2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar vallahi bilmiyorum çok kötüyüm. Bir de mesajı yazdığımın üstüne 3 kavga daha ettik :KK43:
Daha fazla konuşmayın tatlım iletişim yolu en azından sözlü iletişim yolu tıkanmış:(
En iyisi bu durumda yazmak ister eşine yaz ister kendine yaz canımmyazarleb hem yazma eyleminden ötürü rahatlayacaksın hem de anlaşılmış hissedeceksin kendini insan yazarken iki kere düşünür canım böylelikle kendine de bir eleştirel gözlükle bakacaksın. Ben çok bunalınca okumayı arttırım ama işin içinden çıkamıyorum dersem başlarım yazmaya. Eşimin araba anahtarının altına da koyarım belki tek kalıp okuyunca tarafsız bir göz gibi olur da anlar diye.

Daha fazla konuşmayın tatlım iletişim yolu en azından sözlü iletişim yolu tıkanmış:KK43:
En iyisi bu durumda yazmak ister eşine yaz ister kendine yaz canımmyazarleb hem yazma eyleminden ötürü rahatlayacaksın hem de anlaşılmış hissedeceksin kendini insan yazarken iki kere düşünür canım böylelikle kendine de bir eleştirel gözlükle bakacaksın. Ben çok bunalınca okumayı arttırım ama işin içinden çıkamıyorum dersem başlarım yazmaya. Eşimin araba anahtarının altına da koyarım belki tek kalıp okuyunca tarafsız bir göz gibi olur da anlar diye.
canım fikir için çoook teşekkür ederim.
:KK9:
Ben de yazarak daha iyi ifade edebiliyorum kendimi, o yüzden mutlaka yazacağım. Umarım anlaşılırım :(

Süt doluyor birtanem gerginliğe mahal yok!
hormonlar tavan yaptı şimdi, bundan sonra düşecek yavaş yavaş.
Benim de sağ göğsüm gevşedi ama sızlıyor çok.
Bebeğin orda sağlıkla büyüyor annesi germe onu da.
hem sizlerin mesajları hemde internette birkaç araştırma ile rahatladım şimdilerde normalmiş canım en iyisi kendimi işe vermek kafamı biraz dağıtmak. haftaya cumartesi randevum var cinsiyet için çağırmıştı baştan beri hiç önemli değil desemde heyecanlı bir durummuş cinsiyet olayı zaman yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor
sağlıklı, mutlu hamilelikler inşallah :anneadayı::nazar:

Ben yine kabız oldum , 2 3 gündür tık yok:KK57::KK57: Bi ara düzeliyor bi ara bozuluyor. Sanırım ilaçlar böyle yapıyor.
2 gecedir zeytinyağlı pırasa yedim o bile fayda etmedi o_Oo_O Yarına da çıkamazsam tuvalete anlayın ki çatladım :KK70::KK70:
Benden tavsiye eger yapmiyorsaniz gunde 1 sade activia nin icine yulaf kepegi dokup yiyin bir de gunde 1 kefir hem prebiyotik bunlar bagirsak calistirir hem de bagisiklik guclendirir. Bazilari yatarken 1 elma veya 1 kase yogurdun da calistirdigini soyluyorlar. Muhakkakda 8 bardak su

Bencede iyi gelir. Ben gece acıkınca nesfitin mısır gevrekleri varya ondan yiyordum sütle birlikte, ama farkettim ki süt bana ishal yapıyor. Yemeyi kestim bende. İnşallah düzelirsin canım. Kabızlık gercekten cok zor. Allah yardımcın olsun :dua:
Bana da sut dokunuyordu laktozsuz denedim hic bir sorun yaratmadi, tuketmek isterseniz bir deneyin derim.

