2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Beeen. Benim zaten kalp kapakçığımda sorun var. Çabuk yoruluyorum. Inanılmaz halsiz bayılacak gibi hissettim eşim kalbimi dinledi çok hızlı atıyor dinlen dedi.

crs randevum var sorayim cunku cok bunaltiyo insani heleki burun tikanikligiyla beraber cekilmiyo

Kizlar hepinize merhaba. duygusallik demisken aklima her geldiginde gozleeimi dolduran, icimi sizlatan bi sey anlatayim size.

Belki biliyorsunuzdur mayista kurtaj olmak zorunda kalmistim. tabi oncesinde dusuk tehlijesi falan olunca rapor almistim benim cocuklar da biliyordu bunu. gecen gun bi ogrencim geldi sarildi sarildi optu sonra dedi ki ogretmenim yine hamile misiniz siz. evet tatlim oyle dedim. gozleri doldu cocugun bak burda desim gobegimi gosterdim. insallah dusmez dedi tekrar sarildi teselli eder gibi. insallah tatlim dedim.
Sonra konuyu degistirmek icin 4 aylik oldu erkek olcak biliyor musun dedim. hemen arkadasina seslendi ogretmenimiz hamileymis erkek olcakmis oleyy dedi :) sonra soruyo ne zaman cikacak diye :)

Ahh kizlar yazarken bile kotu oldum valla.

Kızlar çıktım doktordan.hissiyatıma tüküreyim:)kızım olacakmış.neyse kızım havalara uçtu en azından kız oluyor diye.kız kardeşimle herşeyimi paylaşıcam diyor doktor ayağındaki botlarıda vericek misin dedi.yeni almamıza rağmen veririm tabi diyor:)

Kıyamam ya , çocuklar çok masum çok güzeller , benimde kardeşim teyze olucam diye seviniyordu biz kaybettiğimizi demedik yemek yememiş büyümedi dedik Doğum günümde dedi ki yeğenim geçen sene ölmüştü doğsa bir yaşında olcaktı gözlerim doldu çocuklar anlıyorlar aslında herşeyi

Hayırlı olsun canım , ne güzel biz üç kızız keşke 4 5 olsaydık diyoruz

Bu arada ikili testim doktorumdaydı ben sonucu telefondan öğrenmiştim.bugün kağıdı görünce şok oldum.yaş rismi 1/287 kanda bakılan bir değere göre çıkan risk 1/10 ortalama 1/60 çıkmış.ben o 1/10 u duysaydım o 15 gün hiçten geçmezdi.doktor önemli olan bu değerlerin ortalaması dedi ama iyiki kağıdı görmemişim öncesinde.neyse kendide baya ayrıntılı ultrason yaptı bugün.ama ayrıntılı için başka bir yer ismi verdi.birde 4 tane prof ismi verdi.araştırıp karar vericem artık.bu arada minnoş kızım 280 gr 18 cm olmuş teyzeleri.bunlar bize çaktırmadan büyüyorlar valla.

carpinti sorunubyasayan varmi benim gibi
Ben varım canım. Kalbim çok hızlı çarpıyor bazen. Sıklıkla da zor nefes alıyorum. Bi de üstüne burun tıkanıklığı. Doktora henüz erken değil mi diye sordum. Erken ama bu dönemde başlayan da var dedi

Evet canım ben çok erkek istiyordum ama eşimde bencilce düşünmeyelim biz ikinci çocuğu bile yapmıycaktık sırf kızımız yalnız kalmasın diye yapmadık mı bu çocuğu iyiki kız olmuş yanına arkadaş daha iyi oldu dedi.hak verdim gerçekten.birde yaş aralığı çok olmayacağından ilerde inşallah iyi anlaşırlar.

4753 benimde çarpıntım var hamileliğin başından bu yana her muayenede soruyorum çok rahatsız ediyorsa kardiyoloğa git diyor doktorumda.ama dakikada 90-100 falan atması normal dedi

Günaydın anneler, dün gece rüyamda pazartesi günü olacak randevumu gördüm. Bebeğimin kız olduğunu sölediler pıhtım da 3cm e 5 cm olmuştu. Halbuki gerçekte 3.5 cm.. Bir pazartesi olmadı bu hafta birazcık korkum var kanamam kesilmişti ama 2 haftadır var..

Aaa randevun bugundu dimiiiii. Insallah senin yaramaz gosterir ama bende erkek hissediyorum:)

uconn naptin cnm merak ettim pipisini gosterdimi

uconn belli oldu mu? Bence erkek olacak :)

Şimdi gördüm kızlar mesajlarınızı:)erkek hissediyorum diye diye sizide etkiledim galiba:)ama kız çıktı

uconn Aaa çok sevindiiimmm sağlıkla gelsin canım :) beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış bu arada benim de kızım geliyor :) şimdi ayrıntılı ultrason günümüzü merakla bekliyoruz

uconn inşallah kısa zamanda herşey daha güzel olur oğlum için tşkr ediyorum tekrar. bu arada muayene nasıl geçti :)
Muayene iyiydi canım.kıpır kıpır oynuyordu kızım.evden çıkarken güzelce nutella kaşıklamıştım.etkili olmuş.18 cm ve 280 gr çıktı.haftasından bir hafta falan önde.ilk kızımdada böyleydi hep önden gidiyordu ama 50 cm 3150 gr doğdu normal bir bebekti yani.baya bütün organlara tek tek baktı doktorum ama kendi perinatolog olmadığı için başka yerede ayrıntılı yaptırmamı önerdi.ayrıntılıda en ideal tarih 20-22. Hafta arası dedi ama 18 den itibarende bakılabiliyormuş.birde afp testi yaptı.test diyince ödüm kopuyor yapmasak olmaz mı dedim yok yapalım dedi.korkma bu test ihtimal vermiyor iyi çıkacak zaten dedi.inşallah bakalım şu ayrıntılıyıda atlatsam rahatlıycam az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…