2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?
ellerime hangi kremi sürersem süreyim zımpara gibi bazı yerleri nerdeyse tahrişten yara olucak o derece.. çok da su içiyorum bende acaba hamilelikle ilgisi var mıdır diye düşünüyordum

ellerime hangi kremi sürersem süreyim zımpara gibi bazı yerleri nerdeyse tahrişten yara olucak o derece.. çok da su içiyorum bende acaba hamilelikle ilgisi var mıdır diye düşünüyordum
Ellerim kışın çatlardıda dudaklarım hiç böyle olmamıştı.çoğumuzda olduğuna göre hamilelikle alakalı galiba

Sorma bende xrayden gecmiyorum ama tablet,tel elimden dusmuyor. Tv zaten açık. Bu yatma surecimden bu şekilde oldum ben..

Cok tesekkur ederim. Iyi dileklerin icinde. Insallah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza

Canım instagram'da yurtdışından diye satılan ürünleri www.aliexpress.com'dan kendin kredi kartı ile al.. Ben bu siteden pek çok şey getirttim hepsi Çin'den geliyor, kargo ücretsiz, 1 ayda ancak geliyor.. Instagramdan daha pahalıya alırsın aynı şeye kendi karlarını koyup 2 katına satıyorlar. Bekleme süren ise şayet ürün önceden ellerinde kalmadıysa aynı. Süsleme malzemeleri filan güzel alınabilir. Arkadaşım bebeğine oyuncak aldı , hepsi çok kaliteli geldi, ebebekte satılan hışırtılı kitapların aynısı burada çok daha uyguna mevcut. Her şey var özetle bilgine..

Mis gibi oyunlar oynasın tatlı prenses kahkahalarıyla evinizi çınlatsın tatlı tatlı yorulup uzun güzel uykular uyusun.

Ay canım benim güzel kalplim teşekkür ederiiiz amiiin inşallah hepimizin minikleri sağsalim gelsinler evimize neşe getirsinler..

:))) ben de göstermezse hastanenin kapısında beklerim diyordum gerek kalmadı neysekii :)) 5 hafta üstüne bol bol hasret gider miniğinle , bizim de 4 haftada 1 kontrollerde video çekip sonradan seyrediyorum özledikçe.. En çok da doktorun 'bir kız çocuğu' dediği kısmı seviyorum :))) inşallah gösterir canımm içime doğuyor öğrenip güzel haberlerle döneceksinn... Bekliyoruz.

Günaydın herkese iyi hafta sonları diliyorum
Sağol canım.inşallah uğraştırmaz ama göstermezse dediğimi yapıcam doktorumda anlayışlı biri zaten gerekirse akşama kadar hastanede beklerim:)

Günaydın herkese iyi hafta sonları diliyorum

Sağol canım.inşallah uğraştırmaz ama göstermezse dediğimi yapıcam doktorumda anlayışlı biri zaten gerekirse akşama kadar hastanede beklerim:)

benim içime senin oğlun olcakmış gibi doğuyo :) bakalım ne çıkcak :)

günaydın kızlar :) bu gece hiç uyuyamadım cin gibiydim ve aksi gibi kuzenim bugün bebeğine mevlüt okutcak oraya gidicem kalabalıkta inşallah rahatsızlanıp gelmem :) uyuyamayınca karnımı dinledim durdum tekme atmasını bekledim ama yok atmıyo sadece sabah sol tarafımda bi gerginlik hissettim sanırım o tarafa doğru toplandı.o kadarını hissetmekte güzel en azından içerde iyi olduğunu biliyorum şimdi :)

Kızlar benim dudaklarım susuz çöllerde kalmışım gibi çatır çatır soyuluyor kuruyor.sadece dudaklarımda değil yüzüm ellerim her tarafım acayip kuruyor.hamilelikle mi alakalı acaba?sizde de oluyor mu?
Ya ayni beni tarif ettin. Elimde surekli krem dudagimda nemlendirici. Kac posta suruyorum. Ellerim yarildi resmen...

Amin canım benim inşallah bu sefer tepelere kaldırmaya gerek kalmayacak inşallah

Günaydın bayanlarr
Biz şimdi geçmek bilmeyen koskocaman 1 aydan sonra bebişi görmeye gidiyoruz saat 10.00 da randevumuz. Çok çok heyecanlıyım:) dilerim iyi şeyler duyarım doktorumdan
Canim hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bugün randevu günü bikac kişi daha var bebisi görmeye gidecek. Hepsinin güzel haberler aldığı bir gün olsun bugün :)

Günaydın canım Benimde öyle elim karnımda uyuyorum eşim gülüyor hareket kaçırmak istemiyorum dedim ama hiç olmadı bişey bazen baskı hissediyorum en fazla o oluyor

günaydın güzel anneler. bana gene bişeyler oluyor ya gene gözlerim doldu ağlamaya yer arıyorum.
ah be oğlum hade anneye okkalı bi teme atta sevinçten ağlat anneyi.
heyyy diğer bebekler sevgili yeğenlerim bu sözüm hepiniz için geçerli. biraz söz dinleyin hadeee okkalı bi tekme atın da annelerinizin yüzü gülsün

Günaydın canım Benimde öyle elim karnımda uyuyorum eşim gülüyor hareket kaçırmak istemiyorum dedim ama hiç olmadı bişey bazen baskı hissediyorum en fazla o oluyor

17. haftam pazartesi doluyo.cuma günü de tam 4.ayımız bitiyo bizim.anneme sordum 4. ayın sonunda hissedilir diyo.e bende 4. ayın sonundayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…