- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.521
Coraspin evde var da midemi mahvediyor içemiyorum kiAy ayni yerde olsak verirdim 1 tane.ben stokluyorum evde.anneme filan da yazdiriyorum.varsa coraspin ic canim 1 tane.Allahin izniyle birsey olmaz.
Cnm dediğin doğru olabilir çünkü duphalac aşırı şekerli bir şurup. Şeker sorunum yok ama bellide olmaz. Hurmayı hiç denemedim hamilelikte. Ama işe yarıyorsa hergün yerim tabiki. Bi doktora da danışayım ki kendi başıma iş yapmayayım. Çok teşekkür ederim tavsiyen için cnmBana da solgara hayir dedi doktorum.
Cnm duphalac sut sekeri sanirim gebelikte seker problemi olan kadinlarin kullanmasinda risk olabilir diye duymustum. Hatay hurmasi az tatli ve lifli oneririm.
Anladım canım olsun o da güzel. . Renkli ultrason resmi de candır. Belki yavaş yavaş kime benzediğini bile tahmin etmeye başlarsınız. Ben siyah beyazda bile gözlerini kendime benzettim. :))
Arkadaşım yeditepe üni hastanesinde doğum yaptı, yanılmıyorsam her kontrolde cd alıyordu.
Ultrason fotoları zamanla soluyormus o yüzden videolar daha kalıcı hatıra olabilir.
Gerçi kucağımıza alınca o her şeye bedeldir eski fotoları görmez gözümüz ama
4 gözle bekliyorum iple çekiyorum kontrolü.. Bu arada 2 gündür karnimi severek konuştuğum zaman tekmeler başlıyor beni duyduğunu düşünüyorum ciddi ciddi. :) o tekmeleri renkli görmek harika olacak :)
Sırf gebelik takvimimde 1 gün daha azaldığını görmenin mutluluğunu yaşamak ve o günde bebekte neler olduğunu öğrenmek için bazen uykum olduğu halde saatin 12 yi geçmesini psikopatca bekleyen bir anneden hepinize iyi geceler kızlar :)
Canımm çok güzel olmuşşşKızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Ben beğendim en azından az da olsa kendi emeğim :) sizle de paylaşmak istedim.
Bugün clexane iğnemi vuramayacağm , dün bitti. Bugün nöbetçi eczaneden alıp yarın yazdıracaktık. 2 nöbetçi eczane ikisinde de yok depolarda da yok. Nasıl bir şans bendekiZor da bulunuyor bu iğne. Doktorum her muayenemde bırak iğneyi demesine rağmen ben korkularımdan bahsedip kullanayım diyordum Bir gün vurmayınca bişey olmaz inşallah. Bebe asprini mi içsem napsam kafam çok karışık
Ben göbeğime krem sürerken her gün göğüslerimede sürüyorum sende öyle yapabilirsin canım karnına sürdüğün krem veya yapı göğüslerinede sürebilirsingünaydın kızlar.. sabah üzülerek birşey farkettim ki göğüslerim de çatlaklar oluşmaya başlamış henüz çok erkenne sürmem gerekiyor göbeğime lierac sürüyorum ama göğüslere ne yapıcam.. doğuma kadar böyle devam ederse kötü olucaklar var mı tavsiyeleriniz
Lierac kremi göğüse süremiyor musun acaba. ben seba med hem göbeğime hem göğsüme kullanıyorumgünaydın kızlar.. sabah üzülerek birşey farkettim ki göğüslerim de çatlaklar oluşmaya başlamış henüz çok erkenne sürmem gerekiyor göbeğime lierac sürüyorum ama göğüslere ne yapıcam.. doğuma kadar böyle devam ederse kötü olucaklar var mı tavsiyeleriniz
Günaydın herkesebebeklerimize kavuşmak için Yen'i bir güne daha başladık..kızlar normalde 4. Ay 17+1 de oluyor dimi bitirdiğimiz ayı mı söylüyoruz benim kafa yandı 23 temmuz son adet tarihim o zaman ben 23 kasımda 4 ayı bitirip 5 e gireceğim ,bebek 4 aylık mı diyeceğim anammm gitti hesap kitap matematik ,yardım edinnnn
Teşekkürler canımşuan 15+1 haftalıksın.ay olarak 4. ayın dolmamış 2 haftadan fazla var dolmasına.3,5 aylıksın diyebiliriz :)
Boşuna gitme yavrum bende aynını yaptım iki hafta önce ne ekranı gösterdiler ne boy kilo soyledil er cinsiyet sordum.kadın dediki cinsiyetten daha önemli şeyler var ben ztn biliyodm ozeldeki drum soylemşti.bide erkek dr a randevu aldım kadın çıktı.yani iyi bir doktora denk gelirsen şanslısn
ikihayat kuzum sana bir şey danışacağım ben İzmir'de yogaya yetişemiyorum. Neler yapabilirim?
