- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.581
Evet canim ya sali yeniden kontrole cagurdi doktorum ama o zamana kadar kesilecegini sanmiyorumBende hiç sevmiyorum ama ne yapalım mecburminikleri sağlıkla kucağımıza alalım da. Hala kanaman var mı?
Evet canim ya sali yeniden kontrole cagurdi doktorum ama o zamana kadar kesilecegini sanmiyorum
Hastaneye yattigimda detayli usg yaptilar ordaki doktor kendini zorlamissin dedi ama kendi doktorum kendi kendine de olusmus olabilir bunun belirli bi sebebi henuz bulunamiyor dedi. Istirat diyor Allahtan moralimi yukseltiyor yoksa insan cok kafaya takiyor9 ay boyunca kanama yaşayan tanıdıklarım var korkma canım bazısının kanamalı geçiyor maalesefDoktorun ne diyor peki
Hissedenlerin eşsiz güçleri var bence ... yada bağırsak ve gaz kipirtilarini bebek sanıyorlar, yoksa gerçekten bu gramajda bebek hissetmek imkansızYa ama hissedenler var bende o yuzden korkuyorum neden diyedoktorum da demisti kaslari gucsuz diye. 20. Haftadan sonra rahat hissedersin demisti kiminin 23 24 haftayi buluyormus. Bende 2 3 hafta icinde hissetmeyi umuyorum
Hastaneye yattigimda detayli usg yaptilar ordaki doktor kendini zorlamissin dedi ama kendi doktorum kendi kendine de olusmus olabilir bunun belirli bi sebebi henuz bulunamiyor dedi. Istirat diyor Allahtan moralimi yukseltiyor yoksa insan cok kafaya takiyor
Kızlar bu arada ben ebeyim. eğer kafanıza takilan bişey olursa seve seve cevaplarım.
ben 2 taneyi içerken tereddüt ediyorum doğru mu hap kullanmak diye.siz 4-5 tane içiyomuşsunuz meğer.balık yediğim günler vitamini içmiyorum.kanım düşük çıktığı içinde demir hapını mecburen kullanıyorum normal çıksa belki onu da düzenli olarak içmeyebilirdim
Hissedenlerin eşsiz güçleri var bence ... yada bağırsak ve gaz kipirtilarini bebek sanıyorlar, yoksa gerçekten bu gramajda bebek hissetmek imkansız
Hissedenlerin eşsiz güçleri var bence ... yada bağırsak ve gaz kipirtilarini bebek sanıyorlar, yoksa gerçekten bu gramajda bebek hissetmek imkansız
bir iki sayfa önceki yazılarımı okumadınız heralde. eşsiz güçlerimiz olduğunu söylemişsim. ben bu atılan tekmelerden rahatsızlığımı dile getiriyorum. üstelik karnımdan kolu bacağını cıkğını görüyoruz eşimle. canımı cok fazla yakıyor. karnızmızda bir canlı var sen buna imkansız diyorsun pes doğrusu...Hissedenlerin eşsiz güçleri var bence ... yada bağırsak ve gaz kipirtilarini bebek sanıyorlar, yoksa gerçekten bu gramajda bebek hissetmek imkansız
Evet canım 16.haftadan sonra hissedebilindigi her yerde yazıyor. Şu basit gebelik takvimlerimizde bile 16 dan beri hissedebilirsiniz diyor. Ama bu kişiden kişiye değişken biseydir illaki.Canım keşke fırsat olsa da hareket etmeye başladığında elini karnıma koyabilsen :) eşsiz güçlerimi görmüş olurdun :) ben 19. Haftadayım günlerdir hareketi çok net hissediyorum. Sen imkansız diyorsun ama kitaplara ve konunun uzmanlara göre imkanlı.inşallah yakın zamanda hisseder hak verirsin.
kızlar bebeğim sürekli tekme atıyor 3 saatte bir nerdeyse, canımı cok acıtıyor bazzen. kımıldıyor dönüyor o bile canımı acıtıyor. hatta kasığımdan bacağı yada kolunun fırladığını gördük eşimle. çok şok olduk..kasığım şişip indi tekmesiyle. bu durum sizce normal mi. suyumu az acaba ya. çarşamba doktora gidicem ama ne bilim cok rahatsız oluyorum(( böyle yaparsa ben ilerleyen zamanlarda ne yapacağım alışırmıyım.
aynen bende anneme karınma elini koydurdum oda hisseti cok fazla tekme atıyor dedi acaba suyumu yok diye . bende hamile kalmadan önce başlamıştım folik asite :) kız biz ayağını kolunu görüyoruz ne diyorsun. karnımızın dışından görünüyor, bazılarıda imkansız diyor pes doğrusu ya. içimizde bir canlı olduğunu unutmuşlarBen anneme anne bak hareket ediyor dedim. Annem elini koydu, bir vurdu size anlatamam ben sıçradım annem de şok oldu. Dediğin gibi karnımın dışından görüldü. Şahidim olmasa gaz diyenlere inanacağım. Ben de eşime bu bebek tekme atarak doğacak diyorum gülüyor.. Çok mu folikasit içtik nedir :))
Ya 1 haftadır midem yanıyor. Saç falan diye kocakarı lafları vardır ya doğrumudur ya 17 18 haftada başlar mı saç? 1 2 gündür azdı ama bugün arttı yine salı günü gidince bir sorayım.
Bazen abartı da oluyor canım gerçekçi olmak lazım evet hepimiz o hareketlerini dört gözle bekliyoruz bu çok heyecanlı birsey ama 5 aydan önce hissetmek bana pek de mantıklı gelmiyor o yüzden her söyleyene bakma rahat ol sen bende hissetmedim en yakın arkadaşım 20 haftasını bitirdi henüz o bile hissetmedi..Ya doktorumda öyle dedi 18. haftadan önce imkansız gibi bişey kasları çok güçsüz çünkü dedi. ama kimisi 11 12 de hissettiğini söylüyor doktora söylediğimde güldü :) mümkün değil dedi. belki 2. hamileliği olanlar 16 17 de hissedebilir bilmiyorumki yaa bende tık yok iştebende de bağırsak hareketi oluyor bebek değil gibi o yüzden hiç heyecanlanmadım.
Evet canım 16.haftadan sonra hissedebilindigi her yerde yazıyor. Şu basit gebelik takvimlerimizde bile 16 dan beri hissedebilirsiniz diyor. Ama bu kişiden kişiye değişken biseydir illaki.
Benim de öyle yanıyor midem bazen akşamları bazen sabahtan başlıyor.yedigimiz seyler de etkiliyor cok.ben okuldayken pogaca simit yedigimde hemen basliyor yanması.dun sarımsaklı birsey yemistim aksam cok fenaydi midem
Bazen abartı da oluyor canım gerçekçi olmak lazım evet hepimiz o hareketlerini dört gözle bekliyoruz bu çok heyecanlı birsey ama 5 aydan önce hissetmek bana pek de mantıklı gelmiyor o yüzden her söyleyene bakma rahat ol sen bende hissetmedim en yakın arkadaşım 20 haftasını bitirdi henüz o bile hissetmedi..
aynen bende anneme karınma elini koydurdum oda hisseti cok fazla tekme atıyor dedi acaba suyumu yok diye . bende hamile kalmadan önce başlamıştım folik asite :) kız biz ayağını kolunu görüyoruz ne diyorsun. karnımızın dışından görünüyor, bazılarıda imkansız diyor pes doğrusu ya. içimizde bir canlı olduğunu unutmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?