2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben bu konuyu hiç uzatmak istemiyorum ama bu söylediğimde ben kimseyi hedef almadım tek tek mesajları okumadım naçizane forum prensibi gereği yorumumu yaptım demek ki sizin bu sekilde yorumlamaniz oldu tesaduf olmus ama siz üzerinize alindiysaniz ona da birşey diyemem bevden buyukseniz de kucuksenizde saygı duyarım, yazdığım o yoruma gelince sadece bir espriydi bu espriyi yaparken buradaki seviyeyi hesaba katmamışım bunu için de özür dilerim Citolesgen hanım, geceniz iyi olsun ..

Ooo sen cok iyi besleniyorsun canim. Ben senin gibi beslensem tek ilaci zor icerdim herhalde:) ama ben cok takintiliyim en ufacik koku midemi bulandiriyor maalesef. Gerci yemek konusunda hep takintili ve seciciydim hamilelikte x2 oldu. Omlet yiyorum haftada 2 3 gun. Her gun 1 sut icmeye calisiyorum bardakta degil kucuk kutuda. Sisedeki cok daha saglikli ama bardaga koyunca falan kokusu geliyor icemiyorum tek care kucuk kutu:) 2 cesit balik yiyebiliyorum sadece aslinda onlari da en azindan haftada 1 yesem super olacak yemeye calisacagim. Et de zar zor haftada 2. Benim durum vahim yani sen cok iyi ilerliyorsun en guzeli duzgun beslenmek. Meyve inanilmaz yiyorum ozellikle mandalina:)

Citolesgen yine istersen bi dr.una danista rahim duvarin ince isede olabilir ve nar yemk nar suyu icmek kalinlastirio.int.tnde bi bak istersen
Ya canlar çekmesin diye yazmayayım demiştim ama bugün eşim nar suyu çektirmiş getirdi taze. Nete bakayım dedim. Kimisi cok guzel seyler yazmis kimisi cok olumsuz. Bende ne olur ne olmaz 2 yudum ictim biraktim. Keske bilsek ne iyi ne kotu. Aramizda bi kadın dogumcu olaydı iyiydi :)) Hurafe mi gerçek mi bilemiyor insan hangisi doğru karışıyor..
Citolesgen bikac gündür istahim açıldı sanırım artık hızlı kilo almaya basliycam. Sürekli yeme isteği ne güzel :) bide ben sürekli rüyamda yiyecek biseyler görüyorum. Bu haftalarimda haftada 2 kilo garanti görüyorum

D DenizErenYaz Citolesgen kızlar bence bu konuyu uzamadan kapatalım. Herkesin hissetme haftası farklı olabilir. Evet bazı kelimeler ii secilmemis olduğundan konu buraya geldi. Yani 16.haftada hissetmekte çok normal aynı sekilde hissetmemekte. Bu birçok şeye göre değişiyor bildigimiz gibi. Her gebelik farklidir nihayetinde. Burda güzel paylasimlar yapilıyor bu şekilde de devam etmeli...

canım bizimde nar bahcemiz var. bu senenin narlarını topladık, dolapta hala nar var. artık canım cekmiyor narı :) ben narı ilk haftalarımız için olumsuz olarak okumuştum bir yerde.
ben artık eşime diyorum ki çok yersem al tabağımı önümden :))) yoksa kilo çok kilo alıcam bacaklarım acayip kalınlaşmış :) o iki kilo bacaklarıma gitmiş resmen.

Bebisede gidiyordur annesi bak bıcır bıcır oldu masallah benim belim yağlanmıs ya yanlar falan :))) Benim kiloda oraya gitti muhtemelen :)))

Bebisede gidiyordur annesi bak bıcır bıcır oldu masallah benim belim yağlanmıs ya yanlar falan :))) Benim kiloda oraya gitti muhtemelen :)))
sorma canım ya,benimde keşke belim kilo alsaydı ya, incecik çöp bacaklarımı seviyordum ben :)) odun gibi hissediyorum :))) hahaah

Pardon siz kimsiniz ki buranın seviyesini belirliyor ve dolaylı yolla da olsa katılımcılarını seviye düşürmekle yargılıyorsunuz. Eşsiz güçleri olan gazlı annelerdik , düşük seviyeli insanlar olduk az evvel. Bu da mı espiri? Biz
Gülmüyoruz doğrusu. Lafları ortaya attığınızı söylüyorsunuz ama bariz bizleri hedef alan kırıcı saygısız yazılar yazıyorsunuz. Bir de yaşınızın büyük olduğunu ifade edip karakter dersi veriyorsunuz. Hanfendi , zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. Önce siz tutarsız tepkilerinizi değerlendirin sonra küçüklere ders verin. Biz burada seviye belirleme sınavı yapmadan , birbirimize saygı duyarak , söylediklerine değer vererek güzel ilişkiler kurduk, kurmaya da devam ediyoruz. Sanırım sizde bir pürüz var.

"Bu espriyi yaparken buranın seviyesini hesaba katmamışım" ne demek?? Çok sinir bozucusunuz gerçekten! Burada 2000 sayfa var neredeyse ve herşeyimizi,heyecanımızı, en özel şeyimiz olan bebeklerimizi, eşimizle olan ilişkilerimizi, ailemizi herşeyimizi paylaşıyoruz ama birinin çıkıpta buranın seviyesini küçük görme hatta değerlendirme gibi bir lüksü olamaz! Ayıp çok ayıp gerçekten.
Ayrıca belkide bu hissedilenlerin hiçbiri bebek hareketi değil belki hepsi gaz olsun hadi ama o kadın bebek hareketi diye pembe hayaller mutluluklar yaşıyor ve burada paylaşıyor çıkıpta "ESPRİ" adı altında burada kimseyle dalga geçemezsiniz!

can teyzeler konuyla cok alakasiz ama bisi rica etsem yarin babamin 3. seneyi doluyo hamilelerin duasi kabul olur ya iciniDen

kizlar ben kendi doktoruma 9 haftamda hissetmeye basladim ve oldugu yeri elimde anlayabiliyorjm dedim. cok iyi dedi. yani gaz hareketi olsa soylerdi. ki erkek cocuk cabuk hareket ediyo diyorlarya belki ondan bilmiuorum ama ben bircok kisiyi taniyorjm erkenden hareketleri hisseden

Canım mesaj ve alıntılar kesintili geldi.
Babanın 3. Senesi doluyor diye bir şey rica edeceğim dedin ?

can teyzeler konuyla cok alakasiz amabisi rica etsem yarin babamin 3. seneyidoluyo hamilelerin duasi kabul olur ya icinizden geciyorsa tabi bi dua edermisiniz oglusumun yakisikli dedesine
Tabiki canım. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Sen üzülme olur mu? Çünkü babacıgın uzulmeni istemezdi seninde,bebisininde bunu düşün. ..

Hayirli geceler hanimlaryorgun bir pazar gecesinden merhabadisari cik alisveris bide eve gel.kisliklari cikart derken simdicik oturdum.
Nar konusu gecmis normalde coook yararli bir meyve adeta her derde deva mucize bir meyve.Ama hamilelere etkisi farklk olabiliyor doktora sormakta yarar var azı karar fazlasi zarardir tahminim
Bende bildigim biseyi paylasayim istedim pihtilasma sorunu arkadasim vardi o dikkatli yerdi kani sulandiran bir meyve ben bu aralar yedim plt degerimden anladim düsmustu.gecen de babam rahatsizlandi kan degerlerine baktiginda doktor amca sen ne yedin genclerdeki beklenen degerelere inmis tum degerlerin demis.babaminda nar agaclari var deli gibi nar suyu iciyordu yemek yerine yalniz.onu kadar icemeyiz hicbirimiz tahminim.

B blossom- cnm bnde bya arastrdm genelde kotu yorumlar dr.lar tarafindan yapilmamis kulaktan dolma bilgiler.sncta antioksidn ben iki gunde bi yiyorum.yemek olayini baya arastiriyorm ayva ve brokoliyide cok oneriyolar.Tabi herse kismet Allahtan ama yinede elimzdn gelenide bebislere yapmak istiorz

Canım bende seninle aynıyım ve dün gece tekme değil de sağ tarafıma hareket ettiğini yerini en azından belli etmiş oldu iki kere başka da bişey olmadı bugün de hareket ettiğini yer değiştirdiğini hissedebiliyorum çok az ama tekme ya da bariz bir net hareket değil bu bile çok güzel yavaş yavaş büyüyorlar maşallah

Merhabalar iki gündür giremedim sayfalar birikmiş yine
Doktorumuzdan döndük, herşey yolundaymış çok şükür. AFP için kan örneği istedi doktorum. Akşamları panda yavrusu gibi olduğumu söyledim normalmiş öyle dedi doktorum
Veee bir kızımız olacakmış
Çok mutlu oldum Citolesgen ekleyebilirsin gerçi %70 dedi doktor ama %50'den fazla sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…