2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
aynen canım ya en son kontrolde 15 cmdi. şimdi 20 cm olmuştur benimki de. bende ucayım seninle hemde her saat başı :) benim rahmime de vuruyor altan alttan, yani vajina girişinin üstüne. burda da gaz var heralde :))

aynen canım ya en son kontrolde 15 cmdi. şimdi 20 cm olmuştur benimki de. bende ucayım seninle hemde her saat başı :) benim rahmime de vuruyor altan alttan, yani vajina girişinin üstüne. burda da gaz var heralde :))

Birkaç haftaya herkes aynı şeyleri konuşuyor olacak İyi olsunlar sağlıklı olsunlar da.. Bak sen de tepikleri şiddetli hissettiğin için evham yapmışsın. Annelik zor zanaat. :) yolu yarılamaya az kaldıı alışacağız yeniliklere de . Ben de sancı ve kasılmalarla koşarak idrar testine gittim sonra da doktoru aradım ya geçen gün, meğerse çok normalmiş bebiş yerini genişletiyormuş, gerçekten de 3 günde göbeğim gözle görünür genişledi. Hamiş göbeği oldu :) bugün de hamilelik takviminde dişeti kanamaları olabilir yazıyor , dün de bugün de kanadı. Buranın takvimi cidden faydalı. Nokta atışı! :)

evet canım sağlıklı olsunlarda, herkes 1 -2 hafta sonra aynı konuyu konuşacak. çok şiddetli hissettiğim için evham yaptım evet canım ya ama ben böyle bir tekme beklemiyordum, suyu mu az acaba dedik kafayı yedik ama bakalım carşamba gidicem. keşke hergun tekme 1 tane atsa. bana çok atıyor 10 kez belki daha fazla.. ben birde 1 hafta önden gidiyorum. 20 haftalık sayılırım. benimde hamiş göbeğim cıktı canım ya sorma :) benim hiç diş etim kanamadı, ama burnum kanamış gecen gece. takvimi bazen uyuyor gercekten bende cok şaşırıyorum ama şu boy kilo tutmuyor burda :)) benim bir ay önce 15 cmdi. şimdi 20 olmuştur. tam büyüme döneminde bebeklerimiz. hızla büyüyorlar :)

Bu hafta daha sakinim canim cok takmiyorum. Bugun fazla mi ayakta kaldim sanirim sancim oldu yattim hep. Yemekle falan da pek ugrasmiyorum kayinvalideme geciyoruz yemege Allah razi olsun ole gecinip gidiyoz simdilik :)

happymom87 kızlar o hamis göbeği bende de çıktı son 1 haftadır. 57 ile başlamıştım sonra 56 ya düştüm bugün tartildim 58.5 falan olmuşum :)))

Bu hafta daha sakinim canim cok takmiyorum. Bugun fazla mi ayakta kaldim sanirim sancim oldu yattim hep. Yemekle falan da pek ugrasmiyorum kayinvalideme geciyoruz yemege Allah razi olsun ole gecinip gidiyoz simdilik :)
Takma canim. Biliyorum o kan çok sinir bozucu ama iyi yönünü düşün geliyor olması yakında o kandan kurtulcagini gosteriyor :) Ne zamandı kontrolün? Benim 18 gün var daha bi aksilik olmazsa. Böyle randevu günlerini saya saya buyuycek bebisler :)

happymom87 B blossom- evet benim de bu hafta bariz şekilde göbeğim çıktı.gerci millet hala inanamiyor 18 haftalik hamile olduğuma daha yeni saniyor fazla kilo almadığım için
Birden mi siscez naapcaz anlamadım ki :)) böyle hafiften karnımız dışardan belli olsa, tatlı tatlı gezsek dışarda.Ay çok hevesim var:) hepimize hepsini yaşamak nasip olsun inşallah.

Sali gunu tek iyi yani surekli kontrole cagirmasi bakalim neler yapiyo oglusum

ben her sabah bıkmadan usanmadan haşlanmış yumurta yiyorum.hergün süt içiyorum süt içmezsem onun yerine yoğurt yiyorum.et çok az yiyodum ama bu aralar onuda yiyorum kansızım diye.balık haftada bi iki haftada bi falan yiyorum sanırım.kuruyemiş de bugün aldım onu da yemeye çalışcam.öeyve de yiyorum hergün.tabi bu söylediklerimi iyi olduğum zamanlar yiyorum hasta olunca hiçbişey yemiyorum.ve hala iştahım yok herşeyi zorla yiyorum bebeğe yarasın diye.açlığa da gelemiyorum bi yandan.düzgün beslenemiyosan mecburen içiceksin zaten.ben vitamini aslında sırf içinde omega olduğu için içiyorum yoksa içmezdim galiba hasta olmadığım sürece :)

Canım benim ikinci gebeligim daha önceki sezeryan di o yüzden mecburen sezeryan olacağım. eğer bi sıkıntı yoksa bebek normal kanalda ilerliyor ise ters değil ise solunum sıkıntısı yaşatacak pelvik de rahat ilerleyebilecek çatı muayenesi normalse tabiki normal doğum. dikişler gelince sezeryan da o kadar çok katman dikiliyor ki. haliyle en az 3 ay ağır işler yapmak yasak ve haliyle hareket kısitligi olacağından ve bunun üzerine birde bakmamız gereken bebeklerimiz olunca dikislerimiz biraz geç iyileşiyor. ama normal doğumda haliyle 2 hafta içerisinde herşey normale dönebiliyor. o yüzden normal normal diyorum.

happymom87 kızlar o hamis göbeği bende de çıktı son 1 haftadır. 57 ile başlamıştım sonra 56 ya düştüm bugün tartildim 58.5 falan olmuşum :)))

Aaa biz seni 77 sanıyordukkkkk :)))))
Bizde tartı yok ben hastanede kontrolden kontrole tartılıyorum.
Son sefer 55.8'di bakalımmm detaylıda kaç çıkacak tartı beni tartacak mııı :)

Aaa biz seni 77 sanıyordukkkkk :)))))
Bizde tartı yok ben hastanede kontrolden kontrole tartılıyorum.
Son sefer 55.8'di bakalımmm detaylıda kaç çıkacak tartı beni tartacak mııı :)
Hahahah bu iyiydi :)))) Valla şimdilerde hepimizi tartarda Nisan için ne oluruz pek kestiremiyorum :)))

Teşekkür ederim canım bilgiler için.. Her şey yolunda giderse , tüm bu şartları karşılayabilirsek bebişle, ben de olabiliyorsa normal olsun istiyorum.. Bakalım hayırlısı..
Dikiş nakış şeyleri beni huylandırıyor sancıdan ziyade. :)

16. haftadan sonra hissedilmesi gayet normal bencede.herkesin ki farklılık gösterebilir.12. haftada bazen banada sanki hissediyomuşum gibi geliyodu ama şuan gayet net bi şekilde anlıyorumki o kendi damarımmış.karnımın üstündeki damar çok güçlü bi şekilde atıyo ve dışardan da karnım hop hop hopluyo resmen.o haftalarda hissetmek imkansız gibi.15. haftada rahim kasılması olmuştu bende o gece birde karnıma 3 kez aynı yerden bişey vurdu.gaz değildi ondan eminim ama hala emin olamıyorum bebeğim miydi diye.bugün de yan yatarken tekme gibi bişey değilde sanki içerde bi hareket hissettim.sırtüstü yattığımda aynı şeyi hissedemedim ama.yine emin değilim yani bebek olduğuna.bu hafta 17. haftam bitti zaten 18. haftayı iple çekiyorum çünkü ancak o zaman hissedebilceğimi düşünüyorum.

oh 1 bucuk kilo almışsın. ben 2 bucuk kilo almışım. 52 ile başladım, 54,,5 olmuşum. cokta yemiyorum ama vitamin haplarımı yapıor anlamıyorum bu kiloyu :)

Söylediklerimi tasvip etmiyor olabilirsiniz hayır sizinki gaz değil hareket Citolesgen ama bunu basa basa gaz demeniz forumun konu başlığını açan kişi olarak söylemeniz hiç şık bir davranış değil. çünkü ben burada hiç kimseyi hedef alarak söylemedim. bütün hayatımız burayla ibaret değil bizim dışarıdada bir yaşantımız var her söyleneni üzerinize alırsanız bu hayat gerçekten geçmez. Yaşınız benden küçük naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim, hayatımda hiç bir zaman ortaya laf atarak birisine gönderme yapmadım bu iyi bir davranış değil bence sizde yapmayın sizin gibi nazik bir bayanda hoş durmuyor çünkü. burada beni ve başkalarını hiç tanımıyorsunuz sanal bir ortamda da neyi alıp veremiyorsunuz gerçekten hiç anlayamıyorum. ....

Son düzenleme:
canım gaz diyen sensin, senin söylediğin cümleyle gırggır gectik farkındaysan. tabiki hareket ve tekme hissediyoruz. ayrıcıa sizden küçük değildir yaşım emin olun. yaşımı da hiç bir yerde yazmıyor neye dayanarak söylediniz bunu anlamadım.. asıl siz gaz o diye üsütne basa basa söylediniz bunu, ''Hissedenlerin eşsiz güçleri var bence ... yada bağırsak ve gaz kipirtilarini bebek sanıyorlar, yoksa gerçekten bu gramajda bebek hissetmek imkansız'' bunu kim dedi peki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…