2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tesekkür ederim karabiber koydum corbaya da saolun

Çok sevindim canım hadi gözün aydın olsun , akıntıyı sorduğun için de teşekkür ederim demekki normal benimki de artık berrak bir akinti olmaya başladı nihayet normale döndük desene
Rica ederim canım ne demek bende de vardı çok şükür içimiz rahat etti işte bak :) Ay çok şükür ama yine bile büyük konusmaktan korkuyorum. Dikkat etmeye çalışıcam. İnşallah ilk kontrolunuzde sende, @gbilges de @arnavut_biberi de bu haberi alın diliyorum. Ki inanıyorum sizde de böyle olacak. İşte sürekli dinlenmek,kabızlık olmaması en dikkat etmemiz gerekenlermis.

Kızlar bu arada yazmayı unuttum benim gibi arada bişeylerden korkan,sıçrayan arkadaşlar vardı. Onu da sordum. Hiç bişey olmaz öyle şeylerden dedi doktor.

Canım bende çok stresli bir gebelik geçiriyorum. Bir sürü olay yaşadım ailem yüzünden üzerime dünya kadar borç ve haciz kaldı her günüm ağlamak ile geçiyor ne yediğimden birş ey anlıyorum ne içtiğimden ama bebeğimiz için daha güçlü olmamız lazım. Stresli gebelik yaşayanların bebeklerinde zeka geriliği olabiliyormuş veya sağlıklı olsalar dahi çok sinirli bir yapıya sahip oluyorlarmış o yüzden ne olursa olsun Alah'a sığınıyorum ve bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum. Sende sabırlı olmaya çalış kafana fazla takma canım

Evet canim beyazlar da guzel susleyince harika olur ama gonlum cizgi filmliden yana :) benim esim anlar mobilyadan falan yani kiyaslayinca newjoy agir basti baska yerlere de bakacagiz canim begenirsem size soylerim mutlaka

Amin canım benim amin.Uzerimden yük kalktı resmen ama yinede öyle hergün dışarı çıkmam sanırım istirahate devam ederim. Gözüm korktu bi kere :)

tabi canım çok dikkatli ol kendini yorma kesinlikle.bende çok dikkat ediyorum kalın giyiniyorum sürekli dışarı falan çıksamda yormuyorum kendimi.insanlarda bilmediklerinden yok çok kilo alma yok bol hareket et diyolar.ne kadar yanlış aslında böyle konuşmalar bilip bilmeden.herkesin gebeliği bir değil sonuçta

Sorma ya. Çok bilmisler her yerde. Yok hareket et, yok çok ekmek ye. Hele kanama zamanlarımda bildigi halde Yok X senin suratın neden asık, yok neden uzgün gibisin. Göbek atmam gerekiyordu herhalde kanama olunca. Ağzı olan konuşuyor işte.

Geçmiş olsun umarım yakın zamanda bu ağır yük biter canım

Canım çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın , ah o konuşanları bazen diyorum sihirli güçlerim olsa şöyle bi ağızlarını mühürlesem ya da dilleri dönmese bizle konuşurken onların

Canım bu durumlar hamilelik boyunca yaşanabilecek şeyler. Geçen bi yerde okudum "HAMİLELİKTE HERŞEY NORMALDİR" hiçbirşeyi yadırgamamak lazım. Hiç yaşamadığımız şeyleri bu dönemde yaşıyoruz. Banada o bunalım halleri oluyor bazen. Bi bakıyorum havalardayım çok mutluyum, bi bakıyorum düşmüşüm falan hep hormonlar bunlar:)

Canım nerden aldın bunu? Yazıyormu göremedim markasını güzelmiş

Banada bir doktor kıza benziyor demişti bir doktor erkeğe benziyor dedi. iki hafta aradan sonra salı kontrole gidicem inşallah artık öğreniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…