2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yok bunlar kılcal şeklinde önce kendim tırnakla çizdim gibi düşündüm kırmızı mor ince kanallar ve yatay hepsi göğüs başının alt bölgesinde beyaz kısımda.. yağ da takviye alıcam mutlaka

Can'ım geçmiş olsun. Sürekli kabızlık yaşayanların bağırsak floralarında sorun olabileceğini duymuştum

kızlar bebeğim sürekli tekme atıyor 3 saatte bir nerdeyse, canımı cok acıtıyor bazzen. kımıldıyor dönüyor o bile canımı acıtıyor. hatta kasığımdan bacağı yada kolunun fırladığını gördük eşimle. çok şok olduk..kasığım şişip indi tekmesiyle. bu durum sizce normal mi. suyumu az acaba ya. çarşamba doktora gidicem ama ne bilim cok rahatsız oluyorum (( böyle yaparsa ben ilerleyen zamanlarda ne yapacağım alışırmıyım.

Citolesgen canım suyu falan az olsa doktorun kontrolde söylerdi. Böyle bişey düşünüp canını sıkma boşuna. En son olan kontrolden sonra da öyle asiri bi su gelme durumun olmasiyda suyun iyidir annesi. Carsambaya bişey kalmadı sen içini ferah tut. Demekki sizin kız fazla hareketli masallah :))

Citolesgen bir şey yoktur inşallah canını sıkma sen evet kızın hareketliymiş benim kinin hareketlerini hissetmeye daha başlamadım dün biraz oynar gibi oldu gece boyu midem bulandı uyuyamadım saç çıkarınca da bulantı oluyormuş galiba

Cnm suyla ilgili sıkıntı olsa böyle güzel güzel hareket edemezdi merak etme senin prenses maşallah çok güçlü belli ki güzel beslemissin:) bir arkadaşımda su sıkıntısı vardı bebek karnında sabit duruyordu nerdeyse hiç hareket edemiyordu. içini ferah tut. hatta darısı hareketlerini hissetmek isteyen herkese olsun çok güzel bir duygu :)

Canim okurken tebessüm ettim maşallah hareketli bebisimize :) bizde hareket etmiyor hissetmiyoruz diyoruz fazla endişe etmeyelim öyleyse :) aklına kötü şey getirme inşallah hersey yolundadir

Canim okurken tebessüm ettim maşallah hareketli bebisimize :) bizde hareket etmiyor hissetmiyoruz diyoruz fazla endişe etmeyelim öyleyse :) aklına kötü şey getirme inşallah hersey yolundadir
kızlar sağolun ya içimi ferahlattınız. bir an kafayı yicem cok tekme atıyor diye. annem dedi banada belki suyun azdır dedi, cunku erkek kardeşimde annemin suyu azmış, cok tekmesini hissediyormuş 4. aylarından itibaren. valla annem kafama soktu bunu :)ben en iyisi çarşambayı bekleyim az kaldı zaten kontrolüme.
kızlar birde rahim girişinin orayada tekme atıyor varya canımdan can gidiyor işte. anlatamıyorum bu duyguyu inşallah sizlerde yaşasınız o zaman bana hak verirdiniz :)))

Guzel anneler ve minnak kuzulari nasilsiniz?

B blossom- gozunaydin canim ama dikkat et kendini fazla yorma benimde kanama alanim bitmisti ama sefasini 15gun surebildim insaalh tekrarlamasin bundan sonrasi rahat gecsin :)

uconn gozunaydin sonunda cinsiyeti ogrenmissin ters kose yapmis yaramaz bi kiz olucak ama ne varsa kizlarda var keyfini cikar :)

Veee aklimda tutamadigim diger cinsiyet ogrenen anneleri tebrik ediyorum, doktor kontrollerinden iyi haberlerle donenler, bebislerin hareketlerini hissedenler adina da mutlu oluyorum :)

Bugun benimde sabahtan beri rahimin alt kisminda sanci var hep yattim

Benim doktorum da solgar cok kaliteli bi ilac bununla devam edebilirsin demisti her doktorun dusuncesi farkli demekki mischiefocean83

Bu arada sabahlari uyandigimda genelde sikisik oluyorum ve boyle oldugunda sanki bebegimi sol tarafinda sert bi sekilde hissediyorum ama gervekten bebegim mi yoksa sikisik oldugumdan bana mi ole geliyo bilemiyorum ben oglusum diye seviyorum :)

Aldigimiz seyleri paylasma adina album yapma konusu gecmis bunun yerine var mi bilmiyorum ama facede bi gurup kursak 2017 nisan anneleri diye isteyen birda istedigi gibi paylasim yapabilir. Hemde takibi daha kolay olur.

Aslında facebook mantıklı ama benim gibi sosyal hesabı olmayanlar kullanmayanlar olabilir:/

Bilemiyorum aciklama yapmadi cnm. Doktorun sana verdiyse bir sikinti olacagini sanmiyorum. Her doktorun bildigi tanidigi ilac farklidir o yuzden bana onlari onermistir.

Yok zaten benim aklımda şüphe yok doktorumdan yana sıkıntım yok da acaba sana kullanma derken sebep neyi sundu onu merak ettim ben :) Ama dediğn gibi her doktorun önerdiği ilaç ayrı bana da burda çoğu arkadaşın kullandığı ilacı vermedi kullanma dedi bende sormadım açıkcası. Hepimiz doktorlar ne derse onu kullanıyoruz işte ne yapalım. Ama ben artık ilaç kullanmaktan sıkıldım arada kendimde 1 2 tanesini içmiyorum. Günde 5 ilaç kullanıyorum ortalama et balık süt vs pek tüketmediğim için mecbur ilaç desteği alıyorum.

Bana da solgar için çok iyi diğerlerini boşver demişti sonra başka bi tanıdık dr var o sordu neler kullanıyorsun diye hepsini söyledim tebrik ederim doktorunu güzel ilaçlar vermiş demişti. İsyan edesim var ama çok fazla ilaç kullanıyorum sıkıldım artık Et vs uzak durunca tabi mecbur. Facebook olabilir ama iki tarafa da bakmak biraz zaman alabilir. Benim için sorun değil de yoğun çalışan annelere zor gibi:)

Ya 1 haftadır midem yanıyor. Saç falan diye kocakarı lafları vardır ya doğrumudur ya 17 18 haftada başlar mı saç? 1 2 gündür azdı ama bugün arttı yine salı günü gidince bir sorayım.

Bende 5 tane ilac kullaniyorum birde ignem var coraspini kanamam oldugu icin biraktim onla 6 olacakti gercekten cok sikici ilac kullanmayida hic sevmem ama mecbur kullaniyorum

Bende 5 tane ilac kullaniyorum birde ignem var coraspini kanamam oldugu icin biraktim onla 6 olacakti gercekten cok sikici ilac kullanmayida hic sevmem ama mecbur kullaniyorum

Bende hiç sevmiyorum ama ne yapalım mecbur minikleri sağlıkla kucağımıza alalım da. Hala kanaman var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…