2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın herkese umarım gösterir bebişler cinsiyeti ,bizim de haftaya bugün ...Ben de öğrenirim inşallah.Bu sabah yine halsizlik bulantı ahhhh ahhh etrafımdaki tüm gebelere süt iç balık ye diye tavsiye veren ben kuru ekmek peynir yesem mutlu olur hale geldim,ama iyi düşünüyorum bebiş buna rağmen iyi gelişecek Allah ın izniyle.bir akrabamızın 9!ay çıkarmış ama oğlu maşşallah 2 metre Umarım biz çıkaran beslenemeyen annelerin durumu iyi olur yoksa ömür boyu üzülürüm

benim doktorumda tam bana sıra geldiğinde doğuma girmişti.sanki su içip gelcekmiş gibi birde bi dk geliyorum diyo sen şimdi merak ediyosun ya o muayene saati uzar da uzar :)

Başımın belası bir durum nefret geldi hamileliğin başından beri 130 bile gördüm nabızda normalde de 95 ten aşağı değil çocuk uyuyamaz içerde gümbür gümbür zor valla

bende basindan beri cekiyorum. sukur kusmadim hic ama bu tarz durumlarda bunaltiyo insani.

90 altona inmiyor hiç kan sulandırıcının da etkisi var diye düşünüyorum sinirlendiğimde tansiyon düşüp nabız daha da fırlıyor

aynen ama ben kan sulandirici kullanmiyorum. bakalim bu hafta doktora sorum saten ritim bozuklugu vardi
Valla bende kullanmıyorum ama rahatsız edici gerçekten hamilelikten önce hiç yaşamamistim bugün bende bir sorayım nabız hızlanması normal diye biliyorum ama çarpıntı hissi nedendir bilmiyorum eski doktorum duymazdan gelirdi

kizlar dun tam uyuyacaktim aklima oyle sey geldiki simdiden merak ettim ama acaba doguma ilk kim girecek burdan

Günayydınn... Güzel haberlerle, musmutlu bir haftasonu olsunnnn inşallah...
Çalışan anneler dinlensinnn güzelce...
Minik yavrular tekmelerini hissettirsinnnn annişkolarını yerinden zıplatsınlar bir :)))

P Pinklemon güzel haberlerini bekliyoruzz canım benimmm selam söyle kızımızaa

uconn çok beklemişsin canımm , insan sabırsızlanıyor tabiii :))) niyeyse ben de erkek gibi hissediyorum... Bekliyoruzz güzel haberleriii göstersin minik ne varsa :))

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 40
Evet aliexpress ten biz de bi çok şey aldık. Bebek için henüz bişiler almadık. Ama öyle değişik şeyler varki. Yakında ben de bişiler almaya başlıcam Inşallah:)

Kızlar az önce minik prensesim bize ilk merhabasını demiş bulundualdığımız ayakkabısının fotosunu çekiyoduk teşekkür etti herhaldedaha önce gaz benzeri şey hissediyordum ama bu sefer muhtemelen ayağıydı 2 defa tekme attınoluo dedim zıpladım Çokşükür darısı hepinizin başına inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…