Mutlu hafta sonlarınız olsun bayanlar bende 2017 nisan annesi olucam kısmetse bu arada nisan 2016 annesiyim aynı zamanda iki çocuğum arasında tam bi yıl olacak kısmetse hepimize hayırlı olsun

Benden tavsiye eger yapmiyorsaniz gunde 1 sade activia nin icine yulaf kepegi dokup yiyin bir de gunde 1 kefir hem prebiyotik bunlar bagirsak calistirir hem de bagisiklik guclendirir. Bazilari yatarken 1 elma veya 1 kase yogurdun da calistirdigini soyluyorlar. Muhakkakda 8 bardak su
kuru kayısı da iyi özellikle siyah olanı

kızlar benim karnım 2 günde şaşırtıcı derecede çıktı :anneadayı: sanırım artık pantolon almanın zamanı geldi :KK14:

Günaydın anneler :anneadayı:
Bugün iyice belirginleşmişim ben de :KK48: Geçenlerde birisi bebeği bayağı aşağıda taşıyorsun dedi. Sizce de öyle mi? :halay:

Eklentiler

• IMG_3111.webp
    IMG_3111.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 137
Hayatımda ilk kez diş etlerim iltihaplandı o da hamileliğime denk geldi oysaki gebelik öncesi diş muayenemi ve olması gereken tedavilerimi olmuştum.ama internetten baktım östrojen hormonu gebelikte diş eti rahatsızlıklarına zemin hazırlıyormuş.hamileliğin başından beri dişlerimi adam gibi fırçalayamıyorum ki mide bulantısından.hiçbir şey midemi bulandırmıyor diş fırçalamaya başladıktan 15 sn sonra öğürmeye başlıyorhm.acaba bir iki gün beklemelimiyim kendiliğinden geçer mi yoksahdmen yarın dişciye mi gitmeliyim kjzlar

Hayatımda ilk kez diş etlerim iltihaplandı o da hamileliğime denk geldi oysaki gebelik öncesi diş muayenemi ve olması gereken tedavilerimi olmuştum.ama internetten baktım östrojen hormonu gebelikte diş eti rahatsızlıklarına zemin hazırlıyormuş.hamileliğin başından beri dişlerimi adam gibi fırçalayamıyorum ki mide bulantısından.hiçbir şey midemi bulandırmıyor diş fırçalamaya başladıktan 15 sn sonra öğürmeye başlıyorhm.acaba bir iki gün beklemelimiyim kendiliğinden geçer mi yoksahdmen yarın dişciye mi gitmeliyim kjzlar
Ben ihmalkarligimdan dolayi cekiyorum suan diş agrisini.dayanamadim gittim artik.ilk 3 ay bittigi icin.apse yapti şişti.antibiyotik kullaniyorum suan hic istemeyerek.yarin disim cekilecek bir tanede dolgum var.doktor 4 ve 5. Ayda bitmesi lazim dedi tedavinin ileriki aylarda olmaz dedi.insallah seninki benimki kadar ileri safhada degildir canim

sarimsak ez dise koy bi

Ben ihmalkarligimdan dolayi cekiyorum suan diş agrisini.dayanamadim gittim artik.ilk 3 ay bittigi icin.apse yapti şişti.antibiyotik kullaniyorum suan hic istemeyerek.yarin disim cekilecek bir tanede dolgum var.doktor 4 ve 5. Ayda bitmesi lazim dedi tedavinin ileriki aylarda olmaz dedi.insallah seninki benimki kadar ileri safhada degildir canim
Sanada geçmiş olsun.benim ön dişim çekilecek bir yerde değil.diş etlerim şişti kıpkırmızı kan oturdu.ben iltihaplanma diye kendim teşhis koydum:)internette baktım.düşük erken doğuma bile neden oluyormuş.sabah bakıcam duruma göre dişciye gideyim bari.
sarimsak ez dise koy bi
Sarımsak doğal antibiyotik tabi.denemekte fayda var.birde tuzlu suyla gargara yapıyorum ara ara.

Geçmiş olsun.. mutlaka dış hekimine görün ilk fırsatta canım.
Dış hekiminin tedavisi vereceği ilaç neyse de onu reçeteye yazsin ve kadın doğum doktorundan onay al. Şayet iltihap varsa antibiyotikle kurutulur. Penisilin içeren antibiyotikler hamilelere zararlı değil ama enfeksiyon erken doğum tetikleyebiliyormus, bebeğe zararı olabilir. İhmal etmeden git canım.

Back
X