2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Daha 2 gün önce annelerden biri beni aradı başka bir konu hakkında konuşurken konu öğretmene geldi ve öğretmeni yetersiz bulduklarını söyledi, kitaptaki sayfaların boş olması konusunu açtım aynen katılıyor onlarda da durum böyleymiş. okulda sıkıntı çıkaran bir çocuk olsa evde de az çok hissederim sonuçta gayet düzenli bir şekilde ödevlerimizi okumamızı yapıyoruz takılmıyor bile çok çabuk kapan bi çocuk. dün görüştük rehber öğr. ile o da tesadüfen dün bir ders saati geçirmiş bizim sınıfta oğlumu tarif ettim resmini gösterdim hemen tanıdı bu çocuk çok sakin sessiz ve dikkatli bir şekilde beni dinledi dedi,psikoloğa götürün demesi ve sizi arayıp sürekli derste hareketli dinlemiyor vs. demesi çok yanlış dedi. Bize hak verdi ve pazartesi değişiklik için dilekçe veriyoruz. çocuklara bebek gibisiniz, sizin beyniniz küçük vs. filan gibi sözler de etmiş oğlum söyledi sinir olmuş biz bebek miyiz anne bize böyle söylüyor onu dinlemediğimizde filan diyor çok moralim bozuldu yani

Bu arada gün içinde okdr koşuşturmaca oluyoki bebeği dinlemeye fırsat bulamıyorum akşam yatağa girdim bi selamlaşalım diye gobuşu salladm baktım pıt diye bi tepik ben salladım bidaha sonra dedm son kez denicem yatıcam parmagımla pıt pıt vurdum baktım yine yeter dedim rahatsız etmeyim çocuğu..tarifsiz bi duygu

Dinleyin teyzenizi bari bizi dinlemiyonuz

17. haftam pazartesi doluyo.cuma günü de tam 4.ayımız bitiyo bizim.anneme sordum 4. ayın sonunda hissedilir diyo.e bende 4. ayın sonundayım ama

Benimde pazartesi 17 biticek doktor da pazartesi daha erken hareket ediyor işte ama sen anlamıyorsun normal en erken 18 diyorum ben dedi 18 bekliyorum gün içinde çok hareket etmiyorum ben bu sebep olabilir mi

20. Haftadan günaydın yol arkadaşlarım..yolu yarıladım kaldı diğe yarısı...........

Darısı başımıza sağlıkla büyüsün hepsi

Kızlar bu arada yazmayı unuttum benim gibi arada bişeylerden korkan,sıçrayan arkadaşlar vardı. Onu da sordum. Hiç bişey olmaz öyle şeylerden dedi doktor.
çok sağol canım ya ben hep bunu soracağım diye gidiye gidiyorum bebeği görünce unutuyorum geçenlerde gece 3 te uyandım uyku tutmadı gittim salona tv yi açtım gözlerimide kapattım uykum gelsin diye eşimde beni göremeyince kalkmış üzerindede siyah vardı gözümü bi açtım kapıda simsiyah duruyor yerimden sıçradım çok korkmuştum çk şükür bişey olmamış ama insan yinede tedirgin oluyor

alakası yok bence zaten hareket ediyolar ama demekki daha hissedilecek kadar güçlü değiller o yüzden.güzelde besleniyorum hala güçlenmediyse yapabileceğim bişey yok artık

Insan korkuyor ya biseylerden yapacak bişey yok. Ama çok şükür öyle sıcramadan,korkmadan bisey olmaz dedi.
Bende sürekli unutuyordum birşeyleri. Eşime söylüyorum bunu unutturma,şunu unutturma şükür bu sefer tüm aklimdakileri sordum :)

Günaydın hanımlar
Benim de vücudum çok kurudu karnımda baya deri soyuluyor ellerim de kurudu ama yuzumde de sivilceler çıkti. bizim cinsiyet belli değil ama bütün belirtiler kız yönünde bakalım ne olacak.

alakası yok bence zaten hareket ediyolar ama demekki daha hissedilecek kadar güçlü değiller o yüzden.güzelde besleniyorum hala güçlenmediyse yapabileceğim bişey yok artık

Bende artık güzelce yiyorum ama bilmiyorum ki benim karnım diğer hamilelikten biraz vardı belki o yüzden hissetmiyorumdur kaç tane sebep ürettim şurda ya ondanmıdır bundan mıdır diye diye

benim içime senin oğlun olcakmış gibi doğuyo :) bakalım ne çıkcak :)
Bende çok kuvvetli erkek hissediyorum ama bakalım birazdan belli olacak.hastanedeyim.10 da muayenem vardı doktor normal doğuma çıkmış bekliyorum.hastane çok sıcak.gece heyenandan uyuyamadım.resmen tansiyonum düştü sanırım.
O zaman sınıfını değiştirmekte fayda var canım.inşallah değişim yaparlar.ve herşey yoluna girer.

Dun gece bende aynisini yaptim. Karnimi salladim pit pit vurdum.biseyler hissederim belki diye. Esimde diyorki rahat birak cocugu uyusun ona uyku falan yok kendini hissettirmedeeeen dedim ve tabiki sonuc olarak bu baby beni yine takmadi pipisine takmiyor beni usg de gayet hareketli anlamiyorumki neden hissetmiyorum. Bir kac gun once tesadufen gobegimi acmistim karnim cok gurulduyordu ovdum falan oyle bakarken karnimin alt tarafinda solda karnim yukari kalkti tekme gibi cok eminimm ama gormesem yine hissedemezdim. Bendeki durumlar tuhaf hissedemeyince de korkuyorum ya doktora da sormadim hic sali gidecegim o zaman sorarim artik

Bol bol yürü cnm doktor gelene kadar biz fındığı öyle gördük

Aaa randevun bugundu dimiiiii. Insallah senin yaramaz gosterir ama bende erkek hissediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…