptirmayanlar için gerekliymis.@denizdora canım su gibi gelen akıntıyi da sordum hatta görmek istedi inceledi çok normal olur böyle sulu akıntı dedi.
Detaylı ultrason için tarih verdi. Başka yerde yaptircaktim normalde ama sen kanama geçiren bi hamilesin her yerin ultrasonuna guvenemem burda perinatoloji uzmanında olmanı istiyorum dedi. Burda yaptırcam onuda.
Bizden haberler böyle :)
Evet canım maalesef olan yine masumlara olmuş..whatsaba face ye hiçbirine girilmiyoBu arada diyarbakirda patlama olmus.yine birilerine evlat acisi eş acısı düsturabbim yardimcilari olsun.Bir daha gostermesin.Internet sabahtan beri yavas cogu sitelere sosyal aglar da ulasilamiyormus icime bisey cökmüstü zaten.
Kızlar istanbulda olanlar Eminönü'nde havuzluhan diye biyer var sadece bebek eşyaları var içinde çeşitli mağazalar.kıyafetten arabaya yatağa.fikir içinde hoş olur.1-2 ay sonra oraya gidicem nasipse ordan begendiklerimi alırım çok değişik şeyler oluyo.gerisni de netten başka mağazalardan bakarım. Bu tarafta olanlara fikir olsun
gözün aydın tatlım. sağlıkla gelsin oğluşun :)
Ayyy ağlıcam mutluluktan yaa.. Nasıl sevindim nasıl mutlu oldum sana anlatamammmm ve darısı başıma inşallah.. Ohh ya artık normal gebe olarak hayatına devam edebilirsin canımKızlaaar kanama alanım bitmiş. Allaha şükürler olsun. Çok dinlendim,uzandım hep muhtemelen onun iyi yönde etkisi olmuş.
gbilges canım 2 li yaptırdığım için 3 lu 4 lu gerek yok dedi. Yaptirmayanlar için gerekliymis.@denizdora canım su gibi gelen akıntıyi da sordum hatta görmek istedi inceledi çok normal olur böyle sulu akıntı dedi.
Detaylı ultrason için tarih verdi. Başka yerde yaptircaktim normalde ama sen kanama geçiren bi hamilesin her yerin ultrasonuna guvenemem burda perinatoloji uzmanında olmanı istiyorum dedi. Burda yaptırcam onuda.
Bizden haberler böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?