Aynı gündeyiz canım benim ikinci gebeliğim, bebegin kaslari henuz gelismis degil obyuzden hareketini algilayamiyoruz bende henüz hissetmiyorum bebek şu 3 haftada atağa geçip kilo alıp kasları kemikleri kuvvetlenirse 20. haftada belki hissederim diye düşünüyorum, ama ondan önce zor
Canım ilk gebelikse eğer hissetmemek çok normal ben oğlumda 17. hafta içinde hissetmiştim. ama bunda 14. hafta içinde seyirme şeklinde hissetmeye başladım. o aslında hareket ediyordur ama sen nasıl bir hareket hissedeceğini bilmediğin için algilayamayabilirsin. zaten ikinci gebeligi olanlar da o yüzden hissediyor. yakında öyle bi hareket edecekki gece bile uyutmayacak seniYa ama hissedenler var bende o yuzden korkuyorum neden diyedoktorum da demisti kaslari gucsuz diye. 20. Haftadan sonra rahat hissedersin demisti kiminin 23 24 haftayi buluyormus. Bende 2 3 hafta icinde hissetmeyi umuyorum
Doktorumu aramam başlı başına bir hata olur. Benim nazımla devam ediyoruz iğnelere. Daha 1 ay önce bıraktırcaktı. Arasam da vurma dicekCanım doktorunu arayabilirsen ara sor geçen benim de başıma geldi başka bi iğne dediler oskaban mı ne tam hatırlamıyorum ben olmaz dedim eşim ilçede ki bi depoya gidip aldı , belki başka iğnelere olur der doktorun ya da haplar için ben hamile olurum şüphesiyle iki üç günde bir bebe aspirini içiyordum doktor bişey demese de kanı sulandırır diye belki onu onaylar sende de
Cnm bak benim bugün 18.haftam bitti hamilelik takvimimde 4 aylık oldunuz diyor normalde 4 hafta 1 ay olarak kabul ediliyor. dölleNME de son adet tarihinden 2 hafta sonra olduğu için bebeğin haftası 18 iken 16 olmuş oluyor o zaman 4 aylık diyebiliyoruz. bi de evet biten ayı diyoruz 4 ay dolunca 4 aylık diyoruz. ben şimdiye kadar 3 ya da 3.5 aylık diyordum şimdi artık 4 aylık dicem inşallah :) biraz karışık anlatmış olabilirim :)Günaydın herkesebebeklerimize kavuşmak için Yen'i bir güne daha başladık..kızlar normalde 4. Ay 17+1 de oluyor dimi bitirdiğimiz ayı mı söylüyoruz benim kafa yandı 23 temmuz son adet tarihim o zaman ben 23 kasımda 4 ayı bitirip 5 e gireceğim ,bebek 4 aylık mı diyeceğim anammm gitti hesap kitap matematik ,yardım edinnnn
Bana da solgara hayir dedi doktorum.
günaydın kızlar.. sabah üzülerek birşey farkettim ki göğüslerim de çatlaklar oluşmaya başlamış henüz çok erkenne sürmem gerekiyor göbeğime lierac sürüyorum ama göğüslere ne yapıcam.. doğuma kadar böyle devam ederse kötü olucaklar var mı tavsiyeleriniz
Canım ilk gebelikse eğer hissetmemek çok normal ben oğlumda 17. hafta içinde hissetmiştim. ama bunda 14. hafta içinde seyirme şeklinde hissetmeye başladım. o aslında hareket ediyordur ama sen nasıl bir hareket hissedeceğini bilmediğin için algilayamayabilirsin. zaten ikinci gebeligi olanlar da o yüzden hissediyor. yakında öyle bi hareket edecekki gece bile uyutmayacak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?