2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
hadi gözün aydın canım, geçti bitti :) çok mutlu oldum böyle güzel haberleri görmek cok güzel gercekten darısı güzel haberler bekleyen hamişlerin başına..

Çok sevindim maşallah gözün aydın.Daha daha iyi günlere inşallah.

Kızlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :) gbilges inşallah sen kontrole gittiğinde seninki de geçmiş olur. Diğer arkadaşlarında aynı şekilde. :) tüm güzel haber bekleyenler en kisa zamanda alsın diliyorum..

B blossom- ohhhhh beeee çok şükür bu haberi almayi bekliyordum.cok sevindim canim benim.darisi gbilges in başına o da verecek guzel haberler insallah.sen yine de yorma kendini çok emi?
Yok yok canım aynı şekilde istirahate devam ben. Evde yatmaya devam aynı şekilde. Öyle gezmek vs yok. Çok arada hava almak için çıkarım 5 dakka 10 dakka o kadar

Canım aklıma lise öğretmenimi getirdin derdi ki muhtarın çocuğu Musun ayağa kalkmıyorsun senin kayınpeder de o belediye başkanının kızı diyip sıyrılmış resmen ,nerde yaşıyorsun sen canım?resmen ayrımcılık yapmış eşin ne diyor bu meseleye

Balıkesir canım şu feto olayları yüzünden inmesini bekliyoruz bize trilyon zararları oldu ama kayınpederciğim hala onu diyor , eşim artık Allah'a havale ediyorum babama da birşey desem artık hiç bağımız kalmayacak tamamen silmem gerekecek kıyamıyorum diyor ay varya şu şehre bi gelin bi dert dökeyim size ayaklanma çıkartalım artık

Çok sevindim bitmesine pozitiflik işe yaradı

Yazın gittik canım benimkinin aile tatili için memleketin çok güzel..

Çok sevindim canım hadi gözün aydın olsun , akıntıyı sorduğun için de teşekkür ederim demekki normal benimki de artık berrak bir akinti olmaya başladı nihayet normale döndük desene

Kitaplar genel olarak bütün öğrencilerde mi boş kalıyor acaba sordun mu canım diğer velilere?kreş özel ve paralı olduğu için belki öğretmenler daha anlayışlıdır orda ya da şimdiki öğretmeniniz daha mı tahammülsüz.ikiside olabilir.birde birinci sınıfta çocuklar dumura uğruyor.kreşe anasınıfına benzemiyor.müfredat ağır hızlı ilerlemek gerekiyor.bazı çocuklar sürekli ne zaman eve gidicez diye soruyorlar ki ben resim müzik beden gibi dersleri ihmal etmem bile.bazı çocuk çok düzenli oluyor bazısı sürekli ayakta geziyor.defalarca hadi yaz hadi yaz diyorum.bir kelime yazıyor ben dönüyorum arkamı çocuk tekrar ayağa kalkıyor.35 öğrenci var her biriyle 1 dk ilgilensem ders bitiyor zaten.senin oğlunda böyle olabilir mi acaba?burda diğer velilerinde fikrini alman önemli.onlarda aynı senin gibi düşünüyorlarsa o zaman dediğin gibi öğretmen kaynaklı bir sorun da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…