- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.281
Ara ara hava almaya çıkarım o bile mükemmel gelir :)) inşallah canım artık bi daha bişey olmasında. Teşekkür ederiz hepinize teyzeleri. Sizin pozitif enerjinizi ben cidden hep hissettim.B blossom-
Canım benim çoooookk sevindim çok şükür , biraz sıkıntısını çektin yattın ama istirahat etmek işe yaradı ee bir de nisan teyzeleri duaları tabiii...
Pozitif düşünmen ve hissetmen de bitirdi o kanama alanlarını.. İnşallah bir daha olmaz. Haydi bakalım annesi mutlu mutlu alışverişlere gezmelere başlarsın artık ama yine de dikkat et tabiiii... Maşallah size
Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?
Teşekkür ederimmm canımmmgözün aydın tatlım. sağlıkla gelsin oğluşun :)
Ben de havuzluhandan yapıcam büyük alışverişimiBen kına alışverişimi yapmıştım havuzlu han dan gerçekten çok fazla çeşit var. 5.ayı devirdikten sonra bende gideceğim bebişime alışveriş yapacağım bu sefer
Belli değil canım.benim bütün belirtiler erkeğe çıkıyor ya bakalım yarın belli olur inşallahbebis erkekmiydi. erkekte cild kurulugu daha cok oluyoo diye duymustum ki bende dogru cikti
Günde 1 kahve 3-4 bardak açık çaya izin verdi benim doktorumHepinizeiyi aksamlar selamlar. Allah nasip ederse bende nisan 2017 annesi olacagim. Ilk cocugumda hep buradaydim. Simdi ikinciyi beklerken kendimi uzun bir aradan sonra yine anne adaylarinin arasinda bulmak cok guzel cok sukur.
Benim kafama birsey takildi.
Ben hamile kalmadan once caya duskunlugum cok artmisti. Ilk uc ayimda cok mide yammasi yasadim ve sadece cay icmek istedim. Ve tutmaya calistim kendimi. Yalniz kahvalti ve aksam yemeginden sonra icmek istiyorum. Yani dr a soran oldu mu. 5 6 bardak icen var mi? Cok vicdan yaptim.
Sabah erken saatte randevum.yürüyüş yapıyım bari biraz gitmedenuconn cnm muayene gidecegin gun hareketli ol muayeneye girmeden yedigin tatli onemli degil beklerken hareket et yuru. sen hareket ettikce bebek hareketli oluyo bu kanitlanmis bisi. cikolata yada tatli sadece sana seker yuklemesi oluyo
Seninde oğluş var.4753 ün dediği tutuyor mu acep:)Benimde dudaklarim kuruyor catliyor canim aciyor bu ara. Bacaklarim hic kurumazdi bacaklarimda kuruyor. Hamilelikten diye dusundum bende.
Aaa oyle mi tesekkur ederim canim 2 3 gun icinde gidecektim zaten bir bakayim bende:)
Güle güle kullan :) göğüs kısmı çıt çıtlı herhalde çok kullanışlı olur emzirirken
Ayy sevindim canım işe yaradığınaihtiyaccimda vardi super oldu buuu mesaj canim
Bnm özellikle dudaklarım ve bacaklarım kuruyo..daha iki saate yakın sürdüm krem yüzüme krem..bide bacaklarım kuruyo çok ve kaşıntı yapıyo buda sanırım hamilelik ve mevsim değişikliği etkisiKızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?
Kızlar bu arada ben dün lohusa gecelik ve pijama takımı aldımgörselleri yükledim. Pierre cardin in mağazasından aldım 2. Ürüne %50 indirim var çok uyguna geliyor bende o yüzden 2 tane aldım:) beyaz olan gecelik pembe olan pijama takımı
happymom87 @4753 ikihayat bu tarafta olduğunuz için söylüyorum size:) maltepe park carrefourda açılmış pierre cardin oradan aldım indirim var şu an.
Seninde erkekti sanırım.ay ne heyecan yaptım.yarın öğrenicem sonuçta:)Bnm özellikle dudaklarım ve bacaklarım kuruyo..daha iki saate yakın sürdüm krem yüzüme krem..bide bacaklarım kuruyo çok ve kaşıntı yapıyo buda sanırım hamilelik ve mevsim değişikliği etkisi
Hepinizeiyi aksamlar selamlar. Allah nasip ederse bende nisan 2017 annesi olacagim. Ilk cocugumda hep buradaydim. Simdi ikinciyi beklerken kendimi uzun bir aradan sonra yine anne adaylarinin arasinda bulmak cok guzel cok sukur.
Benim kafama birsey takildi.
Ben hamile kalmadan once caya duskunlugum cok artmisti. Ilk uc ayimda cok mide yammasi yasadim ve sadece cay icmek istedim. Ve tutmaya calistim kendimi. Yalniz kahvalti ve aksam yemeginden sonra icmek istiyorum. Yani dr a soran oldu mu. 5 6 bardak icen var mi? Cok vicdan yaptim.
Seninde oğluş var.4753 ün dediği tutuyor mu acep:)
Güzel fikir , Nasıl yapacağız Cnm ?kızlar biz çeyiz topiğinde birbirimizin aldıklarını görebilmek için albüm hazırlamıştık.herkes aldığı eşyaları kendi albümüne ekliyodu.birbirimizi de takibe almıştık albüm ayarlarını da takip ettiğim üyeler olarak ayarlamıştık herkes göremiyodu böylece sadece topikteki arkadaşlarımız görebiliyodu.yine böyle yapabiliriz :) @mischiefocean83
Biz de bulamadık daha isim. Erkek olunca iş zor gibi sanki. Şimdilik pipican diyoruz kendisineTatlı annişler isim bulabildiniz mi?Biz isim bulamıyoruz.İsmi belli olsun da karnımda ismiyle seveyim,ismine alışsın istiyorum.Değişik,duyulmamış isim koyma derdinde değilim.Anlamı güzel kulağa hoş gelsin yeter diyoruz ama bulamıyoruz
Süper denk gelmiş o zaman:) bu arada kanz da çok güzel bebiş için pijamalar var kımaşları kadife gibi yumuşacık ama 1-2 aya indirime girecek geçen sene almıştım ben %50 indirimle onlarada bakmayı unutma:)
Evet canım lohusa geceliklerinin hepsi böyle oluyor aman lohusa derdimiz bitmiyor bunun içine birde özel emzirme atleti al sonra onun içine emzirme sütyeni daha çok işimiz var çok
Ayy sevindim canım işe yaradığına
Süper denk gelmiş o zaman:) bu arada kanz da çok güzel bebiş için pijamalar var kımaşları kadife gibi yumuşacık ama 1-2 aya indirime girecek geçen sene almıştım ben %50 indirimle onlarada bakmayı unutma:)
Evet canım lohusa geceliklerinin hepsi böyle oluyor aman lohusa derdimiz bitmiyor bunun içine birde özel emzirme atleti al sonra onun içine emzirme sütyeni daha çok işimiz var çok
Ayy sevindim canım işe yaradığına
Birde bu telefonlar hep elimizde yani bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?