2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
5 6 ay kadar ay gecmiyor gunler ya hemen nisan gelse ya bugun saglik ocagina gittim hemsire hamile olduguma inanmadi sanki diyorki kese gorundumu. 1 5 hafta once cinsiyet bile ogrendim dedim. 17 haftada kocaman gobek bekliyorlar galiba

benimde yeni yeni çıkmaya başladı bazıları kıyaslayıp geç çıktığını söylüyolar.3. aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyo zaten normal olan bu sanki insanlar 8 aylıkmışım gibi konuşuyolar

Bende belli ederim söyleyemem satmadık diyip çıktım odadan yalandan tansiyon falan ölçtüm ağlamaklı ağlamaklı söylesem daha büyük olacaktı sorunlar ayaklanıp ev bile basardı

Bende ilk haftalar daha sık bakiyordum ama simdi haftada 2 falan bakiyorumm. Bazen esimin aklina geliyor acsana bakalim bugun gelisiminde ne varmis diyor yazik:) bir de bi uygulama var bebek su an hangi sekildeyse gosteriyor o baya gercekci anne karnindaki halini gosteriyor en cok onu seviyor:) ocaktan sonra daha hizli ama daha zor gecer cunku agirlasmaya baslayacagiz artik. Allah yardimcimiz olsun:)

Ya aslinda benim biraz cikti ama ben salas giyinmeyi seviyorum hep bol seyler giyiyorum hamile degilkende oyleydi tarzim oyle cunku o yuzden belli olmuyor canim:) bende 2 kere karsiya metrobusle gittim cok trafik var diye. Yer vermediler cok bozuldum hahah arkadasimda diyorki yastik koysaydin karnina:) tabi yer bosaldigi an hamile var burda musade edermisiniz diye oturttu beni:) sende gobegini belli edecek seyler giy kuzum yada belin falan agrirsa acik acik yer iste veriyolar o zaman:)

Ya bir de ben 3 kg aldim hafif var aslinda ama bol gyince hic belli olmuyor:) tuhaf bir kadindi ikili yaptirdin mi neden yaptirmadin o yaptirdigin testin fiyati ne bilmem ne bin tane soru sordu deli mi ne. Sanane yaptirmadim iste bide soyledim nedenini. Fiyatindan sanane. Tabi kocaman karin bekliyorlar daha yolu yarilamak uzereyiz ne bekliyorlarsa :) belimizi tutup mu yurusek napsak :):)

Ben de biraz bol şeyler giyiyorum kuzum ondan da sanırım hiç belli olmuyor :))
Doktorumun hemşiresi de hamileymiş bu kilo almama işini nasıl beceriyorsun dedi? Onunla aramızda beş hafta var tabi:) o geriden geliyor:)
Öyle olunca taksilere biniyorum yada eşime haber ediyorum.

Diyarbakırda yaşayan biri vardı burda , adını hatırlamıyorum. Arkadşım yazdığmı görürsen bizi de haberdar et . Ne durumdasın şuan iyimisinz ?

bende 4 kilo aldım hafif çıktı. biraz dar da giyiniyorum alt kısım kilolu üst kısım daha zayıf olunca :))) bu seferde ablam kendine hamile kıyafeti al böyle kilo almışsın da göbeğin çıkmış gibi duruyo diyo sağlık ocağındakilerde bi garip oluyo banada 10. haftada bi doktora görün ultrasona gir demişti.ben gayet rahat bi şekilde sessiz sakin durunca vurdumduymaz gördü sanırım :) 10. haftaya gelmişim ultrasona girmez miyim hiç :)

Canım Allah adına edilen yemin veya konuşulan sözlerin dışında diğerlerinin bir hükmü yok. Yani çocuğumun üzerine yemin ederim desen de aslında o yemin olmuyor. Şu an sen sadece yalan söylemek zorunda kaldığın için tövbe edebilirsin, içini rahatlatır belki. Durumunu senden iyi kimse bilemez, hamile hamile gerginlik yaşamandansa belki böylesi daha iyi olmuştur, çünkü anlattığına göre annen bu işi büyütürdü. Boşver sıkma canını Allah içindekini biliyor, sen tövbe et, dua et, inşallah da annen bi daha bu konuyu uzunca bir süre açmaz, sen de rahat edersin.

Sürekli bende dua ediyorum şuan , inşallah açmaz ya da bana sormasın yükü bende olmasın teşekkür ederim

Canim o uygulamanin adi ne anne karninda gibi gösteren merak ettim

Kızlaaar kanama alanım bitmiş. Allaha şükürler olsun. Çok dinlendim,uzandım hep muhtemelen onun iyi yönde etkisi olmuş.
gbilges canım 2 li yaptırdığım için 3 lu 4 lu gerek yok dedi. Yaptirmayanlar için gerekliymis.@denizdora canım su gibi gelen akıntıyi da sordum hatta görmek istedi inceledi çok normal olur böyle sulu akıntı dedi.
Detaylı ultrason için tarih verdi. Başka yerde yaptircaktim normalde ama sen kanama geçiren bi hamilesin her yerin ultrasonuna guvenemem burda perinatoloji uzmanında olmanı istiyorum dedi. Burda yaptırcam onuda.
Bizden haberler böyle :)

Canım çok sevindim kanama alanının geçmesine çok şükr ki bi sorun yok :) maşallah :)

Bu arada diyarbakirda patlama olmus.yine birilerine evlat acisi eş acısı düsturabbim yardimcilari olsun.Bir daha gostermesin.Internet sabahtan beri yavas cogu sitelere sosyal aglar da ulasilamiyormus icime bisey cökmüstü zaten.
Evet canım maalesef olan yine masumlara olmuş..whatsaba face ye hiçbirine girilmiyo

Ben kına alışverişimi yapmıştım havuzlu han dan gerçekten çok fazla çeşit var. 5.ayı devirdikten sonra bende gideceğim bebişime alışveriş yapacağım bu sefer

Ayyy ağlıcam mutluluktan yaa.. Nasıl sevindim nasıl mutlu oldum sana anlatamammmm ve darısı başıma inşallah.. Ohh ya artık normal gebe olarak hayatına devam edebilirsin canım r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…