- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.621
Ben bu konuyu hiç uzatmak istemiyorum ama bu söylediğimde ben kimseyi hedef almadım tek tek mesajları okumadım naçizane forum prensibi gereği yorumumu yaptım demek ki sizin bu sekilde yorumlamaniz oldu tesaduf olmus ama siz üzerinize alindiysaniz ona da birşey diyemem bevden buyukseniz de kucuksenizde saygı duyarım, yazdığım o yoruma gelince sadece bir espriydi bu espriyi yaparken buradaki seviyeyi hesaba katmamışım bunu için de özür dilerimcanım gaz diyen sensin, senin söylediğin cümleyle gırggır gectik farkındaysan. tabiki hareket ve tekme hissediyoruz. ayrıcıa sizden küçük değildir yaşım emin olun. yaşımı da hiç bir yerde yazmıyor neye dayanarak söylediniz bunu anlamadım.. asıl siz gaz o diye üsütne basa basa söylediniz bunu, ''Hissedenlerin eşsiz güçleri var bence ... yada bağırsak ve gaz kipirtilarini bebek sanıyorlar, yoksa gerçekten bu gramajda bebek hissetmek imkansız'' bunu kim dedi peki????
ben her sabah bıkmadan usanmadan haşlanmış yumurta yiyorum.hergün süt içiyorum süt içmezsem onun yerine yoğurt yiyorum.et çok az yiyodum ama bu aralar onuda yiyorum kansızım diye.balık haftada bi iki haftada bi falan yiyorum sanırım.kuruyemiş de bugün aldım onu da yemeye çalışcam.öeyve de yiyorum hergün.tabi bu söylediklerimi iyi olduğum zamanlar yiyorum hasta olunca hiçbişey yemiyorum.ve hala iştahım yok herşeyi zorla yiyorum bebeğe yarasın diye.açlığa da gelemiyorum bi yandan.düzgün beslenemiyosan mecburen içiceksin zaten.ben vitamini aslında sırf içinde omega olduğu için içiyorum yoksa içmezdim galiba hasta olmadığım sürece :)
Ya canlar çekmesin diye yazmayayım demiştim ama bugün eşim nar suyu çektirmiş getirdi taze. Nete bakayım dedim. Kimisi cok guzel seyler yazmis kimisi cok olumsuz. Bende ne olur ne olmaz 2 yudum ictim biraktim. Keske bilsek ne iyi ne kotu. Aramizda bi kadın dogumcu olaydı iyiydi :)) Hurafe mi gerçek mi bilemiyor insan hangisi doğru karışıyor..Citolesgen yine istersen bi dr.una danista rahim duvarin ince isede olabilir ve nar yemk nar suyu icmek kalinlastirio.int.tnde bi bak istersen
canım bizimde nar bahcemiz var. bu senenin narlarını topladık, dolapta hala nar var. artık canım cekmiyor narı :) ben narı ilk haftalarımız için olumsuz olarak okumuştum bir yerde.Ya canlar çekmesin diye yazmayayım demiştim ama bugün eşim nar suyu çektirmiş getirdi taze. Nete bakayım dedim. Kimisi cok guzel seyler yazmis kimisi cok olumsuz. Bende ne olur ne olmaz 2 yudum ictim biraktim. Keske bilsek ne iyi ne kotu. Aramizda bi kadın dogumcu olaydı iyiydi :)) Hurafe mi gerçek mi bilemiyor insan hangisi doğru karışıyor..
Citolesgen bikac gündür istahim açıldı sanırım artık hızlı kilo almaya basliycam. Sürekli yeme isteği ne güzel :) bide ben sürekli rüyamda yiyecek biseyler görüyorum. Bu haftalarimda haftada 2 kilo garanti görüyorum
Bebisede gidiyordur annesi bak bıcır bıcır oldu masallahcanım bizimde nar bahcemiz var. bu senenin narlarını topladık, dolapta hala nar var. artık canım cekmiyor narı :) ben narı ilk haftalarımız için olumsuz olarak okumuştum bir yerde.
ben artık eşime diyorum ki çok yersem al tabağımı önümden :))) yoksa kilo çok kilo alıcam bacaklarım acayip kalınlaşmış :) o iki kilo bacaklarıma gitmiş resmen.
Bebisede gidiyordur annesi bak bıcır bıcır oldu masallahbenim belim yağlanmıs ya yanlar falan :))) Benim kiloda oraya gitti muhtemelen :)))
Ben bu konuyu hiç uzatmak istemiyorum ama bu söylediğimde ben kimseyi hedef almadım tek tek mesajları okumadım naçizane forum prensibi gereği yorumumu yaptım demek ki sizin bu sekilde yorumlamaniz oldu tesaduf olmus ama siz üzerinize alindiysaniz ona da birşey diyemem bevden buyukseniz de kucuksenizde saygı duyarım, yazdığım o yoruma gelince sadece bir espriydi bu espriyi yaparken buradaki seviyeyi hesaba katmamışım bunu için de özür dilerimCitolesgen hanım, geceniz iyi olsun ..
"Bu espriyi yaparken buranın seviyesini hesaba katmamışım" ne demek?? Çok sinir bozucusunuz gerçekten! Burada 2000 sayfa var neredeyse ve herşeyimizi,heyecanımızı, en özel şeyimiz olan bebeklerimizi, eşimizle olan ilişkilerimizi, ailemizi herşeyimizi paylaşıyoruz ama birinin çıkıpta buranın seviyesini küçük görme hatta değerlendirme gibi bir lüksü olamaz! Ayıp çok ayıp gerçekten.Ben bu konuyu hiç uzatmak istemiyorum ama bu söylediğimde ben kimseyi hedef almadım tek tek mesajları okumadım naçizane forum prensibi gereği yorumumu yaptım demek ki sizin bu sekilde yorumlamaniz oldu tesaduf olmus ama siz üzerinize alindiysaniz ona da birşey diyemem bevden buyukseniz de kucuksenizde saygı duyarım, yazdığım o yoruma gelince sadece bir espriydi bu espriyi yaparken buradaki seviyeyi hesaba katmamışım bunu için de özür dilerimCitolesgen hanım, geceniz iyi olsun ..
Canım keşke fırsat olsa da hareket etmeye başladığında elini karnıma koyabilsen :) eşsiz güçlerimi görmüş olurdun :) ben 19. Haftadayım günlerdir hareketi çok net hissediyorum. Sen imkansız diyorsun ama kitaplara ve konunun uzmanlara göre imkanlı.inşallah yakın zamanda hisseder hak verirsin.
can teyzeler konuyla cok alakasiz ama bisi rica etsem yarin babamin 3. seneyi doluyo hamilelerin duasi kabul olur ya iciniDen
kizlar ben kendi doktoruma 9 haftamda hissetmeye basladim ve oldugu yeri elimde anlayabiliyorjm dedim. cok iyi dedi. yani gaz hareketi olsa soylerdi. ki erkek cocuk cabuk hareket ediyo diyorlarya belki ondan bilmiuorum ama ben bircok kisiyi taniyorjm erkenden hareketleri hisseden
can teyzeler konuyla cok alakasiz amabisi rica etsem yarin babamin 3. seneyidoluyo hamilelerin duasi kabul olur ya icinizden geciyorsa tabi bi dua edermisiniz oglusumun yakisikli dedesine
Tabiki canım. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Sen üzülme olur mu? Çünkü babacıgın uzulmeni istemezdi seninde,bebisininde bunu düşün. ..can teyzeler konuyla cok alakasiz amabisi rica etsem yarin babamin 3. seneyidoluyo hamilelerin duasi kabul olur ya icinizden geciyorsa tabi bi dua edermisiniz oglusumun yakisikli dedesine
16. haftadan sonra hissedilmesi gayet normal bencede.herkesin ki farklılık gösterebilir.12. haftada bazen banada sanki hissediyomuşum gibi geliyodu ama şuan gayet net bi şekilde anlıyorumki o kendi damarımmış.karnımın üstündeki damar çok güçlü bi şekilde atıyo ve dışardan da karnım hop hop hopluyo resmen.o haftalarda hissetmek imkansız gibi.15. haftada rahim kasılması olmuştu bende o gece birde karnıma 3 kez aynı yerden bişey vurdu.gaz değildi ondan eminim ama hala emin olamıyorum bebeğim miydi diye.bugün de yan yatarken tekme gibi bişey değilde sanki içerde bi hareket hissettim.sırtüstü yattığımda aynı şeyi hissedemedim ama.yine emin değilim yani bebek olduğuna.bu hafta 17. haftam bitti zaten 18. haftayı iple çekiyorum çünkü ancak o zaman hissedebilceğimi düşünüyorum.
Canım mesaj ve alıntılar kesintili geldi.
Babanın 3. Senesi doluyor diye bir şey rica edeceğim dedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?