2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
N Nasip_kismet kuzum doktorunla görüştün mü ayrıntılı usg için ?
Canim netten doktor numaralsri bulup ariyorum hastanelere de sordum medicalparkta bile yok
cinarlida var sadece o da radyologmus
universitede profesor olan bi perinatalog buldum ozel muaynehanesini aradim 350 dediler. hem profesor hem perinatalog sanirim ona gidecegim
benim doktora kalirsa baska yere gitmeme gerek yok. kararsizim hala dojtoruma da guvenuyorum ama detayli da onemli bilemedim yani

Cok guzel olmus canim benim gule gule kullan. ben de dun carsidan baktim cok guzeller. bak sana da fikir olsun ayni desenden tac yapacaksin ya bebisine de yap ve patik de susleyebilirsin takim olursunuz :)

Lohusa tacindan konusmussunuz kızlar keçeden yapılan çok güzel taclar var çocuğun ismine göre inşallah cinsiyet belli olsun bir isim belirleyeyim onlardan yaptırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• 20161106_142706.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 60
ikihayat benimde gece başladı canım ya benimde iki gün geriden geliyor seninle aynı sayılırım gün olarak , gece birden sağdan başladı kasık o geçti ama alt kısımlarda var bastırınca da ağrıyor alt kısımlar

Hanımlar sizde de oldu mu kasıklarım ağrıyor alt kasıklarım birde karnım dolu dolu
Cuma günü benimde çok ağrım vardı. idrar tahlili yaptırdı doktorum çok feci enfeksiyon varmış. serum içine buscopan ampul koyduk. cok rahatlattı. ve ayrıca kum dökuyormusum malesef. bi idrar tahlili yaptirsana iyi olur canım. çünkü bu aylarda vajinal ve idrar yolu enfeksiyonları çok karşılaşılan problemlerden.

merve100 ben ya yuzustu yada sagima donup yatiyorum ondan mi acaba diye dusunuyorumm dun gece egilemedim bile oyle agridi. Bir de cuma gunu saglik ocagina gittim idrara bakti biraz iltihap mi gorunuyor dedi bisey dedi tit istedi ona baktiracagim yarinn

Doktorum gitti başka doktor seçicem daha seçemedim ayrıntılı içinde gidicem o zaman isterim tekrardan , sağdan olunca bi şaşırdım bende kist vardı sağ tarafımda ona mı bişey oldu etti dedim , alttaki ağrı baskı yapıyor o sanırım genişleme ay varya kendimi dinlemekten yoruluyorum yaptığım idrarı incele Yok onu yeme bunu yapma Allah kolaylık versin hepimize

Merhaba bende gecen gun dr. sordum vücudum gerildiģi için kasiniyor diye oda badem yagi yada badem yagi icerikli nemlendirici kullan demisti

Cnm bebe yağı hangisini kullanıyosun birde karına ve göğse masaj yapmamak gerekiyomuş sürüp bırakmamız lazımmış

Klasik johnson's baby bebe yağı canım.. Duştayken de sürüyorum sonra su akıtıyorum o zaman daha kalıcı oluyor. Kuru vücut direk çekiyor da. Masaj yapmıyorum ben de sürüyorum sadece.

Kızlar geçen doktora gittiğimde bebeğin eşi yani plasentası aşağıda mesela bu bir sezeryan sebebi ama haftan ve bebek küçük olduğu için ilerleyen haftalarda yer değiştirecektir normal dedi herhangi bir uyarı yada kısıtlama yapmadı ama dayanamayıp bugün google a arattım türlü türlü kötü şeyler yazıyo gerçi çoğu hamilelikte 2.trmestrde aşağıda olup ileriki haftalarda %90 nı yukarı çıkıyomuş durduk yere doktor bişi demeden net bilgileriyle bide oturup ağladım

Niye kendini uzuyorsun canim benim?benim de plesanta asagida.doktor ilerleyen haftalarda yukari cikmasini bekleriz ama çikmazsa da mesele degil normal dogum ihtimalin ortadan kalkar ama daha erken bunlari konusmak icin 7. Aydan sonra konusuruz dedi.kanama filan yapar mi dedim hayir oyle birsey olmaz belki dogum yaklasinca olabilir sen kafana takma sorun degil bu dedi.ben moralimi bozmamak icin hic nete filan bakmadim.sen de canini sıkma lutfen

Çok sağol cnm benim içimi rahatlattın benim doktorumda gayet normal şekilde söylemişti ileriki haftalarda çıkar dedi zaten ama günler sonra nete bakıp araştırınca herşeyi yazmışlar en iyisi okumamak

Canımm çok güzel olmuşşş annenin o çalışmaodasına bizde dalsak ya bu arada bende kendim yapacağım terliklerimi ve tacımı çünkü baktıklarımın hepsi çok süslü geldi bana

Teşekkür ederiiimm :)))
Evet evet hazırlar güzel olmuyor çok çiçekli böcekli oluyor :) benim gönlüme göre yapma fırsatım oldu annem sağolsunn... Malzemelerini kap gel sennn annemle yaparsınn :)))

Gözükmüyorsun canım nerelerdesin .. Haftana göre normal hisseden de hissetmeyen de olabiliyo inşallah 1-2 haftaya hissedersin
Canim okul çok yoğun , akşamları gruba baktigimda yüzlerce mesaj oluyor hepsini okuyamadigim için konuları kaçırıyorum dahil olamıyorum inşallah bende hissederim oglusumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…