2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bana da solgara hayir dedi doktorum.

Cnm duphalac sut sekeri sanirim gebelikte seker problemi olan kadinlarin kullanmasinda risk olabilir diye duymustum. Hatay hurmasi az tatli ve lifli oneririm.
Cnm dediğin doğru olabilir çünkü duphalac aşırı şekerli bir şurup. Şeker sorunum yok ama bellide olmaz. Hurmayı hiç denemedim hamilelikte. Ama işe yarıyorsa hergün yerim tabiki. Bi doktora da danışayım ki kendi başıma iş yapmayayım. Çok teşekkür ederim tavsiyen için cnm

Harika duygular bunlar 1 tekmesi için herşeyi verebiliriz sanırım şimdi ultrason fotoğraflarına bakıp hayran oluyoruz doğumdan sonrada onlara bakıp aşkından sarhoş oluruz benimkinin hareketlerinde halen bir düzen yok elimi koyunca özellikle hareket etmiyor biraz daha bekleyeceğim sanırım zaten ultrasonda esneyip durdu tembel bizimki biraz

Günaydın herkese bebeklerimize kavuşmak için Yen'i bir güne daha başladık..kızlar normalde 4. Ay 17+1 de oluyor dimi bitirdiğimiz ayı mı söylüyoruz benim kafa yandı 23 temmuz son adet tarihim o zaman ben 23 kasımda 4 ayı bitirip 5 e gireceğim ,bebek 4 aylık mı diyeceğim anammm gitti hesap kitap matematik ,yardım edinnnn

Canımm çok güzel olmuşşş annenin o çalışmaodasına bizde dalsak ya bu arada bende kendim yapacağım terliklerimi ve tacımı çünkü baktıklarımın hepsi çok süslü geldi bana

Canım doktorunu arayabilirsen ara sor geçen benim de başıma geldi başka bi iğne dediler oskaban mı ne tam hatırlamıyorum ben olmaz dedim eşim ilçede ki bi depoya gidip aldı , belki başka iğnelere olur der doktorun ya da haplar için ben hamile olurum şüphesiyle iki üç günde bir bebe aspirini içiyordum doktor bişey demese de kanı sulandırır diye belki onu onaylar sende de

Ben göbeğime krem sürerken her gün göğüslerimede sürüyorum sende öyle yapabilirsin canım karnına sürdüğün krem veya yapı göğüslerinede sürebilirsin

Lierac kremi göğüse süremiyor musun acaba. ben seba med hem göbeğime hem göğsüme kullanıyorum

şuan 15+1 haftalıksın.ay olarak 4. ayın dolmamış 2 haftadan fazla var dolmasına.3,5 aylıksın diyebiliriz :)

bende saçmalayıp kafamı bulandırmasından korkuyorum ama ne biliyim kalp atışını da duymak istiyorum galiba rahatlatıyo beni :)

bu arada söylemişmiydim hatırlamıyorum ama konuşurken bana senin oğlun olucak hissediyorum demiştin ve gerçekten de doğru çıktı :)

ikihayat kuzum sana bir şey danışacağım ben İzmir'de yogaya yetişemiyorum. Neler yapabilirim?

Canim online yogalar var cok iyi bildigim 2 kisi var. Ozelden yazayim istersen site isimlerini bir bak olur mu? Bende o sekilde yapacagim esim biraz anliyor zaten online yapsan da ayni sey dedi cunku gitmek istedigim yer arabayla 30 40 dk yoruyor beni.

Ya ama hissedenler var bende o yuzden korkuyorum neden diyedoktorum da demisti kaslari gucsuz diye. 20. Haftadan sonra rahat hissedersin demisti kiminin 23 24 haftayi buluyormus. Bende 2 3 hafta icinde hissetmeyi umuyorum

Ya ama hissedenler var bende o yuzden korkuyorum neden diyedoktorum da demisti kaslari gucsuz diye. 20. Haftadan sonra rahat hissedersin demisti kiminin 23 24 haftayi buluyormus. Bende 2 3 hafta icinde hissetmeyi umuyorum
Canım ilk gebelikse eğer hissetmemek çok normal ben oğlumda 17. hafta içinde hissetmiştim. ama bunda 14. hafta içinde seyirme şeklinde hissetmeye başladım. o aslında hareket ediyordur ama sen nasıl bir hareket hissedeceğini bilmediğin için algilayamayabilirsin. zaten ikinci gebeligi olanlar da o yüzden hissediyor. yakında öyle bi hareket edecekki gece bile uyutmayacak seni

Doktorumu aramam başlı başına bir hata olur. Benim nazımla devam ediyoruz iğnelere. Daha 1 ay önce bıraktırcaktı. Arasam da vurma dicek Allah a emanet artık yapçak bir şey yok.

Günaydın kızlar
Gogus karın bacak neresi catlayacaksa krem kullansaniz da yağ mutlaka kullanın kızlar daha önce yazmıştım daha önceki hamileligimde sadece Bebe yağı kullandım şimdi de sadece bio oil kullanıyorum bence yağlar daha etkili.
Cnm bak benim bugün 18.haftam bitti hamilelik takvimimde 4 aylık oldunuz diyor normalde 4 hafta 1 ay olarak kabul ediliyor. dölleNME de son adet tarihinden 2 hafta sonra olduğu için bebeğin haftası 18 iken 16 olmuş oluyor o zaman 4 aylık diyebiliyoruz. bi de evet biten ayı diyoruz 4 ay dolunca 4 aylık diyoruz. ben şimdiye kadar 3 ya da 3.5 aylık diyordum şimdi artık 4 aylık dicem inşallah :) biraz karışık anlatmış olabilirim :)

Palmersin gogus kremi var ben onu aldim daha kullanmaya baslamadim henuz. Bi arastir istersen

17.haftam bitti bugun ama hala tik yok. Bazen ufak hareketler oluyor ama net anlayamiyorum bagirsak hareketi de olabilir diyorum. Dedigin dogru ama 2.gebeligim olsa daha net anlardim belki. 1 2 hafta icinde net hissederim insalllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…