2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
feministic mischiefocean83 @ecesimge
Kızlar çok teşekkür ederiim , beğenmiştim severek yaptım ama sizlerden de güzel yorumlar duyunca iyice içime sindi şimdi. inşallah sağlıkla o günleri gördüğümüzde hastaneye gidecek valizin içinde yerini alacak.
Günaydııın bu aradaaa...

günaydın kızlar :)
bebeğimi göreli 2 hafta oldu bi sonraki randevuma da tam 1 ay var acaba bu hafta içi randevu alıp devlet hastanesine gitsem mi :)

1,5 ay uzun bir hasretlik süreci.. :))
Bence bir ara kontrol kaçamak yapılabilir içinden geçiyorsaa canım

günaydın kızlar :)
bebeğimi göreli 2 hafta oldu bi sonraki randevuma da tam 1 ay var acaba bu hafta içi randevu alıp devlet hastanesine gitsem mi :)
Boşuna gitme yavrum bende aynını yaptım iki hafta önce ne ekranı gösterdiler ne boy kilo soyledil er cinsiyet sordum.kadın dediki cinsiyetten daha önemli şeyler var ben ztn biliyodm ozeldeki drum soylemşti.bide erkek dr a randevu aldım kadın çıktı.yani iyi bir doktora denk gelirsen şanslısn

Günaydın hanımlar , ben dün gece sanırım hareket hissettim dümdüz yattım ellerim karnımda daha sonra öyle uyuyakalmışım gece birden sağ tarafımda bir ağrı ile uyandım panikledim bebeğe hava gitmedi eyvah diye sola döndüm hemen ovalıyorım dua ediyorum geçmiyor sağa döndüm secde pozisyonun da durdum yok sonra ıslaklık hissettim koştum banyoya şükür bişey yok tuvaletim var ağrıdan hissetmiyorum zorla idrarımı yaptım birde gaz sancısı sardı mı kıvranıyorum geçmedikçe kalp atışım zirveler de dışardan duyulcak ağlamaya başladım kimseyi de uyandırmıyorum hastaneye gitmek istemediğimden sonra sırtıma yastıklar koydum yastıksız sola dönük uyuyakalmışım , şükürler olsun ki sağ tarafım geçmiş ama alt kasıklarımda hafif ağrı var birazda gerginlik inşallah önemli birşey değildir

günaydın kızlar.. sabah üzülerek birşey farkettim ki göğüslerim de çatlaklar oluşmaya başlamış henüz çok erken ne sürmem gerekiyor göbeğime lierac sürüyorum ama göğüslere ne yapıcam.. doğuma kadar böyle devam ederse kötü olucaklar var mı tavsiyeleriniz

Göğüslerede lierac sürülmüyo mu cnm doktorum göbeğine göğsüne ve bacak yanlarına sür demişti bana

Canım çatlak olduğuna emin misin? Süt kanallarının sebep olduğu , daha gorunur olan kirmizi yesil damarlar ile karıştırmiyorsun değil mi?
Göğüse lierac sürülür mu bilmiyorum ama vitaminli bio oil gibi yağlar, badem yağı filan olabilir diye düşünüyorum. Benim de göğüs ucunda kuruluk oldu lansinoh a başladım.

3kilo aldım şimdiye kadar. 3 kiloyla böyle olacaksam benim kendimi güreşçiler gibi sabah akşam yağlamam gerekiyor

:))) alemsin ya.. nemli tutmak için uğraşmamiz gerekecek evet. Ben lierac, bio oil, bebe yağı karışık gidiyorum günde 3 kere kontrol ediyorum nemli mi kuru mu diye, birkaç günde gözle görülür bir büyüme oldu. Göbek derim 29,5 senelik varlığında ilk defa geriliyor. İnşallah çatlamayiz yaa :))

Cnm bebe yağı hangisini kullanıyosun birde karına ve göğse masaj yapmamak gerekiyomuş sürüp bırakmamız lazımmış

Kızlar bu gynoferonu değiştirmek için doktorunuza danışın isterseniz bendede çok yan etki yaptı bugün değiştirdik

ben hamileligin en basindan kabizlik cekiyordum. decavit daha bi mahvetmisyi beni. simdi sadece gyneferon kullaniyorum sağolsun rahatlatti beni kabızlık konusunda. carpinti yapimiyor mudur diye dun birjyle konusmustum burda ama unuttum ismini canim carpintimin gyneferon la alakasi yok gibi duruyoo

Bu güzel pazar gününden hepinize Merhaba kızlar :)) Oglusum ve babasıyla dışarı çıktık biz kahvaltımizi yaptık. Hakkaten ben hissediyorum ben mutlu olunca bebislerde mutlu oluyor. Zaten benim oğlanin ben yemek yiyince keyfi yerine geliyor :) Telefonu elime aldım eşim diyor kime yazıyorsun bebek grubunuza mi :)) Hepinizi öpüyorum. Bu arada merak etmeyin eve yakın bi yerdeyiz öyle yürüyüş falan yapmayi düşünmüyorum bi süre daha

Lieraci goguslerine de surebilirsin.uzerinde öyle yaziyor yanlis hatirlamiyorsam.

Afiyet olsun canim.sen bunu hakkettin.güzel havanın tadını çıkar.oglusunu öperim :)

Bugün clexane iğnemi vuramayacağm , dün bitti. Bugün nöbetçi eczaneden alıp yarın yazdıracaktık. 2 nöbetçi eczane ikisinde de yok depolarda da yok. Nasıl bir şans bendeki Zor da bulunuyor bu iğne. Doktorum her muayenemde bırak iğneyi demesine rağmen ben korkularımdan bahsedip kullanayım diyordum Bir gün vurmayınca bişey olmaz inşallah. Bebe asprini mi içsem napsam kafam çok karışık

Ay ayni yerde olsak verirdim 1 tane.ben stokluyorum evde.anneme filan da yazdiriyorum.varsa coraspin ic canim 1 tane.Allahin izniyle birsey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…