2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Doktora hic sormadim ama az once 1 kocaman nari nefes almadan yuttum :) arada yemekten birsey olmaz diye umuyorum. Insallah yani:)

Mekanlari cennet olsun kizlar...
ikihayat bisey olmaz arada canim dedigim gibi abartmadan afiyet sifa al al yanaklari olsun
bana nar nedense kız bebeklerini animsatiyor ama olsun bizim ogluslarimiz da olsun hanimlari sevsin

Gözünaydın canım sağlıkla geldin prenses.. %70 se büyük ihtimalle demekkki
Kan test sonucun da güzel gelir inşallah iyi haberlerlerin devamını bekliyoruz .

keske icimde ukte hep ne gelinlikte gordu beni nede benim cocugumu

Görmez olur mu Görüyorlar canım bence gittikleri yerden evlatlarının tüm güzel günlerini izliyorlar.. Mekanları cennet olsun.. Oğlunun adını da çok güzel düşünmüşsün.

Ayyy sevgi dolu oldum.telefonumda gebelik takip ugulamasi var hafta dolunca selam anne diyip hatirlatiyo.az oncede mesaj geldi sandim bi baktim selam anne seni seviyorum :) dedi
Yaa bende de o uygulama vardı silmiştim. tekrar yükleyeyim bari, beni de sevsin kızım :)

Merhaba cok normal artik doguma kadar bunlari cok yasayacagiz. bence tadini cikar. ben bir kere cok guclu hapsurmustum kizimin resmen irkilmesini o kadar net hissetmistim.

Bende minik kızçemi 2 gündür hissetmeye başladım daha belirgin şekilde Çoğu zaman sol tarafımda hareket ediyor minik minik tatlı tatlı vuruyor kıyamam Hatta müziğe tepki veriyor Tv de şarkı açıp sesi yükseltiyorum harekete başlıyor Göbeğim gittikçe büyüyor göbek deliğim kaldı pirinç tanesi kadar Birkaç gündür de korkulu rüyam reflü başladı yine . Midem hiç rahat değil. İştahımı da azalttı bu reflü. İyi beslenemiyorum kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…