- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.321
20. Haftadan günaydın yol arkadaşlarım..yolu yarıladım kaldı diğer yarısı...........
Daha 2 gün önce annelerden biri beni aradı başka bir konu hakkında konuşurken konu öğretmene geldi ve öğretmeni yetersiz bulduklarını söyledi, kitaptaki sayfaların boş olması konusunu açtım aynen katılıyor onlarda da durum böyleymiş. okulda sıkıntı çıkaran bir çocuk olsa evde de az çok hissederim sonuçta gayet düzenli bir şekilde ödevlerimizi okumamızı yapıyoruz takılmıyor bile çok çabuk kapan bi çocuk. dün görüştük rehber öğr. ile o da tesadüfen dün bir ders saati geçirmiş bizim sınıfta oğlumu tarif ettim resmini gösterdim hemen tanıdı bu çocuk çok sakin sessiz ve dikkatli bir şekilde beni dinledi dedi,psikoloğa götürün demesi ve sizi arayıp sürekli derste hareketli dinlemiyor vs. demesi çok yanlış dedi. Bize hak verdi ve pazartesi değişiklik için dilekçe veriyoruz. çocuklara bebek gibisiniz, sizin beyniniz küçük vs. filan gibi sözler de etmiş oğlum söyledi sinir olmuş biz bebek miyiz anne bize böyle söylüyor onu dinlemediğimizde filan diyor çok moralim bozuldu yaniKitaplar genel olarak bütün öğrencilerde mi boş kalıyor acaba sordun mu canım diğer velilere?kreş özel ve paralı olduğu için belki öğretmenler daha anlayışlıdır orda ya da şimdiki öğretmeniniz daha mı tahammülsüz.ikiside olabilir.birde birinci sınıfta çocuklar dumura uğruyor.kreşe anasınıfına benzemiyor.müfredat ağır hızlı ilerlemek gerekiyor.bazı çocuklar sürekli ne zaman eve gidicez diye soruyorlar ki ben resim müzik beden gibi dersleri ihmal etmem bile.bazı çocuk çok düzenli oluyor bazısı sürekli ayakta geziyor.defalarca hadi yaz hadi yaz diyorum.bir kelime yazıyor ben dönüyorum arkamı çocuk tekrar ayağa kalkıyor.35 öğrenci var her biriyle 1 dk ilgilensem ders bitiyor zaten.senin oğlunda böyle olabilir mi acaba?burda diğer velilerinde fikrini alman önemli.onlarda aynı senin gibi düşünüyorlarsa o zaman dediğin gibi öğretmen kaynaklı bir sorun da olabilir.
Aminnn canımmay ne güzel darısı başımıza :)
Hadi hayırlısı. Yarısı bitti yarısı kaldı :)20. Haftadan günaydın yol arkadaşlarım..yolu yarıladım kaldı diğer yarısı...........
Darısı bizeeee maaşallah20. Haftadan günaydın yol arkadaşlarım..yolu yarıladım kaldı diğer yarısı...........
günaydın güzel anneler. bana gene bişeyler oluyor ya gene gözlerim doldu ağlamaya yer arıyorum.
ah be oğlum hade anneye okkalı bi teme atta sevinçten ağlat anneyi.
heyyy diğer bebekler sevgili yeğenlerim bu sözüm hepiniz için geçerli. biraz söz dinleyin hadeee okkalı bi tekme atın da annelerinizin yüzü gülsün
17. haftam pazartesi doluyo.cuma günü de tam 4.ayımız bitiyo bizim.anneme sordum 4. ayın sonunda hissedilir diyo.e bende 4. ayın sonundayım ama
20. Haftadan günaydın yol arkadaşlarım..yolu yarıladım kaldı diğe yarısı...........
çok sağol canım ya ben hep bunu soracağım diye gidiye gidiyorum bebeği görünce unutuyorum geçenlerde gece 3 te uyandım uyku tutmadı gittim salona tv yi açtım gözlerimide kapattım uykum gelsin diye eşimde beni göremeyince kalkmış üzerindede siyah vardı gözümü bi açtım kapıda simsiyah duruyor yerimden sıçradım çok korkmuştum çk şükür bişey olmamış ama insan yinede tedirgin oluyorKızlar bu arada yazmayı unuttum benim gibi arada bişeylerden korkan,sıçrayan arkadaşlar vardı. Onu da sordum. Hiç bişey olmaz öyle şeylerden dedi doktor.
Dinleyin teyzenizi bari bizi dinlemiyonuz
Benimde pazartesi 17 biticek doktor da pazartesi daha erken hareket ediyor işte ama sen anlamıyorsun normal en erken 18 diyorum ben dedi 18 bekliyorumgün içinde çok hareket etmiyorum ben bu sebep olabilir mi
Darısı başımıza sağlıkla büyüsün hepsi
Insan korkuyor ya biseylerden yapacak bişey yok. Ama çok şükür öyle sıcramadan,korkmadan bisey olmaz dedi.çok sağol canım ya ben hep bunu soracağım diye gidiye gidiyorum bebeği görünce unutuyorum geçenlerde gece 3 te uyandım uyku tutmadı gittim salona tv yi açtım gözlerimide kapattım uykum gelsin diye eşimde beni göremeyince kalkmış üzerindede siyah vardı gözümü bi açtım kapıda simsiyah duruyor yerimden sıçradım çok korkmuştum çk şükür bişey olmamış ama insan yinede tedirgin oluyor
alakası yok bence zaten hareket ediyolar ama demekki daha hissedilecek kadar güçlü değiller o yüzden.güzelde besleniyorum hala güçlenmediyse yapabileceğim bişey yok artık
17. haftam pazartesi doluyo.cuma günü de tam 4.ayımız bitiyo bizim.anneme sordum 4. ayın sonunda hissedilir diyo.e bende 4. ayın sonundayım ama
Bende çok kuvvetli erkek hissediyorum ama bakalım birazdan belli olacak.hastanedeyim.10 da muayenem vardı doktor normal doğuma çıkmış bekliyorum.hastane çok sıcak.gece heyenandan uyuyamadım.resmen tansiyonum düştü sanırım.benim içime senin oğlun olcakmış gibi doğuyo :) bakalım ne çıkcak :)
O zaman sınıfını değiştirmekte fayda var canım.inşallah değişim yaparlar.ve herşey yoluna girer.Daha 2 gün önce annelerden biri beni aradı başka bir konu hakkında konuşurken konu öğretmene geldi ve öğretmeni yetersiz bulduklarını söyledi, kitaptaki sayfaların boş olması konusunu açtım aynen katılıyor onlarda da durum böyleymiş. okulda sıkıntı çıkaran bir çocuk olsa evde de az çok hissederim sonuçta gayet düzenli bir şekilde ödevlerimizi okumamızı yapıyoruz takılmıyor bile çok çabuk kapan bi çocuk. dün görüştük rehber öğr. ile o da tesadüfen dün bir ders saati geçirmiş bizim sınıfta oğlumu tarif ettim resmini gösterdim hemen tanıdı bu çocuk çok sakin sessiz ve dikkatli bir şekilde beni dinledi dedi,psikoloğa götürün demesi ve sizi arayıp sürekli derste hareketli dinlemiyor vs. demesi çok yanlış dedi. Bize hak verdi ve pazartesi değişiklik için dilekçe veriyoruz. çocuklara bebek gibisiniz, sizin beyniniz küçük vs. filan gibi sözler de etmiş oğlum söyledi sinir olmuş biz bebek miyiz anne bize böyle söylüyor onu dinlemediğimizde filan diyor çok moralim bozuldu yani
Bu arada gün içinde okdr koşuşturmaca oluyoki bebeği dinlemeye fırsat bulamıyorum akşam yatağa girdim bi selamlaşalım diye gobuşu salladm baktım pıt diye bi tepik ben salladım bidaha sonra dedm son kez denicem yatıcam parmagımla pıt pıt vurdum baktım yine yeter dedim rahatsız etmeyim çocuğu..tarifsiz bi duygu
Bol bol yürü cnm doktor gelene kadar biz fındığı öyle gördükBende çok kuvvetli erkek hissediyorum ama bakalım birazdan belli olacak.hastanedeyim.10 da muayenem vardı doktor normal doğuma çıkmış bekliyorum.hastane çok sıcak.gece heyenandan uyuyamadım.resmen tansiyonum düştü sanırım.
O zaman sınıfını değiştirmekte fayda var canım.inşallah değişim yaparlar.ve herşey yoluna girer.
Bende çok kuvvetli erkek hissediyorum ama bakalım birazdan belli olacak.hastanedeyim.10 da muayenem vardı doktor normal doğuma çıkmış bekliyorum.hastane çok sıcak.gece heyenandan uyuyamadım.resmen tansiyonum düştü sanırım.
O zaman sınıfını değiştirmekte fayda var canım.inşallah değişim yaparlar.ve herşey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?