2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ara ara hava almaya çıkarım o bile mükemmel gelir :)) inşallah canım artık bi daha bişey olmasında. Teşekkür ederiz hepinize teyzeleri. Sizin pozitif enerjinizi ben cidden hep hissettim.
Inşallah bigun canlı canlı gorusmekte nasip olur sizlerle:)

Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?

Benimde dudaklarim kuruyor catliyor canim aciyor bu ara. Bacaklarim hic kurumazdi bacaklarimda kuruyor. Hamilelikten diye dusundum bende.

bebis erkekmiydi. erkekte cild kurulugu daha cok oluyoo diye duymustum ki bende dogru cikti
Belli değil canım.benim bütün belirtiler erkeğe çıkıyor ya bakalım yarın belli olur inşallah
Günde 1 kahve 3-4 bardak açık çaya izin verdi benim doktorum
uconn cnm muayene gidecegin gun hareketli ol muayeneye girmeden yedigin tatli onemli degil beklerken hareket et yuru. sen hareket ettikce bebek hareketli oluyo bu kanitlanmis bisi. cikolata yada tatli sadece sana seker yuklemesi oluyo
Sabah erken saatte randevum.yürüyüş yapıyım bari biraz gitmeden

Aaa oyle mi tesekkur ederim canim 2 3 gun icinde gidecektim zaten bir bakayim bende:)

Süper denk gelmiş o zaman:) bu arada kanz da çok güzel bebiş için pijamalar var kımaşları kadife gibi yumuşacık ama 1-2 aya indirime girecek geçen sene almıştım ben %50 indirimle onlarada bakmayı unutma:)
Güle güle kullan :) göğüs kısmı çıt çıtlı herhalde çok kullanışlı olur emzirirken

Evet canım lohusa geceliklerinin hepsi böyle oluyor aman lohusa derdimiz bitmiyor bunun içine birde özel emzirme atleti al sonra onun içine emzirme sütyeni daha çok işimiz var çok
ihtiyaccimda vardi super oldu buuu mesaj canim
Ayy sevindim canım işe yaradığına

Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?
Bnm özellikle dudaklarım ve bacaklarım kuruyo..daha iki saate yakın sürdüm krem yüzüme krem..bide bacaklarım kuruyo çok ve kaşıntı yapıyo buda sanırım hamilelik ve mevsim değişikliği etkisi

Ohh ne güzel haberler bunlar çok şükür Allah hiçbirimizin yüzünü soldurmasın benimde yarın 15:00 randevum var ilk defa bu doktoruma gideceğim babası da ilk defa görecek inşallah cinsiyetinide öğreniriz 10 saat kurstan sonra hemen koştur koştur yetişeceğim inşallah yorgunluktan uyumaz kuzum

Yarın saat 14:00'te de bizim randevumuz var minikle. Ben daha önce kızımın olduğunu görmüştüm rüyamda az önce eşim de kızımızın olduğunu rüyasında gördüğünü söyledi. Tarif ettiğimiz bebekler neredeyse aynı
Hadi hayırlısı. İnşallah keyfi yerindedir miniğin. Bebek hareketlerine gelince bir gün birşeyler hissetsem diğer gün hissetmiyorum sanki. Biraz daha büyümemiz lazım demek ki

Güle güle giy canım benim çok güzeller
Ben de artık en yakındaki avm olarak maltepe park a bir çıkartma yapmalıyım. :)) Evlenirken pierre cardin'den aldığım pijamalardan çok memnun kalmıştım indirim de varsa ohh tadından yenmez... Teşekkür ederiizz

Ayrıca tepelerden indirmişsiniz park yatağı benim için mi çooooook sağol zahmet oldu vallahi. Eşine de teşekkür ederim :)
Sağsalim gelecek minik güzel tatlı yeğenim park yatağı güle güle eskitecek inşallah..

Bnm özellikle dudaklarım ve bacaklarım kuruyo..daha iki saate yakın sürdüm krem yüzüme krem..bide bacaklarım kuruyo çok ve kaşıntı yapıyo buda sanırım hamilelik ve mevsim değişikliği etkisi
Seninde erkekti sanırım.ay ne heyecan yaptım.yarın öğrenicem sonuçta:)

Hoşgeldiiin... 2. Yavrunu da sağsalim kucağına alırsın inşallah... Benim kahvaltıdan ve yemekten sonra fix 2 çayım vardır. Şimdi ise çok açık içiyorum çocuk çayı gibi :) Demiri mi çekiyor kansızlık mı yapıyor neydi demli içersen... Bir de ne kadar çay içersen o kadar su içerek yerine koyman gerekirmiş.. 5-6 bardak içiyorsan da açık içmeye çalış. Doktora sormadım ama duyduğum bu yönde canım..

Güzel fikir , Nasıl yapacağız Cnm ?

Biz de bulamadık daha isim. Erkek olunca iş zor gibi sanki. Şimdilik pipican diyoruz kendisine

Aaaaaa bak bu da iyi oldu bakarim tabi. Birbirimize boyle haber verelim bende gordukce yazarim:)

Aaaaaa bak bu da iyi oldu bakarim tabi. Birbirimize boyle haber verelim bende gordukce yazarim:)

Birde bu telefonlar hep elimizde yani bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz

Of ya ben de bunu düşünüyorum hep.. Vicdan azabı ((
Telefon, tablet , tv.. Salona kaktüsler aldım radyasyonu çeksin diye. Avm'de xrayden geçmiyorum , telefon elimden düşmüyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! malesef bağımlılık, ihtiyaç halinde.. Uyurken çoook uzağıma koyuyorum tek dikkat ettiğim o (( şarjdayken de kullanmıyorum telde konuşmuyorum. Patlar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…