- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.561
yok bunlar kılcal şeklinde önce kendim tırnakla çizdim gibi düşündüm kırmızı mor ince kanallar ve yatay hepsi göğüs başının alt bölgesinde beyaz kısımda.. yağ da takviye alıcam mutlakaCanım çatlak olduğuna emin misin? Süt kanallarının sebep olduğu , daha gorunur olan kirmizi yesil damarlar ile karıştırmiyorsun değil mi?
Göğüse lierac sürülür mu bilmiyorum ama vitaminli bio oil gibi yağlar, badem yağı filan olabilir diye düşünüyorum. Benim de göğüs ucunda kuruluk oldu lansinoh a başladım.
sağol canım evet birkaç arkadaşda söyledi başlıycam artıkLieraci goguslerine de surebilirsin.uzerinde öyle yaziyor yanlis hatirlamiyorsam.
Can'ım geçmiş olsun. Sürekli kabızlık yaşayanların bağırsak floralarında sorun olabileceğini duymuştumhilelf @kardelen-89 uconn kızlar alıntı yapamadım. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Malesef kabızlığımın sebebini bilmiyorum ben kendimi bildim bileli haftada bir bazen 10 günde bir wc ye çıkan biriyim. Bunu doktora söylediğimde resmen şoka girmişti adam.
İlaçla ilgili olumsuzluk duymadım doktorda söylemedi ama bağırsak tembelliği yaparmı yapmazmı beni kararsız yapan bu düşünce. Gerçi bağırsaklarım zaten tembelsıkıntı olmaz herhalde
Haftaya cuma kadın Doğumda randevum var birde ona danışayım en iyisi yoksa geçmeyecek bu aylar resmen wc gitmeye korkuyorum bazen. Kasıldıkça bebeğe zarar vericem diye de korkuyorum. Bebeğe zararı gerçekten yoksa hergün de içebilirim sanırım
evet canım öyle yapıcam keşke baştan başlasaydımBen göbeğime krem sürerken her gün göğüslerimede sürüyorum sende öyle yapabilirsin canım karnına sürdüğün krem veya yapı göğüslerinede sürebilirsin
kızlar bebeğim sürekli tekme atıyor 3 saatte bir nerdeyse, canımı cok acıtıyor bazzen. kımıldıyor dönüyor o bile canımı acıtıyor. hatta kasığımdan bacağı yada kolunun fırladığını gördük eşimle. çok şok olduk..kasığım şişip indi tekmesiyle. bu durum sizce normal mi. suyumu az acaba ya. çarşamba doktora gidicem ama ne bilim cok rahatsız oluyorum(( böyle yaparsa ben ilerleyen zamanlarda ne yapacağım alışırmıyım.
Cnm suyla ilgili sıkıntı olsa böyle güzel güzel hareket edemezdi merak etme senin prenses maşallah çok güçlü belli ki güzel beslemissin:) bir arkadaşımda su sıkıntısı vardı bebek karnında sabit duruyordu nerdeyse hiç hareket edemiyordu. içini ferah tut. hatta darısı hareketlerini hissetmek isteyen herkese olsun çok güzel bir duygu :)kızlar bebeğim sürekli tekme atıyor 3 saatte bir nerdeyse, canımı cok acıtıyor bazzen. kımıldıyor dönüyor o bile canımı acıtıyor. hatta kasığımdan bacağı yada kolunun fırladığını gördük eşimle. çok şok olduk..kasığım şişip indi tekmesiyle. bu durum sizce normal mi. suyumu az acaba ya. çarşamba doktora gidicem ama ne bilim cok rahatsız oluyorum(( böyle yaparsa ben ilerleyen zamanlarda ne yapacağım alışırmıyım.
evet bağırsak floranı düzeltmen lazım bunun için bol bol ev yapımı yoğurt kefir tüketmen lazım canımCan'ım geçmiş olsun. Sürekli kabızlık yaşayanların bağırsak floralarında sorun olabileceğini duymuştum
benim de dün öleydi baya ağrıdı şaştım kaşdım çünkü hep belime vuruyordu ağrı dün daha çok kasıklarıma vurduHanımlar sizde de oldu mu kasıklarım ağrıyor alt kasıklarım birde karnım dolu dolu
Canim okurken tebessüm ettim maşallah hareketli bebisimize :) bizde hareket etmiyor hissetmiyoruz diyoruz fazla endişe etmeyelim öyleyse :) aklına kötü şey getirme inşallah hersey yolundadirkızlar bebeğim sürekli tekme atıyor 3 saatte bir nerdeyse, canımı cok acıtıyor bazzen. kımıldıyor dönüyor o bile canımı acıtıyor. hatta kasığımdan bacağı yada kolunun fırladığını gördük eşimle. çok şok olduk..kasığım şişip indi tekmesiyle. bu durum sizce normal mi. suyumu az acaba ya. çarşamba doktora gidicem ama ne bilim cok rahatsız oluyorum(( böyle yaparsa ben ilerleyen zamanlarda ne yapacağım alışırmıyım.
Citolesgen canım suyu falan az olsa doktorun kontrolde söylerdi. Böyle bişey düşünüp canını sıkma boşuna. En son olan kontrolden sonra da öyle asiri bi su gelme durumun olmasiyda suyun iyidir annesi. Carsambaya bişey kalmadı sen içini ferah tut. Demekki sizin kız fazla hareketli masallah :))
Citolesgen bir şey yoktur inşallah canını sıkma sen evet kızın hareketliymiş benim kinin hareketlerini hissetmeye daha başlamadım dün biraz oynar gibi oldu gece boyu midem bulandı uyuyamadım saç çıkarınca da bulantı oluyormuş galiba
Cnm suyla ilgili sıkıntı olsa böyle güzel güzel hareket edemezdi merak etme senin prenses maşallah çok güçlü belli ki güzel beslemissin:) bir arkadaşımda su sıkıntısı vardı bebek karnında sabit duruyordu nerdeyse hiç hareket edemiyordu. içini ferah tut. hatta darısı hareketlerini hissetmek isteyen herkese olsun çok güzel bir duygu :)
kızlar sağolun ya içimi ferahlattınız. bir an kafayı yicem cok tekme atıyor diye. annem dedi banada belki suyun azdır dedi, cunku erkek kardeşimde annemin suyu azmış, cok tekmesini hissediyormuş 4. aylarından itibaren. valla annem kafama soktu bunu :)ben en iyisi çarşambayı bekleyim az kaldı zaten kontrolüme.Canim okurken tebessüm ettim maşallah hareketli bebisimize :) bizde hareket etmiyor hissetmiyoruz diyoruz fazla endişe etmeyelim öyleyse :) aklına kötü şey getirme inşallah hersey yolundadir
Bilemiyorum aciklama yapmadi cnm. Doktorun sana verdiyse bir sikinti olacagini sanmiyorum. Her doktorun bildigi tanidigi ilac farklidir o yuzden bana onlari onermistir.Neden hayir dedi? Ben solgar kullaniyorum bununla devam edicez dedi.
Aslında facebook mantıklı ama benim gibi sosyal hesabı olmayanlar kullanmayanlar olabilir:/Guzel anneler ve minnak kuzulari nasilsiniz?
B blossom- gozunaydin canim ama dikkat et kendini fazla yorma benimde kanama alanim bitmisti ama sefasini 15gun surebildim insaalh tekrarlamasin bundan sonrasi rahat gecsin :)
uconn gozunaydin sonunda cinsiyeti ogrenmissin ters kose yapmis yaramaz bi kiz olucak ama ne varsa kizlarda var keyfini cikar :)
Veee aklimda tutamadigim diger cinsiyet ogrenen anneleri tebrik ediyorum, doktor kontrollerinden iyi haberlerle donenler, bebislerin hareketlerini hissedenler adina da mutlu oluyorum :)
Bugun benimde sabahtan beri rahimin alt kisminda sanci var hep yattim
Benim doktorum da solgar cok kaliteli bi ilac bununla devam edebilirsin demisti her doktorun dusuncesi farkli demekkimischiefocean83
Bu arada sabahlari uyandigimda genelde sikisik oluyorum ve boyle oldugunda sanki bebegimi sol tarafinda sert bi sekilde hissediyorum ama gervekten bebegim mi yoksa sikisik oldugumdan bana mi ole geliyo bilemiyorum ben oglusum diye seviyorum :)
Aldigimiz seyleri paylasma adina album yapma konusu gecmis bunun yerine var mi bilmiyorum ama facede bi gurup kursak 2017 nisan anneleri diye isteyen birda istedigi gibi paylasim yapabilir. Hemde takibi daha kolay olur.
Bilemiyorum aciklama yapmadi cnm. Doktorun sana verdiyse bir sikinti olacagini sanmiyorum. Her doktorun bildigi tanidigi ilac farklidir o yuzden bana onlari onermistir.
Guzel anneler ve minnak kuzulari nasilsiniz?
B blossom- gozunaydin canim ama dikkat et kendini fazla yorma benimde kanama alanim bitmisti ama sefasini 15gun surebildim insaalh tekrarlamasin bundan sonrasi rahat gecsin :)
uconn gozunaydin sonunda cinsiyeti ogrenmissin ters kose yapmis yaramaz bi kiz olucak ama ne varsa kizlarda var keyfini cikar :)
Veee aklimda tutamadigim diger cinsiyet ogrenen anneleri tebrik ediyorum, doktor kontrollerinden iyi haberlerle donenler, bebislerin hareketlerini hissedenler adina da mutlu oluyorum :)
Bugun benimde sabahtan beri rahimin alt kisminda sanci var hep yattim
Benim doktorum da solgar cok kaliteli bi ilac bununla devam edebilirsin demisti her doktorun dusuncesi farkli demekkimischiefocean83
Bu arada sabahlari uyandigimda genelde sikisik oluyorum ve boyle oldugunda sanki bebegimi sol tarafinda sert bi sekilde hissediyorum ama gervekten bebegim mi yoksa sikisik oldugumdan bana mi ole geliyo bilemiyorum ben oglusum diye seviyorum :)
Aldigimiz seyleri paylasma adina album yapma konusu gecmis bunun yerine var mi bilmiyorum ama facede bi gurup kursak 2017 nisan anneleri diye isteyen birda istedigi gibi paylasim yapabilir. Hemde takibi daha kolay olur.
Bende 5 tane ilac kullaniyorum birde ignem var coraspini kanamam oldugu icin biraktim onla 6 olacaktiBana da solgar için çok iyi diğerlerini boşver demişti sonra başka bi tanıdık dr var o sordu neler kullanıyorsun diye hepsini söyledim tebrik ederim doktorunu güzel ilaçlar vermiş demişti. İsyan edesim var ama çok fazla ilaç kullanıyorum sıkıldım artıkEt vs uzak durunca tabi mecbur. Facebook olabilir ama iki tarafa da bakmak biraz zaman alabilir. Benim için sorun değil de yoğun çalışan annelere zor gibi:)
Bende 5 tane ilac kullaniyorum birde ignem var coraspini kanamam oldugu icin biraktim onla 6 olacaktigercekten cok sikici ilac kullanmayida hic sevmem ama mecbur kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?