2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canımıniçi happymom87 dün akşam sana yazacaktım yazamadım park yatağın markasını kraft mış. İlk hamileliğimde aldım mart falandı aldığımda. Dün akşam eşime indirtemedim bugün imdirdi. Bebeğimi kaybedince ben hastaneden eve dönene kadar bebekle ilgili herşeyi kaldırmış ortadan görüp daha çok üzülmiyim diye. Şimdi onları yavaş yavaş indiriyoruz:) baya az yer kaplamış kapalı hali kendi çantası var.

Canım nerden aldın bunu? Yazıyormu göremedim markasını güzelmiş
Canım emin değilim ama ben o çanta markasının stylo olduğunu düşünüyorum internet sitesine bakarsan onlardan var çünkü. Hatta bende şimdi almayı düşündüğüm çantanın resmini paylaştım

Kızlar bu arada ben dün lohusa gecelik ve pijama takımı aldım görselleri yükledim. Pierre cardin in mağazasından aldım 2. Ürüne %50 indirim var çok uyguna geliyor bende o yüzden 2 tane aldım:) beyaz olan gecelik pembe olan pijama takımı
happymom87 4753 ikihayat bu tarafta olduğunuz için söylüyorum size:) maltepe park carrefourda açılmış pierre cardin oradan aldım indirim var şu an.

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 83
Bende 3.gidişimde zor öğrendim.sürekli bacakları kapalıydı.son gittigimde bal yiyerek gitmiştim ve muayene sirasi beklerken hep yürümüştüm.sanirim ise yaradi ve bacaklarını açtı nazlı kizim

Aaa oyle mi tesekkur ederim canim 2 3 gun icinde gidecektim zaten bir bakayim bende:)

Güle güle kullan :) göğüs kısmı çıt çıtlı herhalde çok kullanışlı olur emzirirken

Instagramda gezerken bir profile denk geldim. Bu oda takimlari guzel iclerinden bunlari begendim. Degerlendirilebilir:) dusunenlere de fikir olur belki. Erkek olacagi icin cok suslu puslu istemiyorum. Bir takim daha vardi da gemi seklindeydi onu yukleyemedim:)

Eklentiler

• 1_1474121613__AKY78911.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 1_1358591950_IMG_8299.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 1_1416657187__DSC2720.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 83

Gozunaydin canimm cok sevindimm, Allah bir daha yasatmasin insallah

Citolesgen beni de yaz canım oğlummm geliyorrr
Hayirli olsun canim
Ben de eskişehirdenim canım, bayadir fırsat bulup giremedim şimdi gördüm
Tek Eskişehirli kaldim sandim bendee sen neresindensin canim hangi doktora gidiyosunn

Benim ki de bitmiş canım kanama alanı görünmüyordu. Gecen haftaki kontrolumde doktor Sadece onceden olusan kanamanin akintisi gelmeye devam eder demjsti ve oyle de oldu diğer arkadaşlarınki de umarım biter yakinda

Canim gozun aydin. Cok sevindim her sey daha da guzel olacak.

Banada bir doktor kıza benziyor demişti bir doktor erkeğe benziyor dedi. iki hafta aradan sonra salı kontrole gidicem inşallah artık öğreniriz :)
Hadi bakalım.öğrenelim bizde artık.yeter:)
Bende 3.gidişimde zor öğrendim.sürekli bacakları kapalıydı.son gittigimde bal yiyerek gitmiştim ve muayene sirasi beklerken hep yürümüştüm.sanirim ise yaradi ve bacaklarını açtı nazlı kizim
Benim doktorumda şekerli ye gel diyor.yarında aynısını yapıcam bakalım inşallah uğraştırmaz

Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?

@aras_u25
Canım benim çoooookk sevindim çok şükür , biraz sıkıntısını çektin yattın ama istirahat etmek işe yaradı ee bir de nisan teyzeleri duaları tabiii...
Pozitif düşünmen ve hissetmen de bitirdi o kanama alanlarını.. İnşallah bir daha olmaz. Haydi bakalım annesi mutlu mutlu alışverişlere gezmelere başlarsın artık ama yine de dikkat et tabiiii... Maşallah size

ihtiyaccimda vardi super oldu buuu mesaj canim

Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?

bebis erkekmiydi. erkekte cild kurulugu daha cok oluyoo diye duymustum ki bende dogru cikti

Hepinizeiyi aksamlar selamlar. Allah nasip ederse bende nisan 2017 annesi olacagim. Ilk cocugumda hep buradaydim. Simdi ikinciyi beklerken kendimi uzun bir aradan sonra yine anne adaylarinin arasinda bulmak cok guzel cok sukur.
Benim kafama birsey takildi.
Ben hamile kalmadan once caya duskunlugum cok artmisti. Ilk uc ayimda cok mide yammasi yasadim ve sadece cay icmek istedim. Ve tutmaya calistim kendimi. Yalniz kahvalti ve aksam yemeginden sonra icmek istiyorum. Yani dr a soran oldu mu. 5 6 bardak icen var mi? Cok vicdan yaptim.

gunde 8 brdk kahve icen cayi sevmeyen ben bebisten dsonra cay o kadar lezzetli geliyoki iciyorum gunde 3 brdk sıkıntı daha zararli eminol

uconn cnm muayene gidecegin gun hareketli ol muayeneye girmeden yedigin tatli onemli degil beklerken hareket et yuru. sen hareket ettikce bebek hareketli oluyo bu kanitlanmis bisi. cikolata yada tatli sadece sana seker yuklemesi